2017 Mezuniyet Makyaj Önerileri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
nRNZmN.jpg


Mezuniyet makyajı 2017 … Sene sonu yaklaştıkça birçoğumuzun içini mezuniyet heyecanı sardı. Mezuniyetinizde kendinizi daha iyi hissetmek ve yıllar sonra bile o günlerinizi anarken fotoğraflarda güzel görünmek için makyaj tüyolarımıza bir göz atın!

Mezuniyet makyajı 2017

İlk olarak makyajımızın kalıcılığı çok önemli. Bu nedenle güzel bir makyaj bazı seçmeniz yararınıza olur. Gecenin sonunda bir hüsranla karşılaşma riskinizi azaltmış olursunuz.

Ten ürününüzü seçerken içinde SPF olmayan, varsa bile SPF oranı düşük ten ürünleri kullanmaya dikkat edin. SPF oranı yüksek olan ürünler güneş ışınları gibi ışınlara duyarlı olduğundan flaşlı fotoğraflarda çok parlar ve bu da fotoğraflarda hayalet gibi görünmenize neden olur.

Makyajınızı yaparken kontör uygulamayı unutmayın. Kontör uygulaması yüzünüzü ince ve hatlarınızı daha belirgin gösterecektir. Bu da fotoğraflarda harika çıkmanıza yardımcı olur. Kontör yapacağınız ürünü seçerken içinde turunculuk olmayan küllü ürünleri tercih etmenizde fayda var. Zira fotoğraflarda bir palyaço gibi çıkmak istemezsiniz!

İşin en keyifli kısmı ise göz makyajı. Eğer elbisenizi belirlediyseniz elbisenizin rengi ile kontrast oluşturacak renkleri tercih etmenizi öneriyoruz. Fakat çok renkli makyajlardan korkuyorsanız eğer toprak tonları kullanmanız hem her renk elbise ile uyum sağlayacaktır hem de alacağınız riski büyük ölçüde azaltır. Dramatik bir görüntü için ise kuyruklu bir eyeliner tercih edebilir takma kirpikler ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Ruj seçimini göz makyajınıza göre ayarlamalısınız. Eğer gözlerinizde yoğun bir makyaj ve geniş bir renk skalası kullandıysanız dudakları sade tutmak daha zarif bir görüntü çizmenize olanak sağlar. Bu nedenle şu sıralar çok popüler olan nude rujları kullanabilirsiniz. Ancak göz makyajınızı sade tutup dudaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız, kırmızı-bordo tonları tam size göre.

Cildinize sağlıklı ve aydınlık bir görüntü katmak için ışıltılı bir aydınlatıcı kullanarak makyajınızı tamamlayın. Aydınlatıcıyı elmacık kemiklerinizin hemen üstünde ve kaş altında kullanabilirsiniz. Çok fazla ürün kullanıp disko topuna dönmemeye özen gösterin!

vbNr8A.jpg


1LZqDB.jpg


LyRmg0.jpg


r3Nn8a.jpg


7q15XL.jpg


P0am6d.jpg


gqYEV0.jpg


9Qr0qZ.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 0.jpg
    0.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 1.jpg
    1.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 2.jpg
    2.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 3.jpg
    3.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 5.jpg
    5.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 6.jpg
    6.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 7.jpg
    7.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 8.jpg
    8.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 57

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst