2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar 27. hafta bebeğinin boyu 39 cm olan var mı
benim kızım da 27+0 da 1000 gr dı kilosu normalmiş..ama boyu 39 cm dedi:bayil: doktoruma normal mi dedim doktorumun klasik cevabı normal dedi ayaklarıda biraz büyük dedi neee dedim büyük derken normal dışı mı yok o da normalmiş-zebani
bişey soracağım nete baktımda 27. hafta da boy en fazla 32-34 cm diyr benim kız bu kadar uzun olabilir mi ya 39 cm ne demek resmen hidonun kız versiyonu:kahkaha: acaba yanlışmı ölçtü ki çok ehil bi doktor
:zonk:

Yanlış hatırlamıyosam 28+3te 39,5 gibiydi canım benim de.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar 27. hafta bebeğinin boyu 39 cm olan var mı
benim kızım da 27+0 da 1000 gr dı kilosu normalmiş..ama boyu 39 cm dedi:bayil: doktoruma normal mi dedim doktorumun klasik cevabı normal dedi ayaklarıda biraz büyük dedi neee dedim büyük derken normal dışı mı yok o da normalmiş-zebani
bişey soracağım nete baktımda 27. hafta da boy en fazla 32-34 cm diyr benim kız bu kadar uzun olabilir mi ya 39 cm ne demek resmen hidonun kız versiyonu:kahkaha: acaba yanlışmı ölçtü ki çok ehil bi doktor

Biraz uzun bir kız demek ki :D Ne iyi işte..Zaten doğuma kadar 52 felan oluyorlar sanırım.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilacs ne aldın ben anlamadım :)) okuyamadım fanila mı sütyen mi?

fanila gökçecim, sütyene karar veremedik....

İşte bilmiyorum ki,alsak mı...
Şimdi emzirirken süt olucak, ağırlaşıcak, yerçekimi filan...
Nine gibi olmayalım sonra :D:D

ay ne güzel karar verdiydim kız ben, ama alalım bari bir tane de olsun bulunsun :) zaten işe başlayınca alacaktım ama erken alayım ne yapayım.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoş sen beni seemiyon artık ben anladım :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Dadlum ni demek ozel olarak dedim bblau elmaaaaaaa cık ortaya dedim, bende diyodum; sen beni semiyon sandım.........eheheee:panter::panter:

ayrıca gecmişe bakıyodum simdi hazırladıgın sekerleri gordum cokkk begendim canım.. kutuda cok guzel olmuş ayrıca iyicesinsin içine yanim......
bitek şeyi anlamadı ben kutuyu hastanede ikram oluyor o melek nerede ne için olucak???:acep:

selam kızlar napisınız bakem?

melebe şekercim..nasılsın?:panter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
öff o çatal beni yorar ben diyim. 2 parmak mı? Ehehehehe ilk bebeğimde suratsız radyolojı uzmanı alttan muayene yapmıştı. Cart dıye sokmuştu aleti hatun. Acıdı mı diye soruyo bi de. Yok dedim her gün yiyorum bu aleti ben orama. Bak gerildim yine gidip saçını başını yolacam yaaa.

O yüzden onlara doktor deniii şekrim. Biz de bilsek ne önemi var doktor olmanın. Ama zor ya. Du ben bu ara bi ağda yaptırayım ne olur ne olmaz. Gerçi epilasyonla bitmiş kıl tüyler ama yine de yaptırayım ben.
sen komedisin yaa koptum yinee
kızlar 27. Hafta bebeğinin boyu 39 cm olan var mı
benim kızım da 27+0 da 1000 gr dı kilosu normalmiş..ama boyu 39 cm dedi:bayil: Doktoruma normal mi dedim doktorumun klasik cevabı normal dedi ayaklarıda biraz büyük dedi neee dedim büyük derken normal dışı mı yok o da normalmiş-zebani
bişey soracağım nete baktımda 27. Hafta da boy en fazla 32-34 cm diyr benim kız bu kadar uzun olabilir mi ya 39 cm ne demek resmen hidonun kız versiyonu:kahkaha: Acaba yanlışmı ölçtü ki çok ehil bi doktor

kız olar mı o nette yazan baş popo mesafesi o yüzden kısa biraz 24+5te benim bebeğimde 35cm 900 grdı normal herşeysi doktorumuz bize bu bebek 55 cm 3,500kg civarı doğar demişti aşağı yukarı

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
sen komedisin yaa koptum yinee

kız olar mı o nette yazan baş popo mesafesi o yüzden kısa biraz 24+5te benim bebeğimde 35cm 900 grdı normal herşeysi doktorumuz bize bu bebek 55 cm 3,500kg civarı doğar demişti aşağı yukarı

Baş popo mesafesi artık kullanılmaz ki tatlım, o küçük haftalardaydı.
Artık uyluk kemiği uzunluğu x 7 yapıyoruz yaklaşık olarak hesaplamak için.
Bi de 55 cm çok fazla diil mi, hiç 52 üzeri doğanı görmedim.:acep:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Normal sütyenle zor mu olur ki?

ya her ihtimale karsın 1 tane emzirme al bence baktın gereksiz daha almazsın yada cok işine yaradı alırsın işte bazı seyler deneyerek bilices sanırım....
ya benimkiler cok aşırı büyüdüler kıslar ya inşallah inerler, yani iniyolarmış di mi? sanırım kilo almanında etkisi var...........:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
[sıze="3"]

baş popo mesafesi artık kullanılmaz ki tatlım, o küçük haftalardaydı.
Artık uyluk kemiği uzunluğu x 7 yapıyoruz yaklaşık olarak hesaplamak için.
Bi de 55 cm çok fazla diil mi, hiç 52 üzeri doğanı görmedim.:acep:
[/sıze]

biliyorum kullanılmadığını babuş ama nette öle yazıyolar hala o kadar kısa olsaydı şayet bebek minicik olardı :d
bu arada benim bebek uzun olacak haftasına göre 10gün önde gidiyo dedi kgsuda 200gr kadar fazla idi benim kardeşim 56cm doğdu şimdilerde 1,98 oldu :d sülale uzun napsın benim bebe 62cm doğanı bile duydum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar