2015-2016 Sonbahar-Kış Erkek Modası

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
2015-2016 Sonbahar-Kış Erkek Modası

N4QooQ.jpg


2015-2016 Sonbahar ve Kış erkek modasında bu yıl adeta doğadaki mevsime özel renkleri görüyoruz diyebiliriz. 2016 sonbahar ve kış için erkek modasında belirlenen renk trendlerinde ağırlıklı kahverenginin ve yeşilin tonları hakim. Gelin önümüzdeki aylarda sonbahar ve kış ayları alışverişinize rehber niteliği taşıyacak trendleri inceleyelim.

aDZAA7.jpg


2015 – 2016 Sonbahar – Kış Erkek Modası anahtar renklerini incelediğimizde bordove yeşil-mavi renklerinin tonlarını görüyoruz. Erkek modasında kombinlenme özelliği olarak da rahatlıkla kullanılacak bu anahtar renkler yeni sezonda erkeklere büyük kolaylık sağlıyor.

Erkeklerin renk seçiminde kombinlenme kolaylığı her zaman onlarıntercih sebebi olmuştur. Ricamız biraz olsun bu bakış açısını değiştirin ve cesur davranın! Bordo ceketin içerisine mavi gömlek giymekten sıkılmadınız mı? :) Bordo’nun içerisinde koyu yeşil bir gömlek denemeye ne dersiniz?

YlG99A.jpg


2015 – 2016 Sonbahar – Kış Erkek Modasında sık göreceğimiz renklerden biri de kahverengi ve tonları. Kahverengi erkekler arasında tercih sıralamasında ilginç bir yere sahip. Mesela plazalarda hiç kahverengi takım elbisesi giymiş kişi göremezsiniz! Kahverengi daha çok kendisini dinletmek isteyen kişilerin öğretmen v gibi tercih edildiği bir renk olarak biliniyor. Bizce bu çok büyük haksızlık! Evet renklerin insan ilişikilerindeki önemine inanıyoruz ama söz konusu moda ise renklerin bize kattığı harika duygular ve mesajlar var!

2015 – 2016 Sonbahar – Kış Erkek Modasında öne çıkan kahverengi ve tonları ise şöyle;

8byrrA.jpg


Özellikle sonbahar mevsimine bu renkler gerçekten çok yakışacak! Bu renk trendlerini birbiri ile kullanabileceğiniz gibi anahtar renklerle ya da birbiri ile de kullanabilirsiniz. Özellikle dış erkek giyimi dediğimiz erkek kaban, erkek mont ve erkek ceketlerinde bu renkler harika olacaktır!

DRvAAZ.jpg


2015 -2016 Sonbahar ve Kış erkek modasını kombinlerini incelediğimizde tek renk kullanımında son derece uzak durmanız gerektiğini söylemeliyiz. Özellikle anahtar renk olarak açıklanan renkler ile farklı renklerin kullanımı stil sahibi erkekler tarafından müthiş kombinlerin doğmasına neden olabilir.

mz9DDY.jpg


2015 -2016 moda renk trendlerine baktığımızda erkekleri biraz daha canlı görebileceğimiz renkler var. Bordo-kırmızı ve mor rengin tonları olarak açıklanan renkler özellikle erkeklerin giymeyi çok sevdiği mavi gömlek, jean ve lacivert renkleri ile kombinlenebilecek harika renkler arasında.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst