2015 Citroen C4 Cactus!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
attachment.php


Citroen’in yeni C4 Cactus modelinin Avrupa satış fiyatı belli oldu. Fransız otomobil üreticisi Citroen’in son dönem fuarlarda boy gösterdiği ve tasarımıyla ilgi çeken C4 Cactus modeli çok yakında satışa çıkıyor.

Son olarak Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarılan ve Temmuz ayında öncelikli olarak Fransa’da satışa sunulacak olan C4 Cactus, 14 bin Euro’dan başlayan fiyatlarla showroomlardaki yerini alacak.
2015 Citroen C4 Cactus

Citroen’in 2007 yılında ortaya çıkardığı C-Cactus konseptinin devamı olarak karşımıza çıkıyor. Daha basit çizgiler ve teknolojik ara yüz ile yeniden hayat bulan model, farklı tasarımıyla dikkat çekiyor.

4.21 mt uzunluğu, 1.75 mt genişliği ve 1.53 metre yüksekliği ile C4 modelinden daha kısa olan Cactus, DS3 ile aynı boyutlara sahip. 2014 yılı Temmuz ayında piyasaya sürülecek olan Citroen C4 Cactus modeli öncesi Cactus konseptini fuarlarda sergilemeyi tercih eden Citroen, 2007 yılından bu yana konseptin üzerinde çalışarak aileler tarafından tercih edilebilir bir hatchback inşa etti. Müşteri talepleri değerlendirilerek tasarlanan Cactus, günümüz karmaşık ve stresli yaşam tarzının aksine sakin ve duru tasarım yapısıyla felsefesini yansıtıyor.

Dış görünüşe baktığımızda ince ve basit far yapısıyla yeni C4 Picasso’nun izlerini taşıyan model, tavan rayları ve iki renkli gövde yapısıyla dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra aracın ön, arka ve yan kısımlarında konuşlandırılan gri bölgeler ise Citroen’in Airbump diye adlandırdığı içi hava dolu termoplastik poliüretan malzeme yapısından meydana geliyor. Bu dayanıklı malzemeden yapılan hava cepleri sayesinde aracın başına gündelik yaşamda gelebilecek çizik ve darbelere karşı koruma sağlanıyor.

İç kısımda da konforlu ve sakin çizgileri sürdürülen Cactus’te konsol ve göstergelerde minimal çizgiler yer alıyor. Ön panelde iki farklı ekran bulunan modelde, sürücü için araç bilgilerinin yer aldığı 7 inçlik bir ekran yer alırken, konsolun orta kısmında araç bilgileri ve medya kullanımı gibi fonksiyonların dokunmatik olarak kontrol edilebildiği 8 inçlik ekran bulunuyor.

attachment.php


attachment.php


attachment.php

 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 2.jpg
    2.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 3.jpg
    3.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 4.jpg
    4.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 45

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst