Gökyüzü bugün, işle ilgili konularda sabırlı ve hoşgörülü davranmanızın getireceği faydalı sonuçlara işaret etmekte. Bu tutumunuz size birçok yeni kapının açılmasını sağlayabileceği gibi sizin aleyhinize olan konuların da düzelmesine yardımcı olacaktır. Bugün kendinizi doğru sözlerle ifade etmeye özen gösterin. Sezgileriniz olağanüstü güçlüdür, bugün birçok olayı sezinleyerek tedbirli davranabilir ve lehinize çevirebilirsiniz. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz, zamanı yeterince iyi değerlendirebildiğiniz takdirde tüm teklifleri kabul edebilirsiniz. Yeteneklerinizin hakkını verin, yorulduğunuza fazlasıyla değecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin haksız eleştirileri ile karşılaşabilirsiniz, sessiz kalıp buna müsaade etmemelisiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden ve özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle ve emeğimle; işime, eşime, sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Aragonit

Gökyüzünün size mesajı: Ön planda olun. Özellikle iş hayatınızı ilgilendiren her konuda cesur olun ve kendinizi işinizle en iyi şekilde ifade etmeye çalışın. Eleştirilere ve kıskançlıklara açık olmalı, manevi yönünüzün kuvveti sayesinde de kendinizi korumalısınız. Bugün kabul görmesini istediğiniz düşünce ve projelerinizi insanların beğenisine sunabilir ve istediğiniz tepkileri alabilirsiniz. Maddi konularda yaşanacak gelişmeler günler sonra sizi fazlasıyla rahatlatacak. Bugün rakiplerinizin ve işiniz gereği muhatap olduğunuz insanların rahatsız edici davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz. Onlara istedikleri fırsatı vermeyin, işinize bakın ve onları yok sayın ki enerjiniz bozulmasın.
Günün Olumlaması: Aşkın gücü ile aşmış olduğum zorluklardan sonra gelen haklı başarımın ve mutluluğumun şükrünü yaşıyorum. Sevgiyle kuşatılmış olmanın mucizeleri yaşamıma akıp geliyor, ben de sevgi ile kucaklıyorum hepsini.
Günün Kristali: Yakut

Gökyüzü bugün, fiziksel çekiciliğinizle karşı cinsin ve neredeyse tüm çevrenizin hayranlığını kazanacağınıza dikkat çekmekte. Sevdiğiniz insanla aranızda problemler söz konusu ise bugün aşkın gücü ile gelişen romantizmle sorunları aşacak ve ufak tefek sorunların ilişkinizde huzursuzluklara sebep olmasına izin vermemesini öğreneceksiniz. İş hayatınızda ise disiplin ve azminizin karşılığını almaya başladığınız dönemlerdesiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu kendi yakınlarınız ve akrabalarınız olmalı. Onları ilgilendiren nahoş bir olayın içine çekilmek istenebilirsiniz. Şunu aklınızdan hiç çıkarmamalısınız ki siz insanlara müsaade ettiğiniz sürece sizi üzebilir ve çekmek istedikleri noktaya getirebilirler. Tercih sizin; ya sizi üzmelerine izin verir başarılı olmalarına müsaade edersiniz ya da Hayır der ve kimsenin sizi üzecek bir davranış içinde olmasına izin vermezsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan, saran ve kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim, sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor, aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Havlit

Son derece huzurlu ve keyif dolu bir gün sizleri karşılıyor. Yoğun duygular ve keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın, kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkinizde olumsuz giden konuları düzeltebilir, yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz. Beraberliği olmayan Yengeçler, bugün çevrenizde size yaklaşmak istediği halde o cesareti gösteremeyen kişi ya da kişileri biraz cesaretlendirmeye ne dersiniz?
Günün Olumlaması: Ey aşk senin kuvvetini hissediyor, ümit ettiğim Aşkı bulmuş olmanın şükrünü yaşıyorum. Aşkımla tamamlanıyor, yaşama dört elle sarılıp her anımı, her nefesimi; sağlıkla, huzurla, bollukla, bereketle, mutlulukla değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Kehribar

Gökler bugün, yüksek enerjinizin davranışlarınıza olumlu bir şekilde yansıyacağına işaret etmekte. Bu güzel etkiyi özel hayatınızda fazlasıyla kullanabilirsiniz. Olumlu enerjiniz sayesinde yakınlarınızın da desteğini alacaksınız. Yeniliklere alışmaya başladığınız bu süreçte taşlar yerli yerine oturmaya başlayacak ve sizler kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz. Uzun süredir devam eden birliktelikleri olan Aslanlar, süregelen sorunlarda ortak değerlerde buluşabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal olarak da oldukça şanslı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun saklı kaldığı karanlıktan hürriyetine kavuştuğu andayım. Bunun verdiği güç ve huzurla yaşamımın her anı çok özel, değerli ve başarılı dolu.
Günün Kristali: Yakut

Gökyüzü bugün, sizi haklıyken haksız duruma düşürme çabası içinde olabilecek kişilere karşı dikkatli olmaya davet ediyor. Bugün hür iradenizi sonuna kadar kullanın ve kimsenin size böyle bir duyguyu ve haksızlığı yaşatmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili konularda da sakin davranmalı, ilk sözü söyleyen kişi siz olmayın. Beklemede kalın, son sözü söyleyecek kişi siz olacaksınız, lakin o gün bugün değil, sabır! Özel yaşamınızda ise bekar Başaklar, çevrenizi saran aşk enerjisini görmezden gelmemeli, karşınıza çıkan fırsatları fark etmeli ve değerlendirmelisiniz. Evli Başaklar, sizler ise duygularınızı ifade edin, problemlerin üstüne üstüne gidin ve birlikte olduğunuz insanın duygularınızı anlaması ve daha duyarlı olması için elinizden geleni yapın.
Günün Olumlaması: Kara bulutlardan sonra gelen Güneşin ışığı ve aydınlanmış olmanın sevinci ile güller açtı yüreğimde. Sözümle ve özümle bir olmanın demindeyim şimdi. Sevdanın ve aşkın mucizesi ile en yüce makamdayım bugün.
Günün Kristali: Kedigözü

Gökyüzü bugün, oldukça pozitif ve enerjik bir ruh hali içinde olacağınızı müjdeliyor. İş hayatınızda kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz birçok insanın dikkatini çekecek. Bu da size birçok yeni teklif ve fırsatın kapılarını aralayacak. Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız. Bugün kendinizi ifade ediş tarzınız ve olaylar karşısındaki yaklaşımınız çok etkileyicidir. Taleplerinizi bugün dile getirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar için de oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise evli Teraziler, çocuklarınızla iletişim kurmakta zorlandığınız konuları bugün ele almalı ve onları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Bekar Teraziler, gün sizin gününüz, her anınızı dolu dolu ve istediğiniz şekilde geçirin!
Günün Olumlaması: Her sonda yeni bir başlangıç yaşamayı öğrendim. Döktüğüm her gözyaşının kattığı olgunluğu, yaşanmışlıkların ruhuma kattığı bilgeliği fark ettim. En değerli zamanlarımdayım. Her anımı doyasıya yaşıyor, sahip olduğum değerlerime sahip çıkarak yola devam ediyorum.
Günün Kristali: Kuvars

Gökyüzü fiziksel çekiciliğinizi yükseltiyor. Diyete başlayabilir, ruh ve bedeninizi dinlendirecek, arındıracak bir programa katılarak kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bugünlerde biraz ben merkezli düşünmeli ve yaşamın size sunduklarını akıllıca değerlendirmelisiniz. Kendinize değer vererek yaşam kalitenizi artırmak için harekete geçmelisiniz. İş hayatınızda sorumluluk almaktan korkmayın, zamanla yarışmak yerine zamanı iyi değerlendirmeyi öğrenin, her koşulda başarılı ve kazançlı çıkın. Özel yaşamınızda ise tutku ve duygunun yoğun olduğu bir gündesiniz. Sevginizi dokunarak, sözle, hal ve tavırlarınızla göstermekten korkmayın. Yaşam sevdikçe ve sevildikçe zenginleşir unutmayın.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor, dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit

İş hayatınızda oldukça yükselecek, birçok süpriz teklif alacaksınız. Bugün kararlarınızı sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yöne göre belirleyin. Aile yaşamınızda, ev ve aileyi ilgilendiren konularda birçok imkanla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda ise hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlarda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda başkalarından kaynaklanan etkilerin huzurunuzu bozmasına izin vermemeli, duyduğunuz her söze inanarak eş ya da sevgilinize haksızlık etmemelisiniz. Üzülmek istemiyorsanız üzmemeyi öğrenmelisiniz.
Günün Olumlaması: Gecenin siyahının, gündüzün ışığının sırrına eriyorum. Var oluşun önemini kavrıyor, aşkın kutsallığına inanıyor, sahip olduğum değerlerimi koruyor ve muhafaza ediyorum. Değerlerimle güçleniyor, yeteneklerimin sayısız nimetinin şükrünü tüm kalbimle yaşıyorum.
Günün Kristali: Aragonit

İş hayatınızda başarı çıtanızın hızla yükseldiği pırıl pırıl bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizi doğru zamanda, doğru yerde bulunmanın şansı ile ortaya koyabilmenin şansını yakalayarak kariyerinize yeni bir yön verebileceksiniz. Maddi manevi şanslı günlerdesiniz. Bugünlerde iletişime önem verin, dostlarınızdan gelecek destek sizleri daha da güçlü bir konuma taşıyacak. Yenilikçi devrimlere hazır olun. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tartışma anında söylediği sözler nedeniyle pişman olduğunu bilmelisiniz. Zihninizde farklı düşünceler oluşmasına, sevginizin kelimelerin esiri olmasına izin vermeyin. Sevgi emek, sevgi sabır, sevgi anlayış demektir.
Günün Olumlaması: Acısı ve tatlısı ile seviyorum hayatı. Doğan her gün yeni bir nefes ve yeni bir mucize benim için. Aldığım nefes, yüzümdeki gülücük, eşim, işim, ailem, sağlığım, bedenim; işte bunlardır benim mucizelerim. Şükrediyor, her an öğreniyor, gelişiyor, büyüyor ve zenginleştiğimi hissediyorum. Bolluk, bereket, aşk, şans, sevgi benimle birlikte. Attığım her adımda daha da büyüyorum.
Günün Kristali: Yeşim

İş hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir. Her ne olacaksa sizin ve geleceğiniz için iyi olacak. Korkularınızın üstüne gidin, haklı cesaretiniz sizi huzura kavuşturacak. Siz vicdanınız açısından rahatsanız ve ilişkiyi devam ettirmek adına elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız korkmayın ve akışa ayak uydurun.
Günün Olumlaması: Korkulardan, kaygılardan, yanılgılardan arındırıyorum ruhumu. Cesur bakıyor, cesur yaşıyorum. Yaşamın bana sunduklarını görmeyi seçiyorum. Fark edemediklerimin farkına varıyor, karanlık perdeleri aralayarak göremediklerimi görmeyi seçiyor, yeni kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.
Günün Kristali: Labradorit

İletişime ne kadar çok önem verirseniz o denli şanslı çıkacaksınız. Bugün işiniz gereği bir arada olduğunuz kişilerden oldukça önemli bir teklif alabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren konularda yaşanacak maddi gelişmelerle rahatlayacak, uzun zamandır sıkıntı duyduğunuz önemli bir konunun olumlu sonuçlanması ile sevineceksiniz. Özel yaşamınızda ise Gitmek mi çözüm, kalıp mücadele etmek mi? sorusu gün boyu zihninizi meşgul edebilir. Birlikte olduğunuz insanla düşüncelerinizi, korkularınızı, rahatsızlıklarınızı paylaşmadığınız sürece sadece kendinize değil ilişkinize de haksızlık eder ve yanlış kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Bugün kendimle yüzleşmeyi seçiyorum. Ruhumu ve bilinçaltımı tüm negatif düşüncelerimden, kuruntularımdan arındırıyorum. Ben kendi kendime yetebilmenin gücünü kavrıyor, inançlarımla arınıyor, güçleniyorum. Yapabileceklerimi fark ediyor, dengeyi buluyor, sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Mavi Akik
HürriyetAile