2014'te Aslan'ları neler bekliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.517
Puan
113
Konum
İstanbul

2014 Aslan Burcu

Aslan burçları bu yıl sizin için iki farklı dönem gibi olacak yılın özellikle ilk dört ayı zorlayıcı biraz sıkıntılı geçecek ancak bu dönemden sonra bir o kadar rahatlama yaşayacağınız yılın ikinci yarısı size bekliyor olacak. Dediğimiz gibi yılın ilk yarısı özellikle -ilk dört ay-atlatıldıktan sonra sizin için bereketli,rahat,arzularınıza kavuşacağınız bir 2014 başlayacak.Bu yıl strese bağlı cilt sorunları yaşayabilirsiniz.Kış aylarında kilo problemi de yaşanabilir yediklerinize dikkat etmelisiniz fazla kalorili gıdalardan kaçının.

Aslan burcu 2014 Ocak ayı sizi yoran yoğun bir çalışma temposu ile başlayacak iş yerinde çıkan problemlerle uğraşma durumunda kalacak bu arada ailenize daha az zaman ayırmaya başlamanız eşinizle aranızda ufak tartışmaların çıkmasına neden olabilir. Gerek özel yaşamınızda ki arkadaşlarınızla gerekse ofis ortamındaki arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Duygusal davranmaktan kaçınmalı aradaki mesafeyi korumalısınız.

Şubat ayı sağlığınıza daha bir önem göstermeniz gerekebilir bu dönemde ufak çaplı rahatsızlık yada gıda zehirlenmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz özellikle tükettiğiniz gıdaların raf ömrünü dikkate alarak hareket etmeye özen gösterin. Kalbi boş olanlar bu ay sonuna doğru arkadaş ortamında hoşlanacakları biri ile tanışabilir ancak bu dönem başlayacağınız bir ilişkinin uzun soluklu olmasını yada evlilikle sonuçlanmasını beklemeyin.Kendinizi fazla kaptırmayacak sanız eğer kısa sureli iyi vakit geçireceğiniz bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Aslanlar 2014 Mart ayı maddi anlamda biraz sıkıntılı olabilir ödemeler konusunda zorlanabilir harcamalarınızda kısıtlama yoluna gidebilirsiniz. Mart sonu ilişkilerinde sorun yaşayanlar ani bir ayrılık kararı alabilir. Bazılarınız beraber olduğu insanın ailesi ile tanışmak durumunda kalarak beklemedikleri bir şekilde ilişkilerinin daha ciddi bir yönde ilerlediğini görebilir ancak bu durumun size huzursuz etmesi olası çünkü böyle bir ilişkiye henüz hazır olmadığınızı düşünebilirsiniz mart ayı gönül ilişkilerinde biraz karışık bir dönem görünüyor zaten iş hayatınızda yaşayacağınız yoğunluk ve stresten özel hayatınıza yönelik ciddi kararlara hazır olmanız zor. 2014 burç yorumları gene bu dönemde eğitimle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir bu sizin kendi eğitim hayatınızla ilgili alacağınız bir karar olabileceği gibi çocuklarınızın eğitimi ile ilgili olumlu yada olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Nisan ayında maddi açıdan az da olsa bir rahatlama yaşanacak bu sizinde ümidi kestiğiniz üzerinden uzun zaman geçmiş bir ödemenin gelişi ile olabiliceği gibi miras yolu ile gerçekleşecek bir satıştan elinize geçecek bir miktar parada olabilir.Ancak dediğimiz gibi maddi bir rahatlama hissedilecek.Gene bu ayda bazı aileler aileye yeni katılacak bir bireyin müjdesini alabilir.Nisan ayında size mutlu edecek haberler alacaksınız. Özellikle aile ve yakın çevrenizle ilgili güzel gelişmeler yaşanacak.

Mayıs ayı yoğun bir iş temposu artan kazanç görünüyor.Bu terfi etmeniz neticesinde de olabileceği gibi kendi işinizin patronu iseniz işlerinizdeki artışın yada sizin için bereketli bir ortaklığın sonucunda da olabilir.

Haziran gibi ofis ortamında yeni çalışma arkadaşlarınızdan birine karşı duygusal anlamda bir şeyler hissedebilirsiniz ancak bu kişi sizin için iyi bir seçim değil ilerleyen zamanda canınızı sıkacak gelişmeler yaşayabilirsiniz mümkünse hiç başlamayın özellikle uzun zamandır devam eden sorunsuz bir birliktelik yaşıyorsanız var olan ilişkinizi riske attığınıza değmez.

Temmuz gibi iş hayatınızda bir takım değişiklikler olabilir yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli bir geçiş yapmanız söz konusu olabilir. Parasal anlamda daha aktif ve hırslı olacaksınız. Aile büyüklerinden birinin sağlık problemleri ortaya çıkabilir.

Ağustos ayı iyi bir tatil ya da beklenmedik bir iş seyahati olabilir bu dönemde kısa süreli yolculuklara çıkmanız olası ancak her nereye ne için gitmiş olursanız olun son derece memnun döneceksiniz. Ay sonuna doğru akrabalarınızla ya da komşularınızla ilgili daha doğrusu yakın çevrenizle ilgili gelişmeler yaşanabilir buda çevrenizle gidiş gelişlerinizi artıracak yoğun bir trafik yaşanmasına sebep olacak.

Eylül ayı gayrimenkul alım satım işleri yaşanabilir bu size ailenizden kalan bir ev ya da evli iseniz eşinizin tarafından miras yolu ile edinilmiş bir mal olabilir. Evliliğinde sorun yaşayanların hayatlarında mucizeler yaşayacakları bir döneme gireceklerini söyleyebiliriz. Gerek eşiniz gerekse siz daha sabırlı daha anlayışlı bir döneme gireceksiniz bu zaman zarfında iki tarafında alilerinin karşılıklı anlayışlı tavırlarıyla ilişkinize yönelik olumlu gelişmeleri desteklemeleri de sizi birbirinize bağlayacak. .Gene bu ay içinde aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün özellikle kalbi boş olanlar ya da ciddi bir ilişki arayışı içinde olanlar için güzel gelişmeler yaşanacak. Beklediğiniz kişi ile ortak bir dost ya da arkadaş vasıtası ile tanışıp sağlam temellere dayalı ileriye yönelik ciddi bir ilişkinin başlaması muhtemel. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir, dikkat. Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından destek alabileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün.

2014 Aslan burçları için Ekim kasım ayları iş yaşamınızla ilgili önemli kararlar almamalı ve bu konuda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz.. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. kaslarınızla ilgili ufak tefek ağrılarınızı ihmal etmeyin ilerleyen zamanda ciddi rahatsızlıklara dönüşmeden müdahale etmenizde fayda var. Çocuklarınızla ilgili problemler ortaya çıkabilir arkadaş çevrelerini beğenmemeniz den dolayı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili yeniliklere gidebilir yeni eşyalar alabilir yaşam alanınızda sizi mutlu edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Aralık ayında özel yaşamınızda bir takım karışıklıklar olabilir eşinizin ya da sevgilinizin kıskançlığı yüzünden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gene bu dönemde bazılarınız otomobil alabilir ya da mevcut otomobilini değiştirebilir.

Alıntı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.517
Puan
113
Konum
İstanbul
2014 Aslan Burç Yorumları

2014 yılı içinde Uranüs ve Satürn burcunuzda korkunç elverişi bir pozisyon içinde bulunacaktır. Aslan burcu kişileri özellikle iş ve kariyer alanında büyük gelişme ve ilerlemeler kaydedecekler. Aynı şekilde Jüpiter’in de Yengeç burcuna geçerek 12. evinizi işgal etmesiyle de yaptığınız iş neticesinde ruhsal ve fiziksel büyüme, genişleme ve zenginlikler yaşayacağınız anlamına geliyor. Kariyerinizde bu yıl içinde muazzam ilerleme olacaktır. Karlı ve son derece destekleyici oluşumlar içine gireceksiniz. 2014 yılında yine gezegenlerin güçlü manyetik enerjisi ne yazık ki duygusal konularda kariyer kadar destekleyici olmayabilir. Özellikle yeni yılın ilk yarısında duygusal konularda mesafeli, düşünceli ve olgunlaşmalara ihtiyaç duyar bir ruh hali içinde olmanız muhtemeldir. Evli Aslan çiftleri ise yıl içinde mutluluğu ve huzuru bir arada bulacakları zamanları yaratmak zorunda kalabilirler.

Diğer yandan nakit akışı yeterli ve düzenli olacaktır. Jüpiter ve Güneş sayesinde 2014 yılı içerisinde tasarruf yaparak geçmiş harcamalarınızı telafi etmek için özel bir şans sunulabilir. Özellikle maddi anlamda öngörülebilir ve pürüzsüz dev gelirler ile beklenmedik ve çok sayıda iş yatırımlarından kaynaklanan gelirleri elde etmeniz mümkün. Bu nedenle ekonomik gelirlerinizde ve kaynaklarınızda güvenli bir artış ile zenginlik hissedebilirsiniz.

Alıntı

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.517
Puan
113
Konum
İstanbul
2014-size-neler-getirecek-temmuzdan-sonrasi-surprizlerle-dolu-3905091.Jpeg


2014 size neler getirecek? - Temmuzdan sonrası sürprizlerle dolu

Bu yıl sizin için ikiye ayrılıyor... Jüpiter ile beraber temmuz ayının ortalarına kadar ruhsal arınma ve temizlenme döneminden geçeceksiniz. Bu dönemde yaptıklarınız yılın ikinci yarısı için bir ‘hazırlık süreci’ olacak. Temmuzdan sonra ise karşınıza hem kariyer hem de kişisel alanda daha fazla dikkat çekeceğiniz pek çok fırsat çıkacak...

ASLAN BURCU - 23 Temmuz -23 Ağustos

İŞ, PARA VE KARİYER
Aslan ve Yükselen Aslan’lar 2014 yılında Temmuz’un son haftasından itibaren oldukça şanslı bir sürecin içine girecekler. Burcunuzda ilerleyecek olan bereket gezegeni Jüpiter transiti sayesinde yaşam enerjiniz çok daha rahat bir şekilde etrafınıza yansıtabileceksiniz. Yılın ilk ayları iletişimsel konularda biraz yıpratıcı geçebilir. Transit Mars’ın Terazi burcunda Temmuz sonuna kadar devam edecek geçişi ve 1 Mart - 24 Mayıs tarihleri arasındaki retro hareketi yakın çevrenizle olan paylaşımlarınızda birtakım blokajlar getirebilir. Bu süreçte şans gezegeni Jüpiter Yengeç burcunda ilerlerken size ruhsallık ve arınma yolu ile huzur bulmanızda yardımcı olacaktır. Temmuz ayına kadar olan dönemde büyük şirketlerden gelen fırsatlar kapınızı çalabilir. Bu imkânları değerlendirebileceğiniz süreç ise 16 Temmuz 2014 itibariyle başlayacaktır. 2015 yılının Ağustos ayına kadar sizi ilgilendiren tüm konularda yenilenme gücüne sahip olacaksınız. Evlenme veya çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz.
Akrep burcunda ilerlemekte olan Satürn gezegeni geçen yıldan beri aile, yuva ve yerleşim yerinize ait konularda sizden ciddi adımlar atmanızı istiyor. 2014 yılında Satürn gezegeni 9 - 23 Ağustos arasında doğmuş olan Aslanları biraz daha fazla zorlayacaktır. Sabrınızın test edildiği hissine kapılabilirsiniz. Yaşam temellerinizi sağlamlaştırmak için çalışırken, gelecek hedeflerinizi ciddiyetle ele almalısınız. Yuvanıza ait konulardaki sorumluluklarınız, mesleki konulara yeterince odaklanmanızı zorlaştırabilir. Aile büyüklerine, ebeveynlere ait konular bağlayıcı olabilir. Evlilik gibi ciddi konularda da önemli gelişmeler yaşanabilir. Evlenerek sorumluluk üstlenme olabileceği gibi yolunda gitmeyen bir ev hayatı da Satürn’ün testleri karşısında ciddi sarsıntılar geçirebilir.

AŞK, EVLİLİK VE İLİŞKİLER
2014 yılında Ağustos ayından sonra şans gezegeni Jüpiter’in burcunuza geçmesiyle tüm Aslan ve Yükselen Aslan’lar için keyifli bir süreç başlayacak. Çevrenizle ilişkilerinizde ve kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda daha rahat koşullar içinde olacaksınız. Karşınıza çıkacak kişiler size mutluluk getirebilir, yeni fırsatlar hayatınıza neşe katabilir.
Uranüs’ün de sizin gibi ateş elementinden olan Koç burcundaki destekleyici etkisi sayesinde aşk kapınızı hiç beklenmedik bir yer ve zamanda çalabilir. 2014 yılında 1 - 9 Ağustos arasında doğmuş olan Aslan’lar ani başlayabilecek ilişkilere daha açık olacaklar. Yurtdışı seyahatleri veya yabancı kültürlerden olan kişiler ufuklarınızı genişletmeniz ve yeni tecrübeler edinmenizi sağlayabilirler.
Evlenmeyi düşünen veya yeni bir yerleşim yerine geçmeyi düşünen Aslan’lar henüz harekete geçmediyse, bu yıl sonuna kadar hayatlarını sağlam temeller üzerine oturmak durumundalar. Güçlü beraberlikler daha da güçlenirken, pamuk ipliğine bağlı ilişkiler sona erme noktasına gelebilir. Yuvanız ve kariyer hedefleriniz arasındaki dengeyi üzerinize düşen sorumlulukları gerektiği gibi yerine getirerek yapmalısınız.
Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkı yakalamanız daha kolay olacaktır. 29 Eylül - 23 Ekim arasında arkadaşlarınızla paylaşımlarınız olumlu etkiler altında olacaktır. 16 Kasım - 10 Aralık arasındaki dönemde Venüs’ün güzel desteğiyle aşk hayatınız hareketleniyor. Sizi mutlu edecek heyecan getirici deneyimler yaşayabilirsiniz.

SAĞLIK
2014 yılının ilk yarısı gökyüzündeki geri hareketler ve özellikle Mars geri hareketi herkesi yoracak gibi görünüyor. Ocak ayının sonuna kadar devam edecek olan Venüs geri hareketi sağlık ile ilgili alanda eksik bırakmış olduğunuz tedavilerinizi tamamlamanızı gerektirebilir.
Satürn’ün Akrep burcundaki transiti de özellikle 9 - 23 Ağustos arasında doğmuş olan Aslan ve yükselen Aslan’ların iskelet sistemine ait konularda birtakım şikâyetler yaşamalarına sebep olabilir. Bebek sahibi olmayı isteyen Aslan ve Yükselen Aslan kadınları için ise 2014 yılı hamilelik ve
bebek getirebilir.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?
Merkür 2014 yılında 6 - 28 Şubat, 7 Haziran - 1 Temmuz ve 4 - 25 Ekim 2014 tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde başlayacak olan bu geri hareket dönemlerinde birtakım aksaklıklar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir. İletişimlerinizde daha anlayışlı davranmalısınız.
6 - 28 Şubat 2014 arası Merkür Balık burcunda geri gitmeye başlayacak ve Kova burcuna doğru geri hareket yapacak. Başkalarıyla ortaklık içinde olduğunuz maddi konularda aksaklıklar yaşayabilirsiniz.
Merkür 7 Haziran - 1 Temmuz 2014 arasındaki geri hareketine Yengeç burcunda başlayacak ve İkizler burcuna doğru geri gidecek. Bu süreçte kontrolünüz dışında gelişen olaylar sosyal hayatınızda birtakım aksaklıklar yaşamanıza sebep olabilir. Özel hayatınızla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Dedikodulara, ikiyüzlü kişilere ve arkanızdan iş çevirenlere çok dikkat etmelisiniz.

Yükselen burcunuza göre 2014

Yükselen Koç: 2014 yılında ortak finansal alanda etkisini devam ettiren Satürn transiti size başkalarıyla birlikte hareket etmekte olduğunuz yatırımlarda sıkışma yaşatabilir. Yatırım konularında 1 Mart - 24 Mayıs arasında riske girmemelisiniz. Güç çekişmeleri ve otorite ile mücadele üzerinizde aşırı stres yaratabilir. Yılın ikinci yarısında Jüpiter sizi yılın aşkta en şanslı burcu yapıyor.
Yükselen Boğa: Akrep burcundaki Satürn transitinin ilişkiler, ortaklıklar ve finansal paylaşımlar gibi konularda sebep olduğu bağlayıcı koşullar, istediğiniz gibi hareket etmenizi engelleyebilir. Öte yandan Mars transiti de çalışma ortamınızda rekabet durumu yaratabilir. Özellikle Mars’ın geri hareket yapacağı 1 Mart ile 24 Mayıs arasında gerginlikler yaşanabilir.
Yükselen İkizler: 2014 yılının sonuna kadar iş hayatında sistemli bir çalışma temposu içinde olmanız yararınızadır. Çünkü Neptün transiti etkisiyle kariyer konularında yanlış kararlar alma riski içine girebilirsiniz. 1 Mart - 24 Mayıs arasındaki Mars retrosu aşk hayatınızda sizi zorlayabilir. Temmuz sonrasında burcunuza geçecek olan Jüpiter sizi ilişkilerinizde popüler yapacaktır.
Yükselen Yengeç: Temmuz 2014 itibariyle Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter parasal alanda sizi yılın en şanslı burcu haline getirecek. Yaratıcı yeteneklerinizi yüksek bir özgüven ile geliştirebilirsiniz. Plüton transiti etkisinde her türlü ilişkilerinizde bir güç savaşı içine girmiş gibisiniz.
Yükselen Aslan: Yıl genelinde dikkatli hareket etmeniz gereken en önemli konuların başında ortak finans alanı geliyor. Parayla ilgili girişimlerde sağlam adımlar attığınıza emin olun. Yurtdışıyla ilgili işler ufkunuzu genişletecektir. 1 Mart - 24 Mayıs tarihleri arasındaki Mars retro hareketi iletişimsel alanda birtakım blokajlar getirebilir.
Yükselen Başak: İlişkilerinizdeki sorunları çözmek için 31 Ocak’a kadar olan zaman dilimini kullanabilirsiniz. 1 Mart - 24 Mayıs arasındaki Mars retrosunda şahsi ve ortak kazançlar konularında ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ağustos sonrasında maddi eksende süregelen stresler ve engeller hafifleyerek size rahatlama getirmeye başlayacaktır. Bu dönemde Jüpiter’in de Aslan burcuna ilerlemesi kendi iç dünyanıza dönerek ruhsal olarak arınmanıza yardımcı olacaktır.
Yükselen Terazi: Akrep burcunda ilerleyen Satürn sizi maddi konularda sıkıştırmaya devam edeceği için para ile ilgili alanlarda sabırlı davranmalısınız. Jüpiter etkisiyle yılın ilk yarısında mesleki platformda kurduğunuz bağlantıları ve yaptığınız girişimleri yılın ilk yarısında sosyal hayata aktarabilirsiniz. Mars’ın geri hareket yapacağı 1 Mart - 24 Mayıs tarihleri arasında evliliklerdeki dengeler aniden değişebilir.
Yükselen Akrep: Hayata bakış açınızda farklı yaklaşımlar geliştirmek ve daha fazla sorumluluk üstlenmek durumundasınız. 1 Mart - 24 Mayıs arasında Mars geri hareket yaparken sinirleriniz gerilebilir ve tepkilerinizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara karşı uyanık olmalısınız.
Yükselen Yay: Uranüs desteği ile yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarmak için kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Ancak Temmuz ayına kadar süreçte, özellikle 1 Mart - 24 Mayıs arasında aşk hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Temmuz sonrasında Aslan burcuna geçecek olan Jüpiter’in getireceği çevresel fırsatları olumlu değerlendirmelisiniz.
Yükselen Oğlak: Satürn etkisi altında olan grup çalışmalarında daha fazla sorumluluk üstlenmek durumundasınız. Yılın ilk yarısında ikili ilişkilerde şanslı konumdasınız. Ancak Uranüs’ün aile ve yerleşim yerine ait konularda getirebileceği ani gelişmeler sizi şaşırtabilir. Mars’ın geri hareket yapacağı 1 Mart - 24 Mayıs tarihleri ev ile kariyer ekseninde oldukça zorlayıcı geçebilir.
Yükselen Saka: Yılın ilk yarısında Jüpiter’in olumlu desteğini çalışma hayatınızla ilgili konularda hissedeceksiniz. Akrep burcunda ilerleyen Satürn kariyerinizde çok daha ciddi odaklanmanızı gerektiriyor. Mars’ın geri gideceği 1 Mart - 24 Mayıs tarihleri arasındaki dönemde çıkacak problemleri çözmek enerjinizi tüketebilir. Neptün etkisiyle maddi alanda yanlış kararlar alabilirsiniz.
Yükselen Balık: Mars yılın ilk yarısında Terazi burcunda uzun süre kalacağı ve Uranüs ile sert etkileşim kuracağı para konularında beklemediğiniz engellerle karşılaşma ihtimali yüksek olabilir. Alacak, kredi, borç ve ödeme konuları özellikle 1 Mart - 24 Mayıs arasındaki Mars retrosunda karmaşıklaşabilir, planlarınız yolunda gitmeyebilir.

2014’e genel bakış
Bu yıl daha çok Temmuz ayına kadar bekleme ve hazırlanma dönemindesiniz. Jüpiter, Yengeç burcundayken hayatınıza arınma, kendinize dönme fırsatı ve olayları akış içinde değerlendirebileceğiniz bir dinlenme, düşünme imkânı getirmekte. 16 Temmuz tarihine kadar Jüpiter daha çok ruhsal arınma, temizlenme ve sıkıntılardan kurtulma yönünde etki gösteriyor. Ailevi konular, eskilerle ilgili gelişmeler, geçmişe yönelik ya da sizi duygusal açıdan bağlayan konular kendiliğinden çözülme ve toparlanma yoluna girebilir. Yılın ilk yarısında yapacağınız şeyler, aslında ikinci yarı için hazırlanma şeklinde olabilir. 16 Temmuz’da Jüpiter’in burcunuza ilerlemesi ile birlikte hayatınız açısından yeni bir döngü başlamakta. Jüpiter şansı, gelişmeyi, öğrenmeyi, hayatı anlamayı ve geniş ilişkilerden yararlanabilme olanaklarını sunan gezegendir. Jüpiter hem maddi, hem de manevi zenginlikler ve iyi huyla yakından ilişkili olduğu için bu dönemde kişisel planda önemli adımlar atabilir ve kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz.
gecikmeler olabilir
Bu sayede 2014’ün ikinci yarısında ve 2015’in ilk yarısında daha fazla parlayacağınız, dikkat çekeceğiniz, yabancılarla ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, daha sık yolculuk yapabileceğiniz, eğitimde, kişisel alanda ve kariyer konularında güçlü kişilerden destek göreceğiniz fırsatlar ortaya çıkacaktır. Babanızdan gelebilecek olanaklar ya da erkekler açısından baba olmak söz konusu olabilir. Eğer yükselen burcunuz Aslan ise, bu size girişimlerinizde ilerleme ve güven sağlayacaktır.
Ancak bu arada Satürn’ün getirdiği kısıtlamaları da hatırlamakta fayda var. Satürn özellikle bu süreçte 9 Ağustos’tan sonra doğmuş olan Aslan’lara daha fazla disiplin, bazı sınırlamalar ve dikkatli olma ihtiyacı getirmekte. Şu anda ev, ailevi konuları, toprakla ilgili konuları açıklayan evde, Akrep burcunda ilerleyen Satürn sizi fazlasıyla oyalıyor ve kendi içinizde düşünmeye itiyor. Bu dönemde, özellikle yükselen burcu Aslan olanlar için kariyerlerinde zaman alan uğraşlar, beklemeler ve gecikmeler söz konusu olabilir. Aslında Satürn bu süreçte sizi gelecek yönünde düşünmeye ve harekete geçmeye yöneltiyor ancak bir dip noktasından da geçilmekte. Bu sayede eksik yönlerinizi tamamlayabilir, kendiniz için sabırlı davranarak bir temel atabilirsiniz. Bu yıl neyse ki Jüpiter’in yılın ikinci yarısında burcunuza ilerlemesi üzerinizdeki ağırlığı ve ataleti azaltmaya başlayacak. Kısaca Satürn Akrep burcunda ilerlerken ailevi sorumluluklar, eve yönelik işler ağır basarken, kendinizi meslekten çok özel konulara odaklamanız gerekebilir.
bakış açınız değişecek
Bu arada Uranüs’ün 2010’dan bu yana Koç burcunda ilerlemesi pek çok Aslan için tazeleyici ve yenilikçi düşüncelere açan bir rüzgâr estirmekte. Uranüs yenilenmeyi, sürprizleri ve uyanışları anlatan gezegen olarak, bu süreçte hayatınıza yeni insanlar, uzaklarla ilgili konular, eğitsel imkânlar getirebilir. Yeni bir bakış açısı kazanmak, ufkunuzu genişletmek konusunda sürpriz deneyimlerle karşılaşabiliriz. Aynı zamanda uzaklarla ilgili haberler, yolculuklar, yeni düşünce ve bakış açıları da hayatınıza heyecan getirebilir. Bakış açınızı ‘reset’leyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu etkiler Temmuz sonrasında daha dikkat çekici hale gelebilir.
Ancak finansal konularda, borç alacak işlerinde, içerisinde miras olan durumlarda ve genel olarak harcamalarınızda ve spekülatif konularda kimi zaman çok parlak ve gerçekmiş gibi olan koşullara dikkat etmeli, bu konularda kendi kendinizi kandırmamaya dikkat etmelisiniz. Kimi zaman parasal konularda, bankaya yönelik işlerde yanılma, hatalı değerlendirme ve aldaltılma riski içeren koşullar ortaya çıkabilir. Kredi kullanırken de elinizdeki kaynakları gerçekçi bir şekilde değerlendirmeye dikkat etmelisiniz.
Ayrıca bu süreçte, 2008’den bu yana çalışma koşullarınızda yaşanan yorucu değişim ve dönüşümler var. Bu süreç 2015 yılına kadar ani değişiklikler yeni bir çalışma ve iş ortamı yaratmanıza yardımcı olabilir.

Milliyet

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst