2014 Çocuk Odası Perde Modelleri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
2014 Çocuk odası perde modelleri oldukça fazla çeşit alternatifiyle karşımıza çıkarken çocukların yaş aralıklarına göre de tasarımlar bulmak mümkün oluyor. Çocuk odası perdelerinde bebek odaları, 7-10 yaş arası 10-14 yaş ortalamaları olarak farklı seçenekler perde modellerini şekillendiriyor.

Perdeler bir evin olmazsa olmazları olarak bilinirken çocuklarımızın yaşam alanlarında daha ayrı bir tarz yaratıyor. Çocukların ufak yaşlardan itibaren tarzını şekillendiren ayrıntılardan biri olmasıyla seçimlerinin özenle yapılması gereken perdeler ve eşyalarda bu sezon şık tasarımlar dikkat çekiyor. Birbirinden renkli perdeler bu sezon yavrularımızın ve bizlerin beğenisine sunulurken kız pembe, erkek mavi renk zihniyetinin yanında farklı renklerinde koleksiyonlarda sergilendiğini görmekteyiz.

Çocuk odası perdeleri kumaş özellileri ile dikkat çekerken pamuk ve emprime materyallerden yararlanılarak sağlıklı perdeler sizlere sunulmuştur. Çocuk odası perdesi seçilirken renkli ve yaşına göre desenlerin seçilmesi gerektiği gibi perde boyunun güneşin odaya daha iyi girebilmesi için doğru boyda seçilmesi, fazla uzun olmaması önemlidir. Yaş ortalamalarına göre tasarlanan perdelerde yer alan desenler genelde çizgi film karakteri, çiçekli ve düz renkler kullanılarak hazırlanmıştır. Tasarımcılar perdelerde erkek çocuğu için genelde mavi, turkuaz, sarı renkleri kız çocukları için ise pembe, fuşya, turuncu, lila, mor renkleri mobilya tasarımlarına göre uygun renklerde ve modellerde tasarlıyorlar.

bonprix.com_.tr_1999-TL.jpg


Bebek-Odasi-Perdeleri.jpg


30898129.jpg


Kids-Corner-II.jpg


65938661.jpg


k%C4%B1z-bebek-odas%C4%B1-14.jpg



 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst