2014'te Yengeçleri neler bekliyor?

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

2014 Yengeç Burcu

2014 Yengeç burcu için iş yaşamında olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Evli olanların ailelerine daha da zaman ayırdıkları , aile içi ilişkilerin güçleneceği eşleri ile uyum içinde oldukları aralarındaki sonunları tatlıya bağlandığı, ailelerin yeni bir bebeğin müjdesi ile genişleyeceği ikili ilişkiler anlamında güzel olumlu bir yıl olacak. İş hayatında kafanızı meşgul eden sorunlardan kurtulduğunuz daha uyumlu sizinle koordineli çalışacak takım arkadaşları ile problemsiz bir iş hayatı size bekliyor. Bu yıl içinde isteklerinize kavuşacaksınız bu yılın en şanslı burçlarından biri olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu yıl bazılarınızın kendi işini kurması yada bir akraba veya arkadaşları ile ortaklıkları söz konusu oluşabilir bu girişim oldukça karlı olacak ancak bu iş için mevcut olan işinizden ayrılmak gibi bir durum söz konusu olmayacak yani işinizi bırakmadan yapacağınız karlı bir iş daha söz konusu. Her ne olursa olsun bu yıl kazancınızda artış söz konusu. Yılın ilk üç ayından sonra eğer terfi derecesi olan bir işte çalışıyorsanız işinizde yükselmeniz söz konusu bu hiç beklemediğiniz bir anda gelişecek ve bu sizi oldukça rahatlatacak iş ortamında kıdeminizin artmasına rağmen iş stresiniz azalacak. Yetişkin çocukları olanları bu yıl düğün telaşı alacak. Bu yıl çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler sizi oldukça mutlu edecek. Bu yıl yeni yatırımlar yapmanız söz konusu ev arsa alımı gibi. Bu yıl çocuklarınızın eğitim hayatı ile ilgili olumlu gelişmeler yaşanacak. Sağlık sorunlarınızın artık sorun olmaktan çıkacağını da söyleyebiliriz, maddi manevi her anlamda rahatlayacağınız koca bir yıl sizi bekliyor buna bağlı olarak da stresiniz azalacak haliyle strese bağlı sağlık sorunlarınızın da ortadan kalktığını göreceksiniz.

Yılın ilk ayları ocak şubat dönemi iş hayatınızda yaşanacak ani gelişmeler pek çok fırsatı ayağınıza getirebilir, ayağınıza kadar gelen fırsatları iyi değerlendirin bu şanslardan faydalanın, ofis ortamına yeni katılan takım arkadaşlarınız olacak ve bu kişiler ile son derece uyumlu çalışmalar yapacak iş ortamınızın daha keyifli olduğunu göreceksiniz. Evli ve çocuk sahibi Yengeçler bu dönem de iletişimde son derece başarılı olacak çocuklarının eğitiminde yapmak istediklerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilirler. Eş ya da sevgilinizle romantik bir dönem ilişkinizi daha iyi şartlara kavuşturmak tamamen sizin elinizde biraz ilgi anlayış ve doğru sözler mutluluğunuzu katlayacaktır.

Mart ayı çok hareketli olacak bu dönemde hayatınızda bir değişiklik olacak bu bir şeyin bitişi veya bir şeyin başlangıcı olabilir bu yeni bir yere taşınma, ani bir evlilik teklifi gibi bir değişim şeklinde yaşanabilir. Ay sonuna doğru alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Parasal anlamda güzel gelişmeler olacak kazancınızda artış söz konusu. Mart ayı hayattan keyif aldığınız gerek arkadaş ve gerekse ailenizle güzel vakit geçireceğiniz neşeli bir dönem.

Nisan ayı yalnız olan yengeçler için çok şanslı aradıkları gerçek aşkla tanışmaları olası bu dönem aşk da çok şanslı olacaksınız adeta etrafınıza ışık saçtığınız pozitif enerjinizle çevrenizdekileri etkilediğiniz bir süreç. Bu dönemi iyi değerlendirin karşı cinsten hoşlandığınız kişinin de sizden hoşlandığını fark edip güzel bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Mayıs ayı ikili ilişkilerde eşinizle ya da sevgilinizle son derece uyumlu olduğunuz bir dönem olacak bu dönemde bazılarınız çocuk sahibi olmayı düşünebilir. Bu ay içinde bazılarınız otomobil almayı düşünebilir.

Haziran ayı maddi açıdan doğru hareket edeceğiniz karlı yatırımlara yöneleceğiniz bir dönem bu ay içinde sizi sevindirecek bir gelişme olacak istediğiniz bir şeye kavuşmanız söz konusu olacak. Gene bu yıl sonu katılacağınız aile toplantıları ve düğünler gündeme gelebilir. Bu ay içinde aile içi ilişkilerin yoğun olacağını söyleyebiliriz. Ay sonu bazılarınız kısa bir tatil fırsatı bulabilir.

Temmuz ayı sakin geçecek gerek eşinizle gerekse ailenizle ilgilendiğiniz keyifli vakit geçireceğiniz güzel bir dönem bu dönemde iş yüzünüzde bir azalma söz konusu olabilir.

Ağustos ayında ikili ilişkiler ve ortaklıklar anlamında oldukça önemli gelişmeler yaşanabilir. Yolunda gitmeyen mevzularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz dobra açık ve sert davranmanız olası. Sorumluluklarınızın artacağı bir dönem olacak. Bu ay içinde uzak bir yerden gelen bir akraba veya bir arkadaşınız misafir etme durumunuz olabilir. Finansal açıdan sizi zorlayan ortak harcamalar konusunda daha sakin davranmaya özen gösterin.

Eylül ekim gibi geleceğe güvenle bakmak adına yeni yatırımlar yapmanız bu konuda bir arayış içine girmeniz olası. Sosyal anlamda çok faalsiniz yeni bir hobi edinebilir kurslara başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

Kasım ayında bazılarınızın işlerinde yükselmesi yada çalıştığı departmanı değiştirmesi söz konusu olabilir. Bekar olanların evlilikleri ya da bu yönde atılmış bir adım yaşanabilir.

Aralık ayı yoğun çalışacağınız bir dönem olacak. Yeni şeyler öğrenmek düşüncelerinizi zenginleştirmek isteği içinde olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek duygusal ilişkilerden kaçma malısınız. Sosyal hayatınızdaki hareketliliğin devam edeceği bu dönem içinde eğer kalbiniz boş ise arkadaş ortamında tanışacağınız kişi ile yakınlaşmanız söz konusu.

Alıntı

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

2014 Yengeç Burç Yorumları

2014’te olasılıkla aşk ve çocuklar sizi çok mutlu edecek. Bu yıl aşık olabilir ve hatta evlenip başka bir kent ya da ülkede yaşamaya başlayabilirsiniz. Yani, bir yabancıya gönlünüzü kaptırmanız çok mümkün. Evliyseniz ya da uzun süreli bir ilişkiniz varsa, eşiniz ya da sevgilinizle ilk günlerin romantizmini yakalayabilirsiniz. Mutluluğunuzun tek nedeni bu olmayabilir; ayrıca, çocuklarınızın başarılarıyla da gurur duyabilirsiniz.

1-27 Ocak ve 4 Mart – 6 Ekim dönemlerinde, Zodyak Çarkı’nın kayırdığı takımyıldızlardan biri sizin burcunuz! Bu yıl, özellikle de bu dönemlerde çok büyük olasılıkla sizi aşk ve çocuklarınız mutlu edecek. Yalnızsanız, bulunduğunuz çevrelerde büyük beğeni toplayacak, özellikle karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Dolayısıyla, aşka ilişkin sayısız fırsatla karşılaşacağınız söylenebilir. Ancak ayaklarınızı yerden kesecek bir aşk istiyor olsanız bile, düşlere kapılmamalısınız. Eğer gerçekçi bakmayı başarabilirseniz, son on yılın en muhteşem ilişkisine başlama şansını elde edebilirsiniz.

Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevgiliniz ya da eşinizin yoğun ilgisi sizi mutlu edebilir. Diğer bir deyişle, onun jestlerine, komplimanlarına hazır olmalısınız. “Yıllanmış” bir ilişkiniz varsa, bu yıl eşiniz ya da sevgilinizle ilk zamanların romantizmini ve heyecanını tekrar yakalamanız mümkün olabilir. Yaşamınızda görülecek sürpriz değişimler de, sevgiliniz ya da eşinizle birlikte çok eğlenip yaşamınıza keyif katan unsurlar eklemeniz sonucunu doğurabilir. Çocuklarınız varsa ve özellikle yetişkin denebilecek yaştaysalar, onların başarılarından mutluluk ve gurur duyabilirsiniz.

Sizi, romantik doğanızla tanırız. Erkek ya da kadın olun, fark etmez; burcunuz “Anne”yi simgeler. Sevgi ve şefkat hissiyle başkalarını koruma eğiliminde olan daima Yengeçlerdir. Çocuklar söz konusu olduğunda, Aslan dahil olmak üzere hiçbir burç elinize su dökemez. Bu bağlamda güzel haber şu: 2014 yılında, çocuklarınız aracılığıyla en büyük mutlulukları tadabilirsiniz.

Alıntı

 

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Moderatör
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
3.232
Tepki
5.771
Puan
113
Konum
Netcen ziyarete mi gelcen :)
ailelerin yeni bir bebeğin müjdesi ile genişleyeceği ___ 2. torun mu geliyor yoksa :D

Yetişkin çocukları olanları bu yıl düğün telaşı alacak. Bu yıl çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler sizi oldukça mutlu edecek. ___ Oğluşumu mu evericem bunumu diyor bu fal :D


Bu bağlamda güzel haber şu: 2014 yılında, çocuklarınız aracılığıyla en büyük mutlulukları tadabilirsiniz.___ hadi hayırlısı evlatlarım barışırsa bundan daha büyük mutluluk olamaz benim icin
 

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Moderatör
Katılım
30 Mayıs 2013
Mesajlar
3.232
Tepki
5.771
Puan
113
Konum
Netcen ziyarete mi gelcen :)
ailelerin yeni bir bebeğin müjdesi ile genişleyeceği ___ 2. torun mu geliyor yoksa :D

Yetişkin çocukları olanları bu yıl düğün telaşı alacak. Bu yıl çocuklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler sizi oldukça mutlu edecek. ___ Oğluşumu mu evericem bunumu diyor bu fal :D


Bu bağlamda güzel haber şu: 2014 yılında, çocuklarınız aracılığıyla en büyük mutlulukları tadabilirsiniz.___ hadi hayırlısı evlatlarım barışırsa bundan daha büyük mutluluk olamaz benim icin

demişim daha ne zaman ben fala inanmazdım :D oğluşum sürpriz bir kararla okuldan tanıdığı bir kızla sözlenmiş yaza düğün düşünüyorlarmış iki gundur şoklardayım kızlar bana bir akıl verin sevineyimmi üzüleyimmi şaşırmış vaziyetteyim:D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst