2014'te Balık'ları neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Balık Burcu

Genel olarak mutlu bir atmosfer içinde olacağınız bir 2014 ’de merhaba diyelim. Balıklar bu yıl geçen yıl olduğu gibi şans gene sizden yana olacak. Balık buçları 2013 de iş hayatında değişiklik yaşama yanlarınız varsa - yeni bir şirkete geçiş ya da terfi etmeniz gibi –bu yıl hemen söyleyelim bu değişim yaşanacak büyük ihtimalle bu durum şubat veya eylül gibi gerçekleşebilir. İş hayatınızda son derece olumlu gelişmeler sizi bekliyor pek çoğunuzun kazancında artış söz konusu bu işinizde yükselme neticesinde maaşınız daki artışla olabileceği gibi ek bir gelir sağlayacağınız bir işle de söz konusu olabilir yalnız hemen söyleyelim bu ek gelir sizin bir çabanız olmadan gerçekleşecek yani siz bir arayış içine girmeden ayağınıza gelecek desek yeridir. Dediğimiz gibi maddi anlamda rahatlama yaşanacak

Evet, bu 2014 yıl geçmiş aşkların araması dönüşü olabilir hatta bazılarınız iki aşk arasında kalabilir bu yıl gönül işleri biraz karışık olsada merak etmeyin gerçek aşkı bulacaksınız ya da o sizi bulacak. Bekar olan balıkların bu yıl haziran sonu gibi evlenmeleri olası. Balık burçları 2014 sağlık konusunda bu sene hiçbir sorun görünmüyor son derece sağlıklı hatta yürüyüş ve sporla desteklediğiniz bir yıl. Yalnız koşturmalara bağlı ayak ve bacak ağrıları olabilir. Ayak sağlığınızı ön planda tutan ayakkabı seçimleri yaptığınız taktirde bu durum sorun olmayacaktır. ve bu durum sizin genel ruh halinizde oldukça olumlu etkileyecek kendinize yönelik lüks harcamalara gidebilirsiniz. Özellikle siz bir bayansanız güzelliğinize yönelik harcama miktarınızı arttırabilirsiniz. Bu sene ev alabilir ya da evinizi değiştirebilirsiniz size küçük gelen evinizi daha büyüğü ile değiştirmek yada daha iyi bir semte taşınma söz konusu. Bu sene ev konusunda değişim yaşanacak bu değişim evlilik nedeni ile ailenizin evinden taşınmanız şeklinde de gerçekleşebilir. Bu yıl sizin bile kendinize şaşıracağınız şekilde planlı programlı hareket edecek hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Merak etmeyin istediğiniz her konuda şans sizinle bu yıl mutlusunuz. İkili ilişkilerde çok ilginç gelişmeler gerçekleşebilir eski aşklar gündeme gelebilir sizin görmeyi hiç ummadığınız geçmişte ki sevgililerin gelişi hatta tekrar bir birliktelik isteğiyle geri dönüşleri söz konusu olabilir. Anacak hemen uyaralarım bu sefer sınırlarınızı iyi çizin kuralları siz koyun yani oyunu siz yönetin ki tekrar üzülmeyesiniz. İsteğinizin ne olduğunu açıkça söyleyin hemde en baştan eğer evlilik beklentisi içinde iseniz bunu daha ilişkinin en başında söyleyin. Geçmiş tecrübeleden ders alın bazen kendinizi tam olarak ifade edemediğiniz ilişkiye yönelik beklentilerinizi dile getiremediğiniz zorlandığınız oluyor daha en başında karşınızdakine neyin ne olduğunu söyleyin bu sefer bunu yapın.

Bu sene sosyal anlamda oldukça faalsiniz. Eğitiminize yönelik ekstra kurslara ya da direkt hobi olarak gerçekleştireceğiniz etkinliklere kurslara devam edeceksiniz. Eğitim hayatı devam edenleriniz yüksek lisans ya da doktara gibi bir çalışma içine girebilir yada mevcut böyle bir durumu olanların ise zorlanmadan bu çalışmalarını tamamlayacaklarını söyleyebiliriz. Bu yıl yeni bir beceri edinmeniz olası; yüzme bilmiyorsanız yüzme öğrenebilir, yeni bir müzik aleti çalmayı öğrenebilirsiniz. Yâda sürücü kursuna yazılabilirsiniz yani hayatınızda daha önceden olmayan bir beceri geliştirmeniz söz konusu.

Ocak gibi son derece yoğun olacağınız bir dönem yaşayacaksınız ancak bunca koşturmaya nasıl dayanıp her işi vaktinde yetiştirdiğinize siz de şaşıracaksınız. Ocak sonu iş hatayında çok samimi olmadığınız sizi uzaktan uzağa gören ancak sizden hoşlanan birinin varlığı söz konusu olabilir bu kişi ile özel bir görüşme gerçekleşebilir eğer ciddi bakarsanız bu insanla evlilik söz konusu. Sadece sizin kendinizden emin olmanız gerekli çevrenin olumlu referanslarıda bu kişinin üzerinde olacak.

2014 Şubat ayı balık burçları evliler için çok güzel geçecek kısa bir kış tatili ile aşk tazeleyebilirler. Bazılarınızın ailesinde hamilelik haberi olabilir aileye yeni katılacak sürpriz bir birey hem şaşkınlığa sebep olurken hem de mutluluk getirecek.

Mart ayı iş hayatınızın yoğun olduğu kazancınızın arttığı ancak hesapta olmayan ekstra harcamaların gündeme geleceğini söyleyebiliriz. Gene bu ay içinde kardeşlerinizle ilgili sizi de mutlu edecek gelişmeler yaşanacak. Bir arkadaşınızla aranızda duygusal bir yakınlaşma yaşanabilir yada şöyle desek, iyi anlaştığınız bu kişi ile arkadaşlığınızın farklı bir boyuta taşındığını göreceksiniz. Burada bir kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz duygularınızdan tam da emin olamama neticesinde.

Nisan ayı daha durağan görünüyor iş arkadaşları ile dışarıda görüşmeler söz konusu olabilir yani arkadaş toplantıları. Bu ay sonu yapacağınız bir görüşme yada alacağınız bir haber sizi oldukça etkileyecek.

Mayıs ayı akraba ziyaretleri yada erkek yada kız arkadaşınızın daha doğrusu partnerinizin ailesi ile tanışma söz konusu olacak kendinizi biraz gerilmiş hissetseniz de oldukça olumlu geçecek. Bu ay sonu iş yerinden bir arkadaşınızın özel bir sorunu ile ilgilenmek dert dinlemek durumunda kalabilirsiniz.

Haziran ayı yoğun ancak güzel görünüyor. Yeni biri ile tanışabilir ve ondan çok etkilenebilirsiniz. Bazılarınız bu dönemde torun sahibi olabilir. Araba alım satımı da bazılarınızın gündeminde yer alabilir.

Temmuz-Ağustos dönemi hiç hesapta yokken kendinizi bir yurt dışı seyahatinde bulmanız olası. Bu dönemde yurt dışı bağlantılı gelişmeler olacak belki yurt dışında bulunan akraba yada arkadaş ziyaretleri de söz konusu olabilir.

Eylül ayı bekarlar için evlilik ya da bu yönde atılacak bir adım gerçekleşebilir. Evli olanların çocukları ile ilgili ufak sıkıntılar yaşamaları olası. Bu dönemde maddi anlamda rahatlama olacak.

Ekim ayı ikili ilişkilerde uyum maddi açıdan rahatlama var. Evli olup sorun yaşayanlar eşleri ile aralarındaki sorunları çözüme kavuşturacak. Hatta eşi evi terk etmiş olanlar varsa eşlerinin tekrar yuvalarına dönmesi söz konusu.

Kasım-aralık dönemi alacağınız haberlerle sevineceksiniz. Gene bu dönemde kardeş yada çok yakın akrabalarınızla ilgili sizi de mutlu edecek gelişmeler yaşanacak düğün yada bebek haberi gibi. Kasım sonu ailenize ait bir gayrimenkul alımı söz konusu.

Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Balık Burç Yorumları

2014 yılı boyunca hayatınızda iyi bir takım ilerlemeler olacaktır. Yaşam alanınızda bir çok eylemlerde bulunmanız olmasıdır ve yeni girişimler hayatınıza yenilikler getiriyor olacaktır. Siz bu yıl toplumda anlamda kendinizi muhtemel olabilecek en yüksek seviyelere çıkartmanıza yardımcı olacak yüksek mevkideki insanlar ile iyi ve güçlü bağlantılar elde etmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca kişisel özgüven düzeyi de bu süreçte mümkün olan en yüksek oranda artacağından, bu yıl daha önce hayalini kurduğunuz ideallerinizi yaşamak mümkün olacaktır. Tamamen bireysel, fazlasıyla özgün ve kartlarını her ne koşul olursa olsun açık ve net şekilde oynamanız, incelik ve diplomasi yeteneğinizi maksimum düzeyde kullanmanız, bu yıl ne şekilde olursa olsun, önünüze çıkabilecek engelleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır. kariyer alanında önemli olacak ve büyük değişikliklere yol açacak gelecek planlamaları yapacaksınız. Kişisel özelliklerinizi ve yeteneklerinizi kullanacağınız yeni alanlara atılma arzusu duyacaksınız. Aynı şekilde sınırlarınızı zorlayıcı şekilde çok çalışmak da gerekecektir. Duygusal konularda tatmin edici bazı gelişmeler yaşamak sizi asıl konsantre olmanız gereken alanlara yoğunlaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Alıntı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst