2011 Tesettür Kıyafet modasi

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
2011 Tesettür Kıyafet modası

Mantolar, kabanlar, çanta ve ayakkabılar, tunikler, pardesüler ve daha birçok ürün 2011 kış sezonu için vitrinlerde yerini aldı…

Tesettürlü bayanların giyim konusunda alternatif zorluğu olmadan dilediğince alışveriş yapabilme potansiyeline sahip tek sezon belki de kış sezonudur.

2011-K%C4%B1%C5%9F-Koleksiyonlar%C4%B1.jpg


Kış sezonunda tesettür giyime yönelik modelleri içinde bulunduran birçok yeni koleksiyon ürünleri dikkat çekiyor. Hemen hemen her markanın koleksiyonunda tesettür giyime yönelik ürünler bulunabilir. Mantolar, kabanlar, trençkotlar ve daha bir çok ürün arasında tesettür giyime uygun modeller, tesettürlü bayanların kullanabileceği tarzda.

Sezonun Renkleri

Bu sezonun olmazsa olmaz rengi deve tüyü, terracotta, bejlerle mavi renkleri kombine edilerek maskülen bir stil oluşturuluyor.

Giyim Trendleri

2011 kış koleksiyonlarında yalın ve modern çizgiler hakim. Sadelikten yana olan kesimler, şık aksesuarlarla tamamlanıyor. Şehrin tarzına ayak uyduran şık, dinamik ve dilediğiniz gibi kombinleyebileceğiniz minimal kesimli elbise, ceket ve eteklerle 90′lara geçiş yapacaksınız.

alintidir
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst