2013 Balıklara ne getirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
balik-burcu-pisces-2012.jpg

2013′te Balık Burunu Neler Bekliyor?

Geçinip gitmek sizin için yeterli değildir. Balık burcu insanı daha anlamlı bir yaşam arayışındadır. Sizin duyarlı burcunuz madde ve run arasındaki köprüdür. Bu sizi zaman zaman ilahi olana taşırken bazen bu dünyanın gidişatı nedeniyle hayal kırıklıkları yaşarsınız. Bu yılın ilk kısmında gerçek ile ideal oian arasındaki boşluk gündelik rutinlerinize ve inancınız arasında kalmaya neden olmaktadır. İnancınızı güçlendirmek ve daha yüksek potansiyelinize kavuşmak istersiniz. Sizin burcunuzun geleneksel yöneticisi olan akıllı Jüpiter 2013 yılına Boğa burcunda başlar ve Çevreye ilişkin 3. Evinizdedîr. Dev gezegenin geniş vizyonu en sıradan etkinliklerde bulunan görkemi ortaya çıkarır. O amacın en derin duyusundaki en basit eylemi bile damıtır. Sezginiz sayesinde gündelik konuşmalardaki en değerli parçayı keşfedersiniz. Bunlardan derin mesajlar alabilirsiniz. Ardından 11 Haziran’da Jüpiter uyumlu İkizler burcuna ve Köklere ilişkin 4. Evinize girer. Bu aileniz hakkında size yeni bir bakış açısı kazandıracaktır. Kendinizi geçmişten soyutlarsınız. Çevrenizde çeşitli seçenekler ortaya çıkacaktır. Bunlar evinizde ve kariyer hayatınızda yeni roller oynamanız için bir adım atmanızı sağlayacaktır.

29 Ekim’de Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinize giren stratejik Satürn amaç ve sınırlarınızın belirlenmesi konusunda başkalarıyla tartışmanızı gerektirecek bir ortam oluşturur. Görev ustası gezegen 5 Ekim’de Daha Yüce Düşünceler ve Uzak Yerlere ilişkin 9. Evinize girer. Burada iki yıl kalacaktır. Büyük fikirler ve bunları başkalarıyla paylaşma dönemi içinde olacaksınız. 10 Ekim’de Satürn 9 Temmuz 2014′te tamamlanacak bir dizi içinde sizin modern yönetici gezegeniniz Neptün ile uyumlu üçgenler oluşturur. Toprağa bağh Satürn ile ****fiziksel Neptün arasındaki uygun dizilini hayallerinizi şekillendirecektir size cenneti yeryüzüne indirme konusunda fikir verecektir Yetenekli bir şekilde gerçek ve hayal dünyası arasında gezinmeniz sabırlı bir şekilde yıldızlara çıkan bir merdiven inşa etmenizi sağlayacaktır. Ancak bu yalnızca kendi arzularınızı tatmin etmeye ilişkin değildir; kişisel başarınız evrenin kolektif olarak iyilik durumu için katkı niteliğindedir.

Yılın erken zamanlarında esnek davranmak faydalı olacaktır çünkü enerjik Mars 23 Ocak’tan 13 Nisan’a kadar gerilemededir. Bu geri dönüş Başkalarına ilişkin 7. Evinizde meydana gelir. Bu partnerlerle küçük meseleler üzerine tartışma durumunu ortaya çıkaracaktır. Ayrıntılara takılıp kalmanız sorunları çözmede zorluk yaşamanıza neden olacaktır. Belli bir zaman içinde tek bir konuya odaklanmanız sizi hedeflerinizden uzaklaştıracaktır. Ve doğal olarak ilk olarak yapmanız gereken elinizin altında bulunan görevleri yerine getirmektir

Alıntı

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)




2013’e genel bakış



Geçtiğimiz yıl Neptün’ün çok bir süre kalmak üzere burcunuza yerleşmiş olması, her açıdan hayatınızı şekillendirecek yepyeni koşulların doğmakta olduğunu göstermekte. 2013 kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ve gelişen fırsatlardan yararlanabileceğiniz son derece olumlu bir yıl olabilir. Özellikle 26 Haziran sonrasında Jüpiter’in Yengeç burcuna ilerlemesi ile bu daha da belirgin olacak. Ancak önce Neptün’ün burcunuza getirdiği temalardan söz edelim.

Neptün evrensel konuları, kabullenmeyi, maddi olandan maneviyata yönelmeyi ve bizi katı gerçeklerden koruyan hayallere işaret eder. Bu yönleri ile de burcunuzun özellikleri ile ortak yönler paylaşır. Zira Balık fedakarlığı, kabullenmeyi ama aynı zamanda artistik anlamda yaratıcı hayal gücünü anlatan, kendini disipline etmekte zorlanan fakat son derece sınırsız ve evrensel enerji ile çalışan bir burçtur. Şimdi Neptün’ün burcunuza geçmiş olması, bu özelliklerinizi bir kat daha arttırmakta. Yaratıcı alanda çalışıyor ve hayal gücünü kullanıyorsanız, son derece başarılı ve dikkat çekici olabilirsiniz. Ancak yaptığınız iş çok kurallı ve sınırlayıcı ise bu dönemde tatminsizlikler, kararsızlıklar, dağılmalar yaşayarak, aslında eski benliğinizi, eski korkularınızı ve alışkanlıklarınızı dağıtmanız da mümkün. Neptün, olumlu yönüyle, terapi yapa, şifalandıran, gevşeten, korkuları dağıtan özelliklere sahiptir. Eğer yerleşmiş endişeleriniz, korkularınız ya da önyargılarınız varsa, bu transit altında gevşemeye başladığını hissedebilirsiniz. Özellikle 20-24 Şubat doğumlu olan Balık’lar Neptün transitinin iyice hedefinde olacaklar. Neptün sanatsal konularda başarı ve daha evrensel insancıl temalar, kendini adama getirmekle birlikte, iş hayatında fazla sayısal işlerle ve kurallarla uğraşanların hayatına daha başka tatmin alanları arama, kabullenme ve eskilerden çözülme getirmekte. Neptün sayesinde bir yandan da kendinizi hırpaladığınız duygusal durumlardan sıyrılmaya başlayabilirsiniz. Ancak bu transit son derece aldatıcı da olabileceği için, aşırı idealize ettiğiniz konularda, ki bu çok sık yapabiliyorsunuz, ayaklarınızı yerden kesmemeye bakın.

Balıkları yakından etkileyen diğer önemli bir transit ise Jüpiter’in önce İkizler’de sonra da Yengeç burcunda olması. 26 Haziran’a kadar İkizler burcunda kalan Jüpiter yüksek beklentiler, çok hareket, ancak kimi zaman tutarsız ve çok daha tatmin edici olmayan koşullar getirmekte. Yine de bu dönemde Jüpiter sayesinde ev hayatında yenilenme, değişim, bolca hareket ve evde daha fazla meşguliyet söz konusu olabilir. Özellikle yükselen burcu Balık olanlar bu süreçte, yaşadıkları ortamda canlanma yaşayabilirler. Ayrıca toprağa ya da eve ait yatırımlar da gündeme gelebilir. 26 Haziran’dan sonra Jüpiter’in Yengeç burcuna ilerlemesi hayatınıza daha büyük bir keyif ve kendi yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz somut sonuçlar getirebilecek. Bu yeni sorumlulukları anlatan Satürn’le de uyumlu kalacak olan Jüpiter, emin adımlarla ilerleme, hayattan keyif alma, aşkta mutluluk ve çocuklarla ilgili konularda güzel sonuçlar vaadediyor. Ailevi konular her açıdan daha iyi bir ortam sağlayacak. Yuvanızda sizi mutlu eden koşullar içerisinde olabilirsiniz. Bu aynı zamanda daha güçlü bir güven anlamına da gelmekte. Hayata bakış açınız rahatlarken, yeni hobiler, keyif veren yeni uğraşlar ve hatta daha keyifli tatiller bile söz konusu olabilir. Bu nedenle, yılın ikinci yarısında daha destekleyici şartlar altındasınız.


Bu dönemde Satürn de burcunuzla son derece uyumlu bir açı kurmaya başladı. Satürn kariyer gezegenidir ve özellikle iş hayatındaki konulara karşılık gelir. Geçtiğimiz Ekim ayında Akrep burcuna ilerleyen Satürn 2015’e kadar daha istikrarlı ve düzgün bir ilerleme vaadediyor. Bu yeni dönemde daha önce geliştirmiş olduğunuz tecrübelerden de yararlanarak iş hayatınızı ve sorumluluk alanlarınızı genişletebilirsiniz. Bir bakıma iş konusunda daha az zahmetli ve neredeyse otomatik pilota bağlayabileceğiniz koşullar ortaya çıkmakta. Kuşkusuz bu hiç çaba sarfetmeyeceğiniz anlamına gelmiyor ancak uzun vadeli planlar yapmakta daha başarılı ve kendinizi güvende hissedebilirsiniz. Ayrıca Satürn, özellikle yükselen burcu Balık olanlar için uzaklarla, yabancılarla ilgili konularda yeni işler ve sorumluluklar getirebilir. Benzer şekilde,uluslar arası konular, medya, akademik çalışmalar bu dönemde daha kalıcı sorumluluklar ve meşguliyetlere yol açabilir. Yine de Satürn’ün destekleyici etkisi altında sorumluluk almaktan kaçınmayacağınızı rahatlıkla söyleyebiliriz.


Benzer şekilde, Pluton da bu dönemde burcunuzla uyumlu açıda kalmaya devam ederken, özellikle 28 Şubat – 2 Mart doğumlu olan Balık’lar iş hayatında ve genel olarak tüm hedeflerinde kendi içsel güçlerini daha iyi kullanarak, büyük bir konsantrasyon sağlayabilecekler. Pluton transiti altında güçlü olmayı öğrenir ve kendimizi, kişiliğimizi ve dolayısıyla hedeflerimizi de değişime sokarız. Olumlu açısı altında Pluton size güçlü işbirlikleri yapma, güçlü kişilerden yararlanma ve sosyal alanda daha etkin olabilme imkanı da getirmekte. Bu tarihler arasında doğanlar Pluton’un dönüştürücü ve güçlendirici etkisini özellikle politika alanında daha çok görebilirler.


İş, para ve kariyer olanakları

Balık ve yükselen Balık olan kişiler geçen yıldan itibaren burçlarında ilerlemeye başlayan Neptün gezegeninin getirdiği rehavet ve yumuşama duygusu içinde hareket etmeye başladılar. 2013 yılı içinde özellikle 21 – 22 – 23 - 24 Şubat günlerinde doğmuş olan Balıklar ve yükselen Balık’lar çok dikkatli karar almak durumundalar. Neptün’ün getireceği hassasiyetleri ve hayalleri fazlasıyla hissedebilirsiniz. Ancak Neptün’ün dağıtıcı bir güç olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. İçinde yaratıcılık, sanat, hayal gücü olan çalışmalarınızda her zamankinde daha verimli olabilir, başarınızı artırabilirsiniz. Ancak rakamlar, detaylar ve ayrıntılarla ilgili bir işte çalışıyorsanız, işte orada odaklanma sorunu yaşayabilir, hata yapmaya daha meyilli olabilirsiniz.

Oğlak burcunda ilerleyen Plüton transiti, 28 Şubat - 2 Mart arası doğumlu Balıklar için organizasyonel alandan ve sosyal çevrelerden olumlu destek getirebilir. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.

Satürn’ün Akrep burcunda ilerlemesi ile 2012 yılının son aylarından itibaren kendinizi daha güçlü bir şekilde yapılandırabileceğiniz bir süreç içine girdiniz. 23 Şubat – 2 Mart arasında doğmuş olan tüm Balıklar ve yükselen Balık’lar daha gerçekçi bir şekilde hayatlarıyla ilgili konularda sorumluluk alabilecekler. Özellikle yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda, medya alanında, yüksek öğrenim ya da akademik çalışmalarda istikrarlı olabilirsiniz. Bu yıl ve gelecek yıl yapacağınız ciddi çalışmalar ile kariyeriniz ile ilgili altyapınızı sağlamlaştırma imkânına sahip olabilirsiniz.

Uranüs ise son 2 yıldır sizin para kazanma ve harcama şeklinizi değiştiriyor. Değişik ve orjinal yaklaşımlarla riskli içeren işlere yöneliyor olabilirsiniz. Uranüs dalgalanmalar gerişten bir gezegen olduğu için, Satürn’ün getireceği dikkat ve özenle yatırımlarınızı daha doğru yönlendirebilirsiniz.

Şans gezegeni Jüpiter yılın ilk yarısında ev, yuva ve aile konularında size imkânlar getirebilir. Ancak abartılı beklentiler içine girmemeli, önünüze gelen fırsat veya kişilerin değişken özelliklere sahip olabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Aşırı iyimser veya idealize edilmiş yaklaşımlarınız size daha sonra hayal kırıklığı getirebilir. 2013 yılının ikinci yarısında yaratıcılığınızı daha fazla ortaya koyabileceğiniz olanaklar önünüze çıkabilir. Bu süreçte aşk hayatınız, aileniz ve çocuklarınızla ilgili konularda da olumlu etkiler altında olacaksınız.

Mars’ın burcunuzda kalacağı 2 Şubat – 12 Mart arasında kişisel enerjiniz yüksek olabilir. Ancak Neptün’ün de getirebileceği dalgınlık ve dikkatsizlik sebebiyle düşüncesiz hareketlere kalkışmamalısınız.

12 Mart – 20 Nisan arasında para ile ilgili konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle 20 – 23 Mart arasında Koç burcundaki Mars-Uranüs birleşimi beklenmedik harcamalar getirebilir. Aynı dönemde Venüs’ün de bu bölgeden transit geçmesi sürpriz kazançlar elde etmenizi sağlayabilir.

27 Haziran – 22 Temmuz arasında iş hayatınız ve çalışma koşullarınız Venüs transiti ile olumlu etki altında olacaktır. 16 Ağustos – 11 Eylül arasında ortak finansal alanda kazançlarını artabilir, ancak çalışma ortamınız sizi oldukça yorabilir. 7 Ekim – 5 Kasım arasında da kariyer alanında daha pozitif bağlantılar içine girebilirsiniz.


Aşk, evlilik ve ilişkiler

2013 yılında burcunuzda ilerleyen Neptün sizi ilişkiler ekseninde daha kabullenici olabileceğiniz, hassaslaşarak daha çok hayal kurabileceğiniz durumlarla karşı karşıya bırakabilir. Özellikle 21 -24 Şubat arasında doğmuş olan Balıklar bunu fazlasıyla hissedebilirler. Eşiniz, ortağınız veya partnerinizle ilişkinizde önünüzü net göremeyebilir ve gerçeklerden kaçma eğilimi içine girebilirsiniz.

Yılın ilk yarısında Jüpiter etkisiyle aile ve büyüklerinizle paylaşımlarınız daha keyifli olacaktır. Yılın ikinci yarısında Jüpiter’in Yengeç burcuna geçmesi tüm su burçları gibi sizinde duygusal anlamda daha mutlu olmanıza yardım edecektir. Aşk, flört, eğlence ve keyif aldığınız konularda bir yıl süresince şanslı etkiler altında olacaksınız. Bu yeni bir aşk getireceği gibi, var olan ilişkinizden daha fazla mutluluk almanızı da sağlayacaktır. Çocuk sahibi olmak isteyen Balık’lar ve yükselen Balık’lar bu şanslı Jüpiter transiti altında hayallerine kavuşabilirler.

2 Şubat – 12 Mart arasında Mars etkisiyle daha girişken ve cesur yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Venüs’ün burcunuzda olacağı 26 Şubat – 22 Mart arasında çekiciliğiniz artacaktır. Bu süreçte yeni beraberlikler de gündeme gelebilir. 3 – 27 Haziran arasında aşkta duygusallık, yumuşaklık ve derin paylaşımlar size çok mutluluk verebilir. 22 Temmuz – 16 Ağustos arasında da eşiniz veya sevgilinizle paylaşımlarınız daha olumlu etkiler altında olacaktır. Bu dönemde Mars’ta aşk hayatınıza heyecan ve hareket katabilir.

Sağlık

2013 yılında Balık ve Yükselen Balık’ları en yakından ilgilendiren transitler Neptün’ün ve asteroid Kiron’un burçlarında ilerlemekte oluşudur.

Neptün transiti etkisi altında özellikle 21 – 24 Şubat arasında doğmuş olan Balıklar ve Yükselen Balıklar kendilerini yorgun, halsiz, bitkin ve dağılmış hissedebilirler. Neptün kişiyi gevşeten etkiler getirdiği için vücut enerjiniz düşebilir. Teşhisi koyulamayan rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Dalgınlık veya dikkatsizlikten kaynaklanan sağlık sorunları olabilir. İçki, alkol veya diğer keyif maddelerine hassasiyet söz konusu olabilir. İlaç kullanımına çok dikkat edilmeli, doktor tavsiyesi dışında ilaç kullanılmamalıdır.

Balık burcunda ilerleyen Kiron’da 2013 yılı içinde 28 Şubat – 4 Mart arasında doğmuş olan Balık’lara fiziksel veya duygusal yaralanmalar getirebilir. Yaralı olduğumuz konuları temsil eden Kiron asteroidi Balık burcunda ilerlerken size psikolojik anlamda acı veren konularla da karşı karşıya kalabilirsiniz. Aşırı etkilenmeye yatkın Balık’ların bu etkiler altında fiziksel açıdan kendilerini fit ve zinde tutmaya çalışmaları gerekiyor.

2 Şubat -12 Mart arasında burcunuzda ilerleyen Mars size enerji verecektir. Ancak dalgınlık veya dikkatsizlikten kaynaklanabilecek kazalara dikkat etmelisiniz.

28 Ağustos – 15 Ekim arasında iş hayatınızla ilgili konular sizi sinirsel gerginliklere sürükleyebilir, dikkat etmekte yarar var.


Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?

Merkür bu yıl içinde 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.

23 Şubat ile 17 Mart arasında burcunuzda gerçekleşecek yılın ilk geri hareketi sizi direk olarak çevrenizle paylaşımlarınızda, kişisel ilişkilerinizde etkisi altına alabilir. Bu dönemde yazılı ve sözel iletişimlerinize dikkat etmelisiniz.İletişimlerinizde daha mantıklı, akılcı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor

26 Haziran - 20 Temmuz arasındaki geri hareket süresince aşk hayatınızda, keyif aldığınız konularda, yaratıcı çalışmalarınızda, çocuklarla ilişkilerinizde ve spekülatif alanda beklenmedik sorunlarla veya gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosu yurtdışı bağlantılı işlerinizi, yabancılarla paylaşımlarınızı etkileyebilir. Hukuksal alanda veya akademik konularla ilgili iletişimsel problemler ortaya çıkabilir. Vize, uçak bileti, rezervasyonlar gibi seyahat detaylarınızı Merkür retrosundan önce bitirmenizde yarar var.

Milliyet

 

felisity

Daimi Üye
Katılım
17 Şubat 2011
Mesajlar
1.551
Tepki
1.778
Puan
113
Konum
ADANA
bir balık olarak zevkle okudum teşekkürler
bakalım iyiler olsun kötüler uçsun gitsin inşallah
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

BALIK 2013

2013 yılında Balık Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Balık Burcu'nun 2013 yılı genel yorumu:

Kişisel gelişim ve eğitim konusunda önemli fırsatlar yakalayabilir. Bittiği dediğiiniz geçmişte değerlendiremediğiniz pek çok fırsatla karşılaşabilir yeni oluşumların içinde olabilirsiniz. Yılın ilk 3 ayı finansal konularda dikkatli olmalısınız.

Yılın 2nci yarısından itabaren hukuksal konularda hakkınızı aramalı ve kazanan taraf olacağınızı bilerek hareket etmelisiniz.

Haziran Temmuz iş hayatınızda oldukça başarılı işlere imza atabilirsiniz. Evli Balıklar yine bu dönemde mülk edinebilir.

Bekar Balıklar ise bu dönemde aşk hayatlarında yanılgılar yaşayabilirler. Yaşam enerjinizin yükseldiği yaşama bakış açınızın köklü bir değişim geçirdiği keyifli fantastik son derece özel deneyimlerin yaşanacağı bir zaman dilimindesiniz.

Yıllardır savunduğunuz bir çok düşünceden uzaklaşabilir yeni düşüncelerle zihninizi bulandıran tüm sistemleri arkanızda bırakarak tepeden tırnağa yenilenebilirsiniz. Sezgileriniz öylesine yoğun ve yol gösterici olacaktır ki sizler için yaşanacak bir çok olay öncesi rüya ve hisleriniz sayesinde uyarılacaksınız adeta.

İş hayatınızda ise cesur olmalı tercihlerinizi finansal olarak kazançlı çıkacağınız girişimler için değerlendirmeli hatır gönül ilişkisi içinde profesyonellikten uzak duygusal yaklaşımlarda bulunmadan hareket etmelisiniz. İşinizle ilgili seyahatler kazancınızı belli bir şekilde artıracak yeni bağlantılar kurarak uzun vadeli çalışmalarınıza katkıda bulunacaktır.

Özel yaşamınızda ise aile bireylerinden göreceğiniz destek ve katkı şartlarınızı yükseltmenize yardımcı olacaktır. Evlilik hayatınızda ise eşinizle birlikte hareket edip ortak değerler üzerinde birleşmek her iki taraf içinde olumlu etkileri beraberinde getirecektir. İstikrarlı bir dönemi ne kadar bilinçli değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız.

Yılın şifresi: Kendimi seviyor ve güveniyorum. Geçmiş deneyimlerimden kazandığım olgunluğu güne yansıtıyor. Tekrarlardan uzaklaşıp yenilikleri deneyimliyorum..

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 1 2 7 14 15 19 21 25 30

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 10 12 16 17 24 28 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 2 3 8 12 15 16 21

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 11 13 18 26 27

Mart şanslı günleriniz: 1 7 10 14 16 19 21 26 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 6 12 15 20 22 27 31

Nisan şanslı günleriniz:6 7 8 11 12 14 17 20 22 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 9 16 18 19 21 23 30

Mayıs şanslı günleriniz: 3 5 10 12 15 20 23 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 6 14 18 21 24 25 27

Haziran şanslı günleriniz: 1 4 5 6 9 11 16 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 10 12 17 21 23 28 30

Temmuz şanslı günleriniz: 2 3 6 11 12 13 16 17 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 4 7 14 15 18 21 27

Ağustos şanslı günleriniz: 3 8 9 12 14 21 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 11 15 17 23 25 28 31

Eylül şanslı günleriniz: 1 3 4 6 8 10 17 18 23

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 16 20 27

Ekim şanslı günleriniz: 3 7 12 15 16 23 25 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz:4 8 10 11 17 19 24 27

Kasım şanslı günleriniz: 2 10 11 12 15 20 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 5 7 9 13 19 21 28

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 12 13 14 19 23 27 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 6 8 10 18 20 21 25 30

ekolay
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst