2017 İlkbahar/Yaz Saç Modelleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli


2017 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri

Yıllara göre saç modelleri değişiklik göstermekte ve yeni modeller eklenmektedir. 2017 ilkbahar-yaz saç trendleri de belli oldu. Birbirinden değişik saç modelleri ve yenilikler var. 2017 İlkbahar/yaz bayan saç modelleri ile saçlarınız bir kat daha güzel olacak çünkü ilham alacağınız birbirinden harika saç modelleri eklenmiş ve yeni ufuklar açılmış. Sizler için bu saç modellerini tek tek ve detaylı bir şekilde açıkladık ve havaların ısınmaya başlamasıyla beraber bu saç modellerini denemeye başlayacağınızdan eminiz. Şimdi de 2017 ilkbahar/yaz bayan saç modellerine bakalım.

1.Volümlü 80’li Yılların Saç Trendi Dönüşü

gqq795.jpg


2017 yaz saç trendlerinden olacak. Hacimli saçların yukarı doğru taranmasıyla şekillendirilmiş ve 80’li yılların saç stillinden esinlenilmiş. Bu bayan saç modellerinde yan kısımlarında hacimli olduğunu görmekteyiz. Yüksek moda ürünü saç şekillendirmeli olduğunu söylemek doğru olur. Çeşitli at kuyrukları ve dalgalandırmalarla hacimler verilmişti.


2.Yandan Ayırmalı Saç Modelleri

9QQnD5.jpg


İlkbahar-yaz 2017 saç trendlerinden birisi daha. Pistlerde birçok örneği temiz ve düzgün olarak gördüğümüz şekillendirme. Spor saç modeli olduğunuzu söyleyebiliriz. Ayrıca saçlara jöle ile düzleştirilip uyumlu bir görünüm verilebilir.


3.Ortadan Ayrık Saç Modelleri

qbb5JR.jpg


Geçen senenin saç modellerinden bu senede etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yetmişli yılların saç stillerinden birisi Uzun saçlar için çok harika bir stil ortaya çıkıyor uzun saçlı bayanlar için avantajlı bayan saç modelidir. Saçların uzun kısımları hafif dalgalıda olabilir.

4.Bukleli Kıvırcık Saç Trendi

M00Oag.jpg


Bu yıl bukleler büyük ve kalın. Eğlenceli şık saç stili diyebiliriz. Yumuşaklığı ve vahşiliği bir arada barındıran zıt yönlü uyumlu 2017 ilkbahar/yaz bayan saç modellerinden. Biraz ıslak çok kıvırcık dalgalı görünümlü daha güzel olacaktır.


5.Islak Görünümlü Saçlar

Qaa6pZ.jpg


Yağmurda kalıp ıslanmış saç modelleri 2017 ilkbahar saç trendi olacak. Bu saçlar süper şık ve şaşırtıcı. Islak görünümü sürekli korumak içinde saç yağı kullanmalısınız.Uzun saçlar,arkaya taranmış saçlar,yandan ayrılmış saçlarla eşleştirebilirsiniz.


6.Üç Boyutlu Saç Görünümü Stili

X00aEk.jpg


Çok şık ve popüler olacağından emin olduğumuz saç stillerinden birisi. Tarağın müthiş dokunuşu ile oluşturulmuş her yönden bakılabilir havası verilen üç boyutlu saç görünümü stilidir.Stilistlerin emek vererek oluşturduğu saç tarzı.


7.Düşük ve Yandan At Kuyruğu

brrnLb.jpg


Kolay ilkbahar-yaz 2017 saç trendi at kuyruğunun farklı versiyonları. Sıkıcı at kuyruğu saç modelleri şekillendirilmiş daha kullanılabilir hale getirilmiş. Ayrıca şapka ile de rahatlıkla kullanılabilecek bayan saç modelidir.


8.Dağınık Saç Trendleri

dPP17X.jpg


Dağınık gelişigüzel saçları 2017 yılında fazlasıyla göreceğiz. Dağınık çeşitli saç modelleri karşımıza fazlasıyla çıkacaktır. Dağınık saç modelleri örneklerini fotoğraflarımızda görebilirsiniz. Bu saç modellerinden ilham alıp benzer modelleri saçlarınızda deneyebilirsiniz.

9.Mimari Tarz İlkbahar/Yaz Saç Modelleri 2017

5ggZGL.jpg


Aşırı şekillendirme yaparak mimari bir sanat harikası yaratılmış. Sanat harika bir şekilde ortaya çıkan bu saçlar sanki bir mühendis tarafından şekillendirmiş gibi. Bu şekil saçları özel günlerde kullanabilirsiniz.

10.Düşük ve Askılı Örgü Saç Modelleri

ALL9yL.jpg


Kadınsı ve düşük profilli örgüler yaratılarak kullanılabilir işlevsel örgülü saç şekillendirmeleri yaratılmış. Romantik saç havası verilen örgüler oluşturulmuş. Genellikle arka kısımdan örgülere ağırlık verilmiş. Hafif yukarıda duran örgülerle de daha sıkı örgülü saç modellerine yer verilmiş.
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 51
  • 3.jpg
    3.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 4.jpg
    4.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 52
  • 5.jpg
    5.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 6.jpg
    6.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 47
  • 7.jpg
    7.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 51
  • 8.jpg
    8.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 9.jpg
    9.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 10.jpg
    10.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 11.jpg
    11.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 45

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst