2010 Plaj Şapkaları

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
2010 yılı kumsallarda plaj şapkaları yardımı ile güneşin kafanıza yapacağı zararlı etkilerden kurtulabilirsiniz ve bir nebze de olsa korunabilirsiniz.Bu yıl birbirinden renkli plaj şapkaları yine turistik bölgelerimizde görüntülenmesi normal olacaktır.
plaj-sapkasi.jpg
Plaj şapkası

Bayanlar için çok şık plaj şapkaları neredeyse popüler giyim mağazalarının tamamında yer almakta.Bu yılda en çok öne çıkan şapka çeşitleri ise yine keten ve hasır şapkalar olacak gibi görünüyor.Zaten en fazla rağbet İngiliz Lady zerafetini yakalamak isteyen bayanların tercihi hasır şapkalar.Şapkaların üzerlerindeki boncuklu süslemeler veya küçük şallar şapkalara ayrı bir hava katıyor.
eugenia-plaj-sapkasi.jpg
Eugenia Plaj Şapkası

Eugenia Plaj şapkası değişik modeller ve değişik zerafetler arayanlar için tam keyfilerine göre diyebiliriz.Bu ilgi çekici şapka ile kıskanç kadınların bakışlarını üzerinizde hissetmeniz oldukça mümkün bir olasılık.
Plaj-cantasi-ve-sapkasi.jpg
Plaj Çantası ve Şapkası

Plajda mor renk bir bikini giyecekseniz bu resimdeki plaj çantası ve plaj şapkası ile tam bir uyum yakalamanız mümkün.Zerafetinden ödün vermek istemeyen bayanlar bu yaz en çok bikini ve mayoları ile aynı renkte çanta ve de şapka tercihini kullanıyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst