2014'te İkizler'i neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

2014 İkizler Burcu

İkizler 2014 yılında etrafınızla uyumlu, önünüze çıkan engelleri rahatça aştığınız, barış, güzellik dolu bir yıl sizi bekliyor.Bu yıl hayatınızda beklentilerinizi karşılayacak yönde gelişmelerin yaşandığı gerek çocuklarınızla,ailenizle gerekse iş çevrenizle ilgili size memnun edecek gelişmelerin yaşanacağı bir yıl olacak.Bu yıl bazılarınız evlilik veya eğitim gibi nedenlerle yerleşim yerini değiştirebilir, bir başka şehir veya ülkede ikamet etmeye başlayabilir. Ancak ilk aşamada hevesle sevinerek başlayacağınız bu değişiklik ilerleyen zamanda uyum sorunlarını hissedeceğiniz gelişmelerle canınızın sıkılmasına neden olsa da sevdiklerinizden alacağınız destek bu sorunları daha kolay atlatmanızı sağlayacak.

Sağlık konusunda hassas davranmalısınız. Özellikle iş temponuzun yoğunluğu sizi stresli hale getirebilir. Sırt ve boyun ağrılarına dikkat etmelisiniz.

İkizler burcu 2014 yılının ilk zamanları kararsızlıklar içinde kalabilir. Maddi durumunuzla ilgili girişimlerinizin sonuç vermesi için, çok acele davranmamanız gerekli. Borçlanma konularında biraz toparlanmalar gerekli bunun için gerekli desteği bulacaksınız.Gönül ilişkilerinde kafa karışıklığı yaşamanız olası eski aşkların tekrar gündeme gelmesi gibi.

Şubat gibi aile içi hassasiyetini kaybetmiş bir konu yeniden tartışmaya açılabilir can sıkıcı dialoglar yaşanabilir bu tartışmanın içine çok fazla girmek istemesiniz de farkında olmadan yaptığınız gaflar nedeniyle zor anlar yaşayabilirsiniz biraz canınız sıkılacak.Bir yakınınızın yaşayacağı sağlık problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal ve aşk yaşamınıza yönelik eleştiriler artabilir ve bunun sonucunda bazı ayrılık kararları alınabilir veya uzaklaşmalar yaşanabilir. Bazı dostlarınız sizi vefasızlıkla suçlayabilir aşk hayatında beklenmedik durumlarda kalabilirsin. Önemli kararlar almaktan şiddetle kaçınmalısın

ikizler burcu 2014 Mart ayı olumlu gelişmeler yaşanacak gerek iş gerekse özel hayatınızda.İş hayatınızda ilerisi için tecrübe oluşturacak gelişmeler yaşanacak. kariyerinizde veya aşk hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayacak gelişmeler yaşanacak. Özellikle aşk hayatınızdaki gelişmeler size mutlu edecek aşk ne şekilde gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazırsınız.

Burç yorumunuz ikizler 2014 Nisan ayı para konusunda bir mücadeleniz olabilir. Beklediğiniz bir ödeme için mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Cesaret isteyen tüm işlerde başarılı olacaksınız Başkalarına zor gelen işler, size son derece kolay gelecek. Ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerekecek.Evli iseniz eşinizin ailesinde gelişin bir problemle sizin ilgilenmeniz gereke bilir bu durum siz ikizler için biraz can sıkıcı gibi görünse de eşinizle olan bağlarınızı güçlendirecek ve size hayranlığının artmasına sebep olacak.

Mayıs ayı ilişkiler de gerginliklerin yaşanacağı bir süreç olacak birlikte olduğunuz kişinin,bu ister eşiniz ister sevgiliniz olsun, kıskanç ve kuşkucu tavırları aranızda gerginliklere neden olabilir.İş yerinde ufak tefek tartışmalar yaşansa da bunlar can sıkıcı bir hal almayacak. Bu dönem de çocuklarınızın eğitim hayatında yaşanan gelişmeler sizi mutlu edecek. Ay sonun doğru karamsar olmanıza neden olacak gelişmeler yaşanabilir ancak geçici bir dönem.Kendi kendinize kalmak geçmişi sorgulamak isteyebilirsiniz. Gereksiz kuruntulara kapılarak çevrenizi ve kendinizi germenin kimseye bir fayda vermeyeceğini unutmayın.Planlarınızı hayata geçirmekte zorlanabilir yada ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

Haziran temmuz dönemi maddi açıdan olumlu haberler alabileceğiniz veya olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir süreç olacak. Ailenizin yaşlı bireylerinden anne , hala teyze gibi kişilerin bazı istekleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz Onların taleplerine karşılık verme çabasında bulacaksınız.

Ağustos ayı çıkacağınız seyahat sonrası daha rahatlamış bir şekilde işinizin başına geçeceksiniz.bu dönem evliliğinde sorun yaşayanlar bu sorunların üstesinden gelerek birlikteliklerini daha sağlam temellere oturtmanın huzurunu hissedecekler. Gene ağustos sonrası bazılarınız çocuk saibi olma isteği içinde olabilir.Bu dönemde bir miras yada alım satım işi gündeminizde olacak ancak size memnun edecek yönde gelişmeler yaşanacak.

2014 Eylül gibi işinizde yükselmek yada kendi işinizin patronu olmak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir gerçekleştireceksiniz. Sevgili ikizler burcu dizginler sizin elinizde.

Ekim ayı ikizler burcu için bekarlar yada kalbi boş olanların yaşayacağı güzel gelişmelerle renklenecek. Bazılarınız tanışmak istediği ve ulaşamadığı kişi ile bir grup toplantısında karşılaşabilir ve güzel bir birlikteliğin temelleri atılabilir.Evli olanların eşleri ile olan ilişkilerde daha açık ve ılımlı davranmalarında fayda var.Ekim sonu uzaktaki bir akrabanın ziyareti söz konusu.

Kasım aralık gibi ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Bu dönem aşk hayatınız açısından son derece olumlu gelişmeler yaşanacak bazılarınız sürpriz bir evlilik teklifiyle karşılaşabilir. Ailenize daha fazla zaman ayıracağınız bir dönem olacak, çevrenize yakınlaşmak ve güzel ortamlar yaratmak için harika bir zaman. Herkes sizin fikirlerinizi dinlemek isteyecek ve onlar üzerinde bıraktığınız etkileriniz çok önemli olacak.Bu dönem sağlığınıza daha dikkat etmeniz gerekecek yorgunluğa bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

Alıntı
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ne çok sey bekliyormus beni :D :D bu kadar uzuna ne gerek var ben kısaca anlatırdım :D
Yeni aşklar çıtır gençler :D yeni kıyafetler ve yazın bomba gibi bir tatil bekliyor işte bu :D ala ala :ko
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 İkizler Burç Yorumları

Bu yıl düşünsel faaliyetlerinize ağırlık verebilirsiniz; sıra dışı alanlara ilgi ve yöneliminiz, dıştan bakıldığında çoğu kişinin sizi, fikirlerinizi ve çevrenizden soyutlanmışlığınızı anlaşılmaz bulmasına yol açabilir. Bu bağlamda hatalı algılamalara kapılmanız kadar, düşüncelerinizin gerçekten çok değerli olması da söz konusu. Eğer içgüdülerinizde yanılmıyorsanız, kariyerinizde son derece parlak başarılar bekleyebilir ve yoğun çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Araştırmalarınızın sağlamlığı ve çalışmalarınızı birden çok sayıda yöntemle yapmanız, sizi olağanüstü, hayal bile edemeyeceğiniz başarılara taşıyabilir. Ancak zaman planlaması, bir başka kritik nokta olabilir sizin için.

Geçişler zordur; özellikle bir konuya heves edip merak duyarken, yapılması zorunlu işlerle ilgilenmek külfet halini alabilir. Bu noktada, ciddi bir uyarıya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Eğer düşünsel anlamda çaba gerektiren bir mesleğiniz varsa, yani bir medya mensubuysanız, yazar ya da öğretmenseniz ya da yoğun iletişimin yaşandığı hukuk alanında, turizm, havacılık sektörlerinde, reklam ve halkla ilişkiler ajanslarında çalışıyorsanız, 2014 sizin açınızdan burcunuzun diğer üyelerine oranla çok daha rahat geçebilir. Bir ortak ya da danışmanla çalışmak veya sevgiliniz ya da eşinizle işbirliği sağlamak da işlerinizi kolaylaştıracaktır.

Eğer kardeşleriniz varsa, yaşam görüşleriniz ve tarzınızda görülecek farklılaşmalar sonucunda, onlarla pek sık görüşemeyebilir, hatta biraz da bilerek birbirinizden uzak olmayı tercih edebilirsiniz. Kardeşlerinizden birinin iş, eğitim, evlilik ya da bir başka nedenle uzak bir bölgede yaşamaya başlaması ve bu nedenle görüşememeniz de olasılıklar kapsamında düşünülebilir.

2014’te sağlığınız eskiye oranla daha iyi olabilir. Önemli bir rahatsızlığınız tamamen ortadan kalkabilir; özlediğiniz formunuza ve eski güzel görünümünüze yeniden kavuşabilirsiniz. Düşünsel faaliyetleriniz bir yandan sizi hareketsiz kılıp sağlığınız açısından risk oluştururken, diğer yandan aromaterapi, şifalı otlar, reiki gibi alternatif tedavi yöntemleri hakkında bilgi edinip kendinize çok daha iyi bakmaya başlayabilirsiniz. Ama yine de, düzenli beslenmeye özen göstermelisiniz. Bir dönem sıkı rejimler yapıp ardından sevdiğiniz her şeyi yemeniz ****bolizmanız üzerinde pek de iyi etkiler yapmayabilir. Bu olumsuzluklara karşın, genel olarak baktığımızda terazinin olumlu kefesi ağır basıyor.

Alıntı


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst