2014'te Boğaları neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Boğa Burcu

Boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar 2014 yılında ikili ilişkilerde geçtiğimiz seneye göre daha yoğun olacaklar. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün etkisinde, aşk hayatınızda tutarlı ve kıskanılacak seviyede iyi olacak. Fakat partnerinize ve ailenize biraz daha fazla zaman ayırmanız gerekecek. Nisan ayının sonlarına doğru önemli kararlar almanız beklenecek. Bu dönemde aceleci olmamalısınız ve ikili ilişkilerinizin olumlu yönde devamı için kararı 2014 ‘ün ikinci yarısına bırakmanızda fayda var. Genel olarak problemlerin çözümünde ara yolu aramıyorsunuz ve bazen çok kırıcı olabilirsiniz.

Hayattan nasıl keyif almanız gerektiğini gerçekten iyi biliyorsunuz. 2014 yılında geçmiş ilişkilerinizden tekrar medet ummamanız gerektiğini kesin olarak öğreneceksiniz. Şubat,Mart gibi hayatınıza giren yeni kişiler çok çabuk sizi yalnızlığa terk edecek. Pisikolojik olarak ayrılıklar size düşündüğünüzden daha fazla zarar verebilir. Hayatınıza yeni girenleri sadece “Sevgili” olarak düşünmemelisiniz “Arkadaş” kavramına da yer vermeniz gerekiyor. Yakın dostlarınızın bazı arkadaşlarınız hakkındaki kritiklerini duymazlıktan gelmeyin ve onlara önem verin. Sizin görmediğinizi onlar iyi görüyor.

İş hayatınız ise, haziran ayına kadar olan dönemde boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar maddi anlamda zorluklarla karşılaşabilirler. 2014 ün ikinci yarısından sonra ise boğalar finansal açıdan kazanç sağlayabilecekleri atılımlar yapabilirler. Aşırı alınganlıklarınız iş yerinizde geçici problemlere neden olabilir. Çözümü sizin elinizde. Yeni bir işe başlamayı düşünen boğa burçları kararlarında aceleci olmamalı ve 2014 eylül ayından sonra istikrarlı bir şekilde gerçekten iyi oldukları meslekte yükselebilirler.

İş hayatınızda ortaklıklar mevcut ise mart ve nisan aylarında kredi problemleri gündeme gelebilir. Ortaklığınızı tekrar gözden geçirme seviyesine gelebilirsiniz. Bu dönemi başarılı şekilde atlatırsanız ortaklık temelinizi daha da sağlamlaştırmış olacaksınız. Ekim ayında uzun süredir size hatırlatılan fakat sizin kendiniz hakkında reddettiğiniz bir konuyu sonunda kabullenecek ve buna çözüm arayacaksınız. Jüpiter gezegenin olumlu etkisi 2014 ikinci yarısında sizi eğitim ve pazarlama konusunda oldukça başarılı kılacak.

Sağlık açısından boğa burçları ve yükseleni boğa olanlar , yılın ikinci yarısında daha çok grip , nezle gibi hastalıklarla uğraşabilirsiniz. 2014 ilk yarısında daha Mars gezegeninin etkisiyle daha enerjik olabilirsiniz. Gereksiz münakaşalardan kaçınmanız sağlığınız açısından önemli. Kasım ayında sağlınıza olduğundan daha fazla önem göstermenizde fayda var.

Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

2014 Boğa Burç Yorumları

Zodyak burçları içinde dayanıklılığınız ile tanınırsınız. Ancak, çoğu zaman en güçlünün Akrep olduğu yanılgısına düşeriz. Ama 2014 yılında siz, gerçeğin bu olmadığını kanıtlayacaksınız. Test dönemine girdiğinizi bildirerek belki size güzel bir haber vermiyorum ama bu yıl sahip olduğunuz gücü öğrenecek ve bunu yalnızca kendinize değil, başkalarına da kanıtlayacaksınız. Anlayacağınız, sizi zorlu bir yıl bekliyor ama çabalarınızın son derece değerli ve ödülünüzün de büyük olacağını unutmamalısınız. Her şeyi kendiniz yapabilirsiniz, bununla birlikte dönem dönem eşiniz ve ortaklarınız ya da arkadaşlarınız size önemli katkılar sağlayacaklar. Yalnızsanız, bu yıl gelecek vadeden bir birlikteliğe adım atabilir ya da sürpriz bir kararla evlenebilirsiniz.

2013 yılının ikinci yarısından bu yana hissetmiş olabileceğiniz gibi, 2014’te de özellikle ev yaşamınız, ailevi ilişkileriniz ve kariyerinize ilişkin gelişmeler, üzerinde zorlayıcı bir etki yapabilir. Birincil olarak, iş yaşamınızda içinde bulunduğunuz güçlükleri ancak yeniliklere yönelerek aşabilirsiniz; ama öyle görünüyor ki hedeflerinize ulaşmaktan çok, amaçlarınızı netleştirmekte güçlük çekeceksiniz. Bu noktada ise sahip olduğunuz kişisel gücünüzün farkına varacaksınız çok büyük olasılıkla.

Yalnızsanız, 2014’te karşınıza çıkacak insanlar çok büyük olasılıkla ilginize değer olacak. Bu yıl, en genel hatlarıyla maddi ya da manevi zenginliğe sahip insanlara ilgi duyacaksınız. Bu kişiler şirket sahipleri ya da başarılı yöneticiler, doktorlar ve avukatlar olabilir. Sportmen, yapılı ya da biraz kilolu olmakla birlikte, son derece çekici görünümleriyle fark edilebilirler. Gelecekteki sevgiliniz başka bir kent ya da ülkeden gelmiş, farklı bir etnik kökene sahip ya da yalnızca entelektüel ve mizah anlayışına sahip birisi olabilir.

Olasılıkla bir yol ayrımında olacak ve iki seçenekten birini tercih edeceksiniz. Birincisi, paranın özgürlük anlamına geldiğini düşünerek maddi güce ve nüfuza sahip bir eşin peşine düşebilir ve böylece sırtınızdaki para yükünü atmak isteyebilirsiniz. Eğer para yerine, ikinci seçeneğiniz olan ruhsal zenginliğe sahip insanları tercih ederseniz, gerçekte aradığınız bu olduğu için, mutluluğu bulabilirsiniz.

Yeni bir evlilik yaparsanız, eşinizin beklediğinizden daha az niteliklere sahip olduğunu görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Onun sözlerini yerine getirememesi, zamanını programlayamaması canınızı sıkabilir. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, niyetinin kötü olmadığını bilmelisiniz, yalnızca ayaklarını yorganına göre uzatmasını öğrenememiş olabilir. Beklentilerinizi azaltırsanız, eşinizle ilişkinizde mutluluğu bulabilirsiniz. Öyle ki ruh eşinize rastlayabilir ve bu yıl kuracağınız ilişkiyi çok uzun süre, hatta ömür boyu sürdürebilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, eşinizle yıllardır olmadığı kadar yakınlaşabilir ve mutluluğu tadabilirsiniz. Sonuçta, büyük olasılıkla 2014 yılında aşk sizi yaşama bağlayacak ve özlediğiniz bahar esintilerini hissetmenizi sağlayacak.

Alıntı

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 size neler getirecek?

- Hayal gücünüz tavan yapacak!

Özellikle yaratıcı işlerde ve sanatsal konularda çalışan Boğa’lar, Neptün ile beraber farklı bir döneme giriyor. Bu yıl duyarlılıklarınızı daha yaratıcı şekilde kullanabilecek bir güce ulaşabilirsiniz. Hayal dünyanıza çekilip ruhsal konulara ilgi duyacağınız bu dönemde kolektif konulara yaklaşımlarınız sizi çok daha farklı biri haline getirecek

2014’e genel bakış

2012 Ekim’inden bu yana oldukça yavaşlatıcı ve engelleyici bir süreçten geçiyorsunuz. Zamanın ve olgunlaşmanın yöneticisi Satürn, burcunuzun karşısında ilerlerken, her zamanki sabırlı tavrınızı korumanız kolay değil ancak bu süreçte zorlukları, engelleri aşmak üzeresiniz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sabırlı olmanızı gerektiren koşullar var. Satürn’ün karşıt açısı en zor transitlerden birisidir. Bu süreçte arzu ettiğiniz maddi güveni, huzur ve istikrarı bulmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Parasal konularda, birikimlerinize ait koşullarda son bir yıl içerisinde önemli engellerle karşılaşmış olabilirsiniz. Satürn’ün bu transiti sanki kırmızı ışıkta beklemeye benzer. Kişisel olarak istediğiniz konular, işe yönelik planlar beklediğiniz gibi gelişmemiş, hatta engellenmiş de olabilir. 2014 yılında 7 Mayıs’tan sonra doğmuş olan Boğa’lar Satürn’ün getirmiş olduğu karmaşık durumlarla daha çok uğraşabilirler. Ancak 7 Mayıs öncesinde doğanlar bir ölçüde rahatlamaya daha yakın duruyorlar. Her durumda, Satürn 23 Aralık’ta bir süreliğine bu açısını tamamladıktan sonra yavaş da olsa bir ilerleme dönemine geçeceksiniz. Bu süreç dura kalka 2015 yılında iyice tamamlanmış olacak. Bu nedenle işe ait planlar, yatırımlar, evlilik ve ortaklıklarla ilgili konularda gündeminiz biraz daha yavaş ilerleme göstermekte.

EVDE ‘MUTLULUK’ VAR
Her şeye rağmen moralinizi bozmanıza gerek yok. Yıl boyunca Jüpiter’in kuracağı destekleyici açılar sayesinde önemli adımlar da söz konusu. 16 Temmuz’a kadar Jüpiter, Yengeç burcunda kalarak yakın çevreden, aileden gelen desteklere işaret etmekte. Bu süreçte düşünce dünyanızı yumuşatacak, yakınlarla, kardeşlerle ilişkilerden yeni kazançlar getirecek imkanlar olabilir. Aynı zamanda yabancılarla görüşmeler, sözleşmeler, yazışmalar ve eğitim hayatında yeni gelişmeler, olanaklar dikkat çekebilir. 16 Temmuz sonrasında Jüpiter’in getireceği destek çok daha belirgin hale gelecek. Aslan burcuna ilerleyecek olan Jüpiter özellikle evde bolluk, topraktan, babadan gelen kaynaklar getirmekte. Yılın ikinci yarısında önünüze gelebilecek olanakları değerlendirme konusunda daha istekli olacaksınız. Toprağa ya da gayrimenkule ait yatırımlar, evden, aile ortamında gelebilecek fırsatlar var. Bu dönemde yaşadığınız evi de daha hoş ve konforlu hale getirebilirsiniz. Ayrıca evde artan bir mutluluk var. Bu belki de bir çocuğun doğumu ile de ilgili olabilir. Ev hayatında sizi daha ümitli kılacak koşullar doğuyor. Ayrıca miras ya da ortaklıklardan gelebilecek yeni kaynaklar söz konusu olabilir. Jüpiter’in etkisi altında harcamalarınızda da belirgin bir artış olabilir, neyse ki bu harcamaları hoş şeyler yönünde yapabileceksiniz.

MANEVİYAT YÜKSELİŞTE
Bu dönemde Balık burcunda ilerleyen Neptün ise 24-28 Nisan doğumlu Boğa’ların hayatına daha güçlü bir yaratıcılık, hayal gücü ve ruhsal konulara eğilim getirmekte. Neptün bizi gevşeten, hayal dünyasına çeken, büyük bir sempati ve sevgi yaratan, evrensel temaları vurgulayan bir güçtür. Olumlu açısı altında maddi konulardan çok manevi alanla ilgilenme getirirken, özellikle yaratıcı işlerde, sanatsal konularda çalışan Boğa’lara güçlü bir esin kaynağı sağlayabilir. Bu sayede duyarlılıklarınızı daha yaratıcı şekilde kullanabilecek bir güce ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kolektif konularla, başkalarına hizmet ve yardımda bulunabileceğiniz konularla, amaçlarla ilgilenmeniz de mümkün. Neptün sizi günlük hayatınızın alışılmış çerçevesinden çıkararak daha rafine ve sezgisel kılmakta.
2010’dan başlayarak hayatınızda ani sallantı yaratan koşullar da sizi oldukça sarsmış olabilir. Ancak şimdi bu duruma oldukça alışmış durumdasınız. Bu dönemde Plüton Oğlak burcunda son derece destekleyici bir açı kurarken, güçlü kişilerin yardımını almanız da mümkün. Özellikle yabancılardan gelebilecek olanaklar daha büyük işlere girmenize neden olabilir. Bu avantajları doğru biçimde değerlendirmeye bakmalısınız. 2-5 Mayıs günleri arasında doğanlar güç sahibi kişilerle daha fazla temas kurabilecekleri gibi, kendi kişiliklerini ve etkileyiciliklerini de ortaya koymakta güçlü imkanlar elde edebilirler.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

Merkür 2014 yılında 6 - 28 Şubat, 7 Haziran - 1 Temmuz ve 4 - 25 Ekim 2014 tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün geri hareket dönemlerinde aksaklıklar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.
Yılın ilk Merkür geri hareketi 6 - 28 Şubat 2014 arasında Balık burcunda başlayıp Kova burcunda sona erecek. Bu dönemde sosyal hayatınızda, grup ve dernek çalışmalarınıza ait konular ön plana çıkabilir. İleriye yönelik hedeflerinizle ilgili yeni karar almak yerine, bu süreci olasılıkları değerlendirmekle geçirmeniz daha doğru olacaktır. Elde olmayan aksaklıklar sizi uğraştırabilir. 7 Haziran - 1 Temmuz 2014 arası Merkür Yengeç’ten İkizler’e doğru geri hareket yapacak. Bu retro sürecinde yakın çevrenizle paylaşımlarınızda karışıklıklar ortaya çıkabilir. Duygusal alınganlıklar hassasiyet yaratabilir. Yılın son Merkür retrosu 4 - 25 Ekim 2014 arasında Akrep burcunda başlayacak ve Terazi’ye doğru olacak. Bu retro süresince etrafınızdaki kişilerle daha mantıklı ilişkiler kurmaya çalışmanız gerekiyor.

Yükselen burcunuza göre 2014

Yükselen Koç: 2014 yılının ilk yarısında şans ve bereket gezegeni Jüpiter sizi yuva, aile ve yerleşim yerinize ait konularda şanslı kılacaktır. Ortak finansal alanda etkisini devam ettiren Satürn transiti size çeşitli yatırımlarda sıkışma yaşatabilir. Para konularında riske girmemelisiniz. Temmuz 2014’ten itibaren şans gezegeni Jüpiter sizi yılın aşkta en şanslı burcu yapıyor.

Yükselen Boğa: Akrep burcunda ilerleyen Satürn transiti sebebiyle ilişkilerde ciddi yaşam testlerinden geçiyorsunuz. 2014 yılının Temmuz ayına kadar devam edecek Mars transiti sebebiyle tüm enerjinizin odak noktası çalışma hayatınız olabilir. Mars retrosunun yaşanacağı 1 Mart - 24 Mayıs arasında iş ortamınızda gerginlikler yaşanabilir.
Yükselen İkizler: Satürn transiti etkisi altındaki çalışma ortamınızda üzerinize düşen sorumlulukları ciddiyetle yerine getirmeli ve kariyer hedeflerinizi netleştirmelisiniz. Yılın ilk yarısında para konularında Jüpiter etkisi altında şanslı olacaksınız ancak dikkatli olmalısınız. Yılın ikinci yarısında eğitsel konularda olumlu bir süreç içine gireceksiniz.
Yükselen Yengeç: Akrep burcunda ilerleyen Satürn 2014 etkisiyle sabırlı yaklaşımlar içinde olarak yaratıcı yeteneklerinizi maddi alanda size kazanç getirecek bir şekle sokabilirsiniz. Temmuz 2014 itibarı ile Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter parasal alanda sizi yılın en şanslı burcu haline getirecek. Maddi konularda gelirleriniz olumlu etkilenirken, birikimlerinizi doğru değerlendirmelisiniz.
Yükselen Aslan: Mars’ın Temmuz sonuna kadar Terazi burcunda devam edecek transiti ve 1 Mart - 24 Mayıs tarihleri arasındaki retro hareketi yakın çevrenizle olan paylaşımlarınızda birtakım blokajlar getirebilir. Yaşam temellerinizi sağlamlaştırmak için çalışırken, gelecek hedeflerinizi ciddiyetle ele almalısınız. Temmuz’dan itibaren evlenme veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.
Yükselen Başak: 2014 yılının ilk yarısında Mars ve Uranüs karşıt burçlarda hareket edeceği için maddi eksende beklenmedik çalkantılar yaşayabilirsiniz. Özellikle 1 Mart - 24 Mayıs arasındaki Mars retrosunda para konularında dengeyi tutturmak zor olabilir. İlişkilerinizdeki sorunları çözmek için 31 Ocak’a kadar olan zaman dilimini kullanabilirsiniz.

Yükselen Terazi: 2014 yılının ilk yarısında Mars ve Uranüs karşıt burçlarda hareket edeceği için ilişkiler eksende beklenmedik çalkantılar yaşayabilirsiniz. Özellikle 1 Mart - 24 Mayıs arasındaki Mars retrosunda ortak hareket edilen alanda konularında dengeyi tutturmak zor olabilir Plüton’dan etkisiyle yaşam temellerinizi oluşturan konularda köklü değişimler içindesiniz. Gereksiz harcamaları kısmalısınız.
Yükselen Akrep: Akrep burcunda ilerleyen Satürn sizden daha ciddi ilişkiler kurmanızı, çevrenizle paylaşımlarınızda sorumluluk üstlenmenizi talep ediyor. Çalışma ortamınızda değiştiren koşullar getiren Uranüs transiti bu yıl da devam ediyor. 1 Mart - 24 Mayıs arasındaki Mars retro sürecinde iş ortamınızda çalkalanma yaşayabilirsiniz.
Yükselen Yay: Satürn’ün Akrep burcundaki bu yıl da devam edecek olan transiti sizi elinizde olmayan sebeplerden kaynaklanan birtakım gelişmeleri nasıl karşılayacağınız konusunda test etmeye devam edecek. 1 Mart - 24 Mayıs arasındaki Mars geri hareketi süresince sizi uğraştıran engellerle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Yükselen Oğlak: Kariyer alanında son yıllarda yaptığınız sosyal ortamlara ciddi bir yaklaşımla sorumluluk üstlenmelisiniz. Temmuz’a kadar Jüpiter’in ilişkiler alanındaki destekleyici transiti size rahatlatıcı etkiler getirebilir. Temmuz sonrasında ortaklı yatırımlarda kazanç elde edebilirsiniz.

Yükselen Saka: 2014 yılının Temmuz ayına kadar Mars sizin yurtdışı bağlantılı konularla ilgili işlere odaklanmanızı gerektirebilir. Mars’ın geri gideceği 1 Mart - 24 Mayıs tarihleri arasındaki dönemde aksaklıklar zorlayıcı olabilir.
Yükselen Balık: Satürn’ün Akrep burcunda yıl sonuna kadar devam edecek olan transiti yurtdışıyla ilgili işlerde tecrübe kazanmanızı istiyor. Maddi eksende Temmuz ayına kadar oldukça yorulacaksınız. Temmuz sonrasında Aslan burcuna ilerleyecek olan Jüpiter iş ortamınızda yükselmenizi sağlayacak.

BOĞA BURCU

21 Nisan - 20 Mayıs

İŞ, PARA VE KARİYER

Boğa ve Yükselen Boğa’lar 2012 yılının Ekim ayından beri karşıt burçlarında ilerleyen Satürn transiti sebebiyle oldukça zorlu testlerden geçiyorlar. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar, finansal paylaşımlar gibi konulardaki bağlayıcı koşullar sebebiyle istediğiniz gibi hareket edemiyor olabilirsiniz. 2014 yılında da Satürn bu kısıtlayan etkiler getiren transitine devam edecek. Karşınızdaki kişilerle birlikte hareket etmek zorunda kaldığınız konularda isteklerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Evlilik veya iş ortaklıkları size yük gibi gelmeye başlayabilir. Bu transit etkisinde her türlü anlaşma içeren konularda gerçeklerle karşı karşıya kalacaksınız. Sağlam beraberlikler daha da güçlenirken pamuk ipliğine bağlı olan birçok ortaklık son bulabilir. Karşıt burcunuz olan Akrep’te 23 Aralık 2014’e kadar ilerleyecek olan Satürn size özellikle paylaşımlar konusunda birçok ders veriyor.

2014 yılında iş hayatınızla ilgili konularda biraz fazla vurgu olacak gibi görünüyor. Mücadele gezegeni Mars’ta Aralık 2013’ten itibaren geçtiği Terazi burcunda 26 Temmuz’a kadar devam edecek oldukça uzun bir transit yapacak. Mars’ın geri hareket yapacağı 1 Mart ile 24 Mayıs arasındaki süreç bu transitin en zorlayıcı bölümü olacak.
Beklenmedik sürprizler getiren Uranüs transitinin de kontrolünüz dışında gelişecek olaylar ile sizi şaşırtabileceğini de unutmamalısınız. Günlük yaşam rutinlerinizde, çalışma hayatınızdaki alıştığınız düzende hiç ummadığınız ani değişiklikler olabilir. Yeni koşullara uyum sağlamayı öğrenmek, esneklik ve yeniliğe açık olma mantığıyla hareket etmek sizi aşırı stresten koruyacaktır. Eğer esneklik göstermez ve değişken koşullara adapte olamaz iseniz, bu sizin sağlığınızı da olumsuz etkileyecektir.

AŞK, EVLİLİK VE İLİŞKİLER

Karşınıza çıkan ve her türlü paylaşım içinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizle ilgili bazı zorluklar sizi zorluyor olabilir. Karşıt burcunuz olan Akrep’te transitine devam eden Satürn sizden evlilik, ortaklık ve birileriyle birlikte hareket etmenizi gereken konularda artık sorumlu davranmanızı talep ediyor. Eşiniz veya ortağınızla ilişkileriniz ciddi testlerden geçiyor olmalı. 2014 yılının sonuna kadar devam edecek bu kısıtlayıcı transit sizin daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olmanızı gerektiriyor. Zayıf bağlara sahip evlilik veya ortaklıklar bu yıl sonuna kadar bir şekilde sona erebilir.

Bekar Boğa ve Yükselen Boğa’lar ise Aralık ayına kadar olan süreçte evlilikle ilgili ciddi kararlar alabilirler.
2014 yılında Temmuz sonuna kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Jüpiter size yakın çevrenizle, kardeş veya akrabalarınızla ilişkilerinizde yepyeni fırsatlarlar getirecektir. İletişim içinde olduğunuz kişilerle olan paylaşımlarınız pozitif etkiler altında olacaktır.
Yılın ilk yarısında yeni arkadaşlıklar kurma imkânlarına sahip olabilirsiniz. Özellikle Venüs’ün de burcunuzdan geçeceği 29 Mayıs - 23 Haziran tarihleri arasında etrafınızla ilişkileriniz size keyif verebilir.

2014 yılında 2 - 4 Mayıs arasında doğmuş olan Boğalar ve Yükselen Boğa’lar ufuklarını genişletmeye yönelik hedeflerine ilerleme yönünde daha şanslı durumdalar.
5 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında sosyal hayatınız Venüs etkisiyle canlanacaktır. 26 Temmuz - 13 Eylül arasında Mars transiti ilişkiler eksenindeki paylaşımlarınızda daha hırslı ve enerjik davranışlar sergileyebilirsiniz.

SAĞLIK

Sağlık konularında 2014 yılının ilk yarısı sizin için önemli olabilir. Bütün Boğa ve Yükselen Boğalar geçen yıldan beri sağlıklarını olumsuz etkileyen Satürn transiti etkisi altında. Bu yıl da Satürn 8 - 21 Mayıs arasında doğmuş Boğa’ları çok zorlayabilir. Diş, iskelet sistemi ile ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Öte yandan Satürn nedeniyle depresif durumlar söz konusu olabilir.

26 Temmuz - 13 Eylül arasında enerjiniz yükselebilir. Ancak dikkatli olmalısınız. Bu dönemde Satürn ve Mars karşıt burcunuz Akrep’te ilerlerken beden sağlığınızla ilgili negatif etkiler olabilir.

Milliyet


 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Ev anlamında oğlum çpok zorluyor bu yıl beni,seneye biraz daha rahat ederim diye düşünüyorum inş..

Zaten 2015 ten çok umutluyum,ciddi beklentilerim var..İnş.güzel olacak herşey:huhuu:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst