2017 Survivor Kadrosunda Kimler Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
8098398.jpg


Türkiye'nin en çok izlenen televizyon programı Survivor'da her gün yeni bir yenilik Acun Ilıcalı açıkladı: 2017 Survivor ekibinde kimler var?

"Kafamızda isimler var ve görüşmeye başladık. Çok değerli sporcu arkadaşlarımız aynı zamanda sanat dünyasından arkadaşlarımız var. Bu sene yine dünyada isim yapmış bazı sporcularımızdan isimler Survivor'da olacak. İyi bir sezon bizi bekliyor diye düşünüyorum. Ama tabi isim verebiliyor muyum? Veremiyorum..."

Öte yandan yarışmada yer alacak bazı ünlü isimlerin de üzerinde durulmaya başlandı bile. Ilıcalı, Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Daniel Amokachi ile İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Amokachi ile buluşması ise 'Survivor toplantısı mı?' sorularını akıllara getirdi.

Sosyal medya devi Twitter'da hayranları Kerimcan Durmaz'ın Survivor'a katılacağını iddia etti.

8098404.jpg


Geçtiğimiz Cumartesi günü yemekte buluşan ekibin Survivor için Kerimcan Durmaz ile yakından ilgilendiğini iddia etti. Bu anları sayfasından paylaşan Kerimcan Durmaz'ın fotoğrafını yoruma kapatması da dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada bu fotoğrafın ardından birçok yorum atıldı. Bunlardan bazıları da Kerimcan Durmaz'ın Survivor 2017 kadrosuna katılmasına yönelik oldu.

Acun Ilıcalı, Survivor 2017'in sürprizlerle geldiğini açıkladı. Magazin 8 mikrofonlarına konuşan Ilıcalı, yeni Survivor ile ilgili şunları söyledi:

Bu sene de projede çok yenilikler var. Büyük ihtimalle Yunanistan'da da Survivor yapacağız. Yunan televizyonuna Yunan ünlüleri Yunan gönüllüleri şeklinde bir Survivor yapacağız. Onu da Dominik'te çekeceğiz. Bizim için de yeni bir heyecan olacak. Öğleden sonraları Yunan oyununu seyretmeye gideceğiz. Kim kazanıyor ne yapıyor diye. Zaten işimiz azdı biraz daha artacak. "

Daha önce 8 erkek, 8 kadın yarışmacıdan oluşacak Göz6'da ipi göğüsleyen 2 şampiyonun, doğrudan Survivor'a katılacağı açıklanmıştı. Survivor 2017 için kafalarında büyük bir sürpriz olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı, “All Star'da olabilir ama şimdi açıklayamam. Düşündüğümüz şey eğer olursa çok heyecan verici olacak. Biz de bunu düşündükçe heyecanlanıyoruz” dedi

Kaynak : Mahmure

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Aynı fikirdeyim betulkaralar (bu arada aramıza hoş geldin :hhhhhh:)

Dün bu haber yalanlandı.Çocuk Nur Yerlitaş ile beraber o stil benim bu kombin senin mi ne öyle yarışmalar var ya gala gecelerinde orada olacakmış (Hangi üstün bilgisiyle olduğunu bilmem tabi :crazy:) Hatta Seren Serengil survivora gidemez orada makyaj nasıl yapacak falan dedi :hihi:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst