2013 Yengeçlere neler getirecek?

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
804918_detay.jpg


2013 Yengeçlere neler getirecek?

Kararlı olan Yengeçler için bu yıl fırsatlar yılı olacak...

2013 yılı Yengeçler için sorumluluk yılı... Haziranın sonundan itibaren güzel sürprizler ve türlü iyiliklerle karşılaşacak olan Yengeçlerin kişisel girişimleri ve atılımları için fırsatlar yılı olabilir. İstediklerinde kararlı olan Yengeçler, bu doğrultuda hayatlarının değişmesine hazır olsunlar!

Ekim 2012’den beri Satürn sizin aşk, çocuklar ve yaratıcılık evinizde dolaşıyor. Bu yıl bu alanlarınızda önemli sorumluluklarınız olacak. Aşka ciddi yaklaşmak, hayatınızda önemli kararlar almak, çocuklarınızın sorumluluklarıyla uğraşmak öne çıkabilir. Planlı ve programlı atılacak adımlar, sizi her konuda destekleyebilir, zira güneşiniz de Satürn’den olumlu etkiler alıyor. 26 Haziran’a kadar kadersel alanınızda dolaşan Jüpiter sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Kendinizi, ruhunuzu keşfetmek, yardımlaşmayı ön plana çıkarmak ve daha ruhani şeylerin peşinde koşmak isteyeceksiniz. 26 Haziran ve sonrasıysa, Jüpiter sizi yeni bir dönemin başlangıcına taşıyabilir, zira Jüpiter Yengeç burcunda iyi bir konumda çalışacak. Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir yıl sizleri bekliyor, harekete geçin ve istediklerinize sahip olun sevgili Yengeçler. Haziran sonu doğumlu Yengeçler, kariyer ve iş alanlarında önemli değişimlere maruz kalabilirler. Böyle bir dönemde davranışlarınızla sizi tanıyan insanları şaşkına uğratacak davranışlardan kaçınmalısınız. İşinize ve kariyerinize bakış açınızı değiştirmeniz gerekecek. Olan olaylarda kariyer hayatınıza sıkı sıkıya tutunmak yerine, bu değişimlere göre hareket etmeye çalışın.

* 11 Ocak’taki yeniay, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 17-18 Ocak ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda şanslı günleriniz. 27 Ocak’taki dolunay parasal konularda birkaç gün hassaslıklar yaşamanıza veya parayla ilgili önemli bir konunun gündeme gelmesine neden olabilir.

* 6-7-8 Şubat beklenmedik yerlerden güzel kazançlarınız olabilir. Medya, hukuk, yabancı ortaklı işler alanlarında işiniz varsa fırsatlarla karşılaşacaksınız. 18 Şubat’tan sonra birkaç ay boyunca aşk, eğlence hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda bazı durumları gözden geçireceğiniz bir sürece gireceksiniz. 23 Şubat’ta Merkür seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Bu tarih sonrası birkaç hafta boyunca anlaşmalara imza atmayın.

* 12 Mart’tan sonra artık enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza kaydıracaksınız. Bu alanlarda daha agresif, daha lider ve gözüpek davranacaksınız. 20 Mart ve sonrası kariyer ve iş alanlarınız hareketlenmeye başlıyor. Daha fazla göz önünde olacak, toplum için, işiniz için daha çok sorumluluk üstleneceksiniz. 27 Mart’ta özel hayatınızda özellikle toplum önünde bazı sürtüşmeler ve zorlanmalarınız oluşabilir. Yine bu tarihte oluşan dolunay, ev ve aile hayatınızda bazı sonuçlara ve durumlara ulaşmanıza neden olabilir.

YENİLİKLER DÖNEMİ BAŞLIYOR!

* 10 Nisan’da oluşan yeniay, iş ve kariyer alanlarınızda oluşacak. Bu tarih sonrası iş alanlarınızda herhangi bir yenilik yapabilir, yeni bir karar alabilir veya başlangıçlar yapabilirsiniz.

* 10 Mayıs’taki parçalı güneş tutulması, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda oluşacak. Yeni tanışacağınız insanlar, gireceğiniz çevreler size yeni iş kapıları aralayabilir.

* 11 Mayıs’ta birden fazla iş teklifiniz olabilir. İşten elde edeceğiniz gelirleri artırabilirsiniz.

* 20 Mayıs ve sonrası iş alanlarınızda kendinizi ortaya koymak yerine biraz geri plana çekilmeli, yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve yeni gelen dönemin planlarına hazırlık yapmalısınız. 21 Mayıs’ta iş alanlarınızdaki değişimler, özel hayatınızda bazı sorunlar oluşmasına neden olabilir. Özellikle sevdiğiniz insanın ailesiyle bazı sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız. 25 Mayıs’taki parçalı ay tutulması, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı olaylar yaşamanıza neden olacak. Bu tarih sonrası 6 ay boyunca bu alanlarda duygusallıklar yaşayabilirsiniz.

TEMMUZ AYI YENGEÇLERİN AYI

* 21 Haziran sonrası artık kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler yaparak aldığınız kararları devreye sokabilirsiniz. 26 Haziran’da Merkür kişisel alanlarınızda gerileyecek. Anlaşmalardan kaçının, bu süreçte yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız aman dikkat.

* Temmuz ayı sizin ayınız sevgili Yengeçler. Her tür girişim, başlangıç, yeni kararlar ve adımlarınız için 8 Temmuz’daki yeniaydan yararlanın. 13 Temmuz’dan sonra enerjiniz rahatlamaya başlayacak. İş anlamında daha mücadeleci ama daha üretken bir döneme girmiş olacaksınız. 18-19-20 Temmuz’da gerek aşk hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda şanslı etkiler altında olacaksınız. 22 Temmuz ve sonrası artık daha çok para konuşuyor olacaksınız. Bu süreçte ticaret hayatınız gelişecek, işten elde ettiğiniz kazançlarınızda bir artış söz konusu olabilir.

* Olaysız geçen ağustosun hemen ardından 1-7 Eylül’de yakın çevrenizle beraber planlar yapacağınız ve aşk hayatınızda iyi iletişimde bulunacağınız günler. 19 Eylül’deki dolunay, bir seyahati gündeminize oturtabilir. Veya eğitim alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ve kalbiniz boşsa 26-28 Eylül günlerinin olumlu enerjisinden faydalanmalısınız. Ay sonunda artık daha çok aşk hayatınız hakkında konuşacaksınız.

* 8 Ekim’de aşk hayatınızda bazı sorumluluklarınız olabilir. Aşk hayatınıza bu kadar ciddi yaklaşmak sizi yorsa bile, yaşayacağınız şeyler sonucunda daha da olgunlaşacaksınız.

* 9 Ekim’de oluşan parçalı ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşecek. Uzun zamandır uğraştığınız ve oturtmak istediğiniz işlerinizin karşılığını bu süreçte alabilirsiniz. 21 Ekim’de Merkür aşk hayatınızda gerilemesine başlayacak. Eski aşklar, flörtler bu ay devreye girebilir.

* Kasım ayına aşk hayatılarınız, çocuklarınızla ilgili konularınız aktif olarak giriş yapacaksınız sevgili Yengeçler. 3 Kasım’daki Güneş tutulması, aşk hayatınızda ve çocuk konularında, yine yaratıcılık ve sanat alanlarınızda hızlı olayları hayatınıza taşıyabilir.

* 22 Kasım iş, hizmet alanlarınızda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz.

* Aralık başında oluşan yeniay, iş, hizmet alanlarınızda yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Yaratıcılık ve iletişim konularında harekete geçebilirsiniz.

* 17 Aralık ve sonrası bir olayın içyüzü ortaya çıkabilir. Kadersel etkilerle yüzleşebilirsiniz.

* 21 Aralık’ta Venüs ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. Kendinizi ve ilişkinizi 40 gün boyunca gözden geçirmelisiniz. Eskide kalmış olan ilişkiler devreye girebilir. Sevdiğiniz insanla duygusal konularda anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte evlenmeye kalkmayın.
Habertürk
 

ferah

Daimi Üye
Katılım
2 Ocak 2010
Mesajlar
6.145
Tepki
9.347
Puan
113
Konum
izmir
İnşallah...son 2-3 yıl çok zordu benim için ölümler,hastalıklar maddi manevi sıkıntılar:( inşallah 2013 yılı güzel geçer..
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)


2013’e genel bakış
2013, özellikle ikinci yarısı yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz güzel fırsatlar sunuyor. 26 Haziran’da Jüpiter’in burcunuza ilerlemesi ile birlikte, kişisel gücünüzü başarılı şekilde değerlendirebileceksiniz. Bu aşamada, daha çok bir hazırlık dönemindesiniz, özellikle yükselen Yengeç’ler açısından yılın ilk yarısı bir bekleme ve hazırlanma imkanı sağlamakta. Bu sürede geçmişten kalan şeyler hayatınızdan çıkarken, yerine yenilerini koyma arayışı içerisindesiniz.

Bu dönemde, 2015 yılına kadar Satürn’ün burcunuzla uyumlu hale gelmesi özellikle iş ve mesleki konular açısından avantajlı bir durumda olduğunuzu anlatmakta. Sorumluluk ve disiplin gezegeni burcunuzla uyumlu durumda kalırken, iş hayatında daha dengeli ve istikrarlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Adeta otomatik bir pilota bağlanmış gibi hareket etmeniz bile mümkün ancak böyle bir dönemde gelişmekte olan fırsatlara karşı kayıtsız kalmamalı ve ortaya çıkan dengeyi kendinizi geliştirmek için kullanmaya bakmalısınız. Akrep burcundaki Satürn önemsediğiniz, kişisel açıdan zevk aldığınız bir konuyu, hobiyi ciddi şekilde ele alabileceğinizi göstermekte. Bu dönemde disiplin ve sorumluluk almaktan çekinmeyecek, hatta zevk aldığınız konuları bile bir sorumluluk alanı haline dönüştürebileceksiniz. Ayrıca bu dönemde çocuğunuzun konuları ile daha yakından ilgilenebilir, bazı konularını kendinize sorumluluk edinebilirsiniz. Ancak bu konum aynı zamanda aşkta ve sevgi ilişkilerinde yeteri kadar yakınlaşamamaya, soğumaya ve bazı endişelere, aşktan keyif almakta zorlanmaya da işaret edebilir. Kendinizi aşırı kasmamalı ve yaratıcı bir konu üzerinde çalışıyorsanız, bunu kendiniz için bir yük haline getirmemeye bakmalısınız. Her durumda Satürn transiti altında kendinizi duygusal açıdan daha iyi konsantre edebileceğiniz, kişisel yeteneklerinize, tutku duyduğunuz konulara ciddi bir biçimde yönelebileceğiniz imkanlarınız olacak.

2010 yılında Koç burcuna ilerleyen Uranüs de sizi, özellikle kariyer alanında daha cesur ve özgür kılmaya başladı. Bu sürecin önümüzdeki yıllarda da devam ettiğini görüyoruz. Meslek, şöhret ve tanınma evinizdeki Uranüs, kariyerinize önemli sıçramalar, ani olaylar ve kendi yeteneklerinizi daha cesur biçimde test edebileceğiniz fırsatlar sunuyor. Belki bu durum 2010 yılında çok ani ve sarsıcı biçimde geliştiği için hayatınızı altüst etmiş gibi gözükse de, aslında, şimdi Uranüs’ün ritmine ve sürprizlerine alışmış durumdasınız. Uranüs aniden sarsarak uyandıran, insanı şoke ederek özgürleştiren, bağımsız kılan bir gezegendir. Hayatımıza yenilenme ve özgürleşme getirir. Bu nedenle, son yıllarda sizi harekete geçiren, daha bağımsız ve farklı kılan durumlara karşı direnç göstermemeli ve kendinizi yenilemeye devam etmelisiniz. Sürprizler hayatınızın bir parçası haline gelirken, bu durumdan özellikle 26 Haziran- 4 Temmuz doğumlu Yengeç’ler fazlasıyla etkilenmekteler. Eğer bugünlerde doğmuşsanız, 2013 size yenileyici ve uyandırıcı deneyimler getiriyor. Aynı zamanda bu dönemde otorite figürleri ya da babanızla olan ilişkinize dikkat etmelisiniz. Kendi kişisel gücünüzü ve iradenizi ortaya koyarken, bazı çatışmalar içerisinde olabilirsiniz. Bu süreçte otoritelerle ya da babanızla ilişkinizi bozmanız gerekmiyor ancak kendi bağımsızlığınızı ve özgünlüğünüzü ortaya koyabilmeniz için şimdiye kadar süregelen dengelerin değişmesi gerekebilir. Bu durum sizin için ne kadar huzursuz edici olsa da, kendi içinizde hissettiğiniz bu enerjiyi bastırmamalı, yaratıcı biçimde boşaltabilmelisiniz. Bu dönemde işe ait ani değişikliklerin yanında kendi kişiliğinizi daha özgün şekilde ortaya koyabileceğiniz olanakları da değerlendirmeye bakmalısınız.

Çok önemli ve dönüştürücü bir transit ise karşıt burcunuzda yavaş yavaş ilerleyen Pluton’dan geliyor. 2008’den bu yana Oğlak burcunda ilerleyen Pluton bu süreçte ilişkilerinizi, iş hayatınızı, hayata genel bakışınızı kökten değiştirdi ve sizi daha güçlü olmaya iteledi. Pluton karşıtlığı son derece güçlü ve baskı ile gelen bir değişimin gündemde olduğunu anlatmakta. Bu sürecin başında ilişkilerinizde, arkadaşlıklarınızda, evlilik hayatınızda ve iş ortaklıklarında önemli yaralar almış ve acı çekmiş olabilirsiniz. Bununla birlikte, bu süreçte siz de güçlü olmayı öğrendiniz ve hala öğreniyorsunuz. Artık daha katı olabiliyor ve sanki üzerinizde sert bir zırh varmışçasına duygusal alanda daha az etkileniyor olabilirsiniz. Pluton baskı ile gelen ezici güçleri temsil ettiği için adeta bir irade savaşı içerisindesiniz. Gittikçe güçleniyorsunuz. Yine de bu yıl özellikle, 30 Haziran- 3 Temmuz doğumlu olan Yengeç’ler Pluton’un baskılı sürecinin tam ortasından geçmekteler. Bu süreçte hayatınızda bitişler, sonlanmalar, ölüm ve yeniden doğuş temaları içerisindesiniz. Özellikle evlilikte ve ilişkilerde, karşıtlık, muhalefet getiren durumlar içerisinde daha güçlü olma yönünde ilerlerken, kişisel çatışmalara girmektense, daha soğukkanlı bir tavır içerisinde kalabilmeli ve kendinizi yenilemekten, eskilerden kurtulmaktan ürkmemelisiniz.

Geçtiğimiz yıl Balık burcuna ilerleyen Neptün ise burcunuzla çok uyumlu bir açı içerisine girdi ve önümüzdeki 14 yıl boyunca da bu konumunu devam ettirecek. Neptün size ilgilerinizi genişletebileceğiniz alanlarda, yeni bir ufuk kazandırmakta, özellikle inançlarınızı ve hayata bakış açınızı yumuşatma alanında yeni tecrübeler ve güçlü farkındalıklar getirmekte. Sezgilerinizin güçlenmesi sizi sanatsal konulara çekebileceği gibi, yeni öğretilere, ruhsal deneyimlere de çekilebilirsiniz. hatta yeniden eğitim alanına dönmek son derece geliştirici ve zenginleştirici olabilir. Uzaklar, yabancılar, akademik konular, yeni insanlar ve getirdiği yeni öğretiler hayatınıza anlam katatabilir. Bu süreç zorlayıcı olmaktan çok kendi içinizden gelen bir durum. Bu nedenle yeteneklerinizi geliştirmenize özellikle yardımcı olmakta. Neptün’ün bu nazik ve hafif enerjisini özellikle 23-27 Haziran doğumlu Yengeç’ler özellikle daha çok hissedebilecekler.

Tekrar Jüpiter’e gelecek olursak, şans ve gelişme gezegeni 26 Haziran’a kadar size daha fazla ruhsallık, arınma ve temizlenme getirmekte, iyi şansın sizi koruduğunu görebilirsiniz. Ancak 26 Haziran sonrasında hayatınız açısından 12 yılda bir gelen bir döngü içerisinde olacaksınız. Bu süreç 2014 ortasına kadar sürecektir. Jüpiter burcunuzdaykeni, gerek işte, gerek ev hayatında,kişisel açıdan sizi ilgilendiren tüm konularda atılım, yenilenme ve kendini geliştirme olanakları var. Bu süreç bir çocuğun doğumundan, iş hayatında ilerlemeye ya da evlenmeye kadar pek çok alanda daha kararlı ve başarılı olabileceğinizi açıklamakta. Bu nedenle 2013’ün ikinci yarısında asla boş durmamalı, rehavete kapılmamalı ve yeni riskler alarak ilerlemelisiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar 2013 yılında da yine önemli gelişmeler yaşayarak olgunlaşmaya devam ediyorlar. Son 2-3 yıldır hayatınızda önemli gelişmeler yaşamış olmalısınız. Koç burcunda transitine devam eden Uranüs sizi bu yıl da toplumsal platformda ve kariyer alanında yeni gelişmeler ve sürprizlerle şaşırtabilir. Özelikle 30 Haziran – 4 Temmuz arasında doğmuş olan Yengeçler kişisel anlamda Uranüs’ün etkisiyle kendilerini güçlü bir şekilde ön plana çıkarma cesaretine sahip olabilirler. Daha cesur olmanız ve gerektiği zaman risk almaktan kaçınmamanız gerekebilir.

Karşıt burcunuzda ilerleyen Plüton zaten sizi bu yönde bir değişime girmeniz için 2008’den beri baskı altına almış durumda bulunuyor. 2013 yılında Plüton’un dönüştüren ve zaman zaman travmatik olabilen bu transitinden 1 – 2 – 3 Temmuz doğumlu Yengeçler daha fazla etkilenecekler. Yükselen Yengeçler de bu baskıyla dönüşüm getiren etkiyi yakın ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında deneyimlemekteler.

2013’ün ilk yarısında Jüpiter’in desteğini direk olarak hissedemeyebilirsiniz. Ancak ruhsal anlamda daha huzur dolu, bilinçaltınızda sizi etkileyen konularda daha rahatlamış olduğunuzu fark edebilisiniz. Yılın ikinci yarısındaki dönemde ise kişisel anlamda daha şanslı olacağınız bir yıllık periyod başlayacaktır. Hayatınıza sihirli bir değnek dokunmuş gibi tüm ilişkilerinizde ve çevresel koşullarınızda karşınıza çok güzel imkânlar gelebilir. Bu dönemde hem ortaklıklarınız, hem evlilik hayatınızda daha keyifli paylaşımlar içine girebilirsiniz. Bu şans getiren Jüpiter transiti altında Yengeç ve Yükselen Yengeç’ler yeni ortaklıklar kurabilirler.

Satürn’ün Akrep burcuna geçmiş olması Yengeç’ler için destekleyici ve yapıcı etkiler getiriyor. Gelecek iki yıl boyunca yaratıcı yeteneklerinizi daha ciddi bir şekilde yaşama aktarmanız gerekiyor. Özellikle 26 Haziran – 3 Temmuz arasında doğmuş olan Yengeçler kişisel olarak hayatlarında kalıcı temeller atabilecekleri bir dönem içindeler. Başlamış olduğunuz yaratıcı çalışmalarınızı daha da sağlamlaştırabilirsiniz.

Neptün’ün de Balık burcundan vermekte olduğu olumlu destek ile inançlarınız ve yaşam hedefleriniz de değişiyor. Seyahatler, eğitsel imkânlar, yabancılarla ilişkiler, akademik konular bakış açınızın genişlemesine yardımcı olacaktır. Yaratıcılık ve ilham gerektiren çalışmalarınızda Neptün transitini güzel değerlendirebilirsiniz. Ancak Neptün’ün yanılgı yaratabilecek bir gezegen olduğunu unutmamalı her zaman realite ile bağınızı korumalı, ayaklarınızı yere sağlam basmalısınız.

Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde iş hayatındaki hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilir ve başkaları ile çatışmaya girmeden sonuç elde edebilirsiniz.

2 Şubat – 12 Mart arasında seyahatler ve yurtdışı bağlantılı konularda daha girişken olabilirsiniz.
12 Mart – 20 Nisan arasında enerjiniz mesleki alana odaklanabilir. Kariyer ve ailevi konular arasındaki dengeleri korumak pek kolay olmayabilir. Bu süreçte üstlerinizle ilişkilerinizde daha diplomatik yaklaşımlar içinde olmaya gayret etmelisiniz.
27 Haziran – 22 Temmuz arasında para bakımında şanslı bir süreçte olacaksınız. Kazançlarınız artabilir, yeteneklerinizi daha rahat paraya çevirebilirsiniz. 13 Temmuz – 28 Ağustos arasında burcunuzda ilerleyen Mars kişisel enerjinizi yükseltecek, sizi daha cesur ve girişken yapacaktır.
28 Ağustos – 15 Ekim arasında maddi alana odaklanabilir, artan harcamalarınızı dengelemek için gelir kaynaklarınızı çoğaltmak için çalışmaya yönelebilirsiniz. 7 Ekim – 5 Kasım arasındaki dönemde iş hayatınızda pozitif gelişmeler yaşayabilir, üstlerinizle ılımlı ilişkiler kurabilirsiniz.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Yengeç ve Yükselen burcu Yengeç olanlar artık aşk hayatlarında daha ciddi yaklaşımlar içinde olmayı öğrenmek durumundalar. Son yıllarda karşıt burcunuz Oğlak’ta ilerleyen Plüton size evlilik, ikili ilişkiler ve ortak paylaşımlarınızda daha güçlü olmanız için baskı oluşturuyor. Birçok Yengeç artık hayal dünyalarından uyandı ve karşılarına gelen kişilerle güç mücadeleleri içine girmeye başladı. Sizi bağlayan, zorlayan ve yeni bir kimlik geliştirmenize neden olan ilişkiler yaşıyor olabilirsiniz. Aşırı duygusal yaklaşımlarınızı mantık süzgecinden geçirmeyi tercih etmelisiniz. Çünkü partneriniz aracılığı ile değişiyorsunuz.

2013 yılında Plüton’un etkisi daha çok 1 -2 – 3 Temmuz doğumlu Yengeçler hissedecekler. Uranüs’ün Koç burcundan getireceği beklenmedik gelişmeler bu etkiyi ilginç şekillerde deneyimlemenize sebep olabilir.
Satürn’ün Akrep burcuna geçmesi ve burcunuzla uyumlu açı kurması kişisel ve yaratıcı ifadelerinizi daha sağlam zeminler üzerine oturmanız yönünde size yol gösterecektir. Bunu başarmak için keyif aldığınız konularda, yaratıcı çalışmalarınızda daha objektif yaklaşımlar içinde olmalısınız. Sabırlı, akılcı ve mantıklı davranışlar içinde kendi özgüveninizi yeniden inşa edebilirsiniz. 2013 yılı çocuk sahibi olmayı planlayan Yengeç’ler için de bu alanda sorumluluk üstlenecekleri bir yıl olabilir.
Venüs ve Mars gezegenlerinin burcunuzla uyumlu açılar kurduğu dönemlerde aşkta daha kolay mutlu olabilir, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.
26 Şubat – 22 Mart arasında yurtdışı seyahatleri, yabancı kişilerle ilgili konulara odaklanabilir; sizi mutlu edecek ve ufuklarınızı açacak hedeflere yönelebilirsiniz.
15 Nisan – 9 Mayıs arasında organizasyonel faaliyetler, grup çalışmaları, davetler ve arkadaşlarla neşeli paylaşımlarınız olabilir.
3 - 27 Haziran arasında Venüs burcunuzdan geçerken çevrenizle ilişkileriniz daha keyifli hale gelebilir. Partnerinizle veya eşinizle güzel zaman geçirebilirsiniz.
22 Temmuz – 16 Ağustos arasında yakın çevre, arkadaş ve akrabalarınızla iletişimleriniz Venüs’ün pozitif etkisi altında iyi olacaktır. Kısa seyahatler eğlenceli olabilir. Bu dönemde 13 Temmuz – 28 Ağustos arasında Mars’ın da burcunuzda ilerlemesi sizi daha enerjik ve girişken yapabilir.
11 Eylül – 7 Ekim arasında Venüs’ün etkisiyle, aşk hayatınızda sizi mutlu edecek tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir. Keyiflerinize ve eğlencelerinize zaman ayırabilirsiniz.
21 Aralık sonrasında Venüs’ün karşıt burcunuzda geri hareketine başlayacak olması sizi evlilik, ortaklık veya partnerinizde paylaşımlarınızda bazı konularla ilgilenmek durumunda bırakabilir. Eskiden tanıdığınız kişiler hayatınızda girebilir. Venüs geri giderken nişanlanmak, evlenmek veya evlilik kararı almak pek doğru sayılmaz.

Sağlık

2013 yılında Plüton’un karşıt burcunuz Oğlak’tan getirmiş olduğu baskılar ve gerginlikler özellikle 1 – 2 - 3 Temmuz doğumlu Yengeçler için fazla zorlayıcı olabilir. Plüton karşıtlığı altındayken beden sağlığınıza özen göstermeli, travmatik ve depresif olaylara direnç göstermemelisiniz. Sizi derinden etkileyebilecek olaylara karşı moralinizi yüksek tutmalısınız.
Öte yandan Uranüs’ün iş hayatınıza getirmiş olduğu hızlı ve yüksek tempo sizi yorup, zayıf düşürebilir. Özellikle 30 Haziran – 4 Temmuz arasında doğmuş olan Yengeçler ve Yükselen Yengeçler iş hayatlarındaki ani gelişmeleri sakin karşılamalı, beklenmedik olayların sinirlerinizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.
Gökyüzünde bu yıl gerçekleşecek Uranüs-Plüton zorlayıcı açıları nedeniyle 3 Temmuz doğumlu Yengeç’lerin Mayıs ayında; 1 Temmuz doğumlu Yengeç’lerin de Kasım ayında sağlıklarına daha fazla özen göstermeleri gerekebilir.
Tabi bütün bu etkilerin yanı sıra koruyucu gezegen Jüpiter’in 26 Haziran sonrasında Yengeç burcuna geçmesi sizi birçok bakımdan koruma altına alacaktır. Kendinizi kişisel olarak daha iyimser, huzurlu ve rahat hissedebilirsiniz. Sağlığınız da Jüpiter koruması altına girecektir ancak kilo almaya daha meyilli olabileceğiniz yılın ikinci yarısında yeme içme konularında aşırıya kaçmamalısınız.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?
Merkür 2013 yılı içinde 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında olmak üzere 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir.
23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk geri hareketi yurtdışı bağlantılı işlerinizi, yabancılarla paylaşımlarınızı etkileyebilir. Hukuksal alanda veya akademik konularla ilgili iletişimsel problemler ortaya çıkabilir. Vize, uçak bileti, rezervasyonlar gibi seyahat detaylarınızı Merkür retrosundan önce bitirmenizde yarar var.
26 Haziran - 20 Temmuz arasında Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Merkür geri hareketi sizi çevrenizle paylaşımlarınızda, kişisel ilişkilerinizde etkisi altına alacaktır. Bu dönemde yazılı ve sözel iletişimlerinize dikkat etmelisiniz. Karşınızdaki kişilerle daha mantıklı, akılcı ve sorumlu bağlantılar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosunda aşk hayatınızda, keyif aldığınız konularda, yaratıcı çalışmalarınızda, çocuklarla ilişkilerinizde ve spekülatif alanda beklenmedik sorunlarla veya gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.
Tüm Merkür retrolarında daha dikkatli hareket etmeli, ayrıntıları iyice gözden geçirmeli ve sağlam bir plan eşliğinde hareket etmelisiniz.

Milliyet

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

YENGEÇ 2013

2013 yılında Yengeç Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Yengeç Burcu'nun 2013 genel yorumu:

Aşk ve iş hayatınızda önemli gelişmelerin olacağı bir yıl karşılıyor sizleri. Hak ettiğiniz yeri almaya başlayacaksınız. Sabrınız ve sizi seven insanlardan gelen desteği karşılıksız bırakmamış olmanızın mükafatını almaya başlıyorsunuz.

İş hayatınızda bir yıldız gibi parlamasanızda bir çok insanın dikkatini çekecek ve daha once yaşamadığınız önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

Mayıs ayı çocuklarınızla ilgili konularda keyifli gelişmeler yaşamak istiyorsanız onlarla iletişime önem vermeil birey olduklarını onlara hissettirmelisiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Yengeçler de bu dönemde tedavi olabilir bu arzunuza kavuşabilirsiniz.

Kendinize olan güveninizin çok yüksek olduğu bir yıldasınız. Gerçekçi olmanız sizi her alanda daha cesur kılacak ve yapabildiğinizin en iyisini yapmanızı sağlayacak. Ektiğinizi biçeceğiniz geçmişle yüzleşerek yaptığınız olumlu ve olumsuz davranışların karşılığını alacağınız bir dönemdesiniz.

İş hayatınızda ise yeteneklerinizin hakkını verme zamanı bugüne kadar tecrübe ettiğiniz deneyimleri ustaca ortaya koymalısınız. Kararsızlıklara yer bırakmadan… İş hayatınızda farklı bir yola girebilir meslek değişimi yaşayabilirsiniz.

Yılın Şifresi: Ruhumu bilgi ile eğitirken geçmişi dünde bırakıyor yeniyi sevgi ile kabul ediyorum..

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 7 9 13 15 25 29 30

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 8 10 17 24 31

Şubat şanslı günleriniz: 2 3 8 12 15 16 21 22

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 9 11 13 20 26 27 28

Mart şanslı günleriniz: 1 7 14 15 16 21 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 6 12 17 20 22 27 27 31

Nisan şanslı günleriniz:6 7 8 12 17 20 22 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 9 16 18 21 23 30

Mayıs şanslı günleriniz: 3 5 10 12 15 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 14 18 21 27 31

Haziran şanslı günleriniz:4 6 9 11 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 10 17 22 23 30

Temmuz şanslı günleriniz: 3 6 12 13 16 17 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 14 15 21 27 29

Ağustos şanslı günleriniz: 5 9 12 14 16 22 27 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 11 17 18 23 25 31

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 4 10 15 17 18 23

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 7 11 13 14 16 20 27

Ekim şanslı günleriniz: 2 3 6 7 15 16 20 25

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 8 11 14 17 21 24

Kasım şanslı günleriniz: 3 6 11 12 15 20 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 5 7 9 13 21 28

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 13 14 19 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 4 10 15 18 25 29

ekolay
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst