2013 Terazilere ne getirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
805717_detay.jpg


Teraziler bu yıl yaratıcı işlere imza atacak

Habertürk Astroloji yazarı Hande Kazanova, 2013'te terazi burçlarını neler beklediğini yazdı

2013'te genel olarak hayatı maddi konularla deneyimlendirmek zorunda kalacak olan Teraziler için bu yıl güzel ve yaratıcı işler ortaya çıkarmak zamanı...

Teraziler bu yıl bol bol da seyahat edecek, yeni şeyler öğrenecek. Bu yıl, parayı ve maddi konuları deneyimliyorsunuz! Sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız 2013'te artacak, bu alanlarda test edileceksiniz. Bu konuda dikkatli ve ihtiyatlı davranmak size yeni şeyler öğretecek. Yaz aylarına kadar, yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınızı aydınlanıyor. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. 26 Haziran'dan sonra iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslarınız olacak. Ayrıca bu yılın 6 ayında yaşayacağınız heyecanlı ve güzel gelişmeleri, iş alanlarınıza taşıma fırsatı bulabilirsiniz. Evlilik ve özel alanlarınızı etkilenmeye devam ediyor. Ekim başı doğumlu teraziler bu yıl, bu etkiden nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz. Eğer iş hayatınızda işinizi keyifle yapar, başka insanlara yardımı ve hizmeti göz ardı etmezseniz, bu yıl oldukça yaratıcı ve güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz.

YENİ İŞ İÇİN 11 MART'I BEKLEYİN

Ocak ayına ev ve aile konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Ailevi konularınız bu ay daha fazla öne çıkabilir. 9 Ocak ve sonrası evinizde yapılacak boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz devereye girebilir. 19 Ocak ve sonrası aşk hayatınız alevlenmeye başlayacak. İlginizi daha çok sevgi konularına kaydıracaksınız.

Şubat ayı daha çok aşk hayatınızın, yaratıcılığa dayalı işlerinizin veya çocuk konularınızın ön planda olacağı bir ay. 2 Şubat ve sonrası aşk hayatınızda oldukça keyifli günler sizi bekliyor. 23 Şubat'ta iş alanlarınızda gerileyen Merkür, iş, hizmet alanlarınızda size aksilik ve sorun çıkarabilir.Yanlış anlaşılmalara, dalgınlık ve alınganlıklara karşı dikkatli olun.
25 Şubat'taki dolunay, iş alanlarınızda bir olayın iç yüzünü görmenizi sağlayacak.


Mart ayı çok çalışacak ve başkalarına yardım etmek için uğraşacaksınız sevgili teraziler. Sanatla içiçe olanlar için yaratıcılıklarını gösterdikleri bir dönem olacak. 11 Mart ve sonrası yeni bir işe başvurma, yeni bir projeye başlama, iş değiştirme gibi etkileriniz çok yüksek. 20 Mart ve sonrası ilgi alanınız özel hayatınıza kaymaya başlayacak. Sevdiğiniz kişinin hayatı daha çok öne çıkabilir.

7 Nisan özel hayatınızda istediğiniz veya beklediğiniz bir teklif varsa oldukça şanslı bir gün olacak. 25 Nisan'daki ay tutulması para evinizde oluşacak. Bu tarih sonrası para alanlarınızda beklenmedik konu ve olaylar cereyan edebilir. 28 Nisan para alanlarınızda dikkatli olun. Bir borç veya kredi altına girmeyin.

Mayıs ayı ortaklaşa para alanlarınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki parasal değişimler bu dönem sizin de tutumlu olmanıza ve davranmanıza neden olabilir. 10 Mayıs'taki parçalı Güneş tutulması, ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Eşinizin hayatında parasal konularda önemli değişimler, olaylar cereyan edebilir. Ya da elinize bu dönem sonrası bir miras geçebilir. 27-28 Mayıs istediğiniz bir seyahat gündeme gelebilir. Hayattan alacağınız keyif çok yüksek olacak.

Haziranın ilk yarısında göz önünde olmak daha çok toplumsal sorumluluklar üstlenmek, patron ve üstlerinizle içiçe olmak isteyeceksiniz. 21 Haziran'dan sonra kariyer ve iş alanlarınız fazlasıyla aktif olmaya başlayacak. İş hayatınızda beklediğiniz ivmeyi bu dönem sonrası görebilirsiniz. 23 Haziran'daki dolunay, ev ve aile alanlarınıza ilginizi kaydırmanıza neden olabilir.

24-26 AĞUSTOS TARİHLERİNE DİKKAT

Temmuz ayında, kariyerinizde en parlak dönemleri yaşayabilirsiniz. 8 Temmuz ve sonrası iş ve kariyer alanlarınızda önemli konular devreye girebilir.

16 Ağustos sonrası kendinize bakmak, kendinizi güzelleştirmek, alışveriş yapmak isteyeceksiniz. 23 Ağustos itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz. 24-26 Ağustos'ta özel hayatınızda bazı kopuşlar, sorunlar ortaya çıkabilir. Sabırsız olacağınız bu birkaç gün sevdiğiniz insanı anlamakta zorlanabilirsiniz.

11 Eylül sonrası parasal kazançlarınız artmaya başlayacak. 18 Eylül'de parasal konularda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. 22 Eylül ve sonrası artık ifadede rahatlıyor olacaksınız. Kendinize olan güveniniz yükselmeye başlayacak ve artık kendinizi hazır hissediyor olacaksınız.

Ekim ayı sizin ayınız sevgili Teraziler. İşle ilgili hayati kararlarınızı 5 Ekim sonrası yapmaya gayret edin. 8 Ekim'de parasal konularda önemli ve kalıcı anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu süreçte paraya bakış açınızda olumsuz olmamaya özen gösterin. 19 Ekim'deki parçalı Ay tutulması sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu dönem sonrası evlilik ve özel ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli kararlar devreye girebilir. 21 Ekim'de Merkür sizin para evinizde gerilemeye başlayacak. Önemli parasal görüşme ve konuşmalarınızı birkaç hafta ertelemeniz yararınıza olabilir.


Kasım başı sevdiğiniz insanın özgürlük arayışı, farklı heyecanlara yönelme isteği aile hayatınızda başkaldırışlara ve isyanlara neden olabilir. Ya da tam tersi durumla siz böyle hareket edebilirsiniz. 3 Kasım'daki Güneş tutulması para evinizde gerçekleşecek. Bu tarih ve sonrası para alanlarınızda hızlı ve beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

3 Aralık'taki yeniay, yakın çevre, akraba veya kardeşler alanlarınızda yeni konu ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 21 Aralık'ta Venüs sizin aile ve ev alanlarınızda gerileyecek. 40 gün boyunca aile hayatınızdaki ilişkilerinizde bozulmalar, zorlanmalar ve aksilikler yaşamaya müsait olacaksınız. Badana, tamirat ve dekorasyon işlerine kalkışmayın. Ev değiştirmeyin, satın almayın lütfen.

Habertürk


 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)


2013’e genel bakış

Geçtiğimiz iki buçuk yıl içerisinde burcunuzda ilerleyen Satürn size önemli sorumluluklarla birlikte, hayata daha ciddi bir bakış açısı getirdi. Bu süreçte çok şey öğrendiniz, özellikle ilişkiler alanında sınırlarınızı yeniden çizdiniz. Hayatınızdaki ilişkileri gözden geçirdiniz ve yolunda gitmeyen beraberlikleri bitirmek zorunda kaldınız. Satürn bu transitinde kendiniz için yeni bir temel atmanızı zorunlu kıldı. Şimdi bu süreç devam etmekte. 2015’e kadar olan dönemde, Satürn para ve kazançlar evinizde ilerlerken, daha fazla desteğe ihtiyacınız var. Bu stratejik ortaklıklar ve başkaları ile işbirliğine girerek yapabilirsiniz ancak bir yandan da ortaklaşa sorumluluklar almanız da gerekmekte. Bu dönemde iş hayatında yaptığınız işbirliklerine, ortaklıklara daha dikkatli ve sorumlu gözlerle bakmanız gerekiyor. Bu ortaklıklardan yararlanmaya bakarken, kendi kişisel gücünüzü ve çıkarlarınızı da değerlendirmek durumundasınız. Benzer şekilde, evli olanlar, eşlerinin para durumları ile daha fazla ilgilenebilirler.

Sizi çok yakından ilgilendiren ve ilişkilerinizi etkileyen diğer önemli bir transit ise 2010 yılından bu yana Uranüs’ün karşıt burcunuz Koç’ta ilerliyor olması. Geçmişe bakarsanız, 2010’dan bu yana ilişkileriniz, evliliğiniz ve ortaklıklar açısından çok şey hızlı bir biçimde değişti. Ani olaylar, sürprizler, uyanışlar ve bir yandan da beraberliklerinizi alt üst ederek sizi özgürleştiren deneyimler yaşadınız. Bu süreç hala devam etmekte. Uranüs ilişkilerinize, hayata bakış açınıza yenilenme, cesaret özgürleşme getirmekte. Bu süreç içerisinde süregelen beraberlikler aniden koparken, ani beraberlikler de gündeme geliyor olabilir. Uranüs etkisi altında şimdiye kadar yapmadıklarımızı yapar, yeni deneyimlere daha açık hale gelebiliriz. Genellikle de Uranüs’le gelen ilişki çok ani şekilde başlayacağı gibi, ani şekilde de son bulabilir. Böyle zamanlarda istikrar yoktur. Her durumda Uranüs’ün uyandırıcı ve yenileyici etkisi altında başkalarından çok şey öğrenmektesiniz. Hatta bazı karşıtlıklar ve muhalefetler bile sizin için geliştirici ve uyarıcı olabilir. Eğer 27 Eylül – 6 Ekim arasında doğmuşsanız, bu dönemde Uranüs’ün sarsıcı etkisi altındasınız demektir. Bugünlerde doğanlar hayatlarının pek çok alanında kendilerini daha bağımsız ve beklenmedik şekilde ifade etmeye hazırlıklı olmalılar. Otorite figürleri ile ya da babanızla, eşinizle ilişkilerinizde kendinizi daha özgün hatta sert biçimde ortaya koymak durumunda olabilirsiniz. Bu durum evliliğinizi, kariyer çizginizi yakından etkileyebilir.

Terazi’leri çok güçlü ve derinden etkileyen bir başka önemli transit ise 2008’den bu yana Oğlak burcunda ilerleyen Pluton. Bu gezegen hayatımıza güçlü dönüşümler, mücadeleler ve baskı ile gelen değişimi anlatır. Etkisi ağır ve yorucudur. Pluton sayesinde hayata yeniden adapte olur, değişime uğrarız. Değişmek için güçlenmek ve hayatımızdaki eski kalıpları, eski benliğimizi, kişiliğimizi yenilememiz gerekir. Bu gözle bakıldığında, Pluton 2008’den bu yana pek çok Terazi’yi zorlayarak değişime ve daha güçlü kılmaya zorlamakta. Pluton transiti kalanlar bir bakıma ölüm kalım savaşı vererek kendi güçlerini yeniden keşfederler. Bu durum kariyerinizde ve ev hayatınızda, ailevi konularda geri dönüşü olmayan değişimler getirmekte. Özellikle bu yıl 2-5 Ekim doğumlu Terazi’ler Uranüs transiti yanında, Pluton’un da etkisi altında kalmaktalar. Bu nedenle, pek çok Terazi eve ait konularda, toprağa, yerleşime, aileye ait durumlar içerisinde hayatı yeniden dizayn etmekte, şekillendirmekte. Kuşkusuz bugünlerde doğanlar belirli bir güç kavgasına da girişebilirler. Bununla birlikte, bu mücadelelerde takılıp kalsak, hatta yenilmiş gibi olsak da, çok önemli deneyimler kazanmaktayız. Terazi’ler bu sayede kendi kişiliklerinde silik kalan güçlü yönleri ortaya çıkarabilirler. Girişilmiş olan güç savaşları duygusal hassasiyetinizi törpülerken, sizi hayat hakkında daha gerçekçi ve mücadeleci kılmakta. Bu süreçte bitişler, hayatınızda bazı kişilerin sizden ayrılması, sizi güçlü bir şekilde etkileyebilir. Aynı zamanda iş hayatınızda gündeme gelen baskılar sayesinde içinizdeki gücü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Pluton etkisi altında yorucu bir süreçtesiniz ama bir yandan da kişiliğinizi güçlendirmektesiniz.

Şansı, gelişmeyi ve her açıdan olgunlaşmayı anlatan Jüpiter ise 26 Haziran’a kadar burcunuzla son derece uyumlu kılmakta ancak Jüpiter’in harekete geçiren etkisini bu tarihten sonra daha da fazla hissedebileceksiniz. Yılın ilk yarısında Jüpiter size ufuklarınızı geliştirmeniz, yeni insanlarla ve çevrelerle tanışmanız sayesinde değişik olanaklar tanımakta. Bu etkiler 2012’den bu yana devam etmekte. Eğitim hayatınız, yabancılarla ilişkiler ve sizi entelektüel açıdan geliştiren konularda karşınıza gelen yeni kapıları açmaya ve daha fazla ilerlemeye, öğrenmeye devam edebilirsiniz. 26 Haziran sonrasında ise Jüpiter özellikle iş ve ailevi konularda daha büyük adımlar, şanslar ve gelişme, büyüme olanakları getirmekte. Toplumsal statünüzü olumlu yönde etkileyebilecek bir evlilik, ya da bir çocuğun doğumu ya da mesleki alanda daha fazla tanınma sizi oldukça mutlu edebilir ve bu etkiler 2014’ün ilk yarısına kadar devam edebilir. Jüpiter’in güçlendirici transiti altında iş hayatında büyüme, yeni girişimler ve sizi zenginleştirebilecek tecrübeler içerisinde olacaksınız. Bu nedenle yılın ikinci yarısında rehavete kapılmamalı pek çok konuda daha gayretli, istekli davranmalısınız.
İş, para ve kariyer olanakları

Geçtiğimi 2 yıl boyunca burcunuzdan transit geçen Satürn sizi hem kişisel olarak, hem de çevrenizle ilişkilerinizde daha ciddi ve sorumluluk üstlenerek davranma konusunda birçok testten geçirdi. Ekim 2012’den itibaren Akrep burcuna ilerlemiş olan Satürn şimdi de maddi kaynaklarınıza yaklaşımlarınızda daha akılcı davranmanızı istiyor. Yeteneklerinizi daha sorumlu bir şekilde para kazanma yöntemlerinize aktarmanız gerekiyor. Maddi kazanç kaynaklarınızda daralma ve azalma yaşayabileceğiniz bu süreçte paranızı daha idareli ve kontrollü kullanmalısınız.

Karşıt burcunuz olan Koç’ta 2018 yılına kadar devam edecek uzun bir transit yapmakta olan Uranüs gezegeni; ikili ilişkiler ve ortaklık konularında yeni koşullar ortaya getirebilir. Yıl genelinde özellikle 1 – 5 Ekim arasında doğmuş olan Teraziler ve yükselen Teraziler bu etkiyi daha yoğun hissedecekler. Birtakım ortaklıklar sonlanabilir, yenileri başlayabilir. Beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Tüm bunlarla en doğru şekilde başa çıkmak için Terazilerin tek başına hareket etme yönünde kendilerine güvenmeleri ve içlerindeki cesareti ortaya çıkarmaları gerekiyor.

Şans gezegeni Jüpiter’in 2013 yılın ilk yarısında sizi yurtdışı bağlantılı işler ve yabancılarla yapacağınız çalışmalarda olumlu destekleyecektir. Yolculuklar yaşantınızda yeni ufuklar açabilir. Haziran 2013 sonrasında kariyer konularında yılın en şanslı burcu Terazi ve Yükselen Teraziler olacaktır. Jüpiter sizin meslek, kariyer ve toplumsal platformdaki konumunuzu yükseltmeniz için karşınıza birçok fırsat getirecektir. 12 yılda bir gelen bu şansı çok iyi değerlendirmeli, doğru adımları atmalısınız.
Dikkat etmeniz gereken en önemli transit Neptün’ün Balık burcundaki konumu çalışma koşullarında, iş hayatında karmaşa, belirsizlikler ve güven vermeyen, bulanık durumlara da işaret edebilir. İdealist yaklaşımlar geliştirip, hayallerinize doğru ilerlerken sağlam adımlar atmakta olduğunuzdan emin olmalısınız.

Oğlak burcunda ilerleyen Plüton bu yıl özellikle 2 – 3 – 4 Ekim doğumlu Terazileri zorlayabilir. Terazi ve yükselen Terazi’ler de ev, yerleşim ve aile büyüklerine ait konularda Plüton’un yaptığı dönüştürücü baskıyı yoğun bir şekilde hissedebilirler. Üzerinizde kurulan baskılara karşı kendi yeteneklerinizi açığa çıkarmaya ve soğukkanlı olmaya gayret etmelisiniz. Devlet ya da otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde aşırı duyarlı olduğunuz noktalarda da güçlü davranmayı öğrenmek durumundasınız.
Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde kariyerinizde daha hızlı ilerleme olanaklarının olduğunu görebilirsiniz. 2 Şubat – 12 Mart arasında tüm enerjiniz çalışma ortamınıza ve iş hayatınıza yönelebilir. Aşırı iş yükü nedeniyle gergin olabilirsiniz. 12 Mart – 20 Nisan arasında ortaklıklarda veya birlikte hareket ettiğiniz kişilerle olan ilişkilerinizde aşırı tepkisel ve güdüsel davranışlar olabilir.
20 Nisan – 31 Mayıs arasında ortak finansal alandaki gelişmeler sizin için uğraştırıcı olabilir. Harcamaları kontrol altında tutmakta zorluk çekebilirsiniz.
13 Temmuz – 28 Ağustos arasında kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Tüm enerjinizin odak noktası mesleki alana yönelebilir.
15 Ekim – 7 Aralık arasında kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Detaylar ve mükemmellik gerektiren organizasyonel çalışmalar sizi oldukça uğraştırabilir.
Venüs’ün olumlu geçişleri 26 Şubat – 22 Mart arasında iş ortamınızı; 15 Nisan – 9 Mayıs arasında ortak finansal paylaşımlarınızı; 3 – 27 Haziran arasında kariyere ait konuları pozitif yönde etkileyecektir.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Tüm Terazi ve Yükselen Teraziler Satürn transiti sayesinde olgunlaştılar. Artık kendinize ve ilişkilerinize daha gerçekçi bir yaklaşım içinde olduğunuzu söylemek yanlış olamayacaktır.
Son iki yılda hayatınızda biten veya başlayan ilişkileriniz oldu. Uranüs’ün karşıt burcunuzda yaptığı etki sizin var olan ilişkilerinizi de sorgulamanız yönünde etkiledi. Sağlam ilişkiler devam edip daha güçlenirken; sizi engelleyen, sorunlar içeren ilişkiler de ayrılıkla sonuçlandı. Kısaca aşk ve evlilik alanında artık eski koşulların geçerli olmadığının farkındasınız.
Bu yıl özellikle 1 – 5 Ekim arasında doğmuş olan Terazi’lerin daha bireysel ve özgür davranma istekleri artabilir. İlişkiler ekseninde daha radikal kararlar alabilirler. Transit Plüton’un da yaptığı baskı nedeniyle ev, yuva ve yerleşim yerine ait konularda köklü değişiklikler yaşanabilir. Daha cesur, kendinden emin ve kararlı davranışlar geliştirmeniz gerekebilir.
Jüpiter 2013 yılın ilk yarısında uzaklara seyahatlerden, yurtdışı ve yabancılarla ilgili alanlarda gelecek şanslara işaret ediyor. Özellikle Venüs’ün de İkizler burcundan geçeceği 9 Mayıs - 3 Haziran arasında ilişkilerinize canlılık gelecektir.
Venüs’ün burcunuzla uyumlu kalacağı dönemlerde aşkta ve size keyif veren konularda pozitif etkiler altında olacaksınız.
Aşk gezegeni Venüs, 2 – 26 Şubat arasındaki dönemde aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde aradığınız mutluluğu yakalamanıza ve partnerinizle çok güzel zaman geçirmenize yardımcı olacaktır.

22 Mart – 15 Nisan arasında ikili ilişkilerinizde veya evliliğinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Eşinizle ya da birlikte olduğunuz partnerinizde aranızdaki tutku yüksek olacak, paylaşımlarınız artacaktır
27 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasındaki dönemlerde aşkta daha mutlu olabilir, ilişkilerinizi geliştirebilir, arkadaş gruplarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.
Venüs’ün Terazi burcunda olacağı 16 Ağustos – 11 Eylül döneminde kendi kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Bu süreçte kendinizi daha mutlu ve sağlıklı hissedeceksiniz. Çevrenizle ilişkilerinizde daha güzel etkiler altında olacaksınız.
Mars’ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde ilişkilerinizde daha tutkulu ve hareketli olabilirsiniz. 2 Şubat’a kadar aşk hayatınız hareketli olacaktır. 12 Mart - 20 Nisan arasında ikili ilişkilerinizde heyecan ve tutku yükselebilir. Ancak Mars etkisinde tepkilerinde yükseleceği bu dönemde gereksiz çatışmalardan uzak durmalı, tahrik edici olmamalısınız.
31 Mayıs – 13 Temmuz arasında seyahatler, yabancı kültürlerle ilgili konular ilgi odağınızda bulunabilir.
28 Ağustos – 15 Ekim döneminde kendinizi çok daha olumlu bir biçimde ortaya koyabilir, ilgi uyandırabilirsiniz. Bu dönemde ilişkilerinizde isteklerinize kavuşma motivasyonunuz oldukça yüksek olacaktır.

Sağlık

Neptün’ün Şubat 2012’den beri Balık burcunda ve sizin sağlığınızı temsil eden yaşam alanında ilerlemesi yaşam enerjinizi azaltabilir. Kendinizi yorgun, dalgın veya dağınık hissedebilirsiniz. Bu transit etkisindeyken bağışıklık sisteminizi güçlendirmeli ve ilaç kullanımına dikkat etmelisiniz.
Özellikle 1 - 5 Ekim arasında doğmuş olan Terazilerin bu yıl sağlıklarına çok dikkat etmeleri gerekiyor. Hem Uranüs, hem Plüton gezegenlerinin sert etkileri nedeniyle gerginlik, ani olaylar ve baskı yaratan koşullar nedeniyle kişisel olarak zorlanabilirler. Ev, yuva ve aileye ait konulara bağlı olaylar ve dönüştürücü temalar nedeniyle psikolojinizi etkileyebilir.
Gökyüzünde bu yıl gerçekleşecek Uranüs-Plüton zorlayıcı açıları nedeniyle 4 Ekim doğumlu Terazi’lerin Mayıs ayında; 2 Ekim doğumlu Terazi’lerin de Kasım ayında sağlıklarına daha fazla özen göstermeleri gerekebilir.
2 Şubat – 12 Mart arasında Mars transiti etkisiyle çalışma hayatınızla ilgili konulara bağlı olarak iş yükünüz artabilir, ancak kendinizi aşırı yormamalısınız. Bu tarih aralığında bilinçsiz ilaç veya alkol kullanmamalısınız.
20 - 23 Mart günlerinde Uranüs ve Mars birlikteliği beklenmedik veya beklenmedik etkiler getirebilir. Aşırı risk içeren davranışlardan kaçınmalısınız.
21 Mayıs ve 1 Kasım haftalarında ailevi konular ya da yuvaya ait durumlara yaklaşımlarınızda daha soğukkanlı olmaya bakmalısınız.
13 Temmuz – 28 Ağustos arasında kariyer konularıyla ilgili uğraşlar sizi beklentinizin üstünde uğraştırabilir. 15 Ekim – 7 Aralık arasında ise elde olmayan sebeplerden kaynaklanan konular yüzünden sağlığınızı ihmal etme riski içine girebilirsiniz.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

Merkür bu yıl içinde 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.
23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk geri hareketi çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınızla paylaşımlarınızı etkileyebilir. Hizmet verdiğiniz veya aldığınız konularla ilgili yazılı ve sözel iletişimsel problemler ortaya çıkabilir. Merkür retrolarında ciddi çalışmalar içinde olmalı, ayrıntıları gözden geçirmeli ve iyi bir plan eşliğinde hareket etmelisiniz.
26 Haziran - 20 Temmuz arasında kariyer, mesleki bağlantılar ve toplumsal statünüzle ilgili konularda birtakım aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde üstlerinizle ilişkilerinizde dalgınlıktan sebeplerden kaynaklanan kayıplar, yanlışlıklar sizi zor durumda bırakabilir. İletişimlerinizde daha mantıklı, akılcı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosunda maddi alanda ve parayla ilgili konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınızla, elinize geçmesini beklediğiniz parayla veya harcamalarınızla ilgili aksaklıklar olabilir.

Milliyet

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

TERAZİ 2013

2013 yılında Terazi Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Terazi Burcu'nun 2013 yılı genel yorumu:

Finansal konular iş hayatınız ve seyahatlerle ilgili pek çok konu yıl boyunca gündeminizde kalacak. Finansal konularda davranışlarınız önem kazanıyor. Kazancınızı belli bir dengede tutmaya çalışmalısınız.

İş hayatınızda iniş çıkışlar söz konusu olsada paniğe kapılmadan hareket etmelisiniz. Bu dönemde ani kararlar vermemelisiniz. Yılın 2nci yarısı Sorunlu beraberlikleriniz sonlanacak iş ve özel yaşamınızda.

2013 sizler için arınma ve yeniden toparlanma zamanı. Yine bu dönemde Özel yaşamınızda eş çocuklar ve sevgili ile iletişimde yaşayacağınız zorluklar söz konusu olabilir. Fikir ayrılıkları birbirinizi kırmanıza sebep olabilir. Otoritenizi koruyun fakat gurur kırıcı kelimeler kullanmamaya özen gösterin. Bunu yaptığınız anda aynı fikirde birleşmeseniz de birbirinizi incitmiş olmazsınız.

İş hayatınızda ise gerçekliği olmayan konuşmalar duyabilir paniğe kapılarak yanlış değerlendirmelerle kendi kendinize sorunlar çıkarabilirsiniz. Problem etmeyin yükseliyorsunuz ve birileri bundan rahatsızlık duyuyor… Siz yolunuza bakın… Unutmayın Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz…

Bekar Teraziler ruh eşinizi bulabilir ve bu dönemde evliliğe ilk adımı atabilirsiniz.

Yılın Şifresi: Korkularımı keşkelerimi dünümde bırakıp anı tüm zenginliği ile yaşamayı seçiyorum.

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 5 8 9 13 15 21 22 23

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 10 17 18 24 25 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 15 19 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 7 11 13 16 20 26

Mart şanslı günleriniz: 8 9 13 14 18 23 26 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 12 15 20 22 27 31

Nisan şanslı günleriniz:1 8 14 15 19 20 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 9 10 16 21 23 30

Mayıs şanslı günleriniz: 2 7 10 11 12 15 20 26 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 14 18 21 27 31

Haziran şanslı günleriniz: 3 9 13 18 20 22 26 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 7 10 15 17 23 30

Temmuz şanslı günleriniz: 5 6 10 11 19 23 26 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 7 12 14 16 20 21 27

Ağustos şanslı günleriniz: 2 7 9 10 12 15 16 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 11 17 18 23 25 31

Eylül şanslı günleriniz: 3 6 8 11 12 18 21 24 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 22 27 29

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 15 22 23 25 26 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 8 11 13 17 19 20 24 27 29

Kasım şanslı günleriniz: 10 12 12 14 18 20 22 24

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 5 7 9 13 16 21 28

Aralık şanslı günleriniz: 6 9 11 15 19 26 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 10 18 21 25 30

ekolay
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst