2016 Yılı Boğa Burcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
19 Aralık 2015
Mesajlar
66
Tepki
14
Puan
8
Konum
istanbul
Boğa Burcu 2016 Genel Bakış
Sevgili Boğa burcu, 2016 yılının gelmesiyle beraber hayatınızın belirli bölümlerinde uzun süredir karşınıza çıkmayan, size keyif verecek ve mutlu olmanızı sağlayacak değişim ve gelişmelerle karşı karşıya kalacaksınız. Gerek iş gerekse özel hayatınızla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fırsatları değerlendirirseniz daha iyi bir hayatınız olabilir ancak fırsatları değerlendiremeseniz dahi bulunduğunuz konum ve hayatınız sizi keyiflendirmeye yetecektir.

Boğa burcu, 2016 yılında sıkıntılar da karşınıza illa ki çıkacak ancak bu gibi durumlarda soğukkanlılığınızı korumalı ve sorunları nasıl çözeceğinize odaklanmalısınız. Karşınıza çıkan her türlü sorunlarla mücadele edebilecek güce ve özgüvene sahipsiniz, öncelikle bunu kafanıza yerleştirmenizde fayda var. Güçlü kimliğinizi kenara bırakmadığınız sürece hiçbir zorluk ve hiç kimse sizi yıkamaz. 2016 yılında üzerinizde olumlu enerji var ve bunun yok olmasına izin vermeyin.

Başarı kolay ulaşılan bir şey değildir. Bunun siz de çok iyi farkındasınız. Başarıya ulaşmanız için zaman zaman sıkıntılarla boğuşmak zorunda kalacaksınız. Başarı, zorlu şartlar karşısında nasıl durduğunuzla orantılı olarak size ulaşacaktır. Kimi zaman aşk hayatınızda da istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Siz olayları genel olarak değerlendirmeye çalışın. Mutlu olmanız, huzuru bulmanız için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Kimi zaman sadece kendinizi düşünmeniz daha yararlı olacaktır.

Boğa burcu, 2016 yılının ilk yarısı ve ikinci yarısında güzel gelişmeler, sorunlara oranla daha çoğunlukta görünüyor. Sıkıntıların olacağını söyledik ancak bunlar keyfinizi kaçırmasın. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacak. Kendinizi yenileyeceksiniz. 2015 yılında canınızı sıkan, moralinizi bozan ve mutsuz olmanıza neden olan her ne varsa artık geride kalacak.

Özellikle iş hayatınızda önemli gelişmeler görünüyor. 2015 yılında başlattığınız bir iş, 2016 yılında çok daha iyi seviyelere gelebilir. Tahmin ettiğinizden de karlı çıkabilirsiniz. Zor kararlar almadan önce kısa süreli finansal zorluk yaşayacağınızı bilmeli ve en azından kısa bir süre sizi rahatlatacak birikim yaparak, riskli adımlar atmaya hazır hale gelmelisiniz. Boğa burcu, 2016 yılında dikkatli olduğunuz sürece hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

,
Boğa Burcu 2016 Aşk Hayatı
Sevgili Boğa burcu, 2016 yılında aşk hayatınız keyif verici olacak. Siz mutluluğu çoktan hak ettiniz ve bu yıl hak ettiğiniz mutluluk sizin olacak. Aşk hayatınız zaman zaman size zorluk çıkartmış, mutsuz olmanıza neden olmuş olabilir. Hatta bu durum iş hayatınızın da sıkıntıya girmesine yol açmış olabilir ancak artık tüm bunlar geride kalıyor. Rahatlayacaksınız. Karşınıza güzel fırsatlar çıkacak. Doğru değerlendirmeler sonucunda aşk hayatınızın renklenmesini sağlayabilirsiniz.

2016 yılında kaybettiğiniz heyecanı eskisinden daha fazla içinizde hissedeceksiniz. Sizi heyecanlandıracak, içinizi ısıtacak, tüm sorunları unutmanızı sağlayacak bir ilişkiye başlama olasılığınız çok yüksek. 2016 yılında bu gerçekleşecek ancak bu yıl içerisinde birden fazla fırsatla karşılaşacaksınız. Hangisinin aradığınız kişi olduğuna karar vermeden bir ilişkiye başlamamanızda yarar var. Aksi halde duygusal olarak yıpranabilirsiniz.

Boğa burcu, 2016 yılının gelmesiyle güzel bir dönem başlıyor ancak bunun aynı şekilde devam edip, etmemesi tamamen sizin elinizde. Yanlış adım, mutsuzluğa, doğru adım ise sizi mutluluğa sürükleyecektir. Süregelen birlikteliğiniz var ise ilişkinizin gidişatı sizi memnun ediyorsa, partnerinize daha fazla sevgi sunmaya başlayacaksınız. Paylaşımlarınız gerçekten güzel ve herkesin imrenerek baktığı bir ilişkiye sahip olabilirsiniz. Sahip olduğunuz sevgi, zaman zaman ciddi sorunları da görmezden gelmenize neden oluyor. Aslında bu kadar kör olmamanız da yararlı olacaktır Boğa burcu.

Yaz aylarının ilk döneminde aşk hayatınızda istenmeyen durumlar ortaya çıkacak. Daha önce kafanıza takmadığınız ya da görmezden geldiğiniz sorunların daha da büyüyerek karşınıza çıktığını görebilirsiniz. Duygusal olarak sallantıda olacaksınız. Kısa süreli bu dönemi zararsız atlatmak istiyorsanız, geriye çekilmeyi ve araya mesafe koymayı bilmelisiniz. Partnerinizle sizden kaynaklı bir sorun yaşarsanız, üstelemek yarar değil tam tersine zarar sağlar. Yaptığınız ya da yapacağınız hatalarla yüzleşmeyi öğrenmelisiniz.

2016 yılının Ağustos ayından itibaren birlikteliğiniz artık daha iyiye gitmeye başlayacak. Sıkıntılı dönemi atlatmayı başaramayan, partneriyle ayrılmak zorunda kalan Boğa burcu insanları için de güzel gelişmeler olacak. Geçirdiğiniz kısa süreli sıkıntıyı unutturacak bir kişiyle bu dönem içerisinde karşılaşacaksınız. Ağustos ayında karşınıza çıkan kişiyle ileriye dönük birliktelik kurmak isteyeceksiniz. Hem sevecek hem de sevileceksiniz.

Evlilik hayali kuruyor ve artık yaşınızın geldiğini düşünüyorsanız, istediğiniz gelişmeler de 2016 yılında gelmeye başlayacak. Kadınsanız, hayatımın aşkı dediğiniz kişinin hayatınızı birleştirme sorusuyla karşı karşıya kalmanız muhtemel. Erkekseniz, emin olduğunuz kişiye unutamayacağı bir ortamda, hayatınızı birleştirecek soruyu sorabilirsiniz. Ancak evli olan Boğa burcu insanları için Eylül ayının zor geçeceğini söylemek gerekiyor. Karşınıza küçük veya büyük sorunlar çıkabilir. Sorunları evli olduğunuz kişiyle çözmelisiniz. Sorunların çok daha büyük hale gelmesi, evliliğinizin zarar görmesine neden olabilir.

Partnerinizle ya da evli olduğunuz kişiyle artık aranızın eskisi gibi olmadığını düşünüyorsanız ve düzelmesi konusunda ümidiniz yoksa ayrılık kararı da almanız muhtemel. Şartlar nasıl olursa olsun, 2016 yılında hayatınızda güzel gelişmeler olacak. Alacağınız kararlar sonradan sizi pişman etmeyecektir ancak ani kararlar almadan önce iyice düşünün. 2016 yılının ikinci yarısında kendinizi aniden bir ilişki içerisinde bulabilirsiniz ve hissettiklerinizi kesinlikle abartmamanız gerekiyor. Kısa sürede büyük adımlar atmamalısınız.

Boğa Burcu 2016 İş Hayatı
Sevgili Boğa burcu, 2016 yılında iş hayatınızda hiç beklemediğiniz, ön göremediğiniz olumlu veya olumsuz gelişmelerle karşılaşacaksınız. Yılın ilk günlerinden itibaren bu duruma kendinizi hazırlamalısınız. Ani değişimlerin sizde büyük etkiler yaratmaması için kendinizi önceden hazırlamanızda yarar var. İş hayatınızda sizi ileriye taşıyacak adımlar atmanız muhtemel. Sizi diğerlerinden daha fazla ön plana çıkartan özelliklere sahipsiniz ve 2016 yılında bu özelliğinizi artık daha net kullanmalısınız.

2016 yılında bazı Boğa burcu insanları iş değiştirmek zorunda kalabilir. Aslında bu zorunluluğa can sıkıcı bir şeymiş gibi bakmamanızda fayda var. Değişim size fayda sağlayabilir. Bu yıl içerisinde çalışmalarınızı daha geniş çevreye ulaştıracaksınız ve projeleriniz konusunda da şans sizden yana olacak. İş yerinizi değiştirebilir, daha büyük ofis ya da çalışma alanına geçebilirsiniz. İş hayatınızda özgürlük istiyorsanız, 2016 yılında isteğiniz fazlasıyla yerini bulacak.

Boğa burcu, 2016 yılında çok fazla çalışmanızın gerektiği zamanlar gelecek. Kendinizi hazırlamalısınız. Maddi olarak rahat olamayacağınız zamanları düşünerek, giderlerinizden arta kalan parayı zor zamanlar için saklayabilirsiniz. Birikim yapmanın kimseye zararı yoktur. İlla sıkıntılarla karşılaşacak değilsiniz, yapmış olduğunuz birikimleri ileriye dönük yatırımlar için de kullanabilirsiniz.

Ortak iş yapıyorsanız, ortağınızla size daha fazla kazanç sağlayacak işlere yönelebilirsiniz. Yatırım yapmadan önce iyice düşünmeli, araştırmalı ve analiz etmelisiniz. Zaman zaman ortağınızla da sıkıntı yaşayacaksınız ancak çok büyümeyecektir. Yılın son ayında sıkıntılar daha belirgin bir hal alacak ancak pes etmediğiniz sürece sıkıntılı süreci de iyi atlatacaksınız.

Boğa Burcu 2016 Sağlık
Sevgili Boğa burcu, 2016 yılında sağlığınız genel olarak iyi düzeyde görülüyor. Zaman zaman kendinizi güçsüz hissedeceksiniz ve bu gibi dönemlerde yeterince dinlenmeli ve dengeli beslenmelisiniz. Enerjinizi gün içerisinde sürekli tüketmeniz, sağlık açısından savunmanızı etkisiz bırakabilir. Hasta olmak, kısa süre de olsa yatağa düşmek istemiyorsanız enerjinizi doğru kullanmalı, yeterince uyumalı ve faydalı besinler tüketmelisiniz.

2016 yılında gerek iş gerek aşk gerekse özel hayatınız zaman zaman ruhsal açıdan sorunlar yaşamanıza, karamsarlık içerisine girmenize neden olabilir. Kendinizi ruhsal olarak iyi hissetmediğiniz dönemlerde hobilerinize zaman ayırmaya çalışabilirsiniz. Sizi keyiflendirecek aktiviteler yapmak, bir sonraki güne, haftaya ya da aya en iyi şekilde başlamanızı sağlayabilir.

Boğa burcu, 2016 yılının son aylarında bünyeniz bir hayli güçsüzleşecek gibi görünüyor. Bu dönem içerisinde hastalığa yakalanma riskinizi çok daha yüksek. Bu nedenle yılın son aylarında çok daha dikkatli olmalısınız. Boğa burcu, kalp ve tansiyon konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, rutin olarak kontrollerinizi mutlaka yaptırmalısınız. İhmalkâr olmak, başınıza büyük dertler açabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst