2017 Mayo/Bikini Trendleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.685
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
brGYQn.jpg



İlkbahar/Yaz 2017 Mayo-Bikini Trendleri

Sıcaklar bastırmadan deniz havuz sezonu açılmadan nasıl bir mayo-bikini alacağınıza önceden karar vermelisiniz. İlkbahar/yaz 2017 mayo-bikini trendleri neler diye bakıp karar vermem en doğrusu çünkü demode olmuş bir mayo-bikini kimse giymek istemez. 2017 yılının yaz mevsimi olmadan tatil rezervasyonunu yaptışmışsınızdır. Bu güzel tatil için yeni bir mayo alıp dolaba koymak sizi mutlu etmez mi? İşte dolabınızda alıp koymadan öncede yaz 2017 mayo-bikini trendlerini bilmek gerekir.

1.Gelinlik Tarzı İşlemeli Mayo-Bikiniler

Düğün tarzı stilleri artık mayolarda da göreceğiz. Mutlu günlerde giyilen bu stiller mayolara da yansıdı. Tasarımcılar bu mayoları daha çok balayına gelen gelinleri düşünerek tasarladılar. Süper seksi bu mayo ve bikiniler gerçekten çok hoş farklı. Yaşı genç olan ve balayına gelen çiftler için ideal bir mayo bikini tarzı diyebiliriz.
dPG04Q.jpg

2.Püsküllü Mayo-Bikiniler

Püsküller sadece kıyafetlerde olmayacak bu stillerden etkilenerek oluşturulan mayolar eğlenceli hale gelmiş. 2017 yaz plaj partileri için çok uygun ve şık. Danteller ve püsküller gerçekten çok farklı hava katmış. Latin havası esintisi olmuş.
5gQ2pA.jpg

3.Crop Top Şekli Mayolar

Birçok renk tonunda hazırlanmış bu crop top şekli mayolar 2017 de çok popüler olacak gibi. Mükemmel vücudu ortaya çıkarmak için tasarlanmış iyi bir koleksiyonun parçası idi. Boynu uzun bayanlar için daha da ideal olduğunu söyleyebiliriz.
ALkgYQ.jpg

4.Şeffaf Tarz Mayo-Bikiniler

Daha iç kısmı gösteren mayo ve bikiniler cesur bayan vücudunu ön plana çıkartmış. Vücuduna güvenen bayanlar için kesinlikle çok seksi. Göze çarpan renk ve desenleri olması kreasyonun önemli noktası idi.
01BL2V.jpg

5.Halter Yaka Stiller

Geçen sene ile ilkbahar-yaz 2017 arasında önemli farklar var. Üçgen şeklindeki yaka stilleri bu sene eklenmiş ve bu sezonda göreceğimiz önemli bir tasarımdı. Üçgen şekiller ve tığ işlemeleri diğer bir ayrıntı idi.
Jal6EE.jpg

6.Güpürlü İplik Detaylı Mayo-Bikiniler

Güzel bir eğilim olacak bizce. Çok güzel tasarlanmış yanlara ip kısımları eklenmiş ve önemli bir trend. Mükemmel uyumlarla oluşturulmuş kombine vardı karşımızda. Renk,kesim,bağlamalar hepsi bir arada idi.
O0LBd3.jpg

7.Yanları Açık Mayo-Bikiniler

Giyerken keyif alacağınız mayo ve bikini modellerinden. 2017 ilkbahar-yaz mayo bikini modellerinde bu şekillendirme elbise gibi görünen ama mükemmel desenli harika parça idi. Görenleri mest etti bu model. En çok ilgi gören modeller arasındaydı.
z3BYEg.jpg

8.Yüksek Tarzlı Mayolar

Yüksek kesimler mayolarda da yerini aldı. Sadece kot pantolon ve diğer giyim ürünlerinde yok mu şekillendirme. Yüksek tarzlı bir mayo cesur ve kendini kanıtlamak isteyenler için. Şehvetli bir bayan vücudunun ilk adımı diyebiliriz bu mayolara. Güzel bir tasarım diyebiliriz tercih sizin.

GB051v.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 0
  • 2.jpg
    2.jpg
    60,4 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 0
  • 6.jpg
    6.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 0
  • 8.jpg
    8.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 0
  • 9.jpg
    9.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst