29 Nisan 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
fft16_mf4315781.Jpeg




Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bugün maddi konularda yeni başlangıçlar öne çıkabilir. Gelirlerinizi arttıracak ilginç fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeteneklerinizi daha kolay gösterebileceğiniz projeler üretebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için son derece uygun bir gün. Projeleriniz için ihtiyacınız olan maddi destekleri de kolayca bulabilirsiniz. Ekstra kazançlarınız olabilir.



Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Yeniay’ın olumlu enerjisini üzerinizde hissedebileceğiniz güzel bir gündesiniz. Böylesi bir günde yeni başlangıçlar yapmak sizin için çok kolay olacak. Fikirlerinizi hayata kolaylıkla geçirebilirsiniz. Ayrıca fiziksel anlamda da enerjiniz oldukça yüksek. Yaşam tarzınızı değiştirebilir, yeni kurslara yazılabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor.


İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün ruhsal açıdan sizi olgunlaştıracak yenilenmeler yaşayabilirsiniz. Olaylara çok yönlü bakmanızı sağlayacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel gelişiminize faydası dokunacak karşılaşmalar ve yüzleşmelerde mümkün olabilir. Geçmişten gelen sorunları çözmek ve yüklerinizden kurtulmanız için önemli fırsatlar söz konusu olacak.


Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22)

Yeniay sizi gelecekle ilgili daha umut dolu kılacak. İşle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Fikirleriniz desteklenebilir. İşten gelecek kazançlarda artabilir. hem işinize hem de sosyal konulara dair projelerinizi hayata geçirmek çok kolay olacak. Özellikle gelecek vadeden yeni anlaşmalar söz konusu olabilir.


Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş hayatınız ve statünüzle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili hedef değişikliği de gündeme gelebilir. Yeni sorumluluklar ve görevler almanız mümkün gözüküyor. Üstlerinizle olan görüşmeleriniz oldukça iyi geçecek. Daha fazla öne çıkmak isteyebilirsiniz. Şöhret konusunda somut adımlar atmanızı sağlayacak imkanlar var.


Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Hayatınıza farklı deneyimler katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni ve uzak yerleri görmek kadar farklı konulara olan ilginiz de artacak. Oldukça şanslı gelişmeler sayesinde özellikle yurtdışıyla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. ve araştırma konularında hareketlilik gözüküyor. Şansınıza güvenebilirsiniz. Yolculuk planları yapmaktan çekinmeyin.


Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bugün yenilenme konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Özellikle para konularında yeni fikirler ve ortaklıklar kurabileceğiniz gelişmeler söz konusu. Anlaşmalar ve sözleşmeler için son derece uygun bir gün. Sürpriz gelişmeler karşısında serinkanlı olun. Zor olduğunu düşündüğünüz her durum size yeni bir başlangıç fırsatı sağlayacak.


Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Bugün mahkemeler ve anlaşmalar konularında şartlar oldukça lehinize gözüküyor. Özellikle parasal konularda geçmişten gelen anlaşmazlıkları kolayca çözebilirsiniz. Ayrıca yeni anlaşmalar imzalamak içinde uygun bir gündesiniz. Beraberlik konusunda yeni başlangıçlar yapabilir ya da var olan ilişkinize yeni heyecanlar katabilirsiniz.


Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

İşe odaklı olacağınız bir gündesiniz. Üstelik işle ilgili olumlu gelişmeler de sizi bekliyor olacak. Bugün yeni fikirler ve çözümler üretme kapasiteniz çok yüksek. Ayrıca bu projeleri başlatmak içinde uygun koşullar oluşabilir. Parasal konularda hem dikkatiniz hem de şansınız açık gözüküyor. Detayların önemli olduğu işlerde kolaylıklar var.


Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Yaratıcılığınız ve ifade gücünüz artıyor. Bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üstünüze çekeceksiniz. Ayrıca risk alma konusunda oldukça cesur davranabilirsiniz. Para konularında oldukça şanslısınız. gibi riskli alanlarda kazanç elde edebilirsiniz. Tabi ek kazançlar elde ettikçe harcamalarınızda bir parça artabilir.


Saka Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bugün geleceğinizi güvence altına almak için sağlam adımlar atabileceğiniz bir gün olabilir. Aklınızda olan bazı büyük yatırımlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle toprak ve taşınmaz mülkler konusunda gözünüzü açık tutun. Bu sayede yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ailenizin yatırımlarıyla da ilgilenmeniz gerekebilir.


Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

İletişim konularında yıldız gibi parlayacağınız bir gün olacak. Son derece koşturmacalı zamanlar gözüküyor. Çevrenizde dolaşani can kulağı ile dinleyin. Bu haberler sayesinde parayla ilgili güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bugün ayrıca anlaşma ve sözleşme konularında lehinize durumlar var. Fikirlerinizi hayata geçirmelisiniz.


kaynak..milliyet.com.tr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst