2014'te Kovaları neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Kova Burcu

Sevgili kova bu bir yıllık süreçte çok fazla şey yaşayacağını, belki biraz tatsız tecrübeler edineceğini söylesek yeridir. Bu yıl çevrendekilerin gerçek yüzlerini göreceksin kimin gerçek dost kimin ise sadece senin iyi gününde yanında olduğunu anlayacak hayat tecrübene yenilerini katacaksın. Bu yıl ailenle özellikle aile büyükleriyle ilgilenmeni gerektiren gelişmeler yaşanacak. İş ortamında seni çekemeyen insanlar karşına çıkabilir, arkandan konuşmalar dedikodular kulağına gelebilir bu durum biraz canını sıksada çok da büyütülecek bir şey olmayacak bu kişilerde konuştukları ile kalacaktır sizi bilen zaten biliyor. Bu yıl iş temponuz yorucu olacak. Harcamalarınızın hesapladığınız dan daha fazla olacağını söyleyelim sürekli ekstra harcamaların çıkacağı bir yıl bu harcamalar eviniz için gerekecek tadilattan tutunda otomobiliniz ya da çocuklarınızın eğitimi için olacak. Bu yıl çocuklarınızdan yana yüzünüz gülecek gerek eğitim hayatları gerekse arkadaş ortamları ile olsun sizi memnun edecek gelişmeler yaşayacaksınız. Bu yıl bazılarınız uzun aralardan sonra eğitim hayatlarına yönelik kararlar alıp bunu uygulamaya geçirebilir bu yarım kalmış bir eğitimin tamamlanması şeklinde olacak.

2014 kova burcu için evli olanların eşleri ile ufak tefek tartışmaları olabilir aile içi her zaman olandan farklı bir durum olmayacak büyütülecek bir durum yok anlayacağınız. Şayet 2013’ün ikinci yarısı iş nedeni ile taşınma daha doğrusu ikametgâh değişikliği yaşamadıysanız bu yılın ilk ayları iş nedeni ile yer değişikliği gündeme gelebilir. Bu yıl sağlık sorunları ile uğraşmak durumunda kalacaksınız hatta bu konuya önemli bir bütçede ayırma yoluna gidebilirsiniz. Baş dönmeleri sırt boyun ağrıları gibi problemler yaşanabilir. Bu sene aile büyüklerinden birinin sorumluluğunu üstlenmek durumuna kalabilirsiniz.

Ocak ayı işinizin yoğunluğundan şikâyet edebilirsiniz gerçekten yorucu bir tempo olacak. Evli olanları eşleri ve çocukları ile daha fazla ilgilenmesi gerekebilir. Eşinizle ilgili sizi mutlu edecek bir gelişme yaşanacak.

2014 Şubat ayı kova burçları için iş ortamında sizden hoşlandığını düşündüğünüz karşı cinsten kişinin duygularının bu yönde olmadığını öğreneceksiniz. Gene bu ay içinde bir aile büyüğünüzün sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekecek. Uzak akrabalarla haberleşmelerin ziyaretlerin yoğun yaşanacağı bir dönem olacak koşturmaca dan kendinizle ilgilenme fırsatı bulamayacaksınız.

Mart ayı aynı anda ilgilenmeniz gereken birkaç işin sizi bekliyor olması canınızı sıkacak ancak hiç merak etmeyin hepsinin üstesinden geleceksiniz. Planlı hareket etmeniz işlerinizi kolaylaştıracak. Bu ay sonuna doğru aile bireylerinden yada yakın bir akrabanın ameliyatı söz konusu olabilir.

Bazılarınız evliliklerinin monotonluğundan, eşlerinin eskikisi gibi olmadığından şikâyet edebilir hatta boşanmayı da akıllarından geçirebilir ancak geriye dönüp baktıklarında uzun süredir evli olduklarını hatırlayıp bekâr yaşamanın nasıl bir şey olduğunu unuttuklarını görebilir hatta çocuk sahibi oldukları için de bu fikri rafa kaldırabilir

Nisan dönemi bir satış gerçekleştirebilirsiniz bu direkt olarak size ait olabileceği gibi aile bireylerinin ortak olduğu bir mal varlığıda olabilir. Ancak bu satış sonrası sizin elinize geçecek bir para olmayacak, bu para ile belki ailenize ait başka bir yatırım gerçekleşecek ancak dediğimiz gibi sizin elinize geçen bir para yok. Eğer siz bir bayansanız nisan sonu bir akrabanız vasıtası ile tanışacağınız kişi ile ileriye yönelik bir ilişki içine girebilirsiniz.

Mayıs sonu bir miras işi gündeme gelebilir ve bu durumla bizzat sizin ilgilenmeniz gerekecek. Aile bireylerinin bir araya geleceği toplantılar olacak. Çocukları evli olanlar için aileye yeni bireylerin katıldığı kutlamalar yaşanabilir.

Hazıran ayı geçmişe özlem var diyebiliriz eski dostlardan haber almak isteyebilir belki eski sevgililere dönmek arzusu içine girebilirsiniz ancak hiçbir şey bıraktığınız gibi olmayacak. Uzaktaki bir yakınınızdan gelecek güzel bir haberle sevineceksiniz.

Temmuz ayı çok sevdiğiniz dostum dediğiniz kişi ile aranızda bir tatsızlık yaşanacak ve bir daha eskisi gibi olmayacaksınız. Bu tartışmanın aranızda geçecek huzursuzluğun sebebi sizin ya da bu dostum dediğiniz kişinin eşi ya da gene ikinizden birinin yakın bir arkadaşı olabilir.

Ağustos ayı boyunca birçoğunuz ikamet adresinizden uzakta olacak bütün bir ayı başka bir şehirde geçireceksiniz iç huzuru bulduğunuzu hissedeceksiniz. Burada hiç ummadığınız rastlamayı hiç tahmin etmediğiniz eski bir tanıdıkla karşılaşabilir bu karşılaşmadan da oldukça hoşnut olabilirsiniz.

Eylül ayı gene yoğun bir iş temposu var. Bu dönem de elinize geçecek olan bir miktar para maddi açıdan sizi biraz rahatlatacak. Ay sonuna doğru eski rahatsızlıkların tekrar nüksetmesi söz konusu olabilir.

Ekim ayı kendinizi yorgun hissedeceksiniz stresten uzak durmaya çalışın gene bu ay içinde sağlığınızla ilgili bir nedenden dolayı bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Strese bağlı yorgunluklar dikkat.

Kasım ayı ailenizle geçireceğiniz zamanlar fazla olacak. Çocuklarınızla ve eşinizle her zamankinden daha fazla ilgileneceksiniz. Bir konuda eşiniz ve aileniz arasında anlaşmazlık çıkabilir ve sizin ara bulucu olmanızı gerektiren bir tartışma yaşanabilir.

Aralık ayında evinizle ilgilenmeniz gerekecek tadilat işleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. 2014 kova burcu arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz toplantılar olacak. Bazılarınız kariyer hayatlarına yönelik çalışmalar içine girebilir kurs seminer gibi.

Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.513
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Kova Burç Yorumları

2014 yılı çok daha huzurlu ve sakin bir şekilde ve sizin hayal ettiğinizden de daha olumlu şekilde geçecektir. Bu yıl sizin için gelecek için büyük büyüme fırsatları ile büyük olasılıkların ortaya çıktığı bir dönem olacaktır. İçsel olarak sürekli şekilde eylem yapmaya çağırılıyor olacaksınız ve başarılarınız çevrenizdeki herkes tarafından duyularak takdir edileceksiniz. Ancak sizin dürtüsel eylemlerinizin sizi geriye doğru sıçratma potansiyelinin de var olduğunu unutmamalısınız. Hayatın her alanında etrafınızda olanlarla elverişli ilişkileriniz olacaktır. Birçok zorlu dönem bu yıl içinde sizi bekliyor olmakla birlikte zirveye doğru adım adım yol aldığınıza tanık olabilirsiniz.

Kariyer alanında daha fazla değişim ve evrimin bu yıl hem tatminkârlık açısından hemde kazanç açısından yüksek olacağı tahmin edilmektedir. Yeni yaşam yolları veya hedefleri ile yeni yollar sizin kariyer alanınızda önünüze açılacaktır. Yaptığınız meslek haricinde bir takım sanatsal faaliyet ve organizasyonlardan veya serbest işlerden de faydalanacak ve dünyaya var olan yeteneklerinizi göstermek fırsatını bulacaksınız. Gezegenleri yerleşimi ve konumu sizin kendinizi göstermeniz için yararlı olacaktır ve yolunuzu açacaktır. Ancak daha çok çaba ve sıkı çalışmanın daha iyi sonuçlar elde etmenize olanak sağladığını unutmamalısınız. Bu yıl kariyer alanında en büyük gelişmeler Kova burçlarından beklenmektedir. Önünüzde mesleki anlamdaki gelişmeler sırasında kartlarınızı en doğru şekilde oynamak için ve bütün alanlarında yeterli zihinsel tatmine sahip olduğunuza emin olmak için normalin iki katı daha fazla efor sarf etmelisiniz. Bu durum Ekim dönemi ve sonrasına kadar iş hayatınızda önünüze çok büyük fırsatlar şeklinde ortaya çıkacaktır.

Alıntı

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst