İnsanları kendiniz gibi görmekten vazgeçin artık. Yeteri kadar zarar görüp yaralandınız. Kendi değerinizin farkına varma zamanı geldi. Yeteneklerinizden asla şüphe etmeyin. Sizin diğerlerinden faklı olduğunuzu en çarpıcı şekilde ortaya koyan özelliğiniz, içinizde var olan evrenin size hediyesi yeteneklerinizdir. Kendi benliğinizi ve fikirlerinizi ortaya koyarak, diğer insanlarla ortaklaşa düşünüp iş birliği içinde bulunmayı kendinize görev edinmelisiniz. İş hayatınızda yenilikler sizleri bekliyor. Güçlü insanlarla takım ruhu içerisinde hareket etmek, sizi hak ettiğiniz yere taşıyacaktır. Evli Koç’lar, oldukça sıkıntılı günler geçirdiniz. Yaşanmışlıklardan çıkarttığınız derslerle, evliliğiniz için neyin gerekli olduğunun farkındasınız artık. Sizler için eşiniz ve yuvanız vazgeçilmezdir. Bugün temelleri sağlamlaştırarak geçmişe sünger çekeceksiniz. Size yaşatılan haksızlıkları bir kenara bırakmanın zamanıdır şimdi. Siz mutluluğa doğru yürüyün.
Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve Rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler ve anlamayanlar, kendimi keşfetmemi sağladılar, onlar ifade gücümü artırmak için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Agat

Gökyüzü, özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına, sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda disipline edecek. Gün içinde ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli, kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak, bundan sonra yaşayacaklarınızda sizin için son derece önem taşıyacaktır. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak. Ani kararlar vermeden, iyice araştırarak ve temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.
Günün Olumlaması: Her düşüncemin, her davranışımın ve sorumluluklarımın bilincindeyim. Her birinin hayatıma zenginlik veren deneyimler olduğunu bilerek yaşıyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Kalsedon

Gökyüzü bugün, çalışma arkadaşlarınızla uzlaşmacı bir tavırda hareket etmenizin getireceği faydalara işaret etmekte. Maddi anlamda ortak faydanıza olacak olumlu sonuçlar alabilir ve arkadaşlarınızın desteği ile önemli bir proje ya da isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Siz ya da beraber olduğunuz kişi, ilişkinizi sarsacak gerçekliği olmayan bir suçlama ile karşılaşabilir. İnsanların mutsuzluğu ile beslenen kötü niyetli kişilerin isteklerine ulaşmalarına izin vermemeli ve birbirine olan güveninizin ne kadar güçlü olduğunu herkese göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Bana bahşedilen nimetlerin bütün güzelliği ile farkına vardığım zamanlardayım. İyi niyetim, karakterim ve güçlü özelliklerimle karşılaştığım her olayı en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, yüksek bilincimle var olan şartlarımı daha iyiye ve güzele taşıyorum.
Günün Kristali: Azurit

Gökyüzü bugün, ruhsal yönünüzün oldukça kuvvetli olacağını işaret etmekte. Sezgileriniz ve aklınız uyum içindedir. Bugüne kadar farkına varamadığınız birçok şeyi sezebilir ve sizi engelleyen durumlar için yapmanız gerekenleri uygulayarak tüm engelleri başarıyla aşabilirsiniz. Bugün sizler için dua, meditasyon ve ritüeller için oldukça uygundur. Kendinizle baş başa kalın, sizi yoran enerjilerden arının. İş hayatınızda ise maddi olarak yaşanacak sürpriz gelişmelerle emeğinizin karşılığını alıyor olmanın haklı mutluluğunu yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda ise eşinizin kendi sorunlarından kaynaklanan nedenlerden dolayı size olan yaklaşımını anlayışla karşılamaya çalışın.
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinden gelen sesin söyledikleri ile düşüncelerimi netleştiriyor, var olan yeteneklerimi sevgi ile ortaya çıkarıyorum. Huzurum, başarım ve bana sunulan şansları en yüce, en güzel haliyle değerlendirebilmek ve hayırlı sonuçlar elde etmek için sevdiğim her şeye yansıtarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Akuamarin

Gökyüzü bugün iş hayatınızda kurnaz kişilerin oyununa gelmemeniz için uyarıyor sizleri. Cazip görünün tekliflerle karşınıza gelebilir, sizi cezbetmek için ikna etmeye çalışabilirler. Gelen teklifin büyüsüne kapılarak maddi manevi zarar görebileceğiniz bir karar alabilirsiniz, dikkatli olun ve yeni tanıdığınız insanlarla böyle bir iş ilişkisine girmeden önce iki kez düşünün. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana iğneleyici sözler söyleyerek ne elde etmeyi umuyorsunuz? Anlayış ve saygı, beraberliği güçlendiren en önemli faktörlerden biridir. Karşınızdaki insanın sabrını taşırdığınız anda size vereceği tepkileri düşünerek hareket edin. Bekar Aslan’lar, bugün size yaklaşan insanlara karşı temkinli davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Bugün kendimle ve kimliğimle barışmayı seçiyorum. Artılarımla ve eksilerimle kendimi seviyor ve geçmişte deneyimlediğim her şeyi sevgiyle kabullenerek, almam gerekenleri alıp yük ettiklerimi sevgiyle evrene iade ediyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit

Gökyüzü bugün, sabah saatlerinde oldukça gergin bir ruh halinde olacağınıza ve çalışma arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar içine girerek olumsuz durumlarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Öfke kontrolünüzü yapmalı ve kendi kendinizi zor duruma sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Aksi halde insanlar üzerinde olumsuz bir izlenim bırakabilir ve bunun etkilerini kolay kolay silemeyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği olmayan Başak’lar, uzun zamandır arkadaşlık ettiğiniz birinin aşkını ilan etmesi ile heyecanlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan, saran ve kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim, sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor, aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Parlak Kırmızı
Günün Kristali: Pirit

Bugün sakinlik ve yaşadıklarınızı sakin bir zihinle değerlendirme günüdür sizler için. Oysa bedeniniz ve sinirleriniz tüm ters yönlerde yarışmakta olduğundan bunu sağlamak oldukça zor olacaktır. Fazla aceleci ve atılgan olmak veya dik başlı, bildiğini okuyan tarzda davranmak çeşitli kazalara neden olabilir. Bilgili ve özenli olmazsanız mekanik aletler çok tehlikeli olabilir. Bugünün önemli davranışı, acele etmekten kaçınmak ve dikkatli olmaktır. Aşk hayatınızda sıkıntılı süreçlerden geçiyorsanız kararlar almadan önce ilişkinizin ilk gününden bugüne kadar yaşadıklarınızı düşünmeniz ve bundan sonra kararlar almanız uygun olacaktır.
Günün Olumlaması: İlerlemem ve olumlu sonuçlara ulaşmam için değişmem gerekiyor. Her değişim ruhsal bir bitiş ve tekrar diriliştir. Küllerimden yeniden doğuyor, yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin

Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli, kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak, bundan sonra yaşayacaklarınızı belirleyebilmeniz adına oldukça önem taşıyacaktır. Yaşamınızda artı ve eksilerin dengeleneceği bir dönemin içindesiniz. Gökyüzü sizleri rahatsız olduğunuz alışkanlıklarınız, olaylar ve kişileri, olması gerektiği yerde muhafaza etmeniz ya da tam anlamıyla yaşamınızdan uzaklaştırmanız için harekete geçiriyor. Duygularla aklınızın uyum içinde olacağı bir gündesiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi ve cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi ve tecrübenizi insanlarla paylaşarak bir yıldız gibi yükselecek, insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz muhteşem bir gün. Dostluk çevreniz genişleyerek sizi yürekten destekleyen ve hedefe yürümenizde yanınızda olan kişilerle başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Evren size yenilenmeniz, isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Önyargılarımı bilmeden egoma yenilerek yaptığım davranışlarımı yüreğimden, ruhumdan, zihnimden tamamen uzaklaştırıyorum. İyi, güzel ve hakkaniyetli olanı yerine koyuyorum. Yaşamımda sevgiyi, adaleti, inancı güçlendirerek kararlılıkla zenginleştiriyorum.
Günün Kristali: Ametist

Gökyüzü gün içinde çok sabırlı davranmanız konusunda uyarıcı. Olaylar ne kadar can sıkıcı olsa da sakın yılmayın ve güç mücadelelerinin içine girmekten kaçının. Cesur doğanız başkalarının sözcülüğünü yaparak zarar görmenize sebep olabilir. Gün içinde ailenizden birilerinin baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir. Sizlere tavsiyem birbirinizle güç mücadelesi ve baskın gelmek adına sonradan pişman olacağınız davranışlar sergilemekten kaçınmanız olacaktır. Beraberliği olanlar ise ilişkilerini evlilikle tamamlayıp aşklarına sonuna kadar sahip çıkacaklar. Bugünün sürpriz gelişmelerinden biri de yıllar önce bitmiş bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. Bugün içinde alacağınız kararlarda aceleci davranmayın.
Günün Olumlaması: Hayatımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyorum. Bu yüzden dikkatli, özenli ve düşünerek yaşıyorum. Mazeret aramadan, ertelemeden devam ediyorum yoluma.
Günün Kristali: Kehribar

Güçlü insanlardan göreceğiniz destek, meslek yaşamınızda rahatlamaları da beraberinde getirecektir. Fakat gün içinde işle ilgili özellikle yönetici insanlarla paylaştığınız konularda, gizliliğe önem vermeniz oldukça önemli. İnsanlar sizi kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmek isteyebilir. Bugün duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmelisiniz. İş değişikliği düşünüyorsanız ya da yeni bir iş teklifi ile karşı karşıyaysanız dikkatli davranın. Vaat edilenler size cazip gelse de hiçbiri gerçekleşmeyebilir. Beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz. Ödeme tablonuzu gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. İş hayatınızda çok önemli gelişmeler olacak. Var olan düzeninizi yükseltip, yenileyeceğiniz bir dönemin içine giriyorsunuz. Bu süreç içinde çok sabırlı olun ve sakın yılmayın. Büyük başarılar, sabır ve emekle gelir. Kariyerinizle ilgili çok ciddi şanslar kapınızı çalacak. Şimdi arınma zamanı. Hayatınızı baştan aşağı yenileyin.
Günün Olumlaması: Her doğan günle ruh ve bedenim yenileniyor. Daha genç, daha sağlıklı, huzurlu, coşkulu bir güne uyanıyorum. Sahip olduğum en güzel zenginlik budur.
Günün Kristali: Turkuaz

Bugün aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz kısacası hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda, hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir. Huzurlu bir ev yaşamı sürdürmek, kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız öncelikle bunu gerçekleştirmek adına hedefler belirlemeli, kendi ideallerinize sahip çıkmalı, bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devre dışı bırakmaya istekli olmalısınız. Şu anda yaşadığınız şartlar sizi tatmin etmiyorsa ve zorluklar içinde iseniz, bundan sonrası adına nasıl bir düzen kurmanız gerektiğini düşünmeli ve bunun için şimdiden kendinize yeni hedefler saptamalısınız. Bugün sezgilerinizin sesini dinlemeniz sizlere her zamankinden daha fazla fayda sağlayacaktır. İş hayatınızla ilgili olanakların size gelmesini beklemeyin. Bunu siz yaratın. Kendinizi engellemekten kaçının, ruhsal dünyanızdaki yoğun duygusal geçişlerin sizi engellemesine izin vermeyin.
Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.
Günün Kristali: Agat

Gökyüzü iradenizi her zaman devrede tutmanız, olumsuzluklardan ders çıkarmak ve kendinizi gerçekçi bir şekilde yönlendirmeniz yönünde sizleri harekete geçiriyor. Eğer bugüne dek, kendinizle alakalı bir yenilikte ya da gelişimde bulunmadıysanız, yaşadığınız olaylar sebebiyle bunu yapmak durumunda kalabilirsiniz. Şimdi hayat sizden, kendi kendinizin sorumluluklarına sahip çıkarak değişimde bulunmanızı istemektedir. Sizler için yeni arkadaşlıklar, fiziksel görüntünüzde yenilikler söz konusu. Keşfetmeye ve kendinizi iletişimsel olarak ifade etmeye en açık olduğunuz zaman dilimini akıllıca değerlendirdiğiniz takdirde mükafatınızı kısa bir sürede alacaksınız. Özel yaşamınızda ise kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. Duygularınızı kendi içinizde biriktirmeniz olmadık meselelerde şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Negatif tüm enerjilere karşı kendimi tüm kutsal enerjilerle koruma altına alıyor ve yaşamımın herhangi bir alanında engel teşkil etmelerine izin vermiyorum.
Günün Kristali: Carnelian
HürriyetAile