2013 Başaklara ne getirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.517
Puan
113
Konum
İstanbul
basak-burcu.jpg

2013 ‘te Başak Burcunu Neler Bekliyor ?

Sizin problemleri çözme beceriniz ve programınızı gerçekleştirmeniz ortalamanın üzerindedir fakat 2013 yılı umduğunuzdan daha fazla zorluklarla karşı karşıya kalacağınız bir yıl olacaktır. Yılın başlangıcında aktif Mars hareket etmektedir ve 23 Ocak tarihinde sizin burcunuz bozulma bölgesine doğru hareket etmeye başlar. İleri doğru itilen gezegen daha sonra 13 Nisan’ a kadar Kişiliğe ilişkin 1. Evinize doğru geriye hareket edecektir yeni mücadelelere girişmeden önce gevşemiş uçları bağlamanın zamanıdır. Her zaman olduğundan daha ürkek bir yapıda olabilirsiniz ve belki de gecikmeler nedeniyle sinirlenirsiniz ve herhangi bîr şeyi gerçekleştirmek için gerekli zamanın ötesinde ekstra çabalar nedeniyle kendinizi bitkin hissedersiniz. Bu dönemi geri adım atmak için kullanın artık faydalı olmayan eski alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirin sağlık ve yaşam tarzınızı düzene sokmanın yeni yollarını benimseyin.

Para konusu bu yılın başka bir anahtar meselesidir. Bundan 5 Ekim’e kadar Kendine Güvene ilişkin 2. Evinizdeki Satürn sorumludur. Bu geçiş ayrıca kendinize iyi davranmanızı ve zayıflıklarınızı güçlendirmeniz için bir duygusal denge sürdürmenizi size anımsatacaktır. Saygı gördüğünüz ve fikirleriniz dinlendiği zaman başarılı olmak için ihtiyacınız olan güven ve statüyü elde edersiniz. Yabancılara veya büyük gruplara karşı kısa konuşmalar yapma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız iletişim yeteneklerinizi geliştirmek için kurslara giderek bu konuda kendinize yatırım yapmak mükemmel bir fikir olacaktır. 2. Evin çekici yöneticisi olan Venüs 15 Mayıs’tan 27 Haziran’a kadar Kariyere ilişkin 10. Evinizde bulunacak şekilde geriye gidecektir. Pozitif açıdan bu sizin profesyonelce fayda sağlayabileceğiniz geçmişten birisiyle yeniden bağlantı kurmanızı sağlayabilir veya etkin olmayan bir yeteneğinizi yeniden canlandırabilir. Ancak başkalarıyla karmaşık etkileşimler işinizi daha zorlaştırabilir. İlişkileri düzeltmek yeni ve farklı bakış açıları elde etmenizi sağlayacak şekilde esnek ve dostça bir tutum sergilemenizi beraberinde getirir.

Boğa burcundaki cömert Jüpiter 11 Haziran’a kadar Yüksek Öğrenime ilişkin 9. Eviniz aracılığıyla hareket ederek pratik uygulamalara sahip olarak öğrenme yeteneği sağlar. Onun temel derslerinden birisi çok fazla ayrıntıyla zihniniz için yük olan şeylerin uçup gitmesine yardımcı olarak basitliktir. Temel ilkeleri kavramak yıldızlara giden merdiveninizdir daha zengin bir anlam ve amaç duyumuyla sizi ödüllendirir. Ardından 11 Haziran’da Jüpiter İkizler burcuna ve profesyonel yaşantınızdaki seçenekleri artırmak için bir yıl boyunca kalacağı 10. Evinize geçer. Önünüze çıkan ilk fırsata kapılmayın—Jüpiter’in 25 Haziran ‘daki bulanık Neptün ‘le oluşturduğu tehlikeli kare bulunulan vaatlerin doğru olduğunu düşünmenize yol açacak şekilde ayartılmanıza neden olabilir. Doğal eleştirel yargınız yanılgıya uğrayabilir bu nedenle aklınız ve sağduyunuzu ön plana çıkaracak şekilde işle ilgili durumları çifte kontrolden geçirmelisiniz.

Alıntı

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.517
Puan
113
Konum
İstanbul

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)


2013’e genel bakış

Kuşkusuz bu dönemde ortaya çıkan değişiklikler, önümüzdeki uzun yıllarda da etkinliğini sürdürecek. Geçtiğimiz yıl Neptün’ün karşıt burcunuz Balık’a yerleşmesi ile birlikte, uzun dönemde sizi psikolojik açıdan dönüşüme uğratan bir sürece girmiş oldunuz. Neptün, gevşeten, eriten, dağıtan, katı şeyleri çözen bir güçtür ancak bunu yavaş yavaş hiç fark ettirmeden yapar. 2012’den itibaren Neptün sizi özellikle ilişkiler ve başkaları ile olan temaslarınız, evlilik ve ortaklıklar yoluyla gevşetmeye ve bir bakıma rahatlatmaya başladı. Bu sayede olayları daha fazla akışına bırakabilir ve eski endişeli ve gergin tutumunuzu geride bırakmaya başlayabilirsiniz. Kişiliğinizin eksik kalan yönlerini, kendinizin bile farkında olmadığınız taraflarını öğrenmeye başladınız. Muhtemelen bir ilişki, arkadaşlık ya da size ruhsal yönden yardımcı olan birisi sayesinde katı taraflarınızın farkına varabiliyorsunuz. Bu transitin olumlu yönü, özellikle yükselen Başak’lar için sözünü ettiğimiz yönde gelişirken, diğer açılardan da kimi zaman dağınıklık, konsantrasyon kaybı ve yakın ilişkilerinizde, evlilik konusunda aşırı fedakarlığa, gözü kapalı hareket etmeye ve belirli bir ilişkiyi aşırı idealize ederek bazı yanlış durumlara da sürüklenmenize neden olabilir. Neptün’ün getirdiği yumuşamayı kişiliğinizde hissetmeniz onun olumlu yönü olurken, bir yandan da sizi duygusal aşırı bağlayan ilişkiler yüzünden suistimale de açık hale gelebilirsiniz. Bu yüzden özellikle yakın ilişkilerde, yakın arkadaşlıklarda artık eskisi gibi değilsiniz. Ancak bir yandan da kendinizi aldatmamaya özen göstermeli, ilişkilerinizdeki sınırları bir ölçüde korumaya da özen göstermelisiniz. Özellikle Başak burcunun ilk günlerinde 24-29 Ağustos günlerinde doğan Başak’lar Neptün’ün sözünü ettiğimiz dağıtıcı etkisini daha fazla hissetmekteler. Bugünlerde doğanlar bu dağınıklığı ve çözülmeyi evlilikte, arkadaşlıklarda yaşayabileceği gibi, genel hayat yönünde, hedeflerde ve kariyer konularında da bazı zayıflıklar, yönsüzlükler hissedebilirler. Psikolojik açıdan hassaslık gündeme gelmekte. Kimi zaman bu durum sakinleştirici kullanımına ve bazı psikosomatik zayıflıklara bile yol açabilir.

Neptün’ün bu güçlü ve uzun vadeli etkileri yanında, bu dönemde Akrep burcunda ilerleyen Satürn özellikle zihinsel alanda yüklü uğraşlar içerisine girmiş olduğunuzu anlatmakta. Satürn’ün bu transiti zihinsel alanda daha disiplinli ve her zamankinden daha analizci olmaya başladığınızı anlatıyor. Özellikle eğitim hayatında olanlar bu dönemde bir ölçüde yorulsalar ve zihinsel yönden kendilerini baskı altında hissetseler de, sonuçta somut tecrübeler ve sonuçlar elde edebilecekler. Olumsuz ve yıkıcı düşünce kalıplarından uzaklaşmak, zihninizi rahatlamak için çaba göstermelisiniz. Kimi zaman yakın çevrenizde olup bitenler, kardeşlerle ilgili konular, gelişmeler gündeminizi daha fazla meşgul ederek yorucu hale gelebilir. Ayrıca işiniz gereği daha fazla anlaşma, konuşmalar, ziyaretler ve sizi zihnen meşgul eden durumlarla karşılaşabilirsiniz. Satürn’ün 2015’e kadar sürecek olan bu transiti altında daha iyi organize olmak ve zekanızı verimli projeler üzerine odaklamak ve aynı zamanda sözlerinizle, yazdıklarınızla daha fazla mücadele etmek durumundasınız.

Şans ve gelişme gezegeni Jüpiter ise 26 Haziran’a kadar meslek ve kariyer evinizde kalarak sizi iş hayatında daha hareketli, canlı ve yüksek bir iletişim içerisinde tutmakta. Bu dönemde kendinizi daha iyi anlatmak, yeteneklerinizi kullanmak yönünde geliştirebilirsiniz. Jüpiter’in etkisi 2012 yılının ikinci yarısında başlamış ve özellikle yükselen Başak’lara ilerleme ve yeni tecrübe alanları getirmişti.2013’ün ikinci yarısında ise Jüpiter özellikle ev ve aile hayatınıza daha fazla mutluluk ve pozitif beklentiler getiriyor. 26 Haziran sonrasında evde mutluluğu arttıran beklentiler, bir çocuğun doğumu ya da iş hayatında daha verimli çalışmalar ve iyi bağlantılar söz konusu. Bu transit sayesinde gelecek beklentilerinizde daha pozitif olabileceksiniz.

Dönüşümü ve yenilenmeyi, güç kazanmayı anlatan Pluton ise 2008’den bu yana Oğlak burcunda, sizin yaratıcılık ve kendinizi ortaya koyma alanınızda, zevkler, ve aşk alanında ilerlemekte. Pluton’un olumlu açısı baskı getirmemekle birlikte, sizi hayattan tatmin sağlamak yönünde daha hırslı ve mücadeleci kılmakta. Özellikle 1-4 Eylül doğumlu Başak’lar bu dönemde kişisel güçlerini daha iyi kullanarak başkalarından yararlanabilir ve güç alabilirler. Güçlü kişilerle bağlantı kurmak kariyeriniz ve yaratıcılığınız açısından daha büyük ilgi ve fırsatları kendinize çekmenize yardımcı olurken, yaratıcı alanda, aşkta ve belki de çocuklarla ilgili konularda daha hırslı, istekli ve arzulu olabilirsiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

2012 yılının Ekim ayından itibaren Satürn Akrep burcuna geçmiş olmasıyla son iki yıldır maddi alanda yaşamış olduğunuz daralma ve sıkışmaların da hafiflemeye başladığını fark etmiş olmalısınız. Satürn size yeteneklerinizi ve birikimlerinizi daha iyi kullanma, dolayısıyla da bütçenizi sağlamlaştırma yönünde önemli deneyimler ve kazanımlar getirdi. Satürn bu yıl sizi zihinsel olarak daha ciddi yaklaşımlar içinde hareket etme yönünde etkileyecektir. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerle ilişkilerinizde birtakım testlerden geçebilirsiniz. İletişimlerinizde daha derinleşebilir, düşüncelerinizi daha ciddiyetle ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Eğitsel alanda uzmanlaşma veya bazı formasyonlar bu dönemde karşınıza gelen konular arasında bulunabilir.

Koç burcundaki transitine devam eden Uranüs başkalarıyla birlikte paylaşım içinde olduğunuz para konularında istediğiniz stabiliteyi oturtmanıza izin vermeyebilir. 2013 yılında ortaklaşa alanda, finansal konularda, kredi kullanımı ya da borç verme konularında Uranüs’ün getirdiği ani yön değişikliklerini doğru yönde değerlendirmeye çalışmalısınız. Özellikle maddi alanda, finansal ortaklıklarda ve ilişkilerde kriz yaratan durumlar söz konusu olabilir. Yatırımları, borç ve alacakları ilgilendiren konularda; özellikle eşinizin, ortağınızın maddi durumunu etkileyen beklenmedik gelişmeler, sürprizler ve yeni olanaklar gündeme gelebilir. Risk içeren spekülatif durumlara özellikle dikkat etmelisiniz.

Bu yıl burcunuzu ilgilendiren en önemli transit, karşıt burcunuz olan Balık’ta ilerlemekte olan Neptün’den geliyor. Transit Neptün’ün etkileri geçen yıldan itibaren başladı. Ancak bu yıl özellikle 25 - 28 Ağustos doğumlu olan Başak’lar ve Yükselen Başak’lar bu gezegenin dağıtıcı ve karmaşa getiren, kafa bulandıran temalarını açık şekilde hayatlarında hissetmeye başlayabilirler. Kişisel anlamda yanılgıya düşme veya yanlış karar alma ihtimaliniz yüksek olabilir. Fedakârlık yapmanız gereken temalar karşınıza daha fazla çıkabilir. Eleştirel yönlerinizi törpülemeye, ortaklık ve ikili ilişkiler alanında daha anlayışlı davranmaya başlıyorsunuz.

Geçtiğimiz yıl yaz aylarında İkizler burcuna geçmiş olan şans gezegeni Jüpiter, sizi kariyer alanında yılın en şanslı burcu haline getirdi. 2013 yılının Haziran sonuna kadar devam edecek olan bu transit sayesinde iş hayatınızda yükselmek ve daha iyi konumlara gelmek için karşınıza gelebilecek fırsatları çok iyi takip etmeli, değerlendirmelisiniz. Hedefleriniz içinde yer alan yeni bir işe geçebilir veya var olan işinizde yükselebilirsiniz. Jüpiter yılın ilk yarısında size tanınma ve iş hayatında yeteneklerinizi başarılı biçimde kullanabileceğiniz imkânlar getirirken; yılın ikinci yarısında başarılarınızı sosyal ortamlara, gruplara ve organizasyonel alana yaymanıza da destek verecektir. Geleceğe yönelik umutlarınızı gerçekleştirebilmek için karşınıza çıkacak fırsatları doğru şekilde değerlendirmelisiniz.

2008’den bu yana Oğlak burcunda ilerleyen Plüton da burcunuzla uyumlu açı kurmaya devam ediyor. 2013 yılında 1 – 4 Eylül arasında doğmuş olan Başaklar bu güçlendirici etkiden daha fazla yararlanabilirler. Yaratıcılığınızı sistemli ve ciddi bir şekilde geliştirmeniz gereken konularda hırslı hareket edebilirsiniz. Kişiliğinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyma arzusu içindesiniz. 2013’nin ikinci yarısında Jüpiter karşıt açısı nedeniyle bu gücü yaşantınıza aktarmak isterken aşırılıklara ve abartılı davranışlara yönelme riski içine girebilirsiniz.

12 Mart- 20 Nisan arasında ortak finansal alana daha fazla yönelebilir, para ile ilgili konularda stabilite sağlamakta zorlanabilirsiniz.
9 Mayıs – 3 Haziran arasındaki Venüs geçişi sosyal statünüzü ilgilendiren alanda size olumlu destek verecektir. Ancak 31 Mayıs – 13 Temmuz arasındaki Mars transiti etkisiyle tüm enerjinizin odak noktasında kariyer ve iş konularının yer alması sizin için yorucu olabilir.


Aşk, evlilik ve ilişkiler
Aşk hayatınız, keyif aldığınız konularla ilgili yaklaşımlarınız 2008 yılında başlayan Plüton transitiyle bir değişim süreci içine girdi. Artık daha tutkulu, daha derinden hissedebileceğiniz ilişkilere yönelmeye başladınız. 2013 yılında özellikle 1 – 4 Eylül arası doğumlu Başaklar kişisel olarak daha tutkulu ve hırslı yaklaşımlar içine girmeye başlayacaklar. Plüton’un tutkularınızı artıran yaşayabileceğiniz derin ve güçlü bir aşk ilişkisi sizin kendinizi yenilemenize sebep olabilir.

2013’ün ilk yarısında Jüpiter desteğiyle toplumsal hayatta daha fazla ön plana çıkabilir ve adınızdan söz ettirebilirsiniz. Yılın ikinci yarısından sonraki dönemde sosyal hayatınızın ve gruplarla paylaşımlarınızın hareketlenmeye başladığını fark edebilirsiniz. Arkadaş toplantıları, davetler ve güzel organizasyonlar sayesinde yeni kişilerle tanışabilir, keyifli ilişkiler kurabilirsiniz.
Venüs’ün burcunuzla uyumlu hareket ettiği zamanlarda ilişkileriniz daha rahat, akıcı şekilde ilerleyebilir. 26 Şubat – 22 Mart arasında evlilik ve ikili paylaşımlarınız olumlu etkiler altında olacaktır.
20 Nisan – 31 Mayıs arasındaki dönemde seyahatlere çıkabilir, yurtdışı bağlantılı veya yabancı uyruklu kişilerle paylaşımlarınız hayatınızda daha fazla yer alabilir. Değişik kültürlerle ilgili konular sizi çekebilir; aşkı uzaklarda bulabilirsiniz.
3 - 27 Haziran arasında katılacağınız davet ve toplantılarda aşk gezegeni Venüs’ün desteğini arkanıza alabilirsiniz. 22 Temmuz – 16 Ağustos arasında Venüs burcunuzda ilerlerken kendinizi çok iyi hissedebilir, kişisel güzelliğiniz ve bakımınızla ilgilenebilir, çekiciliğinizle ön plana çıkabilirsiniz. Bu dönemde çevrenizle ve partnerinizle ilişkileriniz pozitif yönde etkilenecektir.
15 Ekim – 7 Aralık arasında Mars’ın burcunuzda ilerleyecek olması, kendinizi daha cesur bir yaklaşımla ortaya koymanızı sağlayacaktır. İkili ilişkilerde, eşiniz veya partnerinizle paylaşımlarınızda daha tutkulu, heyecanlı ve girişken olabilirsiniz.
5 Kasım’dan itibaren Venüs sizi aşk ve keyiflerle ilgili alanda olumlu etkilemeye başlayacaktır. Ancak sevgi gezegeni Venüs’ün 21 Aralık’tan itibaren Oğlak burcunda geri harekete başlayacak oluşu, partnerinizle paylaşımlarınızda birtakım sorunlar yaşamanıza sebep olabilir.

Sağlık

2013 yılında sizi sağlık alanında en ciddi olarak etkileyebilecek gezegen etkisi karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayan Neptün’den geliyor. Bu yıl özellikle 25 – 28 Ağustos doğumlu Başak’lar Neptün’ün dalgınlık, halsizlik, yorgunluk ve kafa bulandıran etkisi altına alacaktır. Dikkatsizlikten kaynaklanan kazalar veya sakarlıklar yaşayabilirsiniz. Gücünüzün çekildiğini veya bir şekilde pasifize olduğunuzu düşünebilirsiniz. Bu transit etkisindeyken ilaç kullanımına veya sebebi belirlenemeyen rahatsızlıklara karşı daha dikkatli olmalısınız. Sağlık sorunlarıyla karşılaşırsanız ciddiyetle ele almalı, ihmalkâr olmamalısınız.
Plüton’un destekleyici etkisi genel olarak kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak yılın ilk yarısındaki Jüpiter geçişi sizin de bazı konularda huzursuz ve dengesiz davranabileceğinize işaret ediyor.

Yılın ilk yarısında Jüpiter burcunuzla uyumlu açı içine girerek olumlu desteği ile koruyucu etkiler getirecektir.
2 Şubat – 12 Mart arasında karşınıza çıkan kişiler veya olaylar size gerginlik verebilir. Mars’ın burcunuzdan geçeceği 15 Ekim – 7 Aralık arasında enerjiniz yükselecektir. Ancak Neptün karşıtlığının tam hissedileceği 18 – 22 Ekim günleri arasında özellikle dalgınlıktan kaynaklanabilecek sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

2013 yılında Merkür 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir, sabırlı olmalısınız.
23 Şubat ile 17 Mart arasında gerçekleşecek yılın ilk geri hareketi sizi eşiniz, ortaklarınız ve karşınıza çıkan kişilerle paylaşımlarınızda etkisi altına alabilir. Bu dönemde yazılı ve sözel iletişimlerde daha mantıklı, akılcı davranmaya çalışmalısınız; yanlış anlaşılma riski fazla olabilir.

26 Haziran - 20 Temmuz arasındaki geri hareket süresince sosyal paylaşımlarınızda, organizasyonel çalışmalarınızda birtakım gecikmeler ve aksaklıklarla karşı karşıya bırakabilir. Önemli işlerinizi Merkür retrosundan önce bitirmenizde yarar var.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosu size eğitsel ve iletişimsel alanda gecikmeler, sıkışma ve daralmalar yaşatabilir. Yakın çevre, akraba veya kardeşlerle ilişkilerde problemler söz konusu olabilir.


Milliyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.517
Puan
113
Konum
İstanbul


BAŞAK 2013

2013 yılında Başak Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Başak Burcu'nun 2013 genel yorumu:

Uzun süren bir sessizlik döneminden sonra sesinizi duyarabileceğiniz iş ve aşk hayatınızda aradığınızı bulabileceğiniz bir yıl karşılıyor sizleri.

Yılın ilk 6 ayı şans sizden yanayken alışkanlıklarınızdan uzaklaşın ve ruhunuzu kendinizi yenileyin deşarj olun ve yeni başlangıçlar için kolları sıvayın. Göreceksiniz ki siz şartları zorladıkça bir çok kapı size açılacak.

hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir aşk hikayesini mutlu sonla tamamlayabilirsiniz. Yılın 2nci yarısı kazanmaya başlamış olmanın hevesi yeni ve daha once denemediğiniz arayışlar içine girmenize neden olabilir. Dikkatli olun bir anda büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.

Yine bu dönemde mide ve bağırsaklarla ilgili ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Öncelik sıranızın değişmeye başlaması ile kendinize daha adil davranmayı öğreneceksiniz.

Yakın çevrenizle ilişkilerinizde farklılıklar ortaya çıkabilir yakın olduğunuz eş dost arkadaşlarınızla daha mesafeli olabilir bazı arkadaşlıklarınızı ise tamamen sonlandırabilirsiniz. Kardeşler kuzenler aile bireyleri ile de ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

İş hayatınızda ise kendi gerçeğinizi isteklerinizi düşüncelerinizi ortaya koymalı yüzünüze kapanan kapıları bilginiz ve tecrübenize güvenerek tek tek aralama zamanı. Yapabileceklerinizin farkına varmalı ve tereddüt etmeden korkularınızdan sıyrılarak hareket etmelisiniz.

Hedefiniz uzun vadede kalıcı bir başarı elde etmek olmalı finansal olarak güçlenirken risk içeren kısa vadede büyük kazançlar elde etme hevesinizde yükselecek. Bu hevesinizden uzaklaşmalı ve planlı davranmayı elden bırakmamalısınız.

Yılın şifresi: Kendimi yeniden keşfediyor hayatın güzelliklerinin idrakine vardıkça doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 1 2 7 14 15 18 19 21 29 30

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 8 10 20 24 27 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 2 3 8 12 15 21 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 16 18 26 27

Mart şanslı günleriniz: 1 6 7 10 14 16 19 21 26 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 12 15 20 22 25 27 31

Nisan şanslı günleriniz: 5 6 7 8 12 14 17 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 9 16 19 21 23 25 30

Mayıs şanslı günleriniz: 3 4 5 10 15 22 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 14 16 18 21 27

Haziran şanslı günleriniz: 1 4 6 9 11 16 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 7 10 12 17 23 30

Temmuz şanslı günleriniz: 3 6 12 13 16 17 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 7 9 14 15 18 21 27 29

Ağustos şanslı günleriniz: 7 8 9 10 12 14 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 11 13 17 23 25 31

Eylül şanslı günleriniz: 1 6 8 10 17 18 26 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 22 27

Ekim şanslı günleriniz: 3 6 7 12 15 16 20 25 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 8 10 11 14 17 19 24

Kasım şanslı günleriniz: 2 11 12 20 26 27 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 5 7 9 13 21 23 28

Aralık şanslı günleriniz: 5 9 13 14 19 23 24 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 10 18 20 21 25 30

ekolay

 

AMOR

Aktif Üye
Katılım
7 Eylül 2010
Mesajlar
263
Tepki
112
Puan
43
Yaş
36
Konum
diğer
Hiç İyi Değilmiş Yav Belli zaten Bu Yıl Gerçekten Kendimi Çok Bunalımda Hissettim :uzgun:
 

elif85

Yeni Üye
Katılım
15 Temmuz 2013
Mesajlar
8
Tepki
7
Puan
3
Yaş
38
Konum
bursa
BAŞAK 2013

2013 yılında Başak Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Başak Burcu'nun 2013 genel yorumu:

Uzun süren bir sessizlik döneminden sonra sesinizi duyarabileceğiniz iş ve aşk hayatınızda aradığınızı bulabileceğiniz bir yıl karşılıyor sizleri.

Yılın ilk 6 ayı şans sizden yanayken alışkanlıklarınızdan uzaklaşın ve ruhunuzu kendinizi yenileyin deşarj olun ve yeni başlangıçlar için kolları sıvayın. Göreceksiniz ki siz şartları zorladıkça bir çok kapı size açılacak.

hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yarım kalan bir aşk hikayesini mutlu sonla tamamlayabilirsiniz. Yılın 2nci yarısı kazanmaya başlamış olmanın hevesi yeni ve daha once denemediğiniz arayışlar içine girmenize neden olabilir. Dikkatli olun bir anda büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.

Yine bu dönemde mide ve bağırsaklarla ilgili ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Öncelik sıranızın değişmeye başlaması ile kendinize daha adil davranmayı öğreneceksiniz.

Yakın çevrenizle ilişkilerinizde farklılıklar ortaya çıkabilir yakın olduğunuz eş dost arkadaşlarınızla daha mesafeli olabilir bazı arkadaşlıklarınızı ise tamamen sonlandırabilirsiniz. Kardeşler kuzenler aile bireyleri ile de ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

İş hayatınızda ise kendi gerçeğinizi isteklerinizi düşüncelerinizi ortaya koymalı yüzünüze kapanan kapıları bilginiz ve tecrübenize güvenerek tek tek aralama zamanı. Yapabileceklerinizin farkına varmalı ve tereddüt etmeden korkularınızdan sıyrılarak hareket etmelisiniz.

Hedefiniz uzun vadede kalıcı bir başarı elde etmek olmalı finansal olarak güçlenirken risk içeren kısa vadede büyük kazançlar elde etme hevesinizde yükselecek. Bu hevesinizden uzaklaşmalı ve planlı davranmayı elden bırakmamalısınız.

Yılın şifresi: Kendimi yeniden keşfediyor hayatın güzelliklerinin idrakine vardıkça doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 1 2 7 14 15 18 19 21 29 30

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 8 10 20 24 27 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 2 3 8 12 15 21 22 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 16 18 26 27

Mart şanslı günleriniz: 1 6 7 10 14 16 19 21 26 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 12 15 20 22 25 27 31

Nisan şanslı günleriniz: 5 6 7 8 12 14 17 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 9 16 19 21 23 25 30

Mayıs şanslı günleriniz: 3 4 5 10 15 22 28 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 14 16 18 21 27

Haziran şanslı günleriniz: 1 4 6 9 11 16 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 7 10 12 17 23 30

Temmuz şanslı günleriniz: 3 6 12 13 16 17 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 7 9 14 15 18 21 27 29

Ağustos şanslı günleriniz: 7 8 9 10 12 14 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 11 13 17 23 25 31

Eylül şanslı günleriniz: 1 6 8 10 17 18 26 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 22 27

Ekim şanslı günleriniz: 3 6 7 12 15 16 20 25 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 8 10 11 14 17 19 24

Kasım şanslı günleriniz: 2 11 12 20 26 27 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 5 7 9 13 21 23 28

Aralık şanslı günleriniz: 5 9 13 14 19 23 24 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 10 18 20 21 25 30

ekolay

gerçekten temmuz 14 15 benim için kötüydü seni bekliyorum 16 temmuz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst