2016 Yılı İkizler Burcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
19 Aralık 2015
Mesajlar
66
Tepki
14
Puan
8
Konum
istanbul
İkizler Burcu 2016 Genel Bakış
Sevgili İkizler burcu, 2016 yılı hayatınızın önemli kısımlarında sizi şaşırtacak yeniliklerle beraber gelecek. Bu yıl içerisinde karşınıza çıkan yenilikler sizin enerjinize hitap edecek cinsten olacak. Bu yıl da geride bıraktığımız yıllardaki gibi hareketli geçecek. Siz, ne için olursa olsun hareket halinde olmayı seviyorsunuz ve bu hareketliliğiniz aynı şekilde devam edecek. 2016 yılında iletişim konusundaki yeteneğinizi de artırmaya başlayacaksınız. Sosyal hayatınız ve çevreniz artmaya başlayacak.

İkizler burcu, eğitim hayatınıza devam ediyorsanız bu yıl sizi ve ailenizi memnun eden sonuçlar alacaksınız. Size sıkıntı yaratan düşük notlarınızda artış olacak. Çalışmalarınızı daha doğru yürüteceksiniz. 2016 yılında zihinsel olarak çok güçlü olacaksınız. Yaşınız biraz daha ilerlemiş ise, hızlı yaşantınızı biraz daha aşağıya çekebilirseniz sizin için daha iyi olacaktır. 2016 yılında sadece kendinizi değil artık değer verdiğiniz insanları da düşünmeye başlayacaksınız. Değer verdiğiniz insanları mutlu görmek isteyecek, sizinle gurur duymalarını sağlayacaksınız.

Hangi konuda olursa olsun, 2016 yılında başarıya ulaşmak ya da ulaşamamak tamamen sizin elinizde İkizler burcu. Fırsatlar, değişimler ve yenilikler mutlaka olacak ancak bunları doğru değerlendirmeniz gerekiyor. 2016 yılının gelmesiyle daha oturaklı olacaksınız. Her konuda olgunluk göstereceksiniz. Aslında bu yıl içerisinde hayatınız olumlu anlamda biraz değişecek. Bakış açınız da değişime uğrayabilir. Yetersiniz olduğunuzu düşündüğünüz konularda kendinizi geliştirmek için çabalayacaksınız. Aslında size değer veren insanların da istediği tam olarak bu.

Her konuda özgürlük istiyorsunuz ve mantıklı düşünceler olduğu sürece herkes size saygı duyuyor ve siz de bunun farkındasınız. Artık olumsuz davranışları geride bırakacaksınız. Hızlı yaşantınız durağanlaşacak ancak hiç canınızı sıkacak büyük sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Özellikle evli olan İkizler burcu insanları için 2016 yılı çok daha önemli. Evli olduğunuz kişiyle aranızda sorun yaşamak istemiyorsanız, 2016 yılını 2015 yılından biraz daha sakin geçirmeye çalışmalısınız.

İkizler burcu, maddi anlamda sıkıntı yaşıyor ve bu konuda kendinizi kısıtlanmış hissediyorsanız merak etmeyin, tüm sorunlar 2016 yılında yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Sizi sıkıntılardan kurtaracak çalışmalar içerisinde olacaksınız. Finansal anlamda güzel fırsatlar söz konusu. 2015 yılında canınızı sıkan ne varsa 2016 yılında çözüme kavuşturabilirsiniz. 2016 yılı, 2015 yılında çektiğiniz sıkıntıların karşılığını aldığınız ödül yılı olabilir. Başta da söylediğimiz gibi, tamamen sizin elinizde.

2016 yılından kariyerinize etkide bulunacak ilerlemeler olacak. Şans sizden yana görünüyor. Fırsatlarla karşılaşacak ve doğru değerlendirmeye başlayacaksınız. İş değiştirmek istiyorsanız, daha iyi bir işe girebilirsiniz. Karar alma noktasına geldiğinizde de kararsızlık çekmeyeceksiniz. Düşünceleriniz ve ne istediğiniz daha net olacak. Hedeflerinize ilerleme konusunda da güzel sonuçlar alacaksınız.

İkizler Burcu 2016 Aşk Hayatı
Sevgili İkizler burcu, 2016 yılında aşk hayatınız iyi seviyelerde olacağı gibi kötü seviyelerde de olacak. Zaman zaman aşk hayatınızın size sıkıntı yarattığını, mutsuz olmanıza neden olduğunu düşüneceksiniz ancak sorunların daima karşı taraftan çıkmadığını da görmeniz gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyi sürekli olarak suçlu görmeniz, bir daha sorunlarla karşılaşmayacağınız anlamına gelmiyor. Karşınıza çıkan her türlü sorunu partnerinizle gerçekçi bir şekilde değerlendirmelisiniz. Hata yaptığınız zaman hata yaptığınızı kabul etmeli ve olgunluk göstermelisiniz. 2016 yılında aslında partnerinizin sizden beklediği olgunluğu göstermeye başlayacaksınız.

2016 yılında uzun süredir yalnız olan İkizler burcu insanları için güzel gelişmeler olacak. Sosyal hayatınız hareketli ve sizin çok uzun süreli ilişkisiz kalmanız pek muhtemel değil. Kuracağınız birlikteliğin size mutluluk getirip, getirmeyeceğini düşünmelisiniz. Bazılarınız gönül eğlendirme amaçlı birliktelikler kurmaya daha yatkın. Bu alışkanlığınızdan vazgeçmediğiniz sürece aşk hayatınızda gerçek mutluluğu bulamayabilirsiniz.

Süregelen birlikteliği olan İkizler burcu insanları, 2016 yılının belirli dönemlerinde yalnız kalmak isteyeceksiniz. Sıkıntılı günleri atlatmayı başarırsanız, partnerinizle daha fazla mutlu olabilirsiniz. Güzel günler yakın süre içerisinde sizi bulacak. Bu süreye kadar aşk hayatınızla ilgili istenmeyen tecrübeler elde etmiş olabilirsiniz ancak size bunları unutturacak kişiyle karşılaşacaksınız.

İkizler burcu, 2016 yılında hayatınıza giren kişiyi iyice tanımadan bir ilişkiye başlamamalısınız. Aşk hayatınızda fevri davranmadığınız sürece mutluluğu yakalayabilirsiniz. 2016 yılının gelmesiyle sosyal hayatınızı bu anlamda daha iyi kullanmaya başlayacaksınız. Hayatınıza yeni insanlar girecek, yeni arkadaşlıklar ve yeni birliktelikler kuracaksınız. Özellikle Haziran ayına kadar olan sürede kısa süreli birliktelik kurmaya daha yatkın olacaksınız.

2016 yılında duygularınızı kontrol etmeyi öğreneceksiniz. Ne hissettiğinizi daha net anlayabilecek, karşınızdaki kişiye de ona göre yakınlaşacaksınız. Birlikteliği olan İkizler burcu, 2016 yılında partnerinizi çok fazla kıskanacaksınız ancak bu konuda aşırıya kaçmak ilişkinize zarar verebilir, bunu unutmayın. 2016 yılının ilk yarısında daha önce birliktelik yaşadığınız kişi tekrar karşınıza çıkabilir. Aklınız karışacak ve duygularınızı çözümlemekte zorlanacaksınız.

İkizler burcu, 2016 yılının ikinci yarısında aşk hayatınız düzene oturmaya başlayacak. Aşk hayatınızdaki heyecanı daha fazla hissetmeye başlayacaksınız. Sıkıntılı dönemi atlatmayı başaramayan ve partneriyle ayrılmak zorunda kalan İkizler, Haziran ayından sonra canlanmalar olacak. Evlilik kararı almayı düşünüyorsanız, sizi memnun edecek gelişmelerle karşı karşıya geleceksiniz. Sevdiğinizden eminseniz ve partnerinizin de duygularına güveniyorsanız, evlilik kararı alabilirsiniz. Söz konusu evlilik olduğunda mutlu edici sonuçlar alacaksınız.

İkizler Burcu 2016 İş Hayatı
Sevgili İkizler burcu, 2016 yılında iş görüşmeleri sürekli olarak gündeminize gelecek gibi görünüyor. Çalışmalarınızı üst seviyeye taşıyabileceğiniz iş birlikleri kurmak isteyecek ve bu anlamda tecrübeli kişilerle bir araya geleceksiniz. İletişim konusundaki yeteneğinizi düşünürsek insanları ikna edememe olasılığınız oldukça düşük. 2016 yılında işle ilgili seyahatler de tekrar gündeme gelecek. 2015 yılının sonlarına doğru seyahat düzeyiz aşağıya inmişti ve bu yıl tekrar yukarılara çıkacak.

2016 yılında sizden daha kıdemli çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki bağı kuvvetlendirmelisiniz. Ortak işler konusunda fikir alışverişi yapmanız daha doğru olacaktır. Sizinle aynı düşüncede olmayan kişilerle tartışma içerisine girmeniz, iş yerindeki geleceğinizi tehlike içine sokabilir. İşlerin istediğiniz gibi olmaması sinirlenmenize neden olacak ancak alttan almayı alışkanlık haline getirmelisiniz. İşlerdeki sorun gereğinden fazla tartışarak çözüme kavuşmayacaktır. Sorunları değerlendirmeli, nasıl çözüme ulaşacağınızı araştırmalısınız.

Sorunları gözünüzde fazla büyütmediğiniz sürece iş hayatınızda olumsuzluklarla karşılaşmayacaksınız. Zaman zaman kendinizi ve işinizdeki durumuzu beğenmeyeceksiniz. 2016 yılında iş değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Şartlar size uyduğu sürece iş değiştirmenizde herhangi bir sorun olmayacaktır. 2016 yılının ilk yarısına kadar büyük gelişmeler olmayacak ancak yılın ikinci yarısında şartların daha iyiye gittiğini, hedeflerinize daha hızlı ilerlediğinizi göreceksiniz.

Şubat 2016, zor geçireceğiniz ay olarak dikkat çekiyor. Şubat ayına girmeden önce borçlarınızı yapılandırmalı ve Şubat ayında tekrardan borca girmemeye özen göstermelisiniz. Maddi açıdan sıkıntılar yaşanacak ancak Şubat ayından sonra sorunlar ortadan kalkmaya başlayacaktır. Herhangi bir karar almadan önce iyice düşünmelisiniz. Acele etmenize gerek yok. Doğru adım attığınız takdirde başarıya daha hızlı ulaşırsınız.

İkizler Burcu 2016 Sağlık
Sevgili İkizler burcu, 2016 yılında sağlığınız genel olarak iyi durumda görünüyor ancak belirli dönemlerde kendinizi fazla zorlamanızdan dolayı ağrılar çekebilirsiniz. Enerji düzeyinizi iyi ayarlamanız gerekiyor. Gereğinden fazla çalışmak ve yeterince dinlenmeden bir sonraki güne başlamak, sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Sırtınız ve beliniz bu anlamda dikkat çekici bölge olarak ön plana çıkıyor.

2016 yılını sağlıklı geçirmek istiyorsanız dikkatli olmalısınız. Dikkatli davranmadığınız sürece istenmeyen ağrılar çekebilirsiniz. 2016 yılının ilk üç ayında yeterince dinlendiğinizden emin olmalısınız. Süregelen rahatsızlığınız var ise, rutin olarak kontrollerinizi yaptırmalısınız. 2016 yılında dengeli beslenmelisiniz. Aşırı yağlı yiyecekler tüketmeniz, istenmeyen yağlanmalara neden olabilir. Yaşınız ilerlediyse, aldığınız kiloları vermeniz daha da zorlaşabilir.

Yılın belirli bölümlerinde sinirli olacaksınız. Ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda kitap okumaya ya da spor yapmaya çalışın. Sürekli olarak bir şeyler düşünüyorsunuz ve bu da zihinsel olarak yorgun olmanıza neden oluyor. Gerginliğinizin artması hem size zarar verecektir hem de çevrenizdeki insanları kırmanıza neden olacaktır. Kaslarınızı zorlamayın, iyi dinlenin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst