2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
bu arada aklıma gelmişken söyleyim
emzirme atleti çok iğrenç bişey
küçücük delik açmışlar
çocuk ordan meme falan alamaz ya
çıkaracan ki bebenin önünü lönk diye alsın
ne o öle çitten bakan öküz gibi emzirme atleti
ıhh ben sevmedim

Çitten bakan öküz ha..
Allah iyiliğini versin, güldürdün beni..:kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hiç iyi gelmez mi , süperk olur tatlım.. inan bende baktım aldıklarıma gozume cok geliyodu onceden meger hicbisey almamısı kıyafet olarak.... neyseki annem ve kardesim baya bi kıyafet almışlar insallah getirecekler gelince........ eh artık onlar gelince bende ceker koyarım insallah...

yok tatlım gayet guzelmiş zevki anneciginin , zaten 2-3 ayda kuculecek hepsiiiiiiii........ onların yardım elini oper basımın ustune koyarım herdaimmmm... yaşasın anacıklarımıs........
(anam bende hala anakuzusuyum şu yaşımda bilem)

Evet ya hamdolsun annem elimden tuttu, başımda da,hallettim çoğu şeyi.
Cidden çok masrafımı sırtlandı.Mobilya beşiğim dahil,bir sürü şeyimi aldı valla.Daha da yün yorgan filan yaptırmış sağolsun.
Kayınvalidem de aldı şimdi ona da bişi diyemem :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar acil yardım..
Pijamamın resmini masa üstüne kaydettim, buraya nasıl ekliyoz.. Hadi azoş bi,lgilendir beni.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyyyhhhh yatagıı kurdummm:D cok becerikli gördüm kendimi yahu:kahkaha: yatagı da actım içine koydum.. sankii 1 cm kadar kısa kaldı bu yatak:acep: 60 a 120 diyo halbusi. accık da nce duruyoo ama 10 cm di elledim benn böle degildi. kagıdında 3_4 güne normal formuna ulasır yazıyo. umarım düzelir

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Evet ya hamdolsun annem elimden tuttu, başımda da,hallettim çoğu şeyi.
Cidden çok masrafımı sırtlandı.Mobilya beşiğim dahil,bir sürü şeyimi aldı valla.Daha da yün yorgan filan yaptırmış sağolsun.
Kayınvalidem de aldı şimdi ona da bişi diyemem :D

bebeğe yorgan örtülmüyo ki niye yaptırmış yorgan canım

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
oyyyhhhh yatagıı kurdummm:D cok becerikli gördüm kendimi yahu:kahkaha: yatagı da actım içine koydum.. sankii 1 cm kadar kısa kaldı bu yatak:acep: 60 a 120 diyo halbusi. accık da nce duruyoo ama 10 cm di elledim benn böle degildi. kagıdında 3_4 güne normal formuna ulasır yazıyo. umarım düzelir

belki yatak büyüktür

evet ya cidden küçük onun delikleri :D

evet bana garip geldi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yaşasın.............
internetten aldığım lohusa pijamam geldi ayy çok güzel ya..
Kumaşı felan harika....
güle güle kullan canım msj yazdığımız yerde yukarda ataç simgesi var oraya tıkla eklenti ekle die çıkacak ordan gözattan bul masaüstündeki resmi ekle penceriyi kapat yine ataçtan resmi ekle de
aferin kız sana helal olsun ben beceremezdim biraz cahilimde o konularda neyin nereye monte edilceğini bulamıyorum ikeadan bir tv sehpası aldık onu bile eşim yapmasa ıhhh yok beceremezdim yatak içinde düzelir heralde düzelmesse git değiştir bacım fişini atma

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
1304082224764739_i.jpg

1304082224764739_i.jpg

ya ekledimmi bilmiyorum..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yaptım şükürler olsun:)))))))
resimdeki kız benim demeyi isterdim:lala:
ama ben minik kuş gibi duruyorum, kocişim öyle diyo..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar