23 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün, ruhsal olarak aydınlandığınız, mistik konulara ilgi duyacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız her şeyi çok daha derin bir şekilde anlayarak değerlendirirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız sizin dışınızda gelişen olayların onu nasıl etkilediğini düşünerek hareket edin.

Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyorum, ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlanmakta olduğum konularda inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım, bunun sonucunda da maddi manevi yönde kazançlı çıkarım.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Çeroit

boga-50.jpg
BOĞA
Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir. Olasılıkları ve zamanı akıllıca değerlendirmeli, kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız, zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz, bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir.

Günün Olumlaması: Doğumun kutsallığını, inancın gücünü, var oluşun değerini fark ediyor, kabul ediyor, ruhumu teslimiyetle eğitiyorum. Güne aşkla ve şükürle başlıyor, arınıyor, yenileniyor, tekamülüme idrak edebilmiş olmanın mucizelerini deneyimliyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Lal

ikizler-50.jpg
İKİZLER
İşinizde emeğinizin karşılığını alacak sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı daha anlayışlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Küçük jestler yaparak ona olan ilgi ve sevginizi ifade edebilir, birlikte vakit geçireceğiniz aktiviteler hazırlayabilirsiniz. Hem siz günün stresinden uzaklaşacaksınız hem de birlikte olduğunuz insanla ilişkinizi kuvvetlendireceksiniz.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Azurit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün güne son derece pozitif bir ruh hali içinde uyanır gün içinde de bu olumlu halinizi devam ettirirsiniz. Ruhsal enerjinizin bu olumlu etkisi mesleki yaşamınızda daha da ön plana çıkıp insan ilişkilerinize farklılık katarak çok daha başarılı girişimlerde bulunmanız için sizlere fayda sağlayacak. Bu süre içinde istekleriniz konusunda ısrarcı olmalısınız. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı daha esnek ve elinizden geldiğince dışarıda kalarak karışmamaya çalışmalısınız. Gelir kaynaklarınızda gerçekleşecek artış yaptığınız işe daha da azimle sarılmanız için sizleri teşvik etmeye devam edecek. Özel yaşamınızda ise dürüst ve adil davranarak empati kurmayı başarmalısınız.

Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli, şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim. İyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Hematit

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, öfkenizden kaynaklanabilecek sorunlara işaret etmekte. Özellikle iş yerinizde pire için yorgan yakmaya kalkmayın. Sizin gibi doğru sözcüklerle kendini ifade eden insanların sevip saygı duyduğu biri öfkesinin esiri olmamalı. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yeteneklerimi ve iç sesimi sınırlamadan özgürce yaptığım işe yansıtıyor, ruhumdaki içtenliğin muhteşem getirileri ile mükafatlandırılıyorum. İlahi aşkı tüm benliğimde yaşıyor, aydınlanmanın keyfine varıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Mavi Safir

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirebilir. Gün içinde iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Parasal açıdan yaşanan olumlu gelişmeler aynı hızla harcamalarınızı da arttıracağı için yatırımlar konusunda oldukça dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün gerginlikler yaşanabilir, partnerinize daha önce uyarıda bulunduğunuz halde şu an yaşadıklarına şahit olmanız sizi sinirlendirebilir. Sakin olun, onun bazı şeyleri yaşayarak ve deneyim kazandığını düşünerek yardımcı olmaya çalışan bir tutum içinde olun.

Günün Olumlaması: Bugün tüm benliğimle yüzleşiyor ve içimde taşıdığım kibiri ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Kibir ve ego bana sadece zarar verir, bunun bilincindeyim. Şimdi kendimi çok daha huzurlu, özgür ve yaşam dolu hissediyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Çeroit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Toplantılar, görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış ya da eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış güçlü bir insan ne istediğini, neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız. İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini yaşamımın her anına yansıtıyor, sabırla ve güçlü adımlarla ilerliyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Granat

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün iş hayatınızda riskleri hesaplayarak hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz, dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Özel hayatınızda ise duygularınız ve aklınız bir anda yaşanmışlıkların verdiği duygusallıkla karışabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek karar vermeli, aşkınıza yaptığınız haksızlıkları kabul etmeli, gereksiz inadınızın yaşamı her ikinize de zehir etmesine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Güneş taşı

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün bireysel anlamda sizi rahatlatacak aktivitelerle uğraşmanın getireceği ruhsal ve fiziksel olumlu etkilere işaret etmekte. Ben demeyi, kendinize değer vermeyi, yorucu temponuzun içinde kendinizle baş başa kalmayı, zihninizi ve bedeninizi dinlendirmeyi öğrenmelisiniz. Siz kıymetlisiniz! Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın, başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Yay’lar, aşkınıza sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan, yaralanmışlıklarımdan olgunlaşmışım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşımışım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla, dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Turmalin

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü kendinize dair davranışlar geliştirmeniz ve bilinçaltınızdaki düşüncelerinizi ortaya çıkarıp, sizi rahatsız eden, geçmişte deneyimlediğiniz olaylardan sıyrılarak ruhsal anlamda arınmanız için sizleri teşvik ediyor sizleri. Bunu yapmalısınız. Yüreğinizi ve ruhunuzu esaretten kurtarmanın, içsel özgürlüğe ulaşmanın anahtarı budur sizler için. İş hayatınızda önemli mevkilerdeki insanlardan teklifler alabilir, arkadaşlarınız aracılığı ile yaşamınıza olumlu yönde yön verecek bu kişilerle ortak projelerde yer alma imkanını elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizin ne kadar dürüst ve sevgi dolu olduğunu bugün içinde yaşayacağınız bir olayla çok daha iyi kavrayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca, zevkle özümseyebiliyorum. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Sitrin

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, birlikte çalıştığınız mesai arkadaşlarınızın iş hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirmek için atacağınız adımlarda kendinizle çelişkiye düşerek aldığınız kararları uygulamaya koymaktan sizi uzaklaştırmalarına fırsat vermemeniz için uyarıyor sizleri. Özel yaşamınızda gerçeklerden kaçan bir tutum içinde olursanız ilişkiniz işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Anlık öfkeler, farklı arayışlar içine girmenize sebep olabileceğinden geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmanıza sebep olabilir. Bekar Kova’lar, bugün aşk hayatınızda hiç beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilir, kendinizi huzur dolu bir beraberliğin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyor, insanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum. Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Benden çıkıp hiç olmayı, hiçten çıkıp var olmayı ve tüm kalbimle paylaşmayı öğreniyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Yakut

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, sezgilerinizin rehberliği ile ilerlemeniz için destekliyor sizleri. Geçmişte yaşadığınız ve çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz alanlara yönelebilir, farkında olmadığınız yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz insanla iletişiminiz oldukça kuvvetli olacağı için beraber ikinizin de keyif alacağı ortamlar ilişkinize heyecan katacaktır.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı ve davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Pirit


HürriyetAile

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst