2013 Ankle Bot Modası!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
37905.jpg


Sonbahar ve kış sezonunun en keyifli olan trendi ankle bot modellerine kadınlar bayıldı. Rahat, kullanışlı ve şık bilekten botlar çeşit çeşit, rengarenk yanı başımızda olmaya devam ediyor.

Bu ayakkabılar topuklarıyla da ünlü. Ne demek mi istiyoruz? Gelin beraber inceleyelim ve sizin stiliniz hangi topuklardan yana görelim.

Düztaban ankle botlar


Tamamen rahatlığı seven kadınlar için harika bir seçim. Diane Kruger de bu stili seven kadınlardan. Her gün kullanabileceğiniz, rahat parçalarla her zaman bütünlük sağlayabilecek düztaban ankle botlar, bizim de favorimiz.



Orta topuklu ankle botlar


Emma Roberts'sa hem rahat hem de birazcık yüksek olmayı seçenlerden. Bunun için orta boy bir topuk tercihi. Çabasız şıklığının en önemli parçası da orta boy topuklu ankle botlar.



Yüksek topuklar


Stiletto hayranlarına bu parçalar naçizane önerimiz. Bot görünümündeki bu ayakkabılar komforlu ve ince uzun topuklarıyla da şık bir havaya hakim.

Manken Joan Smalls da kıyafetiyle bu şıklığı harika bir şekilde dengelemiş.



Dolgu topuklu ankle ayakkabılar


Seksi model ve güzeller güzeli anne Miranda Kerr, son dönemlerde sade ve şık nasıl olunur gösterenlerden. Dolgu topuklu ayakkabılar her zaman daha konforlu olmuştur, sizce de öyle değil mi?

Modern ve şehirli kadın için doğru tercih dolgu topuklardan yana diyoruz.

 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.294
Tepki
83.532
Puan
113
Konum
İstanbul
Sağol bitter_im kaymaklım botları severim ama bu sene çizmeyi daha çok sevdiğimi farkettim :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst