2016-2017 sonbahar/kış sezonu abiye seçimi

RadicaLinG

Yeni Üye
Katılım
13 Ekim 2016
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Yaş
41
Konum
bursa
2016-2017 SONBAHAR/KIŞ SEZONU ABİYE SEÇİMİ

Sonbahar mevsiminin iyiden iyiye kendini belli etmesiyle birlikte yazlıklar raflara kaldırılmış, yerini ise kaşeler, kazaklar, botlar almıştır. Ancak son yıllarda artış gösteren davetlerin ve düğünlerin sonbahar / kış sezonunda da devam etmesi dolayısıyla abiye elbise modellerine veda etmemizi engelliyor.

Sonbahar mevsimi daha süssüz, sade ve şık geçişlerin olduğu bir mevsimdir. Bu yüzden daha açık tonlarda ve yüzü maskelemeyen makyajlar tercih edilir. Bunun yanı sıra giyilen kıyafetler de bugünün modasını doğrudan yansıtabilmelidir. Özellikle kadınların en iddialı oldukları noktalardan biri olan “abiyeler”…

Özel gün abiye elbise seçimi eğlenceli, bir o kadar da tehlikelidir. Doğru bir abiye elbise, kadını prenses yaparken yanlış bir abiye seçimi aynı derece de kötü eleştirilere maruz bırakabilir. İşte bu nedenle abiye seçimi yaparken dönemin koşulları çok iyi hesaplanmalıdır. 2016 sonbaharında da her ne kadar mini abiye tercihi yapmak isteyenler olsa da bu mevsimde mini abiyelerin çok uygun olmadığını vurgulamak isterim. Aynı zamanda yazın capcanlı ve cırt renklerinin sonbahara yansıtılmaması gerekmektedir. Bu yıl revaçta olan uzun balık modeli abiyeler ile daha koyu tonlardaki abiyeler oldukça şık bir görüntü verecektir. Sonbahar mevsimiyle birlikte kahverengi ve siyah tonların vitrinleri kapladığını görüyoruz, bu mevsime uyum sağlamak adına bayanlar kahverengi uzun bir elbise tercih edebilirler. Ancak uzun abiye elbise tercihi yaparken de elbisenin bir “ışığı, ruhu” olmasına dikkat edilmelidir. Örneğin sırt dekoltesi olan bir elbise kadını çok zarif yapabilir ya da uzun bir yırtmaç ile hem seksi hem de güzel görünüm elde edilmesi mümkündür. Bu sezonun modası “bordodur”. Her ne kadar siyah bir tutku olsa da kadınlar genel olarak bordoyla zerafetin doruklarına ulaşmaktadır.

Uzun elbise tavsiyem her boydan ve kilodan bayan için uygundur, fakat daha minyon bayanlar mini bir abiyeyle boylarını olduğundan daha uzun gösterme şansı elde ederler.



Sonbahar/Kış Abiye Modelleri:

1-3.jpg


2-2.jpg


3-1.jpg



Abiye modellerini Buradan inceleyebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst