sigara mı.... hiiiiiiiiii içmeyn kız yazık yaaa....
Burdayım yavruşum ben.Toplantı ediyodum bizim departmanın insanlarıyla.Bitti koştum hemen
bakın gidiyorum az sonra evden bağlanacam canlı yayınla. kamera açacam sıze benı bekleyın. çok buyuk sürprızlerım var sıze.
meğersem ben erkekmişim gibisinden bi sürprız...
ay ben size geçen akşamki rüyamı anlatmayı unuttum
ikiz doğuruyorum öteki kız
kız olan doğarken ölüyo
erkek olana bakıyorum anam diyorum ne kadar kilolu
hemen alıp benim tartının üstüne koyuyorum bi bakıyorum
130 kilo :sok
hemen anneme diyom ki anne yaaa bi sürü de pijama, body falan aldık
napcaz şimdi olmaz ki bunlar
sonra bi gidiyom bebek kilodan çatlamış ölmüş
eşim bi kızıyo bana
hamileyken boyuna yersen çocuk ölür tabii 130 kg.
senin yüzünden çatladı diyo
bu kadar :ayk:
çok gıcık bı gun bugun. hem sevimsiz hem de p.tesi. hiç sevmedim. hiç bi konuya dahil olamadım. kimseye cevap veremedim. pofff. gidiyorum ben eve. evden yazıcam. hıncımı alıcam...
iyi akşamlar a dostlar...
Yarı irkek sayılırsınay geçenki muhabbet aklıma geldi..
Eşim dedi "senin gülüşün değişti sanki, bi erkek gibi gülmeye başladın" dedi, benim kuzende yanımızda![]()
Dedim normaldir içimde iki tane testis var aslına bakarsan didimBebik erkek ya o bakımdan...
Kuzen de atladı hemen "la kuzen çok başşaklı bir kadınsın" demeyeKoptuk tabi
hayatım ya tovbe tovbe ruyana gülmemem lazım ama bıldıgın yarıldım ya. özellikjle son lafından sonrakı smoş yıktı beni yere. offffky:
AbooooHayırlara çıksın inşallah garip bi ürüya olmuş
hmm..didim geldim ben ne senden ne gökceden ses cıkmayınca didim bu bacılara neler oldu? megersem bi bacımın bilkisayarı tortlamıs ötekisi toplantı kusu olmus...........:ilknur:
buarada kıyafet topigini gordum süperk olmus tatlım...
hayatım ya tovbe tovbe ruyana gülmemem lazım ama bıldıgın yarıldım ya. özellikjle son lafından sonrakı smoş yıktı beni yere. offffky:
Şey daaa kılları almakta zorlandığın yer kuku çiziği
off ben çıkıyorum kızlar yaa sıkıldım bugünde yürüyecem azcık iyi geldiydi c.tesi günü azcık tazı gibi soludum ama olsun hayır yürümezsem 2 kg rekorumu kaybetcem
Bu hayatım ta bi fenomen yalnız
Kendisinin hastasıyım
Ah
h
Azoşum, dur hayatımdan önceki ilk fenomen sensin
Kahramanımsınız ya
Çok önemli bi insanımdır arada toplantı eder, insanlara süperimsi fikirlerimden şeederim
Kıyafetler için teşekkürler pikoşum, beğendiğine sevindim.
Gerçi çoğu anacığımın zevkisi ama olsun düşünmüş almış, bu pinti günlerimde çok iyi geliyo kendisinin yardım eli
Ay! Ay!
Aklıma ne geldi.
Benim emzirme sütyenim yok bacılar!