2010 yılında trend doğal görünümlü saçlar

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Yeni bir yıla girerken insan kendini değiştirmek ve modaya ayak uydurmak ister. İlk değişim de kadınların güzellik simgesi olan saçlardan başlar. Kusursuz güzellikte, ışıl ışıl saçlar ile göz kamaştırmak ve Hollywood yıldızları gibi olmak hiç de zor değil!

Sandra Bullock, Victoria Beckham, Uma Thurman, Kim Basinger ve daha pek çok yıldızın tercihi olan J Beverly Hills ‘’ Biçim Veren Şekillendiriciler ‘‘ serisi ile hem dalgalı hem de düz doğal görünümlü saçlar ile siz de 2010 yılının modasına uyabilir, farklılık yaratabilirsiniz.

% 100 doğal bitki özlerinden formüle edilen J Beverly Hills, sağlıklı, doğal ve dolgun görünümlü saçlar için ‘’Biçim Veren Şekillendiriciler’’ serisinden Crazy Curl ve Crazy Straight’i sunuyor. Crazy Curl ile saçtaki bukleleri belirginleştirirken, Crazy Straight ile de içeriğindeki ısı ile aktive edilmiş polimer sayesinde saçların geçici bir süre düzleşmesini sağlayabilirsiniz. Yaşayacağınız değişimin ve mutluluğun tadını çıkaracak ve kendinizi şahane hissedeceksiniz.

Dünyaca ünlü yıldızların vazgeçilmezi J Beverly Hills, içeriğinde % 100 bitkisel özler içeren ürünleri ile yalnız seçkin kuaför salonlarında satışa sunulmaktadır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst