2017 Düğün Pasta Trendleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
A38Ebz.png


Pastane Şefi Serkan Bozkurt, 2017 düğün pasta trendlerini açıkladı.

Bozkurt: Çiftlerimizin mutluluğu ve istekleri bizim için çok önemli

Sonbahar döneminde yazın son lezzetlerini, sonbaharın ise ilk lezzetlerini pastalarla buluşturmak için çalıştıklarını söyleyen Bozkurt, tarçın, vişne ve kestane şekeri gibi lezzetlerle süslenmiş pastaların bu dönemde revaçta olduğunun altını çizdi. Her dönemde olduğu gibi 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda da gelinlerin genellikle çiçekli pastaları tercih ettiklerini söyleyen Bozkurt, “2017’de de pastalarımızda büyük güller ve pek çok farklı çiçek çeşidi ön planda. Yine gelin ve damatlarımızın isteklerine göre en şık ve yaratıcı pastaları ‘o’ mutlu gün için yapmaya çalışacağız. Çiftlerimizin mutluluğu bizim için çok önemli. Çünkü unutulamayacak anları güzel bir pasta ile taçlandırmak onların ve bizim tek isteğimiz” dedi.

Şıklığın ve sadeliğinin buluştuğu nokta; Hürrem Sultan

Bozkurt, “Hürrem Sultan; bizim yapmış olduğumuz Show Cake’lerimizden bir tanesidir. Gelinlerimiz tarafından Hürrem Sultan’ın en çok tercih edilme nedeni ise şıklık ve sadeliği ön plana çıkaran ve gelini anımsatan bir pasta olmasıdır. Düğün pastası, lezzetinin yanı sıra düğün konseptini tamamlayan son nokta olduğu için gelin ve damatlarımız tarafından önem arz etmektedir.

0yW8ZR.jpg


40WDnp.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 2.jpg
    2.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 3.jpg
    3.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 57

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst