2014’ün renkleriyle güzelliğinizi vurgulayın

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.297
Tepki
83.533
Puan
113
Konum
İstanbul
2014’ün renkleriyle güzelliğinizi vurgulayın

448809900980.jpg


Makyajda bu yaz, deniz, kum, deniz kabukları üzerindeki değişen renk tonları, güneşin doğu-şu ve güneşin batışında ki tüm renkler belirliyor yaz makyajını. Özellikle deniz kenarında yaptığımız güzel bir tatili vurguluyor bu renkler. Yaz tatil, deniz, kumsal ve güneş olarak.



Deniz kenarında bir gün


Deniz suyundaki masmavi ton rengi, göz makyajında göz farı olarak, eye - liner'da göz kalemi yine mavi ton ve tırnaklarda oje olarak deniz mavisi renkleri çok revaçta. Bu mavi tonları Dior, L'oreal de bulunuyor.

Plajda kumların içinde bir gün

Plajda şezlongunuza uzanmış güneşlenirken, göz makyajında far olarak, etrafınıza kumlara baktığınızda gördüğünüz kum rengini, ve kumdaki deniz kabukları üzerinde tüm renk tonları, kahveden kızıla çalan rengi, açık kahve ve bal karışım tonu.

Ruj da şeffaf nektar rengi ve tırnaklarda daha koyu nektar rengi.

Bu renkler Bobbi Brown, Este Lauder, Giorgıo Armani markalarında bulunuyor.



Yine plaj' da kumlardayız



Kızgın öğlen güneş ışığının, kumların üzerine yaydığı pırıltılı sarı ton rengi.

Bu sarı ton rengi gözde far, dudaklarda ruj olarak kum renginin hafif pembemsi ten rengi tonu ve yine tırnaklarda oje olarak öğlen güneşinin sarı tonu.



Güneş batarken gökyüzündeki renkler ve deniz üzerine yansıyan ışık tonu



Deniz kenarında oturup güneşin batışını seyretmek ne kadar keyif vericidir? Koca bir günün sonu biterken güneşin gökyüzündeki o renk tonları sarıdan oranja, kırmızıdan koyu kırmızıya hatta daha kızıla dönüşen tonları ve denize suya yansıyan pırıltılı ışık tonu harika bir renktir. Göz makyajında far ve göz kalemi olarak, dudaklarda açık oranj rengi lipgloss, tırnaklarda ise oranj kırmızı karışım rengi oje olarak moda. Chanel, Mac gibi markalarda bu renkler bulunuyor.



Güneşin doğarken deniz üzerine yansıyan pırıltısını seyretmek



Güneş doğarken koyudan ton - ton açılan renk tonları müthiş güzeldir. O tonların deniz suyuna yansıyan pırıltılı rengi insana huzur verir ve yeni bir günün doğuşunu seyretmek. Güneşin doğuş renkleri koyudan en açık tonuna kadar olan renkler.



Göz makyajında tatlı kahve tonu, pembe gül rengi, pembe ve kayısı tonu karışım rengi, çok açık toz pembe ten rengine yakın ton.



Allıkta yine açık pembe gül rengi, dudaklarda ise ruj olarak sıklamen çiçeği ton rengi ve oje olarak ta ayni ton. Lancome, Givenchy gibi markalarda bu renkler bulunuyor.



Yaz makyajınızı yapmadan önce cildinizi ön bakım ile hazırlayın, yani bir nem maskesi yapın canlandırın. Daha sonra bronz tene sahip olduğunuz için renkli nemlendirici sürmeniz kafi dir. Yaz renkleriyle güzelliğinizi vurgulama zamanı.
 

-Gizem-

Daimi Üye
Katılım
3 Mayıs 2012
Mesajlar
995
Tepki
561
Puan
93
Konum
Ankara
Plajda kumların içinde bir gün. 2. seçeneği çok yakıştırıyorum yaz makyajına :istebu:

Emeğine sağlık tatlım :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst