2014 Citroën Grand C4 Picasso!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Citroen-Grand-C4-Picasso.jpg


Citroën Grand C4 Picasso, İngiltere’nin en prestijli yayınlarından BBC Top Gear Dergisi tarafından “Yılın En İyi Aile Otomobili” ödülüne layık görüldü.
Almanya’nın otomotiv sektöründeki en iyi yayınları arasında dikkat çeken Auto Motor und Sport, Auto Bild ve Auto Zeitung tarafından layık görüldüğü ödüllerden sonra şimdi de İngiltere’nin en prestijli dergilerinden olan BBC Top Gear Dergisi , Citroën’in ‘Créative Technologie’ imzasını en iyi yansıtan modellerinden biri olan ve 5.7 m2’lik rekor cam alanı ile loft daire ferahlığı yaşatırken, içinde 7 kişiye benzersiz rahatlıkta yolculuk deneyimi sunan Grand C4 Picasso modelini “En İyi Aile Otomobili” ödülüne layık gördü.

Beklentilerin ötesinde bir otomobil olarak dikkat çeken, hem ailelerin hem de bireysel kullanıcıların beğenerek kullanacakları bir otomobil olarak geliştiren Grand C4 Picasso; dünya çapında otomobille ilgili en prestijli ödüllere sahip olmaya devam ediyor.

Tasarım ve konfor
Grand C4 Picasso; teknolojiyi benzersiz tasarımla birleştirme sanatını bir kez daha gözler önüne seriyor. Yeni Citroën C4 Picasso; 5.7 m2’lik rekor cam alanı ile loft daire ferahlığı yaşatırken, 2,84 metrelik sınıfının en uzun dingil mesafesi sayesinde araç içinde 7 kişiye benzersiz rahatlıkta yolculuk deneyimi sunuyor.

Daha fazla konfor için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanan Grand C4 Picasso, koltuk arkası led okuma lambaları, kişiye özel konfor sağlayan 3. koltuk sırasında yer alan havalandırma kanalları ve kişiselleştirilebilen 12 inçlik HD bilgi ekranı, 7 inçlik dokunmatik tablet ekran ile sınıfında ‘ilk’ leri sunan model olma özelliğini sürdürüyor.

Yeni EMP2 platform, daha hafif gövdesi ve alçaltılmış yapısı sayesinde rekor seviyede düşük karbondioksit salımı ve düşük yakıt tüketim değerlerine sahip. Yeni Citroën C4 Picasso sahip olduğu; USB, Bluetooth bağlantı noktası, 220 V’luk priz, park yardım sistemi (otomatik park etme ve park yerinden çıkma), kör nokta uyarı sistemi, lounge pack (ayak uzatma desteği), navigasyon ve otomatik bagaj kapama özellikleri ile sürücü ve yolcularına konforlu bir seyahat vaad ediyor.

Yenilenen güvenlik özellikleri
Güvenlik özellikleri üzerinde gerçekleştirilen üstün çalışmanın sonucu olarak yeni Grand C4 Picasso Avrupa EuroNCAP testinde beş yıldız alan güvenlik özelliklerine sahiptir.

Haziran 2013’te piyasaya çıktığı tarihten bu yana yeni Citroën C4 Picasso beş ve yedi koltuklu modelleri toplamda 50 bin satış rakamına ulaşmıştır.



Citroen-Grand-C4-Picasso-2014-03.jpg


Citroen-Grand-C4-Picasso-2014-14.jpg


Citroen-Grand-C4-Picasso-2014-10.jpg

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst