2014'te Koçları neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
804010_detay.jpg


2014 Koç Burcu

Koç burçları 2014 yılı kariyerinizle ilgili eğitimler alabilir, yeni çevrelerle tanışabilir, kendinize yeni hedefler oluşturabilir, kendinizi adeta yenilediğinizi hissedeceğiniz seyahatler yapabilirsiniz. Bu arada yüksek eğitiminizi tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için sıkı çalışmalar içine girebilir hatta bunu yapmak için kendinizi mecbur hissedebilirsiniz. Bu yıl oldukça yoğun olacak hem iş hemde ikili ilişkiler anlamında, iş konularındaki yoğunluk, strese yol açabilir. Bu yıl bazılarınız iş verenleriyle ya da iş yerinde amiriniz konumundaki insanla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bu yıl evli olanlar hane içinde huzuru bulacak problemlerin çözüldüğü anlaşmazlıkların verilen ortak kararlarla çözüme kavuştuğu eşinizle uyumu yakaladığınız dışarıda ne kadar gerilmiş olsanız da evinizde kafanızın rahat olduğunu hissedemediğiniz her anlamda eşinizin size destek olduğu evliliği mutluluk ve huzur olarak göreceğiniz bir yıl.

Bazılarınız nisan ayında evlilik kararı alabilir ya da aradığı bay ya da bayan doğruyu bulabilir ancak şaşırtıcı olan şu ki size fazla da uzak olmadığını göreceksiniz. Çevrenize daha dikkatli bakın. Bu yıl aşktan yana şanslısınız tüm çekiciliğinizle adeta ışık saçacaksınız. İkili ilişkilerde karşı tarafı etkileyeceğiniz doğru insanla karşılaşacağınız hatta pek çoğunuzun fazla uzatmadan evliliğe adım attığı bir yıl olacak.

Uzun zamandır çocuk sahibi olmayı isteyenler için nisan mayıs gibi mutlu haber gelebilir. Bu iş hayatınızla ilgili ufak tefek pürüzler dışında son derece olumlu şans sizden yana ailenizin desteğini her an yanınızda hissedeceksiniz sizi sevenlerin değerini daha da anlayacaksınız bu yıl dini konulara daha fazla eğilecek manevi huzuru bulacaksınız. Yalnız şunu belirtelim bazılarınızın yaz dönemi bir kaç ay işsiz kalması gibi bir durum olabilir ancak çok kısa sürecek bu dönemden sonra işleriniz rayına oturacak kendinize sıkıntı yapmayın kısa sürecek bu dönemde eşinizin desteği sizinle olacak bu dönem eşinize olan hayranlığınızın arttığını hissedeceksiniz. Evliliğinizin daha sağlam temellere oturduğunu hissedeceksiniz.

Özellikle yılın ilk yarısı maddi anlamda dikkatli davranmanız da uzun vadeli borçlanmalara gitmemekte fayda var. Yılın ilk yarısında maddi açıdan büyük sıkıntılar yok ancak ağustos sonu asıl rahatlama olacak o zamana kadar biraz dikkatli harcamalar yapmakta fayda var. Aşkta şanslı zamanlar şubat sonu-nisan ayı-eylül ve aralık bu zamanlarda özellikle kalbi boş olanların eş adayı ile tanışmaları olası. Bu yıl eğitim hayatı devam edenler için de oldukça başarılı geçecek. Ocak sonu bazılarınız bir yakınlarını ilgilendiren bir konu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Eğer siz bir bayansanız ocak sonu şubat başı gibi sizden yaşça büyük birinin ilgisi hoşunuza gidebilir ancak bu kişi ile başlayacak bir ilişki pek sağlam daha doğrusu uzun soluklu olmayabilir bu konuda ailenizin fikrine güvenin, onların düşüncelerine kulak aşmanızda fayda var.

2014 yıl Koç burcu için özellikle nisan ayında aradığınız aşkı bulacaksınız ancak nisan sonrası halen yalnız olanlar varsa eylülde kalabalık bir toplantıda- bu bir yakınınızın düğünü olabileceği gibi iş arkadaşları ile yapılan bir motivasyon yemeğinde olabilir-karşılaşacağınız kimse ile ileriye dönük ciddi bir ilişki başlayacaktır. Bu yıl ikili ilişkiler anlamında şans sizden yana. Bu yıl çalışma hayatından kaynaklı yorgunluğa bağlı ağrılar yaşayabilirsiniz, kas tutulmaları,bel ve boyun ağrıları gibi hemen söyleyelim bazılarınız bacaklarından kaynaklı problemler yaşayabilir belki varis gibi.

Koç burçları 2014 yılında kimileriniz kendi işinin patronu olma konusunda adım atmak isteyebilir ki bunun içinde iyi ölçüp biçin artısı eksisi nedir her konuda yakınlarınızın desteği sizinle olacak ancak risk almadan önce iyi düşünün özellikle bir ortaklık söz konusu ise ortak olacağınız kişinin referanslarına dikkat edin böyle bir girişim eylül gibi gündeme gelebilir, garantici olduğunuz adımlarınızı temkinli attığınız takdirde muvaffak olmanız söz konusu.

Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

2014 Koç Burç Yorumları

2014, size zenginleşme ve kişisel becerilerinizi geliştirme şansı sunacak. Açık ki bu iyi şansı yaratan, iyimser beklentilerinizin yanı sıra, olayları derinlemesine ele alabilmeniz, yani kapsamlı bakış açınız olacak. Bunun uzantısında, finansal anlamda kayda değer bir hareketlilik yaşayacağınızı rahatlıkla söyleyebilirim.

Sık sık sürpriz kazançlar, ek gelir kaynakları ve dahası, dönemsel olarak toplu miktarlarda gelir elde etmeyi umabilirsiniz. Sevgiliniz, arkadaşlarınız ve çocuklarınızla aranızda yaşananlar ise, diğer tüm ilişkilerinizi gölgede bırakacak…

Belki mutluluğu yeni bir aşkta bulacak ama önceki beraberliklerinizden olan çocuklarınız nedeniyle, ciddi anlamda zorlanacaksınız. Eski dostlarınızın yaşamlarında görülebilecek ani değişiklikler sonucunda ise, onlarla eğlendiğiniz günler 2014 ile birlikte geçmişte kalabilir. Ama yaşamınıza mistik eğilimler taşıyan yeni dostlar katacağınızı da bilmelisiniz. En önemlisi, duyarlılığınızla birlikte güçlenen sezgileriniz, yıl içinde karşılaşabileceğiniz sorunları aşmanıza yardımcı olmanın dışında, yaşam yolunuzu da aydınlatabilir…

Fikirlerinize paha biçilemeyebilir ve hiç beklemediğiniz kişiler maddi olarak sizi desteklemek isteyebilirler. İşler ise, tam olarak burada karışabilir. Bu nedenle, kimden ne aldığınıza, bunun karşılığında ne sunacağınıza çok dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde, hayal kırıklığına uğramanız bir yana, kendinizi tatsız olayların içinde bulabilirsiniz.

Aşka gelince, yalnızsanız, doğanızla çelişen eğilimler geliştirip ciddi bir ilişki arayışına girdiğinizi hayretle fark edeceksiniz. Ancak, koşulları zorlamayıp 2014 yılında yalnızlığın tadını çıkartmaya bakmanız daha iyi bir fikir olabilir. Yıllanmış bir beraberliğiniz varsa, 2014 yılında çocukların sorunlarıyla uğraşmaya hazır olmalısınız. Bu, çocuklarınızın sorun çıkartacağı anlamına gelmiyor, yalnızca siz ebeveyn olmanın sınavını vereceksiniz. Belki de, ilk kez bir bebek sahibi olabilirsiniz.

Alıntı

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
:confetti:
Koçlar için yeni sürprizler var

FİLİZ ÖZKOL

Koç burcunda olanlar için, 2014 sürprizleriyle geliyor. İş hayatında şanslarıyla ön plana çıkacak olan Koçlar'ın, aşk hayatları da renklenecek. Koçlar, sağlıkla ilgili dolaşım sorunu yaşayabilir

İŞ: Yeni ay, Oğlak'ta kariyer evinizde doğuyor. Hedeflerinizle ilgili isteklerinizde değişimler olabilir. İş yaşamınızdaki yaratıcı düşünceler, yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. Yaşamınızı istediğiniz gibi şekillendirebileceksiniz. Şans ve yükseliş sizden yana... Derin araştırma gereken konularda kendinizi ispat etmeniz mümkün. Sosyal ilişkilerinizin seyrini maddi kazançlara döndürebilirsiniz. Çevrenizdeki olayları lehinize çevireceksiniz.

YENİ TANIŞMALAR GÜNDEMDE AŞK: Çevrenizi genişletecek yeni tanışmalar, size yeni ufuklar açacak. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak. Cinsel içgüdülerinizi çekici bir şekilde karşı tarafa yansıtabileceksiniz. Yalnız yaşayan Koç'lar, anlık hoşlanmalarla sonu olmayan ilişkilere başlayabilirler. Aşk hayatınız renklenecek.

TANSİYONA DİKKAT! SAĞLIK: Dolaşım sisteminize dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık koşullarına uygun yaşarsanız, güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacak. Gergin olduğunuz anlarda, size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Çok çalıştığınız ve para kazanma süreci içinde olacağınız için, yorulduğunuzu anlamayabilirsiniz. Spor yapıyorsanız, ağır kaldırmamaya özen gösterin. Dalgınlıklara meydan vermeyin. Tansiyon problemleriniz olabilir.

KOÇ ÜNLÜLERİ

NURGÜL YEŞİLÇAY
Yeni yılda bazı teklifler cazip, fakat düşündürücü olacak. Nurgül Hanım'ın, yapmak istediği işler ayağına kadar gelecek. Akıllıca kararlar alarak, maddi konularda atılımlar yapabilir. Yeni ilişkiler ve yeni başlangıçlar için hedefler oluşturacak. Enerjisini başarılı bir şekilde sergileyecek. Yılın ilk aylarında geçici heveslerden uzak durmalı. Özel hayatında sabırlı olması gerekiyor. Karşısındaki kişiye şans vermeli. Haziran ayı içinde, yoğun çevre ilişkileri onu bunaltabilir. Yeni yı onun için çok enerjik ve hareketli geçecek.

YAŞAR
Yeni yılın ilk altı ayında kendisini çok canlı hissedecek. Ortaklıklar ve dostluklarda, yapıcı ve olumlu iş birliktelikleri gündeme gelecek. Aceleci ve sabırsız bir tablo içinde kazalara meyilli bir dönem; bu yüzden dikkatli olmalı. Unutkanlıklar söz konusu. Yeni bir yapılanma ile birlikte ani değişiklikler gündeme gelebilir. Mart'ta maddi konulara dikkat etmeli. Beklenmeyen sürpriz harcamalar canını sıkabilir. Bu yıl, kariyeri için son derece önemli bir dönem. Yaz aylarında beğeni kazanacak şarkılara imza atabilir. Kendisini yenileme konusunda acele etmemeli. 2014'ün Eylül ayında ani fırsatlar ve kariyeriyle ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.


Sabah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ BURCU

21 Mart - 20 Nisan

İŞ, PARA VE KARİYER

2010 yılından beri burcunuzda ilerlemekte olan Uranüs hayatınızda birçok yeni temayı da karşınıza çıkarmaya devam ediyor. Özellikle 29 Mart ile 6 Nisan arasında doğmuş olan Koç’lar 2014 yılında daha farklı alanlara yönelebilir, hayatlarında beklenmedik değişiklikler yapmak üzere harekete geçebilirler. Her zamankinden daha cesur olabilirsiniz. Ancak yılın ilk yarısında karşıt burcunuz olan Terazi’deki uzun Mars transiti sizi oldukça zorlayabilir. Bu gerilimi yükselten etkiyi Mars’ın geri hareket yapacağı 1 Mart ile 25 Mayıs 2014 tarihleri arasında çok daha yoğun deneyimleyebilirsiniz.

2014 yılının ilk yarısında şans ve bereket gezegeni Jüpiter sizi yuva, aile ve yerleşim yerinize ait konularda şanslı kılacaktır. Aradığınız huzur ve dinginliği yuvanızda bulabilirsiniz. Yeni bir ev alabilir, ailenizle ilgili alanda toprağa yatırım yapabilirsiniz. Yerleşim yerinize ait pozitif gelişmeler, tamirler söz konusu olabilir. Kariyer, ortaklıklar ve ev hayatınız arasındaki dengeleri korumak hiç kolay olmayabilir.

Ortak finansal alanda etkisini 2014 yılında da devam ettiren Satürn transiti başkalarıyla birlikte hareket etmekte olduğunuz yatırımlarda sıkışma yaşatabilir. Banka, sigorta, yatırım, miras veya kredi gibi konularda özellikle Mart ayından sonra yaklaşık Temmuz ayına kadar devam edecek süreçte beklenmedik gecikmeler, engeller, yasal problemler sizi uğraştırabilir. Para konularında riske girmemelisiniz.

Enerji ve mücadele gezegeni Mars 2014 yılında Temmuz sonuna kadar karşıt burcunuz Terazi’de kalacak. Bu transit sizi ortaklıklarda dengeleri korumak yönünde oldukça uğraştıracaktır.
29 Mayıs - 23 Haziran arasında Venüs desteği ile gelirinizde artış olabilir.

AŞK, EVLİLİK VE İLİŞKİLER

2014 yılında Haziran sonuna kadar Jüpiter etkisiyle aile ve büyüklerinizle paylaşımlarınız size keyif verecektir. Evinizle ilgili konularda hayallerinize ulaşmanız daha kolay olabilir. Yeni bir ev alabilir, yuvanızı istediğiniz şekilde döşeyebilirsiniz. Evlenme planınız varsa, hayata geçirebilirsiniz.

Temmuz 2014’ten itibaren şans gezegeni Jüpiter sizi yılın aşkta en şanslı burcu yapıyor. Size keyif veren konularda, arkadaş ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda birbirinden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk başlayabilir, eğer devam etmekte olan bir beraberliğiniz varsa ilişkinizde daha mutlu olabilirsiniz. Evli Koç’lar ve yükselen Koç’lar bu dönemde çocuk sahibi olabilirler.

İlişkiler alanında Temmuz sonuna kadar oldukça hareketli günler geçirebilirsiniz. Uranüs’ün Koç burcundaki transiti hayatınıza yenilik, özgürlük ve değişim getirmeye devam ediyor. Enerji ve aktivite gezegeni Mars’ta karşıt burcunuz olan Terazi’de uzun bir transit ve geri hareket yapacak. Mars geri hareketi 1 Mart ile 24 Mayıs arasındaki zaman diliminde sizi ilişkilerinizde dengeleri korumakta zorlayabilir. Enerjinizi olumlu şekilde kullanmalısınız.

2014 yılına Venüs geri hareketi devam ederken başlıyoruz. 21 Aralık 2013’te Oğlak burcunda geri gitmeye başlayan Venüs, 31 Ocak 2014’e kadar sizi özellikle sosyal statünüzü etkileyen ilişkilerinizle ilgili konularda etkileyecektir. Bu dönemde yeni girişim ve ortaklıklara başlamak yerine daha önceden kurulmuş bağlantılara odaklanabilirsiniz. Eski tanıdıklar, arkadaş veya sevgililer bu dönemde sizinle kontak kurabilir. İş hayatınızda da geçmişe yönelik yeniden değerlendirme ve düzeltmeler yapabilirsiniz.

SAĞLIK

2014 yılında Koç ve Yükselen Koç’lar sağlık konularında dikkatli olmalılar. Hem Uranüs ve Plüton’un sert açıları; hem de karşıt burç Terazi’deki Mars geri hareketi Koçları özellikle Nisan Ayında oldukça zorlayabilir. Ayrıca 15 Nisan ve 8 Ekim tarihlerindeki Ay Tutulmaları da Koç-Terazi ekseninde gerçekleşecek.

Bu etkiler altında özellikle 2-3-4 Nisan doğumlu Koç’lar bu yıl sağlık konularında ihmalkâr davranmamalılar. Burcunuzda ilerlemeye devam edecek olan Uranüs 29 Mart ile 6 Nisan arasında doğmuş olan Koç’ları bu yıl daha fazla huzursuz kılabilir. Baş ağrılarına dikkat etmelisiniz.

Milliyet

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Koç burcu için nasıl geçecek?

2014 BURÇLAR - KOÇ VE KOÇ YÜKSELEN

Koçlar hayatlarının temel eksenlerini oturtmaya çalışıyorlar. 2014 onlar için kurmak istedikleri güvenli yaşam alanını, yaşam alanında beraber yaşayacakları kişiyle ilişkilerinin sürekliliği, iş hayatlarındaki mücadele kavgalarında alacakları pozisyon, diğer yanda bağımsız olma ve tüm kısıtlayıcı bağlardan sıyrılma isteğiyle birlikte güçlendiklerini hissedebilirler. Her şeyden bağımsız olma ve diğer yanda artık kök salma, belki aile kurma, ait olma, huzurlu güvenli yaşam alanı yaratma istekleri onları zorlayacak.

Yılın ikinci yarısında ise hayatlarında ortaklıklarla ilgili dönüşüm yaşayacakları, kendilerini yeniden ifade edecekleri alanlarda geliştirecekleri, hayatlarında var olan kişilere sosyal faaliyetleri sayesinde yenilerini ekleyecekleri bir döneme girecekler.



Ocak ve şubat ayında koç burçları iş hayatlarında kurmaya çalıştıkları ilişkilerle ilgili zorlanacaklar. Kendi düzenlerini, planlarını, bağlantılarını kurmaya çalışırken otorite gördükleri kişilerden gelen engellemeler, yetkili kişileri dinlemekten kaçınmaları onları zaman zaman onları yavaşlatabilir. Güven duydukları ortamı yaratma çabaları devam edecek. İş hayatlarında, toplumsal hayatlarında ilişkilerden gelen problemlerin hayatlarındaki krizleri tetiklemesiyle harekete geçme ancak bağımsız olabilme istekleri yüksek olacak. Bu istek onları tekrar krize sokabilir.

1 Ocak oğlak yeniayı böyle bir krizin habercisi olabilir. Kendi planlarını oluşturma, başka sözlere güven duymamaları, ilişkilerinde karşısındaki kişilerin haklarını veremediklerini düşünmeleri, farklı olmak adına başına buyruk her an her şeyi yapabilecek modda olmaları koçları zorlayacak konular.

İş hayatında 20 kasımdan beri kurdukları ilişkilerle ilgili aynı durumlar ocak sonuna dek tekrar edebilir. Kendilerinden güçlü kişiler özellikle ocak ve nisan aylarında onlara güvenlerini sarsacak baskılarda bulunabilirler. 6-28 şubat arasında geleceğe dair planlarında, grup çalışmalarında yanlış anlamalar, değişiklikler olabilir.

6-28 Şubat arasında Merkür geri gidiyor. Bu tarihlerde geleceğe dair planlarında, hedefledikleri yaşam için gösterdikleri çabaların, ne istedikleri ve iş hayatlarından ne bekledikleri, kurdukları arkadaşlıkların onlar için ne anlam ifade ettiği konularında düşüncelere dalabilirler, ertelemeler olabilir, yanlış anlamalar olabilir.

Mart ayında mayısa kadar ilişkileriyle ilgili yaşayacakları engellemeler, kızgınlıklar onların ilişkilerinden beklentilerini sorgulamasına sebep olacak. Grup çalışmaları ile ilgili faaliyetlerini devam ettirebilecekler, ortak çalışmanın yollarını bulacaklar. Arkadaşlarıyla birlikte güzel vakit geçirecekleri bir ay olacak. Ayrıca ortaklıkları, başkalarıyla paylaştıkları yatırımlar, çalıştıkları kuruluşlarla ilgili kısıtlamaları ve temmuz ayına kadar yaşayacakları onların bulundukları konumda kalıp kalmama konusunda sorgulamalarına sebep oluyor.

15 nisandaki ay tutulması gelir kaynaklarıyla ilgili değişim yaşayacaklarını, 29 nisan güneş tutulması ise ilişkileriyle ilgili bitişlerin olabileceğini gösteriyor. Maddi kaynaklar ve ilişkiler konusunda daha kolay yolların olması gerektiği konusunda düşünmeye başlayabilirler. 18 nisan iş konusunda onlara biraz olsun rahatlama getirebilir. Ancak 22,23,24 nisan yenibir krizle baş başa kalabilirler.

Mayıs ayındaki dolunay onların bağlı olduğu kuruluşlar, ortak yatırımlar, koçları zorlayan ortaklaşa olan konularda bir bitiş yaşamalarına sebep olabilir. İlişkileriyle ilgili yaşadıkları duraklamalar artık hız kazanmaya ve ne istediklerini anlamalarına yardımcı oluyor. Haklarını alabilmeleri için mücadele etmeye başlayabilirler. Aileyle beraber yatırım girişimleri olabileceği gibi aileden gelen her tür destek de onların kararlarında istikrarlı olmalarını sağlayacak.

Bu kararlılık haziran ayında bazı ilişkileri kopma noktasına getirebilir.

7 Haziran-1 temmuz tarihleri arasında Merkür geri gidiyor. Öncelikle aile hayatları, evleriyle ilgili ters giden durumlar, kendi yaşamsal alanlarından ne beklediklerine dair düşünceler, görüşmeler onları yavaşlatabilir, tartışmalara sokabilir. Zihinsel olarak bu konularla meşgul iken 17 haziran sonrasında ise yakın çevresinden uzaklaşarak kendi içlerine dönebilirler, kardeşleriyle ilgili problemlerle uğraşabilirler. Ya da daha sonra görüşmeler için hazırlık yapma durumunda olabilirler. Durumları hakkında net kararlar alamayacaklar.

Temmuz ayında girecekleri bazı yeni gruplar sosyal ortamlarını da değiştirebilir. Evlerinde partiler, yemekler, davetler vermekten zevk alacakları bir zaman. Bu ortamlar onlar için iletişim kuracakları kişilerle ileriye dönük iş bağlantıları kuracakları kişileri tanımak için fırsat olabilir. Koçlar temmuz ayından itibaren kendilerini yeni konularla ifade edecekleri bir döneme giriyorlar. Hayat amaçları değişiyor. Hayatlarına konfor, lüks, daha kendilerini gösterecekleri konular giriyor. Kendi başlarına başaracaklarına inançları artıyor. Kendilerinin patronu olmaya karar verebilirler. Bu gelişmeyi haziran 2015 e kadar tamamlayacaklar.

İlişkileriyle ilgili kararlarını veriyorlar. Ortaklıklarıyla veya bağlı bulundukları kişiler kuruluşlarla ilgili değişimler aralık ayına kadar sürecektir. Aralık sonrasında kendilerine kurmak istedikleri geleceğin temellerini atmaya başlayabilirler.

Ağustos ayında onları çok büyük bir aşk bekliyor. Yeni birisi aniden hayatlarına girebilir. Gelen kısmet şans onların heyecan duymasına sebep olacak. Ay sonunda yaşadıkları kısıtlamalar konusunda birisiyle tartışma yaşabilirler ve harekete geçebilirler. Çok güvendikleri bir kişi onların güvenini sarsabilir.

Ağustos ve eylül ayı kendi işlerini kurmak isteyen koçlar için bağlantılar kurma, ilişkilerini geliştirme konusunda faaliyet gösterecekleri aylar olacaktır. Eylül ayında ilişkilerinde güzel bir dönem olacak. Kendilerini heyecanlı mutlu hissedecekleri sosyal ortamlarda bulabilirler.

Ekim ayı yabancılar, uzak yolculuklar, hukuksal konularda başarılı olacaklar. Hayallerinde kurdukları işleri başlatmak için çok uygun bir dönem. İsteklerini kolayca yapabilmek için enerjilerini doğru şekilde kullanmak, güvenecekleri kişilerle ciddi ortak işler düşünmek, kendi kendilerinin patronu olabilmek için uluslar arası bağlantıları kurmak, online işler yapmak, uzak yolculuklar yapmak konularında çaba gösterecekler. Bu çaba onların sosyal hayatlarındaki standardı yükseltecek. İlişkilerine olumlu yansıyacak. Ekim ayı koç burcunda ay tutulmasıyla kendileriyle ilgili olarak çok şeyi fark edecekler ve kararlar alacaklar. Motive olacaklar.

4-25 ekim tarihlerinde Merkür geri gidiyor. Hayatlarını bir yandan hareketli yaşarken diğer yanda güvendikleri kişileri, ortaklaşa işleri bir ileri iki geri gidebilir, anlaşmazlıklar üzerinde çalışmak durumunda kalabilirler. Anlaşmalar geçmişten gelen konularda yapılabilir ancak çok yeni konuşulmuş ise hazırlık yapma dönemi gibi görerek imzayı sonraya bırakabilirler.

Kasım ayında istedikleri iş ile ilgili harekete geçerek çok çalışmaya, daha önce kurdukları bağlantılarla ilgili sonuçları almaya başlıyorlar. 11-13 kasımda önemli bir enerji sarfedecekler. İş hayatlarıyla ilgili ağır bir iş yükü onları bekliyor. Ortaklık kurma, ciddi bir iş anlaşması yapma konumuna gelebilirler. Bu tarihlerde koçlar sadece kendi dediklerine göre hareket edip diğerleri üzerinde güç kullanma denemelerine girmeleri onları zor duruma düşürebilir. Tavırlarını kendi isteklerinin farklı olmasının doğal olduğunu anlatarak ve olumlu yaklaşımlarla gösterebilirlerse ağır bir yükün altından kalkabilecekler. Bazı koçların baba veya otorite figürleriyle mücadeleye girmesi mümkün. Kasım ayı onların hayatlarını, kariyerlerini oluşturma konusunda güçlenebilecekleri, sorumluluk alarak, üst düzey ilişkiler kurarak en tepeye çıkmak için çaba gösterecekleri bir ay olacak. Kendilerini ispatlayacaklar.

Aralık ayında ortaklıklar, yatırımlar konusunda bir fırsat yakalayabilirler. Ortakları veya kaynaklarını kullandıkları kuruluşlarla ilgili konularda bir testten geçebilirler. Yeni düzenlerinde bazı zorlanmalar olabilir.

Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Yılın ilk yarısında sabırlı olun

2014’e genel bakış

Bu yılınızda son derece dikkat çekici gelişmeler, ani olaylar ve özellikle yılın ikinci yarısında şansın size çok daha fazla güleceği zamanlar var. Bu gözle bakıldığında yılın ilk yarısında daha kontrollü, soğukkanlı ve dengeli olmaya bakmalısınız. Zira 1 Mart-20 Mayıs tarihleri arasında karşıt burcunuzda geri gidecek olan Mars, bazı duraklamalara, bazı projelerinizi yeniden yeniden tekrarlamaya işaret ediyor. Bu süreçte özellikle ilişkilerin, evlilik ve ortaklıklarla ilgili konuların sıkışıklık getirmesi mümkün. Sizin gibi hemen harekete geçen ve aklına geleni bir an önce yapmak isteyen sabırsız Koç enerjisi taşıyanlar için Mars’ın uzun süre karşıt burcunuzda kalması, daha sakin ve akılcı olmayı gerektirmekte. Özellikle 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek Ay tutulması ve hemen ardından 29 Nisan’daki Güneş tutulması ev ve ailevi konularına, ilişkilerinize ani kararlar getirmekte.
Kuşkusuz 2010’dan bu yana Uranüs’ün burcunuza ilerlemesi ile birlikte, sizi pek çok yönden tazeleyen ve canlandıran bir döneme girdiniz. Son yıllarda son derece cesur kararlar alarak ilerliyor ve tek başına özgür deneyimlere açık olmanın avantajlarından da yararlanıyorsunuz. Uranüs burcunuzdayken yeteneklerinizi daha kararlı ve orijinal biçimde, özgürce ortaya koymanıza yardımcı oluyor. Kendinizle ilgili yükselen bir farkındalık içerisindesiniz. Gösterdiğiniz cesaret başkalarını oldukça ürtkütmüş ve şaşırtmış da olmalı. 2014 yılında Uranüs özellikle 29 Mart-6 Nisan doğumlu olan Koç’ların üzerinde olacak. Bu nedenle bu tarihler arasında doğanlar Uranüs’ün tam gücünü arkalarında hissedecekler. Uranüs ani olaylarla sizi sarsmakta ve özellikle kendi yolunuza gitmenizi, kişiliğinizi ortaya koymanıza neden olmakta. Bu yıl kişiliğiniz ve yaratıcı gücünüzü ortaya koyarken engelleri yıkma eğilimindesiniz. Bu gücü yapıcı şekilde kullanmaya bakmalısınız. Kuşkusuz otorite figürleri ya da babanızla olan ilişkiler ya da kadınlar için erkeklerle olan ilişkilerde çok daha hassas bir denge söz konusu. Kimliğinizi daha bağımsız ve bireyci şekilde ortaya koyarken, bazı tepkiler ve muhalefetle de karşılaşabilirsiniz. Ancak içinizden geldiği gibi hareket etmek yönünde kimse pek size engel olamayacak gibi gözükmekte. 2010’dan beri olduğu gibi, bu yıl da kendinizi yenileyebilir ve uzun süredir biriktirdiğiniz enerjinizi, yaratıcı gücünüzü dinamik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Ani gelişmeler önünüzdeki engelleri temizleyerek sizi her zamankinden daha bağımsız kılacak. Önemli olan bu bağımsızlığı nasıl kullanacağınız sorusu olmalı. Eğer içinizdeki enerjiyi rahat bir şekilde boşaltamazsanız, bu kez kendinizi engellenmiş ve sinirli hissedebilirsiniz.

Uranüs’ün getirdiği güçlü bağımsızlık duygusu ve yeni şeyler yapma, kendini gerçekleştirme arzusu yanında, Plüton da 2008’den bu yana burcunuzla son derece dinamik bir açı kurmakta. Aslında 2008’den bu yana hissetiğiniz bu dönüştürücü enerjiye artık alışmış da olmalısınız. Özellikle hedefleriniz, işe ait konular ve yoğun mücadele gerektiren konularda üzerinizde yoğun baskılar var. Hatta bu son iki yıldır, Uranüs-Pluton karesi yüzünden bir yandan değişmek, bağımsız kalmak istiyor, diğer yandan da kendinizi baskı altında tutuyorsunuz. Kişiliğinizin güçlü yönlerini ortaya koymayı öğreniyorsunuz. Bu durum özellikle meslek hayatında güçlü kişilerle daha fazla temas ve baskı da getirmekte. 2014 yılında, 1-4 Nisan doğumlu olan Koç’lar Pluton’un getirdiği baskıyı çok daha fazla hissedecekler. Pluton hayatınızdaki eskimiş figürlerin öldüğünü, yeni bir dönem girdiğinizi açıklamakta. Erkek figürler, babanıza ya da otorite figürü olarak benimsediğiniz kişilerle ilgili durumlar büyük dönüşümler içermekte. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görmektesiniz. Bu süreçte meslek hayatınızda sizi baskılayan durumlarla karşılaşıyorsunuz ancak göstereceğiniz çabalar özellikle yılın ikinci yarısında çok daha rahat koşullar altında hareket edebileceğinizi göstermekte.

Zira 16 Temmuz’a kadar Yengeç burcunda kalacak olan Jüpiter, bu tarihten sonra burcunuzla son derece uyumlu olan Aslan burcuna geçecek. Ancak yılın ilk yarısında özellikle eve, aileye ait konularda da pozitif olaylar ve size ailevi alanda mutluluk getirebilecek olanaklar var. Kuşkusuz yılın ilk yarısında daha stresli durumlar da var ancak yine de bu dönemde ev, toprak, yerleşim gibi konularda şanslısınız. Ayrıca ailede mutluluk getirecek olaylar, çocuk doğumu ya da evlilik gibi konular da söz konusu. Bu dönemde ayrıca topraktan, evden gelecek olumlu imkanlar ve destekler de söz konusu.
16 Temmuz sonrasında ise Jüpiter burcunuzla çok olumlu bir açı kurarak daha fazla mutluluk ve akıcı enerjiler getirmekte. 2014 Temmuz’dan 2015 yılının ortalarına kadar yaratıcı enerjinizi ödüllendirecek pek çok durumla karşılaşabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konuların yanı sıra aşkta da artan bir neşe ve iyimserlik söz konusu. Bu süreçte keyif aldığınız konuları ve hobileri kazançlı bir alana çevirebileceksiniz. Sanatsal konularla ilgili olanlar kendilerini daha iyi ifade edebilecekler. Yolculuklar, eğitime ait olanaklar, yabancılarla ilişkilerden gelecek büyük imkanlar ve fırsatlar da söz konusu olacak. Bu nedenle yılın ikinci yarısında ortaya çıkacak fırsatları değerlendirmek için hazırlıklı olmalısınız.

Satürn ise yılın büyük bir döneminde, 23 Aralık 2014 tarihine kadar Akrep burcunda kalmaya devam edecek. 2012 Ekim ayından bu yana bu pozisyonda kalan Satürn özellikle finansal alanda ve ortaklaşa yatırımlar, miras gibi konularda daha fazla sorumluluk ve sizi kimi zaman kasan krizlere, endişelere yol açabiliyor. Ancak bu duruma artık uyum sağladığınız için bu dönemde engelleri aşmak, parasal konularda, borç, alacak ya da bankalarla ilgili konularda, kredi koşullarınızda daha sağlam bir denge bulabileceksiniz. Aralık 2014’ten itibaren ise üzerinizdeki yüklerin iyice hafiflemeye başladığını görebilirsiniz. Bu süreçte ve 2015 yılında iş hayatında daha kontrollü bir denge ve yeni sorumluluklardan memnuniyet duyabileceğiniz olanaklar var. Özellikle uzaklarla, yabancılarla ilgili durumlar, yüksek öğrenim ve akademik uğraşlar içerisinde daha ciddi ve istikrarlı koşullar elde edebileceksiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

2010 yılından beri burcunuzda ilerlemekte olan Uranüs hayatınızda bir çok yeni temayı da karşınıza çıkarmaya devam ediyor. Özellikle 29 Mart ile 6 Nisan arasında doğmuş olan Koç’lar 2014 yılında daha farklı alanlara yönelebilir, hayatlarında beklenmedik değişiklikler yapmak üzere harekete geçebilirler. Her zamankinden daha cesur ve girişimci olabilirsiniz. Ancak yılın ilk yarısında karşıt burcunuz olan Terazi’deki uzun Mars transiti sizi oldukça zorlayabilir. Bu gerilimi yükselten etkiyi Mars’ın geri hareket yapacağı 1 Mart ile 25 Mayıs 2014 tarihleri arasında çok daha yoğun deneyimleyebilirsiniz. Mars geri gittiğinde genellikle girişimler duraklar ve pek çok nedenle askıya alınabilir. Mars cesareti, kişiyi öfkelendiren ve düşmanlık yaratan konuları temsil ettiği için Mart, Nisan ve Mayıs ayı genelinde soğukkanlılığınızı korumak güçleşirken, üst üste daha fazla hata yapabilirsiniz. Bu nedenle özellikle ortaklık ve ikili ilişkilerde sabırlı olmak, gerekiyorsa alternatif yollar aramak faydalı olacaktır.
2014 yılının ilk yarısında şans ve bereket gezegeni Jüpiter sizi yuva, aile ve yerleşim yerinize ait konularda şanslı kılacaktır. Aradığınız huzur ve dinginliği yuvanızda bulabilirsiniz. Yeni bir ev alabilir, ailenizle ilgili alanda toprağa yatırım yapabilirsiniz. Yerleşim yerinize ait pozitif gelişmeler, tamirler söz konusu olabilir. Ancak 21 Nisan 2014 haftasında gökyüzündeki gergin Uranüs/Plüton etkileşimi özellikle 2 - 3 Nisan doğumlu Koçlar için baskı getirici ve dönüştürücü olabilir. Kariyer, ortaklıklar ve ev hayatınız arasındaki dengeleri korumak hiç kolay olmayabilir.

Ortak finansal alanda etkisini 2014 yılında da devam ettiren Satürn transiti başkalarıyla birlikte hareket etmekte olduğunuz yatırımlarda sıkışma yaşatabilir. Banka, sigorta, yatırım, miras veya kredi gibi konularda özellikle Mart ayından sonra yaklaşık Temmuz ayına kadar devam edecek süreçte beklenmedik gecikmeler, engeller, yasal problemler sizi uğraştırabilir. Para konularında riske girmemeli, dengeli ve sorumlu bir yaklaşım politikası içinde olmalısınız.

Koç ve yükselen Koç’lar için bir diğer büyük baskı da mesleki hedeflerini ve kariyerlerini temsil eden alanda transit yapmakta olan Plüton gezegeninden geliyor. Güç çekişmeleri, devlete ait konular, otorite ile mücadele sizin üzerinizde aşırı stres yaratabilir. 2014 yılında bu baskı 2 – 3 - 4 Nisan doğumlu Koç’ları oldukça yıpratabilir. Gücünüzü sabırlı, kontrollü ve disiplinli bir şekilde iş hayatına aktarmalısınız.

Enerji ve mücadele gezegeni Mars 2014 yılında Temmuz sonuna kadar karşıt burcunuz Terazi’de kalacak. Bu transit sizi ortaklıklarda dengeleri korumak yönünde oldukça uğraştıracaktır.

29 Mayıs – 23 Haziran arasında Venüs desteği ile gelirinizde artış olabilir. Ancak keyiflere yönelik harcamalara dikkat etmelisiniz.
26 Temmuz – 13 Eylül arasındaki dönemde giderleri kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Kredi ödemeleri, sigorta ve banka işleri sizin için uğraştırıcı olabilir.
13 Eylül - 26 Ekim arasında Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Mars sayesinde enerjinizi daha rahat ve akıcı biçimde ortaya koyabilirsiniz. Bu dönemde enerjinizi yurtdışı bağlantılı işlere ve seyahatlere yönlendirebilirsiniz.
23 Ekim – 16 Kasım arasında banka, sigorta, miras, kredi, alacak veya ödeme konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eş veya ortak ile paylaşımda olduğunuz finansal alandan gelecek kazançlarınız olabilir
26 Ekim – 5 Aralık arasında tüm enerjininiz iş hayatınıza ve mesleki hedeflerinize odaklayabilirsiniz. Otorite ve devlet konumunda kişilerle uğraş gerektiren konular daha fazla ön plana çıkabilir.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

2014 yılında Haziran sonuna kadar Jüpiter etkisiyle aile ve büyüklerinizle paylaşımlarınız size keyif verecektir. Evinizle ilgili konularda hayallerinize ulaşmanız daha kolay olabilir. Yeni bir ev alabilir, yuvanızı istediğiniz şekilde döşeyebilirsiniz. Evlenme planınız varsa, hayata geçirebilirsiniz.

Temmuz 2014’ten itibaren şans gezegeni Jüpiter sizi yılın aşkta en şanslı burcu yapıyor. Size keyif veren konularda, arkadaş ilişkilerinizde ve aşk hayatınızda birbirinden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk başlayabilir, eğer devam etmekte olan bir beraberliğiniz varsa ilişkinizde daha mutlu olabilirsiniz. Evli Koç’lar ve yükselen Koç’lar bu dönemde çocuk sahibi olabilirler. Aşk, flört, eğlence ve keyif aldığınız konularda bir yıl süresince şanslı etkiler altında olacaksınız.
İlişkiler alanında Temmuz sonuna kadar oldukça hareketli günler geçirebilirsiniz. Uranüs’ün Koç burcundaki transiti hayatınıza yenilik, özgürlük ve değişim getirmeye devam ediyor. Öte yandan enerji ve aktivite gezegeni Mars’ta karşıt burcunuz olan Terazi’de uzun bir transit ve geri hareket yapacak. Mars geri hareketi 1 Mart ile 24 Mayıs arasındaki zaman diliminde sizi ilişkilerinizde ve ortak paylaşımlarınızda dengeleri korumakta zorlayabilir. Enerjinizi olumlu şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz.

2014 yılına Venüs geri hareketi devam ederken başlıyoruz. 21 Aralık 2013’te Oğlak burcunda geri gitmeye başlayan Venüs, 31 Ocak 2014’e kadar sizi özellikle sosyal statünüzü etkileyen ilişkilerinizle ilgili konularda etkileyecektir. Bu dönemde yeni girişim ve ortaklıklara başlamak yerine daha önceden kurulmuş bağlantılara odaklanabilirsiniz. Eski tanıdıklar, arkadaş veya sevgililer bu dönemde sizinle kontak kurabilir. İş hayatınızda da geçmişe yönelik yeniden değerlendirme ve düzeltmeler yapabilirsiniz.
Genel olarak Venüs ve Mars gezegenlerinin burcunuzla uyumlu açılar kurduğu dönemlerde aşkta daha kolay mutlu olabilir, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

5 Mart – 5 Nisan arasında değişik organizasyonlar, keyifli sosyal ortamlar içinde bulunabilirsiniz.
3 – 29 Mayıs arasında Venüs burcunuzda ilerlerken, ikili ilişkilerinizde ve çevresel koşullarınızda pozitif etkiler altında olacaksınız.

23 Haziran – 18 Temmuz arasında kardeşler, akrabalar, komşular ve arkadaşlarınızla olan iletişimleriniz Venüs’ün pozitif etkisi altında olacaktır. Kısa seyahatlere çıkabilir, yeni arkadaşlıklar kurma imkânlarına sahip olabilirsiniz.
12 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında dönemde Venüs’ün güzel desteğiyle aşk hayatınız hareketlenecektir. Aynı zamanda şans gezegeni Jüpiter’in de desteğiyle sizi mutlu edecek tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir.
29 Eylül – 23 Ekim arasında evlilik, ortak paylaşımlar ve ikili ilişkileriniz Venüs’ün güzel etkisi altına girecektir. Bu dönemde partnerinizle daha uyumlu hareket edebilirsiniz.

13 Eylül – 26 Ekim arasında yurtdışı seyahatleri, yabancı kişi ve ülkelerle ilgili konularda daha cesur, girişken ve enerjik yaklaşımlar içine girebilirsiniz.

Sağlık

2014 yılında Koç ve Yükselen Koç’lar sağlık konularında dikkatli olmalılar. Hem Uranüs ve Plüton’un sert açıları; hem de karşıt burç Terazi’deki Mars geri hareketi Koçları özellikle Nisan Ayında oldukça zorlayabilir. Ayrıca 15 Nisan ve 8 Ekim tarihlerindeki Ay Tutulmaları da Koç/Terazi ekseninde gerçekleşecek.

Bu etkiler altında özellikle 2 – 3 - 4 Nisan doğumlu Koç’lar bu yıl sağlık konularında ihmalkâr davranmamalılar.
Burcunuzda ilerlemeye devam edecek olan Uranüs 29 Mart ile 6 Nisan arasında doğmuş olan Koç’ları bu yıl daha fazla huzursuz kılabilir. Enerjinizin aniden yükselmesi veya düşmesi, tansiyon sorunları ve baş ağrılarına dikkat etmelisiniz.
Oğlak burcundaki Plüton transitinin iş hayatınızla ilgili konularda getirebileceği baskıyla kendinizi aşırı yıpratabilirsiniz.
5 – 29 Eylül tarihleri arasındaki dönemde sağlık konularında daha iyi hizmet alabilirsiniz. Yıl genelinde gevşemeye ve kendinize zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

2014’te Merkür 6– 28 Şubat 2014 arasında; 7 Haziran – 1 Temmuz 2014 arasında ve 4 Ekim – 25 Ekim 2014 tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde başlayacak olan bu geri hareket dönemlerinde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir. İletişimlerinizde daha anlayışlı davranmalısınız.

6– 28 Şubat 2014 arası Merkür Balık burcunda geri gitmeye başlayacak ve Kova burcuna doğru geri hareket yapacak. Bu retro sürecinde özel hayatınızla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. kontrolünüz dışında gelişen olaylar sosyal hayatınızda birtakım aksaklıklar yaşamanıza sebep olabilir; gizli iletişimler bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu dönemde dedikodulara, ikiyüzlü kişilere ve arkanızdan iş çevirenlere çok dikkat etmelisiniz. Sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Elde olmayan sebeplerden kaynaklanan kayıplar, yanlışlıklar sizi zor durumda bırakabilir

7 Haziran – 1 Temmuz 2014 arası Merkür geri hareketine Yengeç burcunda başlayacak ve İkizler burcuna doğru geri gidecek. Bu Merkür retrosunda yaşam temellerinizi oluşturan temalara odaklanmanız gerekebilir. Ev, yuva, aile ve yerleşim yerine ait konularla ilgilenebilirsiniz. Eksik kalmış işler, bitirilmesi gereken yazılı veya sözel iletişimler, paylaşımsal konular daha ön plana gelecektir. aile büyükleri ve akrabalarla paylaşımlarınızda yanlış anlaşılmaya sebep veren durumlar olabilir.
4 Ekim – 25 Ekim 2014 arası Merkür Akrep burcunda geri hareket yapacak. yılın son Merkür retrosunda başkalarıyla ortaklık içinde olduğunuz maddi konularda bir takım aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Ortak finans, banka, kredi, alacak-verecek gibi parayla ilgili işlerde karışıklıklar, yanlışlıklar veya yoluna koyulması gereken durumlar ortaya çıkabilir. Bu geri hareketin sonuna doğru partner veya ortaklarla ilgili ele alınması gereken hukuki detaylarlar da gündeme gelebilir.

Milliyet
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst