Pastane Şefi Serkan Bozkurt, 2017 düğün pasta trendlerini açıkladı.
Bozkurt: Çiftlerimizin mutluluğu ve istekleri bizim için çok önemli
Sonbahar döneminde yazın son lezzetlerini, sonbaharın ise ilk lezzetlerini pastalarla buluşturmak için çalıştıklarını söyleyen Bozkurt, tarçın, vişne ve kestane şekeri gibi lezzetlerle süslenmiş pastaların bu dönemde revaçta olduğunun altını çizdi. Her dönemde olduğu gibi 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda da gelinlerin genellikle çiçekli pastaları tercih ettiklerini söyleyen Bozkurt, 2017de de pastalarımızda büyük güller ve pek çok farklı çiçek çeşidi ön planda. Yine gelin ve damatlarımızın isteklerine göre en şık ve yaratıcı pastaları o mutlu gün için yapmaya çalışacağız. Çiftlerimizin mutluluğu bizim için çok önemli. Çünkü unutulamayacak anları güzel bir pasta ile taçlandırmak onların ve bizim tek isteğimiz dedi.
Şıklığın ve sadeliğinin buluştuğu nokta; Hürrem Sultan
Bozkurt, Hürrem Sultan; bizim yapmış olduğumuz Show Cakelerimizden bir tanesidir. Gelinlerimiz tarafından Hürrem Sultanın en çok tercih edilme nedeni ise şıklık ve sadeliği ön plana çıkaran ve gelini anımsatan bir pasta olmasıdır. Düğün pastası, lezzetinin yanı sıra düğün konseptini tamamlayan son nokta olduğu için gelin ve damatlarımız tarafından önem arz etmektedir.