24: Live Another Day

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
88469824.jpg


24

Televizyonun en yenilikçi ve öncü dizilerinden 24'te yeni bir gün daha başlıyor. 24, 2006 yılında En İyi Drama Dizisi dalında kazandığı Emmy de dahil olmak üzere toplamda 68 Emmy ödülüne aday gösterildi. Jack Bauer'ı canlandıran Kiefer Sutherland yedi yıl içinde yedi Emmy'ye aday gösterildi, bir de En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazandı. Yedinci Gün'de diziye katılan Cherry Jones ise 2009 yılında Başkan Allison Taylor rolü için Emmy'ye layık görüldü.

24 sekizinci sezonda eşsiz formatını yeni bir şehir, yeni tehditler ve yeni bir kadroyla güçlendiriyor. Her bölüm gerçek zamanda bir saati işlerken, izleyiciler JACK BAUER'ı heyecan verici yeni bir günde takip edecekler.

New York'ta geçen 8. Gün, Başkan ALLISON TAYLOR (Jones) ve Beyaz Saray Genel Sekreteri ROB WEISS'ın (Chris Diamantopoulos), barış sağlamak amacıyla ABD'yi ziyaret eden Orta Doğu lideri ÖMER HASAN (Anil Kapoor) ile uluslararası güvenlik hakkında gerçekleştirdiği görüşmelerle başlar. CHLOE O'BRIAN (Mary Lynn Rajskub), uzman veri analisti DANA WALSH (Katee Sackhoff) ve sistem analisti ARLO GLASS'tan (John Boyd) oluşan teknik ekip, New York'ta açılan yeni CTU'da yüksek eğitimini tamamlamış, jilet gibi keskin bir adam olan BRIAN HASTINGS (Mykelti Williamson) tarafından yönetilmektedir.

Bauer'ın ayak izlerini takip etmek isteyen eski bir Deniz subayı olan COLE ORTIZ (Freddie Prinze Jr.) saha operasyonlarını yönetirken, Ajan RENEE WALKER (Annie Wersching) kişisel nedenlerle ekibe yeniden dahil olacak.

Herkes sıradan bir gün geçirdiğini düşünürken Ömer Hasan'a bir suikast girişimi düzenleneceği haberi işlerin rengini değiştirecek. Böylece devlet işlerinden elini ayağını çekip, kendini torunu ile kızına adayan tek kişilik ordu Jack Bauer da sahnedeki yerini alacak.

Joel Surnow ve Robert Cochran tarafından yaratılan 24, bir Twentieth Century Fox Television yapımıdır.

Tarih: 2010-09-12 TV : E2 Saat: 21:00Tür:Yabancı Dizi


57 Kez Emmy Adayı
‘24’
Bu sezon 150. bölümünü kutlayan 24 toplam 57 kez Emmy ödülüne aday gösterildi. 24, En İyi Drama Dizisi dalında (2006) ve Kiefer Sutherland ise drama dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında (2006) Emmy ödülü kazandı. 6. Sezon yine Kiefer Sutherland’ın altıncı kez ve yardımcı oyuncu dalında Jean Smart’ın da ikinci kez ödüle aday gösterilmesini sağladı. Gerçek zamanlı, aksiyon bombası 24 8. Gün ile e2 ekranında...

8. Gün 13. Bölüm
Elektromanyetik bombanın patlamasıyla CTU’nun tüm gözetleme ve radyolojik belirleme sistemleri susmuştur. Hastings, ailesiyle birlikte gitmesi için Kayla’yı BM binasına yollar. Jack, uydu gözetleme bağlantısı edinmek için Ulusal Güvenlik Dairesi’ni arar ama sadece trafik kameralarıyla yetinmek zorundadır. Manhattan’a giriş ve çıkışlar durdurulur, sadece tekneyle geçilebilmektedir.
Samir, çubukları nakil için hazırlar. Bu sırada Kayla’ya aslında Tarin’in hala hayatta olduğu söylenir ve kendisini alıkoyan teröristleri teşhis etmesi istenir.

8. Gün 14. Bölüm
Jack’in kaburgaları kırılmıştır. Akciğerinin yine sönme tehlikesi vardır. Samir, Tarin ve çubukların olduğu taksinin yeri belirlenir ama Dana 30 saniyeliğine insansız hava aracını devre dışı bırakınca, kaçmayı başarırlar.
Hastings telefonla Başkan Taylor’ı arar ve artık Manhattan’ın güvenliğine garanti veremeyeceğini söyler. Başkan da Jack’i arar ve Başkan, Hasan’ı binadan tahliye edecek Ulusal Güvenlik timini onun komuta etmesini ister. Renee de Jack’le birlikte gitmek için ısrar eder.
Samir nükleer çubukları, bomba uzmanı Ahman’a teslim eder. Samir önce Başkan Taylor’ı arayacak, bomba ondan sonra yerleştirilecektir.

8. Gün 15. Bölüm
Rob Weiss bitkin haldeki Ethan Kanin’in nabzına bakar ver kapıyı çekip onu odada yalnız bırakır. General Brucker, Kanin için ilkyardım ekibine haber verilmesine engel olur. Başkan Taylor hazırladığı konuşmayı Kanin’in okumasını ister. Bombanın patlamasına 10 dakika kalmıştır ve Başkan Taylor, sabırsızlıkla Hassan’ın gelmesini beklemektedir.
Fakat Hassan’ın başka niyetleri vardır. Kendisi için bunca insanın canından olması onu çok rahatsız etmiştir. Dalia, onu bu düşünceden vazgeçirmeye çalışır. Jack, yaralı Bishop tüm ekibi yavaşlatıyor diye onu malzeme odasına koyarken Hassan bir demir çubukla Jack’e saldırır. Bishop’ı kurtarıp geri kalan herkesi odaya kilitler. Hassan, New York’taki insanları kurtarmak için teröristlere teslim olmak niyetindedir.

 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
24 e ve cnbc e deki dizilerden bazılarını beğeni ile izliyorum gerçektende çok güzel diziler yayımlıyorlar
Paylaşım için teşekkürler
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
24'ü çok beğeniyorum. Geçenlerde filmini de izlemiştim. Tek kelime ile harika :eek:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
919750_detay.jpg


24 dizisi geri dönüyor!

Ünlü Amerikan dizisi "24", "24: Live Another Day" adıyla 5 Mayıs'ta yeniden başlıyor!

2001 yılında yayınlanmaya başlayan ve 8 sezon boyunca devam eden "24" dizisi isim değişikliği yaparak yeni bir projeyle yeniden aramıza dönüyor. "24: Live Another Day" adıyla 5 Mayıs'ta Fox TV'de ekranlara dönecek olan dizide isim değişikliğinden fazlası var. Alışageldiğimiz 24 dizisinde, her bölümde eş zamanlı olarak 1 saat anlatılıyordu ve her sezonda da 24 bölüm oluyordu.

Live Another Day'in bir sezonu ise 12 bölümden oluşuyor ve devamının çekilip çekilmeyeceği henüz belli değil. Dizinin oyuncu kadrosunda da değişiklikler var. Eski kadrodan Kim Raver ve William Devane yerini korurken, yeni transferlerden Yvonne Strhovski ve Judy Davis en çok dikkat çeken isimler. Dizinin ilk fragmanından anlaşılacağı üzere Jack ve Chloe karakterlerini Londra'da hareketli günler bekliyor.

Bu yıl alışılmışın dışında 12 bölüm olarak çekilecek "24" dizisi Londra ’da geçiyor ve dizinin başrol oyuncusu Kiefer Sutherland'ın anlattığına göre ajan "Jack Bauer" biraz daha yavaşlamış olacak. Sutherland ayrıca eski bölümlerde yer almış bazı oyuncuların yeni bölümlerde de izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti.

HT Magazin


 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst