2011 Yengec Burcu Ask Hayati

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya

Yengeç

Geçen yılın büyük bir kısmında bir yandan ilişkileriniz bir yandan ev ve aileyle ilgili sorumluluklarınız yüzünden oldukça zorlandınız. Bu yıl da ilişkiler açısından deneyimler yaşamaya devam edeceksiniz. Eskiyen ilişkilerin tamamen terk edilmesi ve sürpriz beklenmeyen ilişkilerin ortaya çıkması gündeminizi meşgul edecek.

Yılın ikinci yarısından itibaren Jüpiter’in sizi olumlu etkilemesiyle birlikte ilişkiler konusunda karşınıza çıkacak fırsatlar artacak.

Ocak ve Şubat ayları duygusal anlamda sizi huzursuz edecek ve gerginleştirecek etkileri içinde barındırıyor. Fakat çıkacağınız uzun yolculuklar ve bulunacağınız yabancı ortamlarda sürpriz ilişkiler gündeme gelebilir ve sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Mart ve Nisan aylarında duygusallık artabilir, tepkili davranışlar yüzünden gerilimli anlar yaşayabilirsiniz. Özellikle Mart ayı ortalarında içinizdeki gerginliği arttıran olaylar isyan gibi duyguları da beraberinde getirebilir. Sizi zorlayan şartlar Nisan ayı boyunca da etkili olacak.

Duygularınıza ve tepkilerinize hâkim olmaya çalışmalısınız. Bu aylarda yolculuk, eğitim gibi konular gündeme gelebilir buralarda tanışacağınız yabancılarla yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Veya sosyal hayatınızdaki renklilik sayesinde gerginliğinizi azaltabilirsiniz.

Mayıs ve Haziran aylarında ise sizi huzursuz eden şartlar yerini sizi mutlu edecek gelişmelere bırakıyor. Bu tarihlerde gökyüzündeki gezegenlerin konumu sizi daha olumlu etkileyecek.

Sosyal hayatınız ve arkadaş çevreniz sayesinde yeni ve olumlu ilişkilere açık olacaksınız. İlişkileriniz sayesinde ileriye yönelik umutlarınız daha da artabilir, aşk hayatınızı ve ilişkilerinizi geliştirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Temmuz ve Ağustos aylarında ise duygularınızı rahatça ifade edecek, duygusal anlamda mutluluğunuzu arttıracak gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özellikle 3 Ağustos’tan itibaren olumlu gelişmelere daha da açık olacaksınız.

Eylül ayında da bu etkilere açıksınız. Çekiciliğinizin ve kendinize olan güveninizin arttığı bu dönemde oldukça tutkulu ilişkiler yaşamanız mümkün ancak aile içinde yaşanabilecek tartışmalar ve gerginlikler aşkta yaşayacağınız mutluluğunuzu biraz etkileyebilir. Ekim ayında ise özellikle aşk hayatınızla ilgili heyecanlı ve tutkulu gelişmelerle karşılaşmanız mümkün.

Aşk ve mutluluk konularında, sevgi ve sevilme ihtiyacınız ön plana çıkıyor. Mutluluk anlayışınız artık değişiyor. Sizi sahiplenecek, tutku ile bağlanacak, koruyacak, destek verecek güçlü kişilerle birlikte olacak, tutkulu aşklar yaşayacaksınız. Fakat fazla tutkulu ve hırslı davranmanız yüzünden yolunda giden ilişkileri bozma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Fazla kontrolcü davranmak sevdiğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kasım – Aralık aylarında ise ikili ilişkileriniz, sevgiliniz veya eşinizle ilgili daha yumuşak ve sevecen duygularınız ön plana çıkıyor. Aranızdaki sıcaklığı ve sevgiyi arttıran gelişmeler kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayabilir.
alintidir
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst