2010 yılının ilk parfümü: PureDKNY

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
2010 doğumlu PureDKNY, diğer DKNY ailesine ait parfümlerden biraz daha farklı bir yapıya sahip. Öncelikle şunu söylemeliyim ki beyaz ve buğday tenliler için yaratılmış, yumuşacık bir koku. Diğerleri gibi seksi, feminen, cazibeli gibi tanımlardan çok saf, naif, doğal tanımlarını hak ediyor.

attachment.php

PureDKNY’ın bir diğer ve önemli özelliği ise ,mis gibi kokmanız dışında, yardım amacı gütmesi. Bu yardım projesi’nde PureDKNY içerisinde bulunan vanilya notasından yola çıkılmış. Küresel yoksulluk ile savaşan bir kurum olan Care ile ortak yürütülen bu projede, Uganda’da pureDKNY’ın temel notası vanilya’yı yetiştiren çiftçi kadınlara yardım hedefleniyor.

Anlayacağınız satılan her pureDKNY, dünyanın biraz daha değişmesi ve güzelleşmesine yardımcı.

GELELİM DUYGUSAL VE NARİN PureDKNY’ı TANIMAYA…

Nilüfer çiçeği ve Bulgar gülü’nün, yasemin, frezya ve orkide ile mükemmel uyumuna sahip ama asıl can alıcı noktası vanilya. Ama öyle parfüm içerisine doğrudan konmamış, su içerisinde yumuşatılmış bir damla vanilya düşünün. Bebeksi ve tatlı bir aroma bırakan…

Parfüm çok feminen ama son yıllarda moda olan diğer parfümler gibi güçlü ve asi bir kadın değil de en çıplak halimize, kırılgan dişiliğimize hitap ediyor.

Parfümlerin tene yakışmaktan öte, anlatmak istedikleri, hitap ettikleri, yaratılırken kullanması hedeflenen, sürüldüğünde çağrıştırdığı kadın portrelerini bilmemizin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ne kadar beğensek de bazı parfümlerin sizi yansıtması mümkün olmuyor. Parfüm hem tene hem de tarza uyarsa, etraftakiler ne sürdüğünüzü sormaya başlar. O parfüm imzanız ve vazgeçilmeziniz olur.

Alıntıdır!

Ekli dosyalar

• pureDKNY_Collection_lowres.jpg
    pureDKNY_Collection_lowres.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 72

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar