2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
:1:allahtan topaç gibiydi doğduğunda 3960 gr dı da biraz insan yüzüne bakacak halim olduydu.30 kiloya 2 kilo falan doğsaydı utanırdım:ilknur: doğumdan sonra 40 ımız cıktı gezmeye gidecektik ben 40 beden pantolon giyebiliyordum düşün.normaldede 38 giyerim gerci.sonra 4-5 ay içinde tüm eski pantolanlarım oldu.sadece sütten ötürü memişler biraz büyüktü tek sıkıntı oydu..

:1::1::1: sen öle umut et kuzum öle dua et doğum anından doğru düzgün yemek yiyen iştahlı bebem olsun diye.yoksa baglasan durmaz o sandalyede yemeyecekse:1: sebze corbalarını içirirken ben iremi değil sandalyede zapetmek bacaklarımın arasına sıkıstırıyordum tek elimle cenesini sıkıp tek elimle tıkıyordum ağzına.ağzını aca aca mama bekleyen cocuklara hastayımdır.bu sefer doğururken unutmazsam öle dua etcem..

maşallah benim yeğen öyledir
ilk lafı annee mamaaa
daha ufacık bebekti
gerçi şimdi di daha 2 yaşına girmedi de :D
annem yemek yedirirdi
kaşık elinde eğer yanındakiyle konuşması biraz uzasa
yeğenim sinirlenirdi
aa uuu sesler çıkarırdı mamayı ver de öle konuş gibilerinden
kaşığı havada yakalardı :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:1:allahtan topaç gibiydi doğduğunda 3960 gr dı da biraz insan yüzüne bakacak halim olduydu.30 kiloya 2 kilo falan doğsaydı utanırdım:ilknur: doğumdan sonra 40 ımız cıktı gezmeye gidecektik ben 40 beden pantolon giyebiliyordum düşün.normaldede 38 giyerim gerci.sonra 4-5 ay içinde tüm eski pantolanlarım oldu.sadece sütten ötürü memişler biraz büyüktü tek sıkıntı oydu..

:1::1::1: sen öle umut et kuzum öle dua et doğum anından doğru düzgün yemek yiyen iştahlı bebem olsun diye.yoksa baglasan durmaz o sandalyede yemeyecekse:1: sebze corbalarını içirirken ben iremi değil sandalyede zapetmek bacaklarımın arasına sıkıstırıyordum tek elimle cenesini sıkıp tek elimle tıkıyordum ağzına.ağzını aca aca mama bekleyen cocuklara hastayımdır.bu sefer doğururken unutmazsam öle dua etcem..

katılıyorum ya:( yemek yemeyi sevmeyen iştahsız çocuk çok zor! bizim kuzen de bebesinin peşinden tüm evi talan ediyor. yediği 1 kaşık pilav mı evi koşarak eritıyor zaten o yediğini de. çirozzzz...

maşallah benim yeğen öyledir
ilk lafı annee mamaaa
daha ufacık bebekti
gerçi şimdi di daha 2 yaşına girmedi de :D
annem yemek yedirirdi
kaşık elinde eğer yanındakiyle konuşması biraz uzasa
yeğenim sinirlenirdi
aa uuu sesler çıkarırdı mamayı ver de öle konuş gibilerinden
kaşığı havada yakalardı :)

maşallahhhhhhhhh darısı başına başımıza...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bi kişiye upucuza veriyolar galiba, ama şart şurt ne pek anlayamadım :D

geçmiş zati bebişim kampanya süresi. eheheh bize gelmez öyle nimetlerden yarlanmak falan.:) gider bişi alırım ertsı gun %50 indirime girer.

ya o değil de boyun kısmımda benlenme başladı benim. minik minik et benleri yayılıyor bi de. napıcan ben???

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hahahah unnado'yu arıyım dedim şirinler'i sormak için
kadının biri çıktı
alööö dedi
unnado edğil mi dedi
o da neymiş öyle yanlış dedi suratıma kapattı :ayk:
meğersem 0216 çevirmemişim :dill:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
geçmiş zati bebişim kampanya süresi. eheheh bize gelmez öyle nimetlerden yarlanmak falan.:) gider bişi alırım ertsı gun %50 indirime girer.

ya o değil de boyun kısmımda benlenme başladı benim. minik minik et benleri yayılıyor bi de. napıcan ben???

Allah allah neden ki, hamilelikle alakası yoktur ama.

kadının biri çıktı
alööö dedi
unnado edğil mi dedi

:D:D :deli::deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kadının biri çıktı
alööö dedi
unnado edğil mi dedi

alööööööööööö. ahahhahahahaha

Allah allah neden ki, hamilelikle alakası yoktur ama.

:D:D :deli::deli:

ay ne bılım yaa. korkmaya başladım bak. hamıle kalmadan 1 2 tane çıkmıştı zaten gıtmıştım doktora onlar bişi değil ama senı rahatsız edıyorlarsa alırız demişti doktor. şimdi ufak ufak dunya kadar var... korkuyorum yaaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

napıcan bilmiyorum ama hiçbişekilde oynama,kopartmaya calısma.bi uzmana danısmakta fayda varr..?
tühhh ya keşke biraz uyusa sıcak su torbası koysan belki rahatlardı sende yorulmuşsun zaten

evet ikimizede iyi gelcek ama uyumuyor cadı yavrusu..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Zooooorrrttttt yanlış tahmin..
Şuymuş omuz bezi ;

Bebeğin kucakta yüzünü dayayabileceği yumuşacık organik pamuktan omuz bezi.

pro_r_81.jpg

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Şöyle olabilir mi?
Bebişi kucağına alınca gazını çıkarırken omzuna kusarlar ya sürekli, onu omzumuza örtüyoruz, öyle birşey olabilir mi bunların kusmuk bezinin aynısıdır gibime geliyor.

heeeaa olabülü galiba :D

alööööööööööö. ahahhahahahaha

ay ne bılım yaa. korkmaya başladım bak. hamıle kalmadan 1 2 tane çıkmıştı zaten gıtmıştım doktora onlar bişi değil ama senı rahatsız edıyorlarsa alırız demişti doktor. şimdi ufak ufak dunya kadar var... korkuyorum yaaa

ne çıktı kız kaçırdım ben

nazo
bak bunu senin yeni bebişe al

:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar