2013 Akreplere ne getirecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
805851_detay.jpg


Hayaller artık gerçek oluyor

Habertürk’ün sevilen astroloğu Hande Kazanova, 2013’te bizleri neler beklediğini yazıyor...

Akrepler için bu yıl hayallerini gerçekleştirme ve daha ileri gitme yılı... Akrepler her şeyi yeniden yapılandıracak. Bol bol seyahat edecek olan Akrepler, aşkta bazı kafa karışıklıkları yaşayabilir. Buna rağmen dikkatli olurlarsa aşkta da kazanmaları ve mutlu olmaları mümkün...

İleriki yıllar için kendinizi ve hayatınızı hazırlamanın tam zamanı! Hayatınız için sorumluluklar üstlenecek ve bu sorumluluklarınızla baş etmenin yollarını bulacaksınız. Her şeyi yeniden yapılandırıyorsunuz sevgili Akrepler, korkmayın ve daha ileriye gitmek için kendinizi gözden geçirin... 26 Haziran’a kadar kredi, faiz, vergi, ortaklaşa gelirler alanlarınızda güzel etkileşimleriniz olacak. Ayrıca beklenmedik insanlardan ve yerlerden hayatınızı iyiye doğru değiştirecek etkiler göreceksiniz. Elinize miras geçebilir. Problemli bir miras konusu bu 6 ay içerisinde sizin yararınıza çözümlenebilir. Eşinizin veya partnerinizin kaynaklarından ve gelirlerinden olumlu bir şekilde yararlanabilirsiniz. 26 Haziran sonrası bu şanslı etkiler, yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınıza kayacak. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkânı bulacaksınız. Sezgileriniz güçleniyor, yaratıcı alanlarda, sanatsal konularda hayal gücünüzü daha fazla kullanacağınız bir süreç içerisindesiniz. Yine aşk hayatınızda birtakım çözülmeler, dağılmalar veya birtakım kafa karışıklıkları söz konusu olsa bile bu sene Satürn’den alacağınız güzel açılarla, aşk hayatınızda düşündüklerinizi ve istediklerinizi gerçekleştirmeniz mümkün.

- Ocak ayına; yakın çevreyle, özellikle iletişimle ilgili konular, satış, reklam, yayıncılıkla ilgili konularda giriş yapıyorsunuz. 6-7 Ocak satış, reklam, pazarlama ve iletişim konularında kendinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. 22-23 Ocak’ta eviniz ve aileniz için yapmanız gerekenlere, alışveriş gibi konulara odaklanabilirsiniz. 25-26 Ocak şanslı günleriniz. 27 Ocak’ta kariyer ve iş alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanız mümkün.

- Şubat ayı evinize ve ailenize yöneldiğiniz bir ay olacak. 2 Şubat’ta artık enerjinizi daha çok aşk hayatınıza kaydıracaksınız. 10 Şubat ve sonrası 15 gün boyunca ev alım, satım, kiralama gibi konularda harekete geçebilirsiniz. 12-15 Şubat’ta aşk hayatınızda kalıcı ve uzun soluklu adımlar atmanız mümkün.

- Mart ayı aşk hayatınız zirvede olacak. Yine yaratıcılık veya sanata dayalı işleriniz varsa yaratıcılığınızın zirvesinde olacaksınız. 20 Mart’tan sonra iş ve hizmet alanlarınızın detaylarına kanalize olabilirsiniz. 27 Mart’ta iş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

- İş alanlarınızda değişimler için 10 Nisan’daki yeniay ve sonrası 15 günü rahatlıkla kullanabilirsiniz. 15 Nisan’dan sonra evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda güzelliklerle karşılaşabilirsiniz.

- 10 Mayıs’ta oluşan parçalı Güneş tutulması, özel hayatınızla ilgili yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem sonrası ikili ilişkiler alanlarınızda önemli konuşmalar, hızlı olaylar oluşacak. 15 Mayıs’tan sonra almak istediğiniz bir kredi, borç varsa tam zamanı. 21 Mayıs’ta ve civarı iletişime dayalı işlerinizde, sağlık alanlarınızda, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir.

- Haziranda iş alanlarınızda beklenmedik kazançlar gündeme gelebilir. 27 Haziran’dan sonra iş alanlarınızda ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak.

DOLUNAYA DİKKAT

- Temmuz ayı bir yandan seyahatlerinizin artacağı, diğer yandan da iş alanlarınızdaki yoğunlukların fazla olacağı bir ay olacak. 22 Temmuz’dan sonra artık tüm ilginizi kariyer alanlarınıza yönlendireceksiniz.

- Ağustos ayı oldukça aktif bir ay olacak. Her tür atılım için 6 Ağustos’taki yeni ayı bekleyin. 21 Ağustos’taki dolunay, ev ve aile alanlarınızda bazı hassas konuları hayatınıza taşıyabilir. 24-26-27 Ağustos’ta hem sağlığınıza, hem de iş alanlarınıza ekstra dikkat etmeniz gerekecek.

ARALIK AYI PARA GETİRECEK

- 14-17 Eylül’de kariyer ve iş alanlarınızda gücünüzü etkili bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. 22 Eylül itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz.

- 19 EKİM’DEKİ parçalı ay tutulması, iş, hizmet alanlarınız da ba zı so nuç la rı ve ka rar la rı ha ya tı nı za ta şı ya bi lir. 21 Eki m’ de ge ri le yen Merkür, hayatınızda tamamlanmamış, eski konu ve olayları gündeminize oturtacak.

- KASIM AYI sizin ayınız sevgili Akrepler! Her tür başlangıç ve kararlarınızı 3 Kasım’daki Güneş tutulmasından sonra yapmalısınız. 17 Kasım’da evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşan dolunay yeni oluşumları hayatınıza taşıyabilir. 22 Kasım’dan sonra maddi konulara eğileceksiniz.

- ARALIK AYI kendinizi iyi hissedeceğiniz, hayatınızı planlayacağınız, girişimlerde bulunacağınız ve parasal getirilerinizin yüksek olacağı bir ay. 21 Aralık’ta yakın çevre alanlarınızda gerileyen Venüs, akraba, kardeşler veya komşularınızla olan ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamanıza neden olacak.


Habertürk
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)


2013’e genel bakış
Geçtiğimiz Ekim ayında burcuna ilerleyen Satürn, önümüzdeki yılların da temasını belirliyor. Son zamanlarda daha fazla sorumluluk ve ciddi başlangıçlar içindesiniz. Olgunlaştıran, yaşlandıran ve sorumluluk yükleyen Satürn 2015 yılına kadar burcunuzda kalırken, siz de hayatınıza yeniden şekil vermeye başlıyorsunuz. Pek çok okur Satürn’ün engelleyici ve sınırlandırıcı bir yönü olduğundan yakınabilir ancak Satürn size yapabileceklerinizi ortaya koyabilmeniz için gereken dersleri getirmekte. Özellikle böyle bir dönem siz kendiniz sorumluluklar alarak, yeni adımlar atmak, hayatınıza daha sağlam ve gerçekçi bir temel kazandırmak için harekete geçebilirsiniz. Bu yeni dönemde işiniz, sorumluluklarınız, kariyer hayatınız ciddiyet kazanırken, aynı zamanda kendi kişisel gücünüzü ve neler yapabileceğinizi de daha iyi fark edebileceksiniz. İş hayatında yeni bir göreve başlamak, işteki pozisyonunuz açısından daha fazla sorumluluk getiren bir döneme girmek durumundasınız. Böylece, düşüncede değil, eylemde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Kuşkusuz daha fazla sorumluluk almanız gerekiyor ancak böylece yeteneklerinizin de sınırını görmüş, kendinizi test etmiş olacaksınız. Bir çok kişi açısından bu transit meslek hayatınızı ilgilendiren yeni başlangıçlar anlamına gelirken, aynı zamanda ortaklaşa konularda, özellikle finansal alanda kişisel yeteneklerinizi daha güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarını kullanmak, yönetmek, eşinizin ya da ortağınızın maddi durumu ile ilgilenmek, miras, borç, alacak gibi ortaklı işler içinde olmak gereği doğabilir. Bu sorumluluklardan kaçmadığınız sürece iş hayatınızı ya da hedeflediğiniz konularu daha iyi yönetebileceksiniz.

Diğer yandan, 2008’den bu yana Oğlak burcunda ilerleyen Pluton da size güçlü dönüşümler, mücadele ve dayanıklılık getiriyor. Pluton dönüştüren, yenileyen, hayatımıza zorunlu bir değişim ve baskı ile gelen konuları açıklar. Olumlu açısı altında özellikle odaklandığınız tüm konularda daha kalıcı, sabırlı ve kararlı değişiklikler yapabilir, içinizdeki gücü ortaya çıkararak başkalarını de yönlendirebilir, ya da yönetebilirsibiz. Pluton büyük güçlerle işbirliği yapabileceğinizi, hatta güç kullanıcı ya da manipüle edici olabileceğinizi de anlatıyor. Özellikle Akrep burcunda, 1-4 Kasım arasında doğmuş olanlar Pluton’un bu güç kazandıran, yenileyen enerjisini daha fazla görecekler. Bugünlerde doğanların hayatında yorucu sorumluluklar, bir ölüm kalım konusu olsa bile, sonuçta hedefleri alanlarda derinleşme, odaklanma ve ilişkileri kendi güçleri yönünde kullanma olanağına sahip olabilirler. Özellikle bu durum kariyerinizde, politikada ya ortaklı işlerde size önemli üstünlükler getirebilir.

Bu yıl 26 Haziran’da Jüpiter’in Yengeç burcuna ilerlemesi ise size mutlu olmanız yönünde önemli fırsatlar ve kendini geliştirme olanağı getirmekte. Yılın ikinci yarısında Jüpiter yabancıları, uzakları, yolculukları, akademik konuları ve medyaya ilgilendiren alanlarda ilerliyor olacak. Dolayısıyla bu yeni dönemde hem kendi fikirlerinizi daha iyi yayabilir ve kullanabilir, hem de bakış açınızı genişletebilirsiniz. Eğitsel, akademik imkanlar, uluslar arası konular, daha fazla yolculuk ve yeni insanlar 2014’ün ilk yarısına kadar size yeni açılımlar ve şans getirmekte. Tüm bunları mesleki alanda da kullanabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıl Balık burcuna ilerleyen Neptün, önümüzdeki 14 yıl boyunca size ruhsal yönde önemli deneyimler ve yaratıcılık getirmeye başladı. Neptün bizi hayallere sürükleyerek ayaklarımızı yerden kesen, sezgi kazandıran ve esin bir gezegendir. Bu uzun dönemde pek çok Akrep kişiliklerini ve yaratıcılıklarını büyük bir akış içerisinden kullanabilecekler. İdealize ettiğiniz konularda kendinizi daha verimli ve başarılı hissedebilirsiniz. Kuşkusuz Neptün gerçeklerden aşırı kopuş ve pembe hayallere de yol açabilir ancak burcunuzla olan çok uyumlu açısı sayesinde bu dönemde çok fazla sorumluluk alsanız bile, kendinizi adayarak yapabileceğiniz çok şey olabileceğini anlatmakta. Özellikle 25-29 Ekim doğumlu Akrep’ler Neptün’ün getirdiği bu sınırsız yaratacılıktan özellikle sanatsal konularda yararlanabilirler. Eğer bu tarihlerde doğmuşsanız, kendinizi sosyal ve evrensel konulara odaklama imkanı da bulabilirsiniz.

İş, para ve kariyer olanakları

2013 yılına girerken Akrep’ler ve Yükselen Akrepler artık sorumluluklarının daha fazla bilincindeler. Geçen 2 yıl içinde hayatınızda kontrol edemediğiniz birçok olay deneyimlediniz. 2013 yılında özellikle 27 Ekim – 3 Kasım arasında doğmuş olan akrepler ciddi çalışmalar içine girebilir, ikili ilişkilerin söz konusu olduğu alanlarda önemli hayat dersleriyle karşılaşabilirler. Kontrol altına almak istediğiniz konularda daha adil davranmalı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmalısınız.
2013’ün ilk yarısında Jüpiter’in transit geçişi size ortaklıklardan, yatırımlardan, bankalardan veya mirastan gelebilecek bazı kazançlar olabileceğini gösteriyor. Haziran ayından sonraki dönemde ise yurtdışı bağlantılı iş, kurum ve kişilerden gelebilecek fırsatlar sizin ufuklarınızı genişletmenizi sağlayabilir.

Uranüs’ün iş hayatınızı ve çalışma ortamınızı değiştiren koşullar getiren transiti bu yıl da devam ediyor. Yeni iş kollarına yönelebilir, farklı ve orijinal çalışmalar yapmak için tek başınıza hareket etmek isteyebilirsiniz. İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla paylaşımlarınızda dengeleri istediğiniz şekilde korumak pek kolay olmayabilir.
2013 yılında 1 – 2 - 3 Kasım arası doğumlu Akrep’ler Oğlak burcunda ilerlemekte olan Plüton’un dönüştürücü etkisi altında kişisel güçlerini daha iyi ortaya koyabilirler. Eğitsel alanda ve iletişimsel konularda devletle ilgili konulardan ya da güçlü kişilerden fayda sağlayabilirler.

25 – 28 Ekim arasında doğmuş olan Akrepler ve yükselen Akrepler hayal güçlerini ve yaratıcı çalışmalarını Balık burcunda ilerleyen Neptün’ün transiti sayesinde daha fazla ön plana çıkarabilirler. Ancak Neptün’ün gevşeten, dağıtan ve yanılgılara sürükleyen etkisi karşısında sorumluluklardan kaçmamalısınız. Neptün’ün açısı rahat olduğu için belki onu çok fazla hissetmeyebilir ve farkında olmayabilirsiniz. Bu transit eğer gerçeklerden uzaklaşırsanız aşırı hayal kurma, sorumlulukları ertelemeye ve pek çok bağımlılığa yol açabilir. Bu sebeple Satürn’ün getireceği görev ve sorumlulukları ciddiye almalı, daha sonra ağır bedeller ödememek için realite ile bağınızı koparmamalısınız.
12 Mart – 20 Nisan arasında tüm enerjinizi iş ortamınıza ve çalışma hayatınıza odaklamanız gerekebilir. Bu dönemde aşırı iş yükü zorlayıcı olabilir. Ancak aynı dönemde Venüs transiti desteğiyle olumlu gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Akrep ve yükselen Akrepler 2013 yılında burçlarında ilerlemekte olan Satürn etkisi altında tüm ikili ilişkilerinde kendilerine çeki düzen vermek ve kararlı yaklaşımlar içinde olmak durumundalar. Geçen 2 yıl süresince kontrolünüz dışında gelişen olaylar nedeniyle sıkıntılı dönemler içinden geçmiş olmalısınız. Bu yıldan itibaren kendi hayatınızı daha iyi kontrol edebilirsiniz. Çevrenizle paylaşımlarınızda daha akılcı, mantıklı ve adil davranışlar geliştirmeniz gerekiyor. Ciddi ilişkilerinizde evlilik kararı alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle ilişkinizde sınırlarınızı daha net belirlemeniz gerekebilir.
Venüs’ün burcunuzla uyumlu kaldığı dönemlerde, beraberlikleriniz çok daha uyumlu ve zevkli olabilir. 26 Şubat – 22 Mart arasında Venüs ve Mars’ın etkisiyle aşk hayatınız canlanabilir, romantik beraberliklerden çok keyif duyabilirsiniz.
15 Nisan – 9 Mayıs arasında eşiniz veya partnerinizle güven, huzur ve mutluluk içinde hareket edebilirsiniz. 20 Nisan – 31 Mayıs arasında Mars’ın da aynı yerde transit yapması tutkuyu artıracağı gibi, ilişkilerde daha tepkisel olmaya da sebep olabilir.
3 – 27 Haziran arasında yurtdışı seyahatleri, yolculuklar, yabancılar ve yeni yerler hayatınıza mutlu edici etkiler getirebilir.
22 Temmuz – 16 Ağustos arasında sosyal hayatınız, arkadaşlarınızla paylaşımlarınız keyif verici olacaktır.
11 Eylül – 7 Ekim arasında Akrep burcunda ilerleyen Venüs sayesinde cazibeniz ve ikna edici yönlerinizle ilişkilerinizde kontrolü ve idareyi istediğiniz şekilde ele alabilirsiniz.
21 Aralık sonrasında Venüs’ün geri hareketine başlayacak olması yakın çevre ilişkilerinizde etkisini gösterebilir.

Sağlık
2013 yılında burcunuzda ilerlemekte olan Satürn nedeniyle kendinize her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.
Özellikle 27 Ekim – 3 Kasım arasında doğmuş olan Akrepler dişler, kemikler, iskelet sistemi ve sinir sistemini ilgilendiren rahatsızlıklara karşı ihmalkâr olmamalılar. Bu dönemde kişisel olarak kendinizi biraz geriye çekebilir, aşırı depresif yaklaşımlar içine girebilir, yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. Aynı durum yükselen burcu Akrep olan kişiler içinde geçerlidir.
Koç burcundaki Uranüs transiti de sağlık konularında zaman zaman beklenmedik durumlar olabileceğine işaret ediyor. Enerjinizi kontrol etmekte zorlanabilir, üzerinizdeki gerginlikten kurtulmak için rahatlama yolları aramanız gerekebilir.
Neptün etkisi altında 25 – 28 Ekim arasında doğmuş olan Akrep’lerin ilaç kullanımına ve alkol tüketimine özen göstermelerinde yarar var.
Sağlık açısından 12 Mart – 20 Nisan arasında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Çalışma ortamına daha fazla enerji harcamak sizin için yorucu ve tüketici olabilir. Riskli hareketlerden kaçınmakta yarar var.


Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?
Merkür bu yıl içinde 23 Şubat - 17 Mart; 26 Haziran - 20 Temmuz ve 21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün su elementlerinde geri hareket yapacağı bu dönemlerde birtakım gecikmeler, aksaklıklar, sıkışmalar ve tekrarlar gündeme gelebilir. Merkür geri giderken yapılan işlerin tekrar yapılması gerekebilir. Dikkatli olmalısınız.
23 Şubat ile 17 Mart arasındaki yılın ilk geri hareketinde aşk hayatınızda, keyif aldığınız konularda, yaratıcı çalışmalarınızda, çocuklarla ilişkilerinizde ve spekülatif alanda beklenmedik sorunlarla veya gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.
26 Haziran - 20 Temmuz arasındaki geri hareket yurtdışı bağlantılı işlerinizi, yabancılarla paylaşımlarınızı etkileyebilir. Hukuksal alanda veya akademik konularla ilgili iletişimsel problemler ortaya çıkabilir. Vize, uçak bileti, rezervasyonlar gibi seyahat detaylarınızı Merkür retrosundan önce bitirmenizde yarar var.
21 Ekim - 10 Kasım tarihleri arasındaki yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda gerçekleşecek. Sizi direk olarak çevrenizle paylaşımlarınızda, kişisel ilişkilerinizde etkisi altına alacak olan bu geri harekette yazılı ve sözel iletişimlerinize dikkat etmelisiniz. İletişimlerinizde daha mantıklı, akılcı ve sorumlu yaklaşımlar içinde olmaya çalışmanız gerekiyor.
Tüm Merkür retrolarında daha dikkatli hareket etmeli, ayrıntıları yeniden gözden geçirmeli ve iyi bir plan eşliğinde hareket etmelisiniz.

Milliyet
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul

AKREP 2013

2013 yılında Akrep Burcu kişileri neler yaşayacak? Bu yıl sizin için genel anlamda nasıl geçecek? Astrolog Şenay YANGEL yorumluyor....

Akrep Burcu'nun 2013 genel yorumu:

2013 sizlere kendiniz adına neyin doğru neyin daha iyi olduğunu seçeceğiniz güçlü bir yılı getiriyor. Yılın ilk 6 ayı iş bulabilir uzun bir sessizlik döneminden sonra yaşamınız yeniden şekilleniyor sizi engelleyen herşeyle mücadele gücüne sahipsiniz.

Mahkumiyetten hurriyetine kavuşmuş gibi özgürlüğünüzü ele alacağınız bir yıldasınız. Yaşamınızın yeniden şekilleneceği tercih ve isteklerinizi netleştirerek kendi içsel dönüşüm ve değişiminizi köklü bir şekilde deneyimleyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Bu dönemde geçmişten bugüne yaşadığınız her şeyin değerlendirmesini yapacak rahatsızlık duyduğunuz her türlü davranışınızı ilişkinizi kararlı bir tavır içinde değiştireceksiniz. Uzun zamandır sorunlu duygudan yoksun tek taraflı emeğin verildiği bir ilişki yaşıyorsanız son noktayı koyarak yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.

Yepyeni bir dönem sizleri bekliyor. Yeni bir ilişkiye başlayabilir geçmişten bugüne uzanan aşkınızla yaşamınızı birleştirebilirsiniz. Bunun için mücadele etmeli sorumluluk alarak cesur bir şekilde hareket etmelisiniz.

Bu dönemde haksız eleştirilerin hedefi de olabilirsiniz öfkenizin cesaretinizi gölgeleyerek daha sonra pişmanlık duyacağınız davranışlar içine girmenize sebep olmasına izin vermemelisiniz. Tüm ağırlıklarınızdan hürriyetinize kavuştuğunuzun bilincinde olmalısınız.

İş hayatınızda ise size değer veren insanların destek ve görüşlerini önemsemeli ve yaşadığınız onca sıkıntının ardından enerjinizi güçlü bir şekilde ortaya koymalı ve çok çalışmaktan korkmamalısınız.

Yılın şifresi: Hür irademe güveniyor inaçlarımdan aldığım güçle istiyor ve sahip oluyorum…

Şanslı ve Dikkat etmeniz gereken günleriniz:

Ocak şanslı günleriniz: 1 2 7 11 14 15 18 21 25 30

Dikkat etmeniz gereken günler: 3 4 6 10 12 19 20 24 29 31

Şubat şanslı günleriniz: 2 3 7 12 15 16 21 22

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 6 9 13 23 26 27

Mart şanslı günleriniz: 1 2 7 10 11 14 16 19 21 29

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 5 6 8 12 20 22 31

Nisan şanslı günleriniz:6 7 12 14 17 22 26 29 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 3 4 5 9 16 18 21 23

Mayıs şanslı günleriniz: 5 10 12 13 15 19 22 23 28 31

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 4 6 8 14 16 17 21 27

Haziran şanslı günleriniz: 1 6 9 11 14 19 20 27

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 4 10 17 18 23 28 30

Temmuz şanslı günleriniz: 3 6 8 12 13 16 17 24 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 2 7 9 14 15 21 27

Ağustos şanslı günleriniz: 8 9 12 13 14 22 26 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 5 11 17 18 19 23 31

Eylül şanslı günleriniz: 1 4 5 10 17 18 21 23 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 2 7 9 13 14 23 27

Ekim şanslı günleriniz: 7 12 15 16 19 23 25 26

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 6 11 13 17 24 27

Kasım şanslı günleriniz: 2 3 11 12 15 20 22 30

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 1 7 9 12 16 21 23

Aralık şanslı günleriniz: 1 5 9 12 14 19 23 24 28

Dikkat etmeniz gereken günleriniz: 4 10 18 20 21 25 31

ekolay

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst