2015 Oturma odası önerileri

fionella

Yeni Üye
Katılım
12 Mayıs 2015
Mesajlar
2
Tepki
0
Puan
1
Yaş
37
Konum
istanbul
"Evinizin vitrini, hergün işten geldiğinizde ayaklarınızı uzatıp rahatlamak isteyeceğiniz, keyifli vakit geçireceğiniz huzurlu yer, misafirlerinizi ağırlamak isteyeceğiniz mekan… Evet oturma odasından bahsediyoruz.. Durum böyle olunca, oturma odanızın dekorasyonunun gözümüze hitap etmesi önemli. Oturma odanızı güzelleştirmek için iç mimarlara para harcamak istemeyenlere birkaç öneri hazırladık. Umarım beğenirsiniz…

1.Perdeler oturma odanızın ruhunu belirleyen en önemli etmenlerden biri! Perdelerinizi oturma odanızın en baskın mobilyaları ile aynı renkte seçin!
2.Eğer oturma odanızda yeteri kadar yer varsa, kendinize bir okuma köşesi oluşturun! Rahat bir berjer veya tekli koltuk, ufak bir zigon sehpa ve berjerin yanına koyacağınız iyi bir aydınlatma lambası ile bu keyifli ortamı çok uğraşmadan yaratmak mümkün!
3.Beyaz duvarlar yerine pastel tonlarda daha canlı renkleri tercih edin.
4.Oturma odanızı süslemek için seçtiğiniz objelerin ahşap gibi doğal mataryellerden oluşmasına özen gösterin. Bu odaya sıcak bir hava katcaktır.
5.Tablosuz mekan olmaz. Sayıca çok fazla olmamak şartı ile sevdiğiniz biraç tablo ile duvarlarınızı süsleyin.
6. Oturma odanız küçük ise, mobilya ve duvar renklerini açık renklerde seçin.
7.Tüm odayı mobilyalarla tıklım tıklım doldurmayın. Boş alan ferahlık hissi verir. Odada kullanacağınız güzel bir aynada bu ferahlık hissini arttıracaktır.
8. Televizyon her oturma odasının olmazsa olmazı… TV ünitesi seçimine dikkat edin. Eğer oturma odanız küçükse, büyük birseçerek odanızı boğmayın."
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst