2014'te Oğlak'ları neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

2014 Oğlak Burcu

2014 oğlak burcu gerek siz gerekse sevdikleriniz açısından son derece güzel güzel,mutlu olduğunuz maddi ve manevi anlamda rahatlayacağınız bir yıl olacak kısa seyahatlerinin yaşanacağı maddi açıdan beklemediğiniz olumlu gelişmelerin gerçekleşeceği bir yıl sizi bekliyor. ikili ilişkilerde partnerinizi gerçek manada uyum sağlayacağınız bekar olanların ilişkilerini daha ciddi boyutlara taşıyacağı koca bir 2014 sizi bekliyor. Bu yıl sağlık açısından önemli bir problem gözükmüyor ancak tansiyona bağlı bağlı olarak hafif baş dönmeleri yaşanabilir kış aylarında soğuk algınlığı gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız kulaklarıyla ilgili problem yasayabilir kulak ağrısı yada duyma sorunu gibi bu sorunu önemseyip hemen doktora başvurmanızda fayda var. Eğitim hayatı devam edenleriniz için de oldukça güzel gelişmeler yaşanacak.

Ocak ayı 2014 burç yorumları oğlak burçları içinher yönden güzel olacak arkadaş çevrenizle berber olduğunuz güzel yemeklerin yendiği toplantıların yapıldığı yeni yüzler tanıyacağınız sosyal açıdan son derece aktif olduğunuz bir dönem.Aynı zamanda partneriniz lede uyumu yakaladığınız eğlenceli vakitler geçireceksiniz.Çocuk sahibi olanların çocuklarının mutlulukların şahit olması gibi durumlar söz konusu bu düğün yada nişan gibi bir olay olabileceği gibi torun sahibi olmanızda olabilir.Mutlu aile toplantılarının yaşanacağı bir dönem.

Şubat sonu gibi karşılaşacağımız karşı cinsten kişiyle bir ilişkiye başlamadan önce dikkatli davranmanız da fayda var önce karşımızdakini iyi tanıyın var olan bir ilişkiniz varsa onu riske edeceğinize deyip değmeyeceğini iyi düşünün yalnızsanız da bu kişiyle çok uzun vadeli bir beraberlik düşünmeyin. Merak etmeyin kalbi boş olanlar için mart sonu aradıkları aşkı bulabileceklerini söyleyebiliriz.

Mart ayı maddi açıdan hafif sıkıntılar yaşansa da ikili ilişkilerin güzel olacağı aile için sorunların halledildiği ailenize daha çok zaman ayırdığınız yalnız olanların kendilerine göre uygun olan bir kişi ile yeni bir ilişkiye adım atacakları bir dönem olacak.

Nisan ayı akraba ziyaretleri gündeme gelebilir eşinizin akrabası olan ancak sizin hoşlanmadığınız kişilerle görüşmek durumunda kalabilirsiniz gireceğiniz ortamlar sizi biraz gerebilir. Bu ayin sonuna doğru hic hesapta olmayan bir miktar para elinizde geçebilir.

Mayıs ayında bazılarınız ayrılık yaşayabilir bazılarımız uzun süredir devam eden ilişkilerini bitirme kararı alabilir ancak bu sorun yaşanan size huzur vermeyen ilişkiler için geçerli bu karar ile daha huzurlu daha rahat hissederek yeni aşklara yelken açacağımızı söyleyebiliriz

Haziran ayı gayrimenkul alım-satımları gerçekleşebilir banka kredisi gibi ödemeler gündeme gelebilir. Gene bu dönem de bir yolculuğa çıkabilir ve iş hayatında size çokça yardımı dokunacak bir kimse ile tanışabilirsiniz.

Ağustos-Eylül dönemi birlikteliklerin tadını çıkarabileceğiniz, partnerinizle uyumu yakalayacağınız, bekarlar için ilişki adaylarının çıkabileceği güzel bir dönem. Ancak dikkatli olmakta fayda var,ani başlangıçlar ani bitişler le sonuçlanabilir, eğer evlilik gibi bir düşünce içindeyseniz karşınızdaki insanı önce arkadaş olarak çok iyi tanımaya dikkat edin.Bazılarınız geçmiş tecrübelerden ders almamış olabilir. Gene bu dönemde bazılarınız yeni bir çevre edinebilir bunun iş değişikliği dolayısıyla olması olasılığı yüksek yalnız gene gireceğiniz bu yeni ortamda insanları çok iyi tanımadan samimi olmamakta fayda var ister karşı cinsten olsun ister hemcinsleriniz için geçerli olan bu durumu dikkate almalısınız.İnsanlara güvenmeden önce iyi tanıyın. Yoksa gerçek yüzlerini görmek size üzebilir.Temkinli yaklaştığınız taktirde bir zarar görmeyeceksiniz.

Eylül ayı oğlak burçları için ailenize ve çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlarda bulunmak için harika bir zaman. Çevreniz üzerinde fikirleriniz daha da önemseyeceği çevreniz üzerinde bıraktığınız etkilerin daha güçlü olacağı bir dönemdesiniz. Ay sonuna doğru bir yakınınız sizden bir konuda yardım isteyebilir evet demeden önce kendinize düşünme payı bırakın.

Ekim ayı iş hayatınızın oldukça yoğun olacağı bir dönem hatta bu dönmede bu yoğunluktan kaynaklı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları gündeme gelebilir beslenmenize dikkat etmelisiniz. Eylül sonu gibi aile içinde bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir ve sabrını zorlayabilirsin plansız işler sizi strese sokabilir bu dönem size huzur veren size dinlendiren aktivite yapmaya özen gösterirseniz stresi yenmenize yardımcı olabilir.

Kasım ayı çocuk sahibi olanların çocuklarına daha çok zaman ayırmalarını gerektiren gelişmeler yaşanabilir. Bu eğitim hayatlarını ilgilendiren bir konu olabileceği gibi arkadaş çevrelerinde olabilir. Yetişkin çocukları olanlarınızın ise çocuklarının eş adayları tanışmaları söz konusu olabilir.

Aralık da iş hayatında başarılı bir devre olacak. Hayata daha umutlu bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda çevrenizin desteği sizinle,destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla hoşça vakit geçireceğiniz toplantılar gerçekleşecek. Bu dönemi verimli kullanmayı başaracaksınız.Aile büyüklerinizden birinden gelecek sevindirici bir haber neşenizi katlayabilir. Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissedeceksiniz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacaksınız. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından gene güzel gelişmeler yaşanacağını söyleyebiliriz.

Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Oğlak Burç Yorumları

2014 yılı yaşamınıza yeni bir ışık tutacaktır. Yaşamınızı yenide değerlendirmek ve görmek ve hayattaki öncelikleri çeşitlendirmek zorunda kalacaksınız. Gezegenlerin yerleşimi sizin bulunduğunuz düzeyden daha yukarılara doğru çıkmanıza yardımcı olacaktır. Bu durumda bir önceki yıla göre dinlenmek ve gençleşmek için daha fazla zamanınız var olacak.. Ancak hayatınızın her alanını dikkatle planlamalı, ne kendinize ve çevrenizdekilere gereğinden fazla veya çok tolerans tanımamalısınız. Bu yıl bir önceki yıldan genel olarak daha sakin bir atmosfer olmasına rağmen özellikle gezegenler size düzenleme ve organizasyon yapmanız yönünde olanak sağlayacaktır. Maddi ve finansal kaygılarınız bu yıl daha önceki yıllara göre azalmış olacak ve insanlarla aranızda daha çok manevi yardımlaşma boyutunda yeni ilişkiler oluşturacaksınız. Aile üyeleri bu yıl sizin ilginizi daha çok istiyor olacak ve iş hayatınızın yanı sıra dengeli bir dağılımla her yere eşit şekilde enerji sarf etmek zorunda kalacaksınız.

2014 yılının Sizin için profesyonel alanda çok daha etkili bir yıl olduğu yılın ilk aylarından itibaren ortaya açacak. Sizin gösterdiğiniz zeka, akıl ve yaratıcılıkla birlikte kariyer alanında yeni ve ileri bir seviyeye yükselmek mümkün olacaktır. Dahası gezegenlerin yerleşiminin verdiği enerji boyutu sebebiyle kariyer alanında yükselmek bir zorunluluk olarak ortaya çıkacaktır. Bu yıl yetkililer ve meslektaşlarınıza yönelik yaklaşımınız da sizin iş yerinde barış ve uyum içinde olacağınız hissiyatını verecektir.

Alıntı

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst