25 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.529
Puan
113
Konum
İstanbul
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü maddi konularda oldukça şanslı bir günü sizlere müjdelemekte. Enerjinizi maddi konular için harcamalı ve kendinize olan güveninizi tecrübe sahibi insanların da öngörüleri doğrultusunda cesurca ortaya koymalısınız. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir, var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararını almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise beraberlikleri devam eden Koç’lar, sevdiğiniz insan için özverili olma zamanı! Onun duygularını anlamaya çalışarak yaklaşmanız gereken bir dönemdesiniz.

Günün Olumlaması: Enerjimi doğru yönde kullanıyor ve karşılaştığım her fırsatı olumlu yönde değerlendiriyorum. Yeteneklerimi özveri ve inançla geliştirdikçe daha çok kazanıyor, standartlarımı yükseltiyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Lal

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, disiplininiz ve başarmaya yönelik istekli davranışlarınızın ödülünü alabileceğinize işaret etmekte. Daha önce yapıp yapmamak konusunda tereddüt ettiğiniz konuları ele alabilir, kısa bir süre içinde istediğiniz şekilde size fayda getirecek hale getirebilir ve maddi imkanlarınızı artırabilirsiniz. Geçmişe takılıp kalmadan günün getirdiğini akıllıca değerlendirdiğiniz özel zamanlardasınız. Kendinize olan güven ve cesaretiniz iş hayatınızda statünüzü yükseltecek bir enerji sizler için. Dikkat, kararsızlığınız fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı sabrınız taşmak üzere. Siz ne kadar özverili ve ilgiliyseniz onun bunu görmezden gelmesi, üstünlük kurma çabaları çileden çıkmanıza neden olabilir. En iyisi sakinlikle rahatsızlıklarınızı ifade ederek orta yolu bulmanız olacaktır.

Günün Olumlaması: Son derece berrak, net ve arınmış düşüncelere sahibim. Çevremdeki her şeyi çok daha ayrıntıyla değerlendiriyor ve doğru kararlar alarak, yaşamımı kolaylaştıracak girişimlerde bulunuyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Opal

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bir an evvel kendinizi toparlayarak, yorgun düşmüş ve sarsılmış ruh halinizden sıyrılmanız için sizleri uyarıyor. Sizler duyguları ile yaşayan, aşkla beslenen özel insanlarsınız. Pek çok olay ve haksızlıktan dolayı mücadele gücünüz zayıfladı. “Kim haklı? Kim haksız? Neden ben?” sorgulamalarını bir yana bırakmak zorundasınız artık, zorundasınız diyorum çünkü gökler kaçınılmaz bir değişim sürecinin içinde olduğunuzu söylüyor. Sizler yeter ki yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için bir kez karar verin. Şimdi elinizi çabuk tutmalı ve her fırsatı değerlendirmelisiniz. Küçük büyük demeden her işle ilgilenmeli ve bir başlangıç yapmayı gerçekleştirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise romantik gelişmeler yaşanabilir, yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm blokajlarımı ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılarak her türlü zenginliği, şansı ve başarıyı en yüce hayrıma olacak şekilde kendime çekiyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Rodokrozit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü, 2 yıl önce bu zamanlarda iş hayatınızda yaşadıklarınızı düşünerek, hedeflerinizi yükseltip rotanızı belirlemek için yaşananları düşünceleriniz arasına katmanız adına küçük mesajlar veriyor sizlere. Günlük sıkıntılarınızın aile ve özel yaşamınızı etkilemesine izin vermeyin. Kendinizi geliştirmenin ve öğrenmenin tam zamanı şimdi. İş hayatınızda ve yakın çevrenizde bulunan insanlar sizi ve gayretlerinizi destekleyecek, size yardımcı olmak isteyeceklerdir. Bu özellikle süregelen profesyonel ilişkileriniz için oldukça iyi olacak bir etkidir. Size yeni fikirler kazandıracak insanlarla iletişim kuracaksınız. Bugün arkadaşlarınız size önemli tavsiyelerde bulunacaklar, onları mutlaka dikkate almalı ve uygulamak için harekete geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde kendi farkındalığımı fark etmeyi seçiyorum. Tüm pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma çekiyor, kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyor, sevgiyle iletişim kuruyor ve ilişkilerimi güçlendiriyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Turmalin

aslan-50.jpg
ASLAN
Sorumlu olmadığınız bir alanda işverenlerinize yardımcı olacağınız bir konu kariyerinizi sürpriz bir şekilde bir adım ötesine taşıyabilir. Mesai arkadaşlarınız bu durumdan pek memnun olmasa da siz bunlardan etkilenmeden dikkatinizi işinize verin. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, eski günleri yad ederek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Evliliğinde problem olan Aslan’lar ise eşlerinin baskıcı tavırlarıyla karşılaşabilirler. Ne öfkeyle kırıcı sözler söyleyin ne de olağan karşılayıp sessiz kalın. Gerginliğin geçmesini bekleyin ve eşinizle problemlerinizi sakin bir şekilde, karşılıklı saygı çerçevesi içinde birlikte değerlendirin.

Günün Olumlaması: Zorlandığım, engellendiğim, korktuğum, pişman olduğum tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan bir daha tekrar etmemek üzere uzaklaşıyorum. Ben ruhumu olgunlaştıran deneyimlerimin bana kattığı zenginlikle kendime ve ilahi sisteme sonsuz bir güven duyuyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Akuamarin

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugünlerde çabalarınızın karşılığını almaya başlayıp kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Bekar Balık’lar, arkadaşlarınızın vesilesi ile ruh eşinizi tanıma şansını elde edebilirsiniz. Aşk kapınızı çalabilir. Beraberliği devam edenler ise yersiz tartışmalardan kaçınmalı, ilişkiyi zedeleyecek kıskanç tavırlardan uzaklaşmalısınız. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir davranışı sevdiğiniz insana yapmak büyük bir haksızlık olacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı özel ve değerli. Düşünerek ve özümden gelen sese kulak vererek hareket ettiğimde yanlışa düşmem, bu da benim karşılaştığım zorluklarla baş edebilmemi sağlayan çok kuvvetli bir enerjidir. Şimdi irademe güveniyor ve tüm negatif düşüncelerimden arınarak güçleniyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Hematit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün öncelikli olarak yetiştirmeniz gereken işlerinizi tamamlamaya çalışın. Enerjiniz oldukça yüksek olduğundan yorulmadan, keyifle yapmanız gerekenleri kısa bir sürede tamamlarsınız. Fakat dikkat etmeniz gereken, işyerindeki insanlarla veya yardımcılarınızla tartışma içine girmekten kaçınmak olmalı. Bu insanların egosundan kaynaklanan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Mümkünse çok fazla trafikte zaman geçirmeden, kendinizi yapmaktan keyif aldığınız bir hobinizle ilgilenerek rahatlatın. Yaratıcılıkla ilgili herhangi bir alanda gücünüzü kullanın.

Günün Olumlaması: Kazanmak için adım adım, ağır ağır ve kararlı bir biçimde ilerlemeliyim. Kendi değerlerime uygun yaşadığımda kendimi daha iyi hissederim. Eğer rahat, huzurlu ve endişelerimden sıyrılmışsam doğru yoldayım demektir.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kehribar

akrep-50.jpg
AKREP
Amaçlarınızı biliyorsunuz, planlarınızı uygulayabilirsiniz. Şimdi kendinizi kelimelerle çok net ifade edebilme şansına sahipsiniz. Sizden yukarı mevkideki insanlarla bir araya gelebilir, orijinal fikirlerinizle onların dikkatini çekmeyi başarabilirsiniz. Girişimci davranın. Kendi kendinize düşünmeniz bir anlam ifade etmez. Bunları paylaşmalı ve cesur adımlar atmalısınız. Özel yaşamınızda ise var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız. Bu süreçte önemli olan her iki tarafın da birbirinin haklarına ve kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi, anlayış göstermesidir. Bunları gerçekleştirdiğinizde ilişkiniz çok daha sağlam temeller üzerine kurulu bir hal alacaktır.

Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. Yolumun Allah’ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Akuamarin

yay-50.jpg
YAY
Kariyerinizi ilgilendiren konularda ciddi ve disiplinli bir şekilde çalışmaya devam ettiğiniz sürece isteklerinizi elde edememeniz neredeyse imkansızdır. İşinizi bu kadar önemsemeniz birlikte çalıştığınız mesai arkadaşlarınızdan bazılarının canını sıkabilir ve size haksızca yorumlarda bulunabilirler. Negatif insanlara karşı gardınızı alın ve size bu tarz sözler söyleyememelerini net bir şekilde onlara ifade edin. Bugün sorumluluk taşıyan davranışlarınız, uzun vadeli amaçlarınız için başarı vaat etmektedir. Özel yaşamda ufak tefek gerginlikler söz konusu olabilir, anlayışlı davranın ve olayları büyütmeyin.

Günün Olumlaması: Kendime ve yeteneklerime tüm kalbimle güvendiğim zaman kazanırım. Olaylar yaşanırken sezgim bana doğru yolu kendiliğinden gösterecektir. Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirip disiplinle hareket ettiğimde daima kazanırım.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Granat

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökler size oldukça şanslı bir gün içinde olacağınızın müjdesini veriyor. Risk almanın talihinizi ispatlayacağını söyleyebiliriz. Yeni iş serüvenleri ve fırsatlar bugünkü göksel enerjilerin etkisi altında başarıya doğru yol aldıracaktır sizlere. Bu zamanlar, fiziksel aktiviteler için de oldukça olumludur. Evden dışarı çıkın, arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirin, eğlenin. Parasal işler bugün yolunda gidecektir. Özel yaşamınızda ise ilişkiler sıcaktır, aşkınızı yeniden canlandırabilir, birbirinize olan bağınızı fazlasıyla kuvvetlendirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Her ne yapıyorsam en iyisini ve en güzelini; severek, tüm inancımla, ruhumla yaparım. Emek verdiğim her şey bana zenginlik katar. Parayı seviyorum, yaşamı sevdiğim gibi. Hayatımın her alanında bolluk ve bereket benimle birlikte.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Firuze

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü aşk hayatınıza önem kazandırmakta. Unuttuğunuz heyecanlar yüreğinizi sarabilir. Aşkı doyasıya yaşayacağınız, kendinizi çok özel ve değerli hissedeceğiniz günlerdesiniz. Cesur olun, sevmekten korkmayın ve kendinizi engellemeyin. Bırakın aşkın gücü yaşamınızı kuşatsın. İş hayatınızda da oldukça başarılı işler yapacak, yeni fırsat ve tekliflelerle karşılaşacaksınız. İç sesinize güvenin ve kararlarınızı bu doğrultuda gerçekleştirin. Bekar Kova’lar, bugün şans sizden yana, duygularınızın peşinden gidin.

Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyor, gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Kalsedon

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, tüm pozitif enerjisi ile maddi manevi güçlendiriyor sizler. İş birlikleri bugün sizleri kazançlı çıkaracak. Bugün dikkat etmeniz gereken konu kişisel eşyalarınızla ilgili yaşanacak problemler. Aradığınızı bulamayabilir, sıklıkla kullandığınız elektronik bir eşyanızın arızalanması ile epeyce uğraşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise tahammül gücünüz zayıftır, yaşanan olumsuz olayların birikmesi ile küçücük bir konu büyük bir tartışma haline gelebilir, dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Koruyucu meleğim yanı başımda, onun varlığını hissediyor ve desteğinin benimle olduğunu biliyorum. Ruhum en verimli ve en olgun evresinde. İstediklerimi biliyor, gökyüzünün muhteşem yıldızlarını ruhuma rehber seçiyor ve hedeflerime doğru ışıkla, aşkla yürüyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Akuamarin

HürriyetAile

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.529
Puan
113
Konum
İstanbul


KOÇ
Gökyüzü maddi konularda oldukça şanslı bir günü sizlere müjdelemekte. Enerjinizi maddi konular için harcamalı ve kendinize olan güveninizi tecrübe sahibi insanların da öngörüleri doğrultusunda cesurca ortaya koymalısınız. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir, var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararını almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise beraberlikleri devam eden Koç’lar, sevdiğiniz insan için özverili olma zamanı! Onun duygularını anlamaya çalışarak yaklaşmanız gereken bir dönemdesiniz.

Günün Olumlaması: Enerjimi doğru yönde kullanıyor ve karşılaştığım her fırsatı olumlu yönde değerlendiriyorum. Yeteneklerimi özveri ve inançla geliştirdikçe daha çok kazanıyor, standartlarımı yükseltiyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Lal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst