2013 Aslanlara ne getirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul
805183_detay.jpg


Aslanlar bu yıl hayatlarını yeniden yapılandıracak

Habertürk’ün sevilen astroloğu Hande Kazanova, 2013’te bizleri neler beklediğini yazıyor.

Önemli sorumlulukların ve testlerin yılı bu yıl Aslanlar için... Endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığına dikkat etmek Aslanların önceliği olmalı. Aile yaşantısı biraz fazla yük olsa da yaz aylarında Aslanların neşesi yerine gelecek, zenginlik ve bolluk yaşayacak

Ev ve aile hayatınız konusunda önemli sorumluluk ve testleriniz Ekim 2012 itibarıyla devrede sevgili aslanlar. Hayatınızı yeniden yapılandırmak, endişe ve kuruntulardan kurtulmak ve sağlığınıza dikkat etmek öncelikleriniz olmalı. Aile yaşantınız sorumluluk verici, sıkıcı ve bunaltan etkilere sahip olabilir, hiç olmadığı kadar bu konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Evinizle ilgili tamirat, tadilat, ödemeler gündeme gelebilir veya ailenizden bir insanın bakımını üstlenebilirsiniz. Jüpiter yaz aylarına kadar sosyal çevre alanlarınızı etkilemeye başlayacak. İş alanlarınızda bu sene çevrenizden ve arkadaşlarınızdan tam gaz destek alacaksınız. Kendi ailenize yöneleceğiniz zamanlar olmasına rağmen, aile hayatınızda ne yaşarsanız yaşayın, arkadaşlarınızla ve çevrenizle bağlantılarınızı kesmeyin. İş anlamında değişik fırsatlar, bulunacağınız yerlerde tanışacağınız insanlar sayesinde oluşacak. 26 Haziran’dan sonra ise neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak ve sizi her türlü olumsuzluk karşısında koruyacak, beklenmedik iyiliklerle karşılaşacaksınız. Ağustos başı doğumluysanız, Uranüs sizin düşüncelerinizi, hayata bakış açınızı tümden değiştirebilir. Yeni işler, teknikler öğrenmeye hevesli olacaksınız. Yolculuklarda ve seyahatlerde beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Yine evlilik ve ikili ilişkiler evinizin yöneticisi olan Uranüs, size farklı yerlerde aşkı buldurabilir.

* 6 Ocak’ta iş alanlarınızda kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız. Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade edecek ve iş arkadaşlarınızı kolay ikna edeceksiniz. 27 Ocak’taki dolunay, kişisel kararlarınızı hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınızda vereceğiniz kararlarınızı kendi hayatınıza geçirmek için uygun bir süreçte olabilirsiniz.

*10 Şubat’taki yeniay, sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda gerçekleşecek. Bu tarih sonrası özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. 12-15-16 Şubat parasal konularda istikrarlı sonuçlar elde edebilirsiniz. 25 Şubat’taki dolunay para alanlarınıza yansıyacak. Elinize bir miktar para geçebilir.

NİSAN AYI FIRSATLAR AYI

* 12 Mart sonrası enerjinizi yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, eğitim alanlarınıza harcamaya başlayacaksınız. Bu alanda güçlü mücadeleler devreye girebilir. Uzak yolculuklarda sabırsız ve agresif tutumlardan kaçının yoksa kazalara davetiye çıkarabilirsiniz. 20 Mart sonrası dış bağlantılar, seyahat, eğitim alanlarınız iyice hareketlenmeye başlıyor. Bir seyahat gündeme gelebilir.

* Nisan ayı yine fırsatlarla dolu bir ay olacak. Daha fazla değişik konularla uğraşma ve birden fazla alana yayılma gibi etkilere hazırlıklı olun. 15 Nisan’dan sonra iş ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Terfi, zam, prim almak istiyorsanız patronlarınız veya üstlerinizle konuşmanın ve kendi değerinizi yükseltmenin tam zamanı. 25 Nisan’da oluşan parçalı Ay tutulması ev ve yuva alanlarınızı tetikleyecek. Bu tarih ve sonrası dönemde ailenizle ilgili konular, ev alım satım, taşınma ve yer değiştirme etkileriniz yüksek olabilir.

*10 Mayıs’taki parçalı Güneş tutulması kariyer ve iş alanlarınızda önemli olayları hızlandırılmış bir biçimde hayatınıza sokacak. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. 21 Mayıs’ta birkaç gün öncesi ve sonrası iş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde birtakım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 25 Mayıs’taki parçalı Ay tutulması, sizin aşk alanlarınızı etkileyecek. Aşk hayatınızda istediğiniz sonuçlar oluşabilir, kalbiniz boşsa bu tutulma sonrası harika bir aşka yelken açabilirsiniz.

*19 Haziran’da arkadaşlarınız ve çevreniz size iş anlamında yeni fırsatlar sunacak. Kalabalık yer ve ortamlarda kendinizi mutlu ve iyi hissedeceksiniz. 21 Haziran ve sonrası artık geri planda durmanız gerekecek. Bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak görmeli ve önemli işleriniz için kesinlikle bu zamanda harekete geçmemelisiniz.

*13 Temmuz sonrası enerjinizde düşüşler görülebilir. Arkanızdan iş çeviren insanların varlığında artışlar görülebilir. 17 Temmuz ve sonrası evlilik evinizde yönetici Uranüs gerilemeye başlayacak. Birkaç ay boyunca ilişkilerinizi, evliliğinizi irdeleyebilir, bazı konu ve olayları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. 22 Temmuz sonrası artık sizin döneminiz başlıyor sevgili Aslanlar... Birkaç haftadan beri üzerinize yerleşmiş olan miskinlik ve isteksizlik geride kalmaya başlayacak. Artık kendinizden emin olacaksınız. Parasal gelişmeleriniz de hız kazanacak.

*Ağustos ayı birçok konu ve olayın yaşanacağı bir ay olacak. Seyahat, eğitim ve medyaya dayalı işlerinizde beklenmedik olaylarla karşılaşabilrsiniz. 6 Ağustos’taki yeniay sizin için yeni ve güzel bir dönemi müjdeliyor. Her tür girişimleriniz için bu dönem harekete geçebilirsiniz. 21 Ağustos’taki dolunay, evlilik, ikili ilişkiler, taşınma alanlarınızda gerçekleşecek. Önemli kararlar gündeminizde olabilir.

15 EKİM SONRASI MADDİ DURUMLARA DİKKAT

*Eylül ayında parasal konularda konuşma ve görüşmeleriniz devam ediyor olacak. Maddi konulardaki önemli karar ve başlangıçlarınızı 5 Eylül ve sonrası yapmaya çalışın. 7 Eylül para konularında şanslı bir gün. 22 Eylül ve sonrası artık enerjinizi ev ve aile hayatınıza harcamaya başlıyorsunuz. Evinizin güvenliği, ailenizin konuları ve ev hayatınız için yapılması gerekenler devrede olmaya başlayacak.

*7 Ekim’den sonra aşk hayatınıza kanalize olmak isteyeceksiniz. Ev ve aile hayatınızdaki önemli sorumluluklar ve biraz bunaltan etkiler, kafanızı daha güzel, rahat ve romantik etkilerle doldurmanıza neden olacak. 15 Ekim ve sonrası parasal konulardaki mücadeleleriniz artmaya başlıyor. Bir yandan para kazanacak, diğer yandan harcamaya meyilli olacaksınız. 21 Ekim’de Merkür ev ve aile alanlarınızda gerileyecek. Bu tarih sonrası 3 hafta ev alım satım, kiralama gibi işlerinizden uzak durmalısınız. Geçmiş dönem ailevi konu ve olaylar daha çok su üstüne çıkabilir.

KASIM SONU TATİL ZAMANI

* 5 Kasım ve sonrası işinizi daha çok sevmeye başlayacaksınız. İş ilişkileriniz güzelleşecek. 8-9 Kasım keyifli günler. 22 Kasım ve sonrası artık ilgi alanınızı daha çok aşk hayatınıza kaydıracaksınız. Varsa çocuğunuzla ilgilenmek, onun hayatının konularına odaklanmak öne çıkabilir. 30 Kasım’da çocuğunuzla veya aşkınızla güzel bir tatili hak etmiş gözüküyorsunuz.

*Aralık ayının başı itibarıyla satış, pazarlama, reklam alanlarınızda enerjinizi harcamaya başlayacaksınız. İletişim halinde olacağınız insanlara karşı sabırsız olmamaya çalışın. 21 Aralık’ta iş, hizmet alanlarınızda gerileyen Venüs, iş alanlarınızda 40 gün boyunca bazı sorun ve aksilikleri hayatınıza taşıyabilir.

 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
2012 benim için yeniliklerin başlangıç yılı oldu..Güzel bir sene oldu,canımın yandığı zamanlarda oldu ancak genel olarak 2012 senesi götürüsünden ziyade güzel şeyler getirdi.
Umarım 2013 yılında da güzellikler bizlerle olur.
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

2013’e genel bakış

2013 yılı hayatınızda yolunda gitmeyen konuları düzene sokmak ve yeni bir yön kazanmak için güzel imkanlar getirmekte. Bu yıl sizi destekleyen transitler olduğu gibi, test eden ve daha yapıcı, kalıcı kararlar alabileceğiniz geçişler de göstermekte. Öncelikle, geçtiğimiz aylarda Akrep burcuna ilerleyen Satürn’ün getirdiği temalardan söz etmeliyiz. Geçen zamanın ve olgunlaşmanın gezegeni Satürn 2015 yılına kadar Akrep burcunda kalacak. Bu geçişi süresince sizi yeni bir temel yaratmaya zorlamakta. Bu dönemde, hayatınızda bazı kapıların artık kapandığını ve yeni kapıların da siz çaba sarfettiğiniz sürece açılacağını görebilirsiniz. Nitekim 2005 Temmuz’dan sonra Satürn burcunuza girdiğinizde önemli adımlar atmaya başlamış ve kendinizi disipline etmeye karar vermiştiniz. Şimdi bu yeni süreçte, bu zamana kadar edindiğiniz tecrübelerin üzerine basarak bir adım daha atabilirsiniz. Özellikle yükselen burcu Aslan olanlar için bu süreçte iç gözlem ve kendi iç seslerini dinleme gereği var. Bu iç hazırlık aynı zamanda hem kariyeriniz hem de ev ve yerleşime ait konular açısından son derece önemli görülmekte. 2015’e kadar olan süre içerisinde, gelecek hedefleriniz üzerinde hazırlık yapmanız, geçmişi geride bırarak, gelecek planlar ve hedefler üzerine düşünmek gerekiyor. Kısacası bu dönemde iş hayatında bazı bitişlerle birlikte, geleceğe yönelik kapılar da açılmakta. Ancak bu yönde daha kalıcı ve sağlam olabilmek için her zamankinden daha sabırlı ve dayanıklı da olmanız gerekebilir. Aslan dayanıklı ve kararlı bir yapıda olduğu için bu dönemde iyi bir konsantrasyon sağlayabileceksiniz. Ancak bir yandan da eve ait konularda, evdeki atmosferde daha dikkatli olmak gerekecek. Ev hayatı içerisinde bazı problemler, güç savaşları ve sizi duygusal açıdan daha kontrollü olmaya zorlayan nedenler olabilir. Böyle bir dönemde evliliğinden şikayetleri olanlar nihai bir karar verebilirler. Eğer evlilik hayatında bir problem söz konusu değilse, bu dönemde eve ait sorumluluklar daha fazla zaman alıcı ve uğraştırıcı olabilir. Her durumda, 2015’e kadar olan süre içerisinde, kendi temelinizi, iç huzurunuzu, eve ait konulardaki problemleri çözerek geleceğe yönelik daha sağlam bir temel kurabileceğiniz görülmekte.

Bu süreçte Jüpiter 26 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda kalarak mesleki alanda hareketlilik, işten gelen yeni imkanlara ve kazançlara işaret etmekte. Aynı zamanda Jüpiter yılın ilk yarısında sizi sosyal açıdan daha canlı ve dışa dönük kılmakta. Bu dönemde yeni arkadaş grupları, sosyal faaliyetler açısından değerlendirebilirsiniz. Gelecek hakkında umutlarınız ve başkaları ile yapabileceğiniz çok şey var. Yılın ikinci yarısında ise ilginizi iç dünyanızda daha fazla yöneltmeye başlayabilirsiniz. Jüpiter’in 26 Haziran’da Yengeç burcuna ilerlemesi sizi duygusal açıdan beslemeye ve korumaya başlayacak. Ayrıca bu dönemde eve ait süregelen stresler ve engeller hafifleyerek size hafifleme ve bu arada kendi iç dünyanıza dönerek, daha yalnız kalsanız dahi bir arınma ve ruhsal temizlenme getirecek. Yılın ikinci yarısında hayatınızda kalıplaşmış olan duyguları ve endişeleri aşmaya başlayabilirsiniz. Bunu yapabilmeniz için kendi iç sesinize çok daha fazla kulak vermeniz gerekiyor.

2010 yılından bu yana burcunuzla uyumlu kalan Uranüs hayatınıza yenilenme getirmeye devam ediyor. Uranüs aniden değiştiren, yenileyen, uyandıran bir güçtür. 2010’dan bu yana ufuklarınızı genişletmeye başlarken, yeteneklerinizi daha iyi kullanmaya başladınız. Kendinize güveniniz de arttı. Özellikle yeni çevreler, yeni insanlar, yabancılar, yolculuklar ve akademik, eğitsel imkanlar hayatınıza daha fazla girmeye başladı. Uranüs burcunuzla rahat bir açı kurduğu için bu değişiklikleri ve kalıplaşmış olan şeylerden özgürleşmeyi çok daha akıcı ve rahat biçimde kendiliğinden gelen sürprizlerle, açılımlarla yapmaya başladınız. Bu süreç önümüzdeki yıllarda da devam ederken, 2013 yılında özellikle 27 Temmuz – 4 Ağustos doğumlu olan Aslan’lar Uranüs’ün canlandırıcı, yenileyici ve özgürleştirici, yaratıcı etkisini en fazla hissedecekler. Eğer bu tarihler arasında doğmuşsanız, hayatınıza giren ani değişikliklere kolayca uyum gösterebileceksiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

Geçen yıl Jüpiter’in güzel transiti etkisinde mesleki alanda ve kariyer konularında çok güzel fırsatlarla karşılaşmış olmalısınız. 2013 yılının ilk yarısında da toplumsal hayattaki gelişmeleri, sosyal ortama aktarma imkânlarına sahip olmaya devam ediyorsunuz. Değişik organizasyonlar, grup çalışmaları ve iletişimsel bağlantılar sayesinde sosyal ağınızı genişletebilirsiniz. İleriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için elinize geçen fırsatları olumlu şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Yılın ikinci yarısında büyük kurumlardan ve şirketlerden gelecek imkânlar söz konusu olabilir. Kendinizi daha güven içinde hissedebilirsiniz.

2013 yılında sizi etkileyecek en güçlü transit Akrep burcuna geçen Satürn’ün getireceği kısıtlanma ve sorumluluklar olarak dikkat çekiyor. Özellikle 27 Temmuz – 3 Ağustos arasında doğmuş olan Aslanlar bu yıl kendilerini zorlayacak testlerden geçebilirler. Ev, yuva ve aile cephesinde daha sağlam ve kararlı adımlar atmanız gerekebilir. Aile büyükleriyle ilgili alanda daha fazla sorumluluklar üstlenebilir, engellerle karşılaşabilirsiniz. Kendi ailenize, babanıza ve annenize yönelik konular fazlasıyla bağlayıcı olabilir. Yuvaya ait domestik konular dolaylı olarak iş hayatınızı ve kariyerinizi de etkileyecektir. İki taraf arasında dengeleri kurmak pek kolay olmayabilir. Karşınıza çıkabilecek engelleri sabırla aşarak, ev hayatınızı yeniden düzene sokup, gelecek için yeni bir denge kurmakla uğraşabilirsiniz.

Yurtdışı bağlantılı işler, konular ve kişiler, akademik çalışmalar, medya, eğitim, dış ticaret ve hukuk konularında heyecan verici gelişmeler olabilir. Seyahatler, uluslararası bağlantılar sayesinde ufuklarınızı genişletebilirsiniz. Bu alandaki pozitif gelişmeleri ilerleyen yıllarda kariyer hayatınıza aktarma imkânı elde edebilirsiniz. Geniş düşünmeli, farklı yeniliklere ve hızlı gelişmelere açık durmalısınız.

2008’den bu yana çalışma ortamınızı ve iş hayatınızı temsil eden konularda Plüton’un zorlayan ve dönüştüren transitinin etkisi altındasınız. Günlük yaşantınıza kadar yansıyan bu baskı altında iş koşullarınızda büyük baskı hissediyor olabilirsiniz. 2013 yılında da kendi yeteneklerinizi gerektiği şekilde çalışma hayatınıza aktarmak ve daha güçlü mücadele etmek durumundasınız.
Neptün gezegeninin ortak hareket ettiğiniz finansal konuları temsil eden alandaki etkisi nedeniyle yatırımlarınızda mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz. Bu karışıklık getirebilen transitin etkisi uzun yıllar devam edecektir. Hayallerinizin peşinden koşarken yanılma ve kayıplar yaşama ihtimallerini de göz önüne almalısınız. Kandırılma ve yanlış yönlendirilme riskine karşı uyanık davranmalısınız.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Aslan ve Yükselen burcu Aslan olanlar Uranüs’ün değişimler getiren etkisini hayata bakış açılarında ve ufuklarını genişletmekte oldukları konularda hissedebilirler. 31 Temmuz – 4 Ağustos arasında doğmuş olan Aslanlar 2013 yılında kişisel olarak sürprizlere açık olacaklar. Yurtdışı seyahatleri, yabancılarla ilgili konular, ufuklarınızı genişletmek için yapacağınız girişimler yaşantınızın renklenmesini sağlayacaktır. Özellikle Venüs’ün de aynı bölgeden geçmekte olduğu 22 Mart – 15 Nisan arasında yeni yerler, yeni kişiler, hatta yeni aşklar keşfedebilirsiniz. Aşk hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkabilir.
Jüpiter’in 2013 yılının Haziran sonuna kadar İkizler burcunda devam edecek olan transiti sizin sosyal ortamlarda ve gruplar içinde parlamanızı sağlayacaktır. Yılın ilk yarısında geleceğe yönelik umutlarınız canlanacaktır.

2013’te yerleşim yerinizle, aile ve yuvanızla ilgili konularda daha ciddi kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Köklerinizi sağlam temellere bağlamanız gerekebilir. Ailenizle alakalı konularda daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz.
Genel olarak Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu dönemler aşkta mutlu olmanız çok daha kolaydır.
Bu dönemlerden 2 Şubat’a kadar olan süreçte Mars etkisi sizi paylaşımlarınızda daha güdüsel ve tepkisel kılabilir, sakin olmaya çalışmakta yarar var. 2 – 26 Şubat arasında ikili ilişkileriniz, eşiniz veya partnerinizle paylaşımlarınız Venüs etkisiyle olumlu etkiler altında olacaktır.

22 Mart – 15 Nisan arasında yurtdışı seyahatlerine çıkmak ve yabancılarla ilgili konulara yönelmek için uygun zaman dilimi olacaktır. Mars’ın da aynı zaman diliminde Venüs’le birlikte transit geçmesi sizin için daha motive edici olabilir.
9 Mayıs – 3 Haziran arasında sosyal hayatınız Venüs etkisiyle canlanacaktır. Güzel organizasyonlar, keyifli sosyal ortamlar içinde bulunabilirsiniz.
27 Haziran – 22 Temmuz arasında Venüs burcunuzda ilerlerken kişisel çekiciliğiniz artacak ve kendinize daha fazla güven duyacaksınız. Bu durum ilişkiler eksenini olumlu etkileyecek, evlilik veya beraberliklerinizi de güçlendirecektir.
7 Ekim – 5 Kasım arasındaki dönemde Venüs’ün güzel desteğiyle aşk hayatınız hareketlenecektir. Sizi mutlu edecek tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir.

Sağlık

2013 yılında sağlığınız genel olarak aynı seyrinde devam edecektir. Ancak 27 Temmuz ile 3 Ağustos arasında doğmuş olan Aslan’lar Satürn’den gelecek zorlayıcı etki nedeniyle bazı sağlık sorunları yaşayabilirler. Kemik, diş, eklemler ve iskelet sisteminizi ilgilendiren rahatsızlıklarla daha ciddiyetle ilgilenmeniz gerekiyor.
Plüton’un 2008’den beri sağlık alanından transit geçmekte oluşu size zaman zaman bazı sorunlar getirebilir. Bu yıl da aynı doğrultuda kontrollerinizi ve eğer varsa tedavi gördüğünüz konuların takibini ihmal etmemelisiniz.
Enerji getiren Mars’ın burcunuzdan geçeceği 15 Ekim – 7 Aralık tarihleri arasında aşırı enerji yüklü olabilirsiniz. Sürat, dikkatsizlik veya acelecilik kaynaklı sıkıntılar yaşama riskine karşı kendinize dikkat etmelisiniz.


Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?
Merkür 2013 yılında 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir.
23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk Merkür retrosunda ortak paylaşım içinde olduğunuz finansal alanda beklenmedik gecikmeler, aksaklıklar sizi rahatsız edebilir. Banka, sigorta, kredi, miras ve borçlarla ilgili tüm belge ve evraklarınızı dikkatlice takip etmelisiniz. Tahmin edemeyeceğiniz blokajlar ve engeller sorun çıkarabilir.
26 Haziran - 20 Temmuz arasındaki geri hareket kontrolünüz dışında gelişen olaylar nedeniyle birtakım aksaklıklar yaşamanıza sebep olabilir. Bu dönemde elinizde olmayan sebeplerden kaynaklanan kayıplar, yanlışlıklar sizi zor durumda bırakabilir. İletişimlerinizde de daha anlayışlı, geniş, fedakâr ve duygusal davranmaya öncelik vermeniz gerekebilir.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son geri hareketinde ev, yuva, aile ve aile büyüklerine ait konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sözlerde veya duyguları ifadelerde yanlış anlaşılmaya sebep veren durumlar olabilir.

Milliyet

 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.527
Puan
113
Konum
İstanbul

ASLAN 2013

2013 yılında Aslan Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Aslan Burcu'nun 2013 genel yorumu:

2013 Ailevi konulara önem kazandıracak. Yılın ilk yarısı sosyal yaşamınızda ki etkiler oldukça etkili olacak. Aşk hayatınızda süpriz gelişmeler yaşayabilir evliliğe ilk adımı atabilirsiniz.Yine bu dönemde işbirlikleri sosyal sorumluluk projeleri vakıf ve kuluplerle birlikte hareket etmenin önemli ve kazançlı etkilerini deneyimleyebilirsiniz.

Haziran ayı ile birlikte ailenizle ilişkilerinizi sorgular yaptıklarınız ve yapmadıklarınızı gözden geçirerek bağlarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Ailenizle daha yakın ilişkiler kurmak ortak kararlar almak yerleşim değişiklikleri yine bu yılın getirileri arasında.

Eylül ayında özellikle alım saatımlarda dikkatli davranmalısınız büyük yanılgılar ve finansal kayıplar yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise uzun bir sessizlik döneminden sonra şans size gülüyor sahne sizin olabildiğince ön planda olmalı disiplinli çalışarak başarı yolunda sağlam adımlarla ilerlemeye başlamalısınız. Bu dönemde başkalarının ne dediğinden ziyade ben ne istiyorum sorusunu kendinize sormalı buna vereceğiniz cevaba göre rotanızı belirlemelisiniz.

Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Aslan’lar eş ya da sevgilinizin üzerinde hakimiyet kurma isteğinizin sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Aksi halde zorlayıcı etkilerle karşılaşabilirsiniz. Kontrollü davranmalı aşkınızı karakterinizin baskın yönlerine kurban etmemelisiniz.

Bekar Aslanlar ise oldukça seçici ve geçmiş deneyimlerin olgunluğu ile sağlıklı beraberlikler içinde olmayı tercih edeceksiniz.

Yılın Şifresi: Eksiklerimin farkına varıyor yaşadıklarımın olgunluğu ile kutsal değerlerime sahip çıkabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 5 8 9 13 16 21 22 23

Dikkat etmeniz gereken günler: 4 6 10 12 17 20 24 31

Şubat şanslı günleriniz: 1 5 8 14 19 22 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 9 13 20 23 26 27

Mart şanslı günleriniz:1 12 13 14 16 18 23 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 6 15 20 22 25 27

Nisan şanslı günleriniz:1 3 5 14 15 19 20 24

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 9 11 16 21 23 30

Mayıs şanslı günleriniz: 2 7 10 11 12 15 19 22 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 6 8 13 16 18 21 27 31

Haziran şanslı günleriniz: 3 6 13 18 22 26 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 5 10 12 17 23 30

Temmuz şanslı günleriniz: 5 6 10 11 19 23 26 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 7 9 14 21 24 27

Ağustos şanslı günleriniz: 2 7 10 12 15 16 24 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 3 4 11 17 18 23 25 31

Eylül şanslı günleriniz: 3 8 11 12 21 24 25 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 15 20 22 27 29

Ekim şanslı günleriniz: 5 7 9 12 22 23 25 26 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 10 11 13 17 24 27 29

Kasım şanslı günleriniz: 10 12 14 18 22 24 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 7 9 13 16 21 28

Aralık şanslı günleriniz: 7 9 11 14 15 20 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 3 4 6 10 18 21 25 27 30

ekolay
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst