Bunu ben de gördüm kuşum ama alçak gelmez mi bu sandalyeler? Mama sandalyeleri az yüksek.
:1:allahtan topaç gibiydi doğduğunda 3960 gr dı da biraz insan yüzüne bakacak halim olduydu.30 kiloya 2 kilo falan doğsaydı utanırdım:ilknur: doğumdan sonra 40 ımız cıktı gezmeye gidecektik ben 40 beden pantolon giyebiliyordum düşün.normaldede 38 giyerim gerci.sonra 4-5 ay içinde tüm eski pantolanlarım oldu.sadece sütten ötürü memişler biraz büyüktü tek sıkıntı oydu..
:1::1::1: sen öle umut et kuzum öle dua et doğum anından doğru düzgün yemek yiyen iştahlı bebem olsun diye.yoksa baglasan durmaz o sandalyede yemeyecekse:1: sebze corbalarını içirirken ben iremi değil sandalyede zapetmek bacaklarımın arasına sıkıstırıyordum tek elimle cenesini sıkıp tek elimle tıkıyordum ağzına.ağzını aca aca mama bekleyen cocuklara hastayımdır.bu sefer doğururken unutmazsam öle dua etcem..
:1:allahtan topaç gibiydi doğduğunda 3960 gr dı da biraz insan yüzüne bakacak halim olduydu.30 kiloya 2 kilo falan doğsaydı utanırdım:ilknur: doğumdan sonra 40 ımız cıktı gezmeye gidecektik ben 40 beden pantolon giyebiliyordum düşün.normaldede 38 giyerim gerci.sonra 4-5 ay içinde tüm eski pantolanlarım oldu.sadece sütten ötürü memişler biraz büyüktü tek sıkıntı oydu..
:1::1::1: sen öle umut et kuzum öle dua et doğum anından doğru düzgün yemek yiyen iştahlı bebem olsun diye.yoksa baglasan durmaz o sandalyede yemeyecekse:1: sebze corbalarını içirirken ben iremi değil sandalyede zapetmek bacaklarımın arasına sıkıstırıyordum tek elimle cenesini sıkıp tek elimle tıkıyordum ağzına.ağzını aca aca mama bekleyen cocuklara hastayımdır.bu sefer doğururken unutmazsam öle dua etcem..
maşallah benim yeğen öyledir
ilk lafı annee mamaaa
daha ufacık bebekti
gerçi şimdi di daha 2 yaşına girmedi de
annem yemek yedirirdi
kaşık elinde eğer yanındakiyle konuşması biraz uzasa
yeğenim sinirlenirdi
aa uuu sesler çıkarırdı mamayı ver de öle konuş gibilerinden
kaşığı havada yakalardı
bak yengemde bundan da var)) ben bundan alıcam mesela...
Güzelmiş bu...
Ama mama sandalyesinden önce ana kucağı almam lazım ev tipi olanlardan...
nazommm hani yatacaktın uyuyamadınmı
ana azo bu ne kız anlamadım ben...
Bi kişiye upucuza veriyolar galiba, ama şart şurt ne pek anlayamadım
Bi kişiye upucuza veriyolar galiba, ama şart şurt ne pek anlayamadım
yok tatlım yaa irem uyumuyor azcık patates yedi onuda cıkarttı.basında oturuyorum o uyusa yatacaktım ama uyuyamıyorum karnım ağrıyor diyor.
geçmiş zati bebişim kampanya süresi. eheheh bize gelmez öyle nimetlerden yarlanmak falan.gider bişi alırım ertsı gun %50 indirime girer.
ya o değil de boyun kısmımda benlenme başladı benim. minik minik et benleri yayılıyor bi de. napıcan ben???
hah unnado'yu arıyım dedim şirinler'i sormak için
kadının biri çıktı
alööö dedi
unnado edğil mi dedi
o da neymiş öyle yanlış dedi suratıma kapattı :ayk:
meğersem 0216 çevirmemişim :dill:
ya kızlar şu omuz bezi dedikleri ne yaa ne işe yarıyo
hah unnado'yu arıyım dedim şirinler'i sormak için
kadının biri çıktı
alööö dedi
unnado edğil mi dedi
o da neymiş öyle yanlış dedi suratıma kapattı :ayk:
meğersem 0216 çevirmemişim :dill:
Allah allah neden ki, hamilelikle alakası yoktur ama.
:deli::deli:
napıcan bilmiyorum ama hiçbişekilde oynama,kopartmaya calısma.bi uzmana danısmakta fayda varr..?geçmiş zati bebişim kampanya süresi. eheheh bize gelmez öyle nimetlerden yarlanmak falan.gider bişi alırım ertsı gun %50 indirime girer.
ya o değil de boyun kısmımda benlenme başladı benim. minik minik et benleri yayılıyor bi de. napıcan ben???
tühhh ya keşke biraz uyusa sıcak su torbası koysan belki rahatlardı sende yorulmuşsun zaten
Şöyle olabilir mi?
Bebişi kucağına alınca gazını çıkarırken omzuna kusarlar ya sürekli, onu omzumuza örtüyoruz, öyle birşey olabilir mi bunların kusmuk bezinin aynısıdır gibime geliyor.
alööööööööööö. ahahha
ay ne bılım yaa. korkmaya başladım bak. hamıle kalmadan 1 2 tane çıkmıştı zaten gıtmıştım doktora onlar bişi değil ama senı rahatsız edıyorlarsa alırız demişti doktor. şimdi ufak ufak dunya kadar var... korkuyorum yaaa
Zooooorrrttttt yanlış tahmin..
Şuymuş omuz bezi ;
Bebeğin kucakta yüzünü dayayabileceği yumuşacık organik pamuktan omuz bezi.