26 Mayıs Burç Yorumları - Nuray Sayari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak


849383_5.jpg


KOÇ BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Koç 26 Mayıs burç yorumu: Bugün maddi konularda toparlanmaya odaklanacaksınız. Geçmiş çalışmalarınızı tekrar gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Harcamalarınızı azaltacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Para konularında hareketlilik var. Aceleci davranmayın.

BOĞA BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Boğa 26 Mayıs burç yorumu: Bugün geçmişin değerlendirmesi ve başlangıç konuları öne çıkabilir. Kendinize odaklanmak ve kişisel hassasiyetlerinize öncelik vermek isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan istikrar ve huzur için beraberliğinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

İKİZLER BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

İkizler 26 Mayıs burç yorumu: Bugün geçmişte kalan konular tekrar açılabilir. O zamanki durumları şimdiki bakış açınızla tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. Eski yüklerinizden kurtulabilirsiniz. Tabii bu arada dedikodular konusunda da dikkatli olmanız gerekecek.

YENGEÇ BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Yengeç 26 Mayıs burç yorumu: Bugün arkadaş çevrenizle bir araya gelebileceğiniz fırsatlar söz konusu olacak. Keyifli sohbetler yapabileceğiniz davetler olabilir. Gereksiz endişelerinizi unutabileceksiniz. Bu sohbetler sırasında gönüllü çalışma planları yapabilirsiniz.
ASLAN BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Aslan 26 Mayıs burç yorumu: Bugün kariyer konuları öne çıkacak. Hedeflerinizi yükselteceksiniz. Daha fazla başarı arayışına girebilirsiniz. Ancak hedeflerinizi hayata geçirmek için zaman gerektiğini unutmayın. Aileye ve anneye ait konularda bazı gelişmeler yaşanabilir.

BAŞAK BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Başak 26 Mayıs burç yorumu: Bugün zihinsel açıdan arınma ve yenilenme temaları öne çıkıyor. İçinde bulunduğunuz ortamdan çıkıp gitmek ve tazelenmek isteyebilirsiniz. Akademik çalışmalarınızın üstünden geçmek ve değiştirmek imkanı bulacaksınız.
TERAZİ BURCU 26 MAYIS MART BURÇ YORUMLARI

Terazi 26 Mayıs burç yorumu: Bugün gündeminizde finansal konular yer alacak. Özellikle bankalarla olan işlerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ortak para hesaplarınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Harcamalarınızla ilgili işlerinizi kesinlikle ertelememelisiniz.

AKREP BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Akrep 26 Mayıs burç yorumu: Bugün gerek iş, gerekse yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde denge ve huzur temaları öne çıkıyor. Tartışmalardan uzak bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Yakınlarınıza olduğu kadar rakiplerinize de oldukça anlayışlı davranabilirsiniz.
YAY BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Yay 26 Mayıs burç yorumu: İşte oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Detayları gözden kaçırmamaya dikkat edin. Üretim programınızı yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Bu yüzden önceliklerinizi yeniden belirlemeniz gerekebilir. Yeni görevler almakta aceleci olmayın.

OĞLAK BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Oğlak 26 Mayıs burç yorumu: Bugün yaratıcılığa ve keyiflere yöneldiğiniz bir gün olacak. Sergi veya müze gezebilir, konsere gidebilirsiniz. Hoş ve eğlenceli sohbetler yapabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Yaratıcılığınız kadar cömertliğiniz de artacak.
KOVA BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Kova 26 Mayıs burç yorumu: Bugün eve dair konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evdeki birikmiş işlerinizin telaşına düşebilir, her şeyi hızlıca tamamlamaya çalışabilirsiniz. Fakat kendinizi dinlemek, düşüncelerinizi toparlamak için uygun zamanlar bulacaksınız.

BALIK BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Balık 26 Mayıs burç yorumu: Gününüz oldukça yoğun geçecek. Hem iş hem de sosyal açıdan koşturmacalı bir tempo içinde olabilirsiniz. Bugün yapacağınız görüşmelerde lafın sonu bir türlü gelmeyebilir. Sürekli bir yerlere yetişme telaşıyla koşturabilirsiniz.

Stargündem.com
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Koç 26 Mayıs Burç yorumu: Bugün maddi konularda toparlanmaya odaklanacaksınız. Geçmiş çalışmalarınızı tekrar gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Harcamalarınızı azaltacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Para konularında hareketlilik var. Aceleci davranmayın.

Sağol canım
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
BOĞA BURCU 26 MAYIS BURÇ YORUMLARI

Boğa 26 Mayıs Burç yorumu: Bugün geçmişin değerlendirmesi ve başlangıç konuları öne çıkabilir. Kendinize odaklanmak ve kişisel hassasiyetlerinize öncelik vermek isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan istikrar ve huzur için beraberliğinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst