2015'in merakla beklenen 20 filmi

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
2015'in merakla beklenen 20 filmi

2015 yılı sinemaya damgasını vuracak. Hem yeni filmler hem de kült filmlerin devamlarının geleceği tarihler iple çekiliyor. İşte o filmler.

8_d.jpg

Taken 3 - 9 Ocak 2015

Liam Neeson, emekli hükümet tetikçisi Bryan Mills olarak geri dönüyor. Serinin önceki filmini izleyenler, İstanbul'da geçtiğini hatırlayacaktır. Mills'in hayatı, evinin yakınında birini yanlışlıkla öldürmesi üzerine allak bullak olacaktır. Bunun üzerine onu takip eden polis memurunun yetilerini kullanarak, gerçek katili bulup, adaletin yerini bulmasına çalışıyor.






9_d.jpg


Cinderella - 13 Mart 2015
13 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan Cinderella'nın başrollerinde Lily James, Richard Madden, Helena bonham-Carter, Hayley Atwell ve Stellan Skarsgard yer alıyor. Filmde Cinderella'yı Lily James canlandırıyor.Yönetmen koltuğunda Thor, Hamlet ve Jack Ryan:Shadow Recruit gibi filmleri yöneten Kenneth Branagh oturuyor. Senaryosunu Chris Weitz, yapımcılığını Simon Kinberg, Allison Shearmur ve David Barron üstleniyor.


10_d.jpg


The Divergent Series: Insurgent - 20 Mart 2015
13 Mart 2015 tarihinde vizyona girecek olan Cinderella'nın başrollerinde Lily James, Richard Madden, Helena bonham-Carter, Hayley Atwell ve Stellan Skarsgard yer alıyor. Filmde Cinderella'yı Lily James canlandırıyor.Yönetmen koltuğunda Thor, Hamlet ve Jack Ryan:Shadow Recruit gibi filmleri yöneten Kenneth Branagh oturuyor. Senaryosunu Chris Weitz, yapımcılığını Simon Kinberg, Allison Shearmur ve David Barron üstleniyor.


11_d.jpg


Fast and Furious 7 – 3 Nisan 2015
Yönetmenliğini James Wan'ın üstlendiği, ünlü Fast and Furious serisinin yedinci filmi Furious 7, bir intikam hikayesi olacak. 3 Nisan 2015 tarihinde vizyona girecek olan filmde Deckard Shaw'ın, Dominic Toretto ve ekibinden intikam alma çabasına şahit olacağız. Vin Diesel, Dwayne Johnson ve kendisi bu dünyada olmasa da Paul Walker'ın başrollerini üstleneceği film, otomobillerden, aksiyondan ve tabii ki yarış tecrübesinden hoşlananların kaçırmaması gereken filmlerin başında geliyor.


12_d.jpg


The Avengers: Age of Ultron – 1 Mayıs 2015
Captain America: Winter Soldier ve Guardians of the Galaxy ile başlayan yeni Marvel filmleri döneminin ilk ürünü The Avengers: Age of Ultron olacak. Dünyayı tehlikelerden kurtaran kahramanlarımız, barışın tadını sürerken Tony Stark (Robert Downey JR.)'ın olası tehditlere karşı geliştirdiği Ultron adlı yapay zeka insanlara savaş açacak. Age of Ultron'da, Quick Silver (Aaron Taylor-Johnson) ve Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) karakterleri ilk seriye dahil olacak. James Spader'ın seslendirdiği Ultron ve robot ordusu insanlığı yok etmek isterken onlara karşı Iron Man, Thor, Hulk, Hawkeye ve Black Widow'dan oluşan Avengers grubu karşı koyacak. Marvel'ın en karanlık filmi olarak lanse edilen Age of Ultron ayrıca 2019 yılına kadar devam edecek yeni bir film serisinin de ilk halkası olacak. 1 Mayıs 2015 tarihinde film izleyicisi ile buluşacak.


13_d.jpg


Mad Max: Fury Road – 15 Mayıs 2015
1979 yılında sinemaya uyarladığında büyük ilgi toplayan ve başrolündeki Mel Gibson'ı büyük bir popülariteye kavuşturan Mad Max, 2015 yılında yine karşımıza çıkacak. Kıyamet sonrası medeniyetin çöküşüne odaklanan filmin yeni versiyonunda Charlize Theron ve Tom Hardy'nin rol alacağı belirtiliyor. Serinin dördüncü bölümü, geleceğin dünyasında geçtiği gibi özel set tasarımları ile de dikkat çekecek.


14_d.jpg


Tomorrowland - 22 Mayıs 2015
Tomorrowland, Lost dizisinin kurucu ortağı ve 49 bölümünün senaryo yazarı Damon Lindelof'un fikri üzerine kurulan bir film. Pixar animasyon filmlerinin yaratıcı ekip üyelerinden Brad Bird'in yönetimini üstlendiği yapıtın senaryosu, Lindelof, Bird ve Jeff Jensen üçlüsünün eseri olacak.


15_d.jpg


Terminator: Genisys – 1 Haziran 2015
Yeni Terminator için heyecanlıyız ve bunun için gerçekten iyi bir sebebimiz var: Willian Wisher! İlk iki filmin senaristliğini yapan Wisher, muhteşem bir kurguyla 90'lar dönemine damga vurmuştu. Arnold Schwarzenegger'in T-800 olarak seriye dönüş yapacağı ve Emilla Clarke (Game of Thrones), Matt Smith (Doctor Who) gibi isimlerle güçlenen kadro, bakalım bize eskiyi yeniden yaşatabilecek mi?







 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
16_d.jpg


Minions - 10 Haziran 2015
Çılgın Hırsız 1 ve 2 filmlerini bilmeyen yoktur. Yan karakterler olan sevimli Minionlar, filmi çok popülerleştirmiş olmalılar ki baş kahramanı Gru'dan daha çok tutuldular. Tek hücreli canlılar olarak hayatlarına başlayan Minionlar, çağlar boyu evrimleşerek, ustalarının kötü oyunlarına alet olmuşlardır. T-Rex'ten Napolleon'a kadar birçok ustasını hata sonucu öldüren yaratıklarımız, hizmet edecek kimseyi bulamadıkları için derin bir depresyona düşerler. Ancak Kevin isimli kahramanımızın bir planı vardır. Antarktika'dan yola çıkarak 1960'lı yılların New York'una ulaşır. Potansiyel usta olarak buldukları Scarlet Overkill'i dünyanın ilk Süper Kötüsü yapmaya karar verirler.


17_d.jpg


Jurassic World – 12 Haziran 2015
Sinemanın dahi çocuğu Steven Spielberg tarafından sinemaya taşınan ve fantastik bilim kurgu filmlerinde her zaman özel bir yeri olan Jurassic Park, yeniden beyaz perdeye geliyor. Safety Not Guaranteed isimli filmiyle tanıdığımız Colin Trevorrow tarafından yönetilecek olan Jurassic World, ilk filmin hikayesinden 20 yıl sonrasını konu alacak. Hikayeyi kaleme alan senarist gurubunda ise ilk Jurassic Park'ın senaristi Michael Crichton'ın yer alması sevindirici bir gelişme.


18_d.jpg


Ant-Man – 17 Temmuz 2015
Peyton Reed'in yönetmenliğini üstlendiği Ant-Man ile biyokimyacı Dr. Hank Pym sıradışı öyküsüne konuk olacağız. Sürüsüne bereket başarısız deneyden sonra atomlar üzerinde yaptığı araştırma nihayet sonuçlar vermeye başlar. Fakat, deneyler sırasında yaşanan bir kaza, Hank'in kaderini sonsuza kadar değiştirecektik. Dr. Hank Pym böcekleri kontrol edebilen bir varlığa dönüşmüştür.


19_d.jpg


The Fantastic Four - 7 Ağustos 2015
Josh Tank'in yönetmen koltuğunda oturduğu Fantastik Dörtlü'nün yeni filminde bambaşka bir maceranın içinde olacağız. Jeremy Slater'in yazdığı senaryo nasıl olur meraklıyız ama asıl merak ettiğimiz yeni ekibin ne kadar başarılı olacağı.


20_d.jpg


Hitman: Agent 47 – 28 Ağustos 2015
Oyun uyarlaması olarak bilinen Hitman'in yeni filmi, Hitman Agent 47, ilk filminin kaldığı yerden devam ediyor. Yapımcı koltuğunda Aleksander Bach'in oturacağı Hitman Agent 47'nin başrollerinde ise yeni filme dahil olan Rupert Friend yer alacak. Filmin vizyona giriş tarihi olarak ise 28 Ağustos 2015 olarak belirtildi.


21_d.jpg


Frankenstein - 2 Ekim 2015
Senaryosunu Max Landis'in yazdığı, yapımcılığını John Davis'in üstlendiği Victor Frankenstein, 2009 yılının ilginç aksiyon filmlerinden biri olan Push'ta da görev alan Paul McGuigan tarafından yönetildi. Kambur asistan Igor rolünde, Harry Potter serisi ile sinema tarihinde efsaneleşen Daniel Radcliffe'i göreceğiz. Victor Von Frankensten'ı oynayacak isim ise yeni dönem X-men filmlerinde Profesör Charles Xavier'i canlandıran James McAvoy olacak. Mary Shelley'in 1818 yılında yayımladığı ve sinemaya defalarca uyarlanan ölümsüz eseri Frankenstein'in modern bir versiyonu olan Victor Frankenstein filmi, kitaba yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. Doktor Victor Von Frankenstein'in gençlik çağlarından başlayan ve çılgın dahilik dönemlerine kadar uzanan serüvenini kambur asistan Igor'un perspektifinden izleyeceğiz.


1_d.jpg


James Bond – 6 Kasım 2015
Henüz konusu hakkında net bir bilgi olmasa da, ekibinden anlaşıldığı kadarıyla Bond 24 etkileyici bir film olacak. Karizmatik oyuncu Daniel Craig, sinema dünyasının efsanelerinden biri olma yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Christoph Waltz ve ünlü pankreas güreşçisi Dave Bautista'nın başrollerde olacağı film, Sam Mendes'in yönetmenliğiyle hazırlanacak. 6 Kasım 2015 tarihinde vizyona gireceği belirtilen filmi sabırsızlıkla bekliyoruz.


2_d.jpg


Star Wars VII: The Force Awakens – 18 Aralık 2015
Star Wars efsanesinin son halkası olan The Force Awakens seriyi 10 yıl sonra beyaz perdeye döndürüyor. Bölüm 6: Jedi'ın Dönüşü'nden yaklaşık olarak 30 yıl sonra geçen olaylara tanık olacağız. Klasik seriden, Luke Skywalker (Mark Hamill), Prenses Leia (Carrie Fisher), Han Solo (Harrison Ford), Chewbacca (Peter Mayhew), C3PO (Anthony Daniels) ve R2-D2 (Kenny Baker) filmde başrolü paylaşacaklar. Senaryo hakkında ilk bilgilere göre, genç yetenekler ve klasik karakterler galaksinin başına açılan yeni tehdide karşı birleşecekler. Disney'in Star Wars: Asiler animasyon dizisinde tanıtılan Sith Engizisyoncusu tarikatı, Bölüm 7'nin ana kötüleri olacak


3_d.jpg


Kung Fu Panda 3 – 23 Aralık
Tombul olduğu kadar, sevimli de olan ejder savaşçımız Po, ilk filmde kung-fu ustası olmak için çıktığı yolda eski bir düşman ile yüzleşmişti. İkinci filmde ise barutlu silahların icadı ile bozulan mertlikten nasibini almış ama bir şekilde sorunlar tatlıya bağlanmıştı. Po'nun bu seferki macerasını dört gözle merak ediyoruz.


4_d.jpg


Mission Impossible V – 25 Aralık 2015
Amerikan hükümetine bağlı bir örgütün ajanı olan Ethan Hunt, 1996 yılında Görevimiz Tehlike serisinin fitilini yakmıştı. Anladınız mı, fitil?.. Hani ilk filmin introsu... Aradan üç film daha geçti. Ethan'ı canlandıran Tom Cruise bir türlü yaşlanmadı. Filmler birbirinden bağımsız konuları işliyordu. O yüzden bir sonraki film ne zaman çıkacak beklentisi çok fazla oluşmadı. Ama her yeni filmde oldukça iyi iş çıkarıldığı için izlemesi keyifli oluyordu. Neyse efendim işte bu seriye yeni bir film daha katılıyor. 2015'in son yapımlarından biri olacak olan filmde bakalım ajanımızı neler bekliyor?


5_d.jpg


Rachet & Clank - 2015
Ratchet & Clank oyun serisinin filmi yolda. 2015'te çıkması beklenen animasyon filminde James A. Taylor ve David Kaye ana karakterlerin seslendirmelerini yapacak. Yönetmenliğini Jerrica Cleland, T.J Fixman ise senaryoyu kaleme alacak. Ratchet & Clank 2002 yılında Playstation'a özel olarak çıkmıştı ve 26 milyon satarak rekor kırmıştı. 2012 yılında ise Full Frontal Assault ile karşımıza gelmişti.


6_d.jpg


Rambo 5 – 2015 (Tam tarih belli değil)
70'ine merdiven dayamış olsa da içindeki asi ruhu bir türlü kaybetmeyen Sylvester Stallone, 2015 yılında yeni bir Rambo filminin sözünü verdi. Başrolünü üstleneceğini, senaryosunu kendisinin yazdığını ve yönetmen koltuğunu da kimseye bırakmayacağını belirten Sylvester Stallone'un yeni Rambo filmi, serinin son bölümü olacak.


HT Magazin










 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst