2016 Yılı Akrep Burcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
19 Aralık 2015
Mesajlar
66
Tepki
14
Puan
8
Konum
istanbul
Akrep Burcu 2016 Genel Bakış
Sevgili Akrep burcu, 2016 yılının gelmesiyle beraber iş hayatınızda yoğun temponun da beraberinde geleceğini bilmeniz gerekiyor. Yılın ilk aylarında biraz daha yavaş tempoda çalışacaksınız ancak ilerleyen dönemlerde temponuz ve sorumluluğunuz artacak. Yılın ilk yarısına kadar sıkı çalışacak ve zaman zaman ailenizi ihmal edebileceksiniz. İş hayatınızın size fazla geldiğini düşündüğünüz zamanlar olacak ancak karşınıza çıkan zorluklarla baş etmeyi öğreneceksiniz.

2016 yılında işlerinizi başarıyla yürüteceksiniz ve bu sayede kazancınızı da artırmaya başlayacaksınız. Gelir düzeyinizin artması, performansınızın da artmasını sağlayacak. Projeleriniz var ve hayata geçirmek için sabırsızlanıyorsunuz. Birikim yapmadan riskli projelere adım atmamaya çalışın. 2016 yılında başarınızı pekiştireceksiniz. Başarılı olmanız size değer veren insanların mutlu olmasını sağlamakta.

Şanslı bir yıl sizi bekliyor Akrep burcu. Sizin bile şaşıracağınız gelişmeler olacak. Gerek iş hayatınız gerekse özel hayatınız sizi memnun edecek gelişmelerle dolu olacak. İletişim seviyeniz iyi durumda ve bu da insanlarla aranızdaki bağın kuvvetlenmesini sağlıyor. Özellikle iş hayatında bu yeteneğinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Tecrübeleriyle sizi destekleyecek insanlarla tanışma fırsatı yakalayacaksınız.

İş arıyorsanız bu konuda da şanslı olacaksınız. İstediğiniz şartlara uygun bir şirkette kabul görebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmanız için bir yerden başlamanız gerekiyor. 2016 yılında çalışmalarınız hız kazanıyor olacak. Hedeflerinize adım adım ilerlemeye başlayacaksınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde hem sosyal hayatınızı hem de ailenizi çok fazla ihmal ettiniz ancak bu yıl bu durumu dengelemeye başlayacaksınız.

Akrep burcu, 2016 yılının ikinci yarısında seyahatler gündeme gelecek. Yurt dışına çıkma ihtimaliniz var. Yapacağınız yolculuklar iş ya da özel hayatınızdan kaynaklı olabilir. Yoğun bir yıl sizi bekliyor olacak Akrep burcu. Kendinizi bu duruma hazırlasınız iyi edersiniz. Yaşam strandartınızın üst seviyede olmasını istiyorsunuz ancak bunun için emek vermek zorunda olduğunuzu da bilmeniz gerekiyor. Emek gösterirseniz mevkinizde yükselir, yaşam standartınızda.

Akrep Burcu 2016 Aşk Hayatı
Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında aşk hayatınız çok daha farklı ilerleyecek. Yalnız kalma ihtiyacınız geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru ortadan kalkmaya başladı ve yeni yılın gelmesiyle beraber aşk hayatınızda hareketlilik olmasını isteyeceksiniz. Merak etmeyin, isteğiniz yerini bulacak ve aradığınız aşkı yıl içerisinde bulma fırsatı yakalayacaksınız. Bazılarınızın aşk hayatı alışılagelmişin dışında ilerlemeye başlayacak. İlginç birliktelikler gündeme gelebilir.

2016 yılı içerisinde aşkı fazlasıyla içinizde hissedeceksiniz. Bu yıl içerisinde kendinizi biraz daha aşabilirsiniz. 2016 yılı sizi fazlasıyla şaşırtacak Akrep burcu. Kendinizi aşk açısından yoğun tempoya hazırlamanız gerekiyor. Yeni yılın ilk aylarında sizi etkileyebilecek bir kişiyle karşı karşıya geleceksiniz. Sosyal ortamınızın da katkısıyla yalnızlığınıza son verme ihtimaliniz var. Bu yıl içerisinde ciddi birliktelik kurma ihtimaliniz çok daha yüksek gibi görünüyor.

Akrep burcu, süregelen birlikteliğiniz var ise ilişkinizi riske atacak girişimlerden olabildiğince uzak durmalısınız. Farklı kişilerle aranızdaki yakınlaşma isteği partnerinizin kulağına gidebilir ve bu durum hayal kırıklığı yaşatmanıza neden olabilir. Yasak ilişkilerden olabildiğince uzak durmaya çalışın. Yılın ortalarına doğru duygularınızda karmaşıklık söz konusu olacak ve ne hissettiğinizi anlamakta zorluk çekeceksiniz.

2016 yılının ikinci yarısında ise aşka daha fazla yöneleceksiniz. Olgunlaşacak, öylesine birliktelik kurmaktan kaçınacaksınız. Birlikteliğiniz var ise, birlikteliğinizin sorunsuz devam etmesi için çaba gösterecek, hem kendinizi hem de partnerinizi mutlu etmenin yollarını arayacaksınız. Aşk hayatınız bu yıl içerisinde size çok fazla heyecan getirecek. Daha önce edinmediğiniz deneyimler edinmeniz muhtemel.

Akrep burcu, 2016 yılının son aylarına doğru her şey rayına oturmuş olacak. Evli olan Akrep burcu insanları, eşinizle aranızdaki sorunlar ortadan kalkacak. Evliliğinizin temellerini sağlamlaştıracaksınız. Karşınıza çıkan sorunları ortadan kaldırmak için birlikte çaba göstereceksiniz. Kimi zaman huzursuzluklar yaşanacak ancak fazla büyümeden ortadan kalkacaktır. Evliliğe adım atmak istiyorsanız, öncelikle kendinizden emin olmalısınız.

Akrep Burcu 2016 İş Hayatı
Sevgili Akrep burcu, 2016 yılında iş hayatınız hareketlenecek. Özellikle yılın ilk yarısına kadar olan süreçte fiziksel ve zihinsel olarak oldukça yorgun düşeceksiniz ancak gelişmelerin sizi memnun edecek düzeyde olacağını bilmelisiniz. İşinizle veya ödemelerle ilgili haber almayı bekliyorsanız, beklediğiniz haberler gelecek. Maddi olarak da iyi seviyede olacaksınız. Finansal durumunuz yılın genelinde çok fazla iniş veya çıkış göstermeyecek.

Yılın belirli dönemlerinde giderleriniz artabilir. Zorluk yaşamak istemiyorsanız kendinize bir düzen oturtmalısınız. Dengeyi bozmayacak harcamalar yapmanızda yarar var. Siz dikkatli olduğunuz sürece sıkıntı yaşamayacaksınız. Gelişmeler sizi memnun edecek düzeyde olacak Akrep burcu. Çalışmalarınızı daha geniş çevreye ulaştırabileceksiniz. Yılın genelinde başarıya ulaştığınızı göreceksiniz. Şartlar sizin lehinize gelişiyor. Çok daha başarılı olmak sizin elinizde.

Akrep burcu, çalıştığınız işten memnun değilseniz ve zaman zaman sıkıntı yaşıyorsanız, daha mantıklı düşünerek gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Kısa sürecek bu dönemin ardından güzel çalışmalar içerisinde olacaksınız. İş hayatınızdan keyif almanızı sağlayacak gelişmeler söz konusu. 2016 yılına girmeden önce planlamanızı yapmalısınız. Projelerinizi hayata geçirmenizi sağlayacak fırsatlarınız olacak. Hedeflerinizi belirlemediğiniz takdirde zorluk yaşayabilirsiniz.

Kazandığınız paraları planlı harcamanız gerekiyor. 2016 yılının sonlarına doğru kısa süreli zorluk yaşayacaksınız. Para konusunda sizi sıkıntıdan kurtaracak birikimler yapmalısınız. Önemli adımlar atmadan önce iyice düşünmeli ve karar vermelisiniz. Mantık dışına çıkan çalışmalardan uzak durmaya çalışın. Akrep burcu, 2016 yılında yeni bir işe başlamak istiyorsanız güzel gelişmeler olacak. Aradığınız şartlara uygun işi bulma ihtimaliniz oldukça yüksek.

Akrep Burcu 2016 Sağlık
Akrep burcu, 2016 yılında genel olarak sağlığınız iyi durumda ancak gerek iş hayatınızdan gerekse özel hayatınızdan kaynaklı gerginliklerden olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlığınıza zarar verebilecek olumsuz koşulların içerisine girmemeye çalışın. Ruhsal olarak zaman zaman kendinizi iyi hissedemeyebilirsiniz. Bu gibi zamanlar sosyal aktivitelere yönelebilir, zihinsel olarak rahatlamanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Siz kendinize dikkat ettiğiniz sürece sağlığınız 2016 yılında size pek fazla sıkıntı yaratmayacaktır. Özellikle spor yapmayı alışkanlık haline getirmeniz gerekiyor. Düzenli beslenmeniz de çok önemli. Kilo almaya yatkın değilsiniz ancak vücudunuzu yoracak yiyecekler de tüketmemeye çalışın. Uykunuzu bir düzene sokmalısınız. Yoğun bir yıl olacağından dolayı kendinizi bu duruma mental olarak hazırlamalısınız. Kendinizi gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst