En Paylaşımcı Üye: sıladayım (şu an bilgisayarı bozuk olmasından aramızda olmasada paylaşıma devam ediyor)
En Popüler Üye: tatlıpozan(Profil mesajlarına bırakılan mesajları bazen kıskanıyorum)
En Nazik Üye: Kardelen27
En Yardım Sever Üye: *Neşe* (Elinden geldiğince arkadaşlara yardımcı olmak için çabaladığına şahit olmuşumdur)
En Komik Üye: RUKİYE (Beni inanılmaz eğlendirip,güldürdüğü büyük bir gerçek)
En Geyik Üye: *Hülya*
En Sempatik Üye: nesrin64
En Agresif Üye: birsam:utandim:bana kızabilir ama daha dün gibi onunla ilk albüm konusunda yaptığı çıkışlarından dolayı aklımda kalmış ismi işte-hmm ama artık agresif gelmiyor bana pambık pambık o-hmm
En Karizmatik Üye:Admin
En Güzel Nick:güllerdiyarı (Bana inanılmaz güzel geliyor niki)
En Güzel Avatar: Admin (Türk Bayrağı'mızdan daha güzel avatarmı olur dimi ama)
En Güzel İmza:masum01 Dön Gel Yeter... O Şimdi Asker (Arkadaşımız asker bekliyor ve her okuduğumda içim gidiyor)
En Sert Yönetici:Tüm arkadaşlarım pamuk gibiler-hmm
En İyi Moderatör:Bana göre hepsi ayrı ayrı sarılmışlar hanımefendiye,sıkı sıkı tutunmuşlar
En Popüler Topik:Oyunlar (İstatistiklerde en popüler bölümün oyunlar olduğunu gösteriyor)
En Favori Bölüm:Bana göre Ne Giydin Moda bölümü.
En Güzel Türkçe Kullanan Üye:nergis ablam(öyle güzel bir kalemi var ki,çok hoşuma gidiyor)
En Filozof Üye:gülbin (Ne alaka diyecek bana ama ne bileyim yazdım gitti işte:gul:
En Şair Üye: be_reN (Çok sağlamdır yazma konusunda bana göre)
En Hamarat Üye: incitanemtuana (O nasıl ellerdir öyle,inanılmaz maharetli)
En Süslü Üye: Arina (Güzellik bölümünün piridir piri)
En Sadık Üye: Bana göre tüm Hanımefendi.com ailesi çok sadık..
En Neşeli Üye: yoruldum71
En Aşık Üye: bitter_im (Yener yener diye bir gün kafayı yiyecek ya hayırlısı bakalım)
En Uykucu Üye: :dusun:
En Tembel Üye::dusun:
En Tanışmak İstenilen Üye: Ben herkesle tanışmak istiyorum.
En Vazgeçilmez,Hanımefendi Abla: Aslında burada çok istediğim yüz yüze gelmek istediğim ablalarım var ama Gülümse ablam ile özellikle tanışmak istiyorum.
En Her Konuya Yazmadan Duramayan Üye:*Bilgin* (Her konuda görüyor ve okuyorum o güzel yorumlarını)
En Olmazsa Olmaz Üye:Bence tüm hanımefendi arkadaşlarım olmazsa olmaz burası.
En Ciddi Üye::dusun:
En İyi Çıkış Yapan Üyesi: ilk_nur (Daha ayağının tozu ile tüm forumu altüst etti sağolsun)
En Oyun Kurdu Üye: su.ay'ım (acayip oyun delisidir ama o da gelemiyor siteye,bilgisayarındaki problemden dolayı)
En Gizemli Üye:..tebessum.. (Şu anlık en gizemli bana tebessüm geliyor,sebebini bilemiyorum ama ilk isim olarak o geldi aklıma işte)
En Sporcu Üye:Tabiki esse:esse:
En Sapik Üye:Tabiki esse
En Meraklı Üye: k.a.y.r.a (Günlük geliyordu soru sormaya artık haftalık gelecek öyle anlaştık:gul:
En Yaratıcı Üye:Fındık Kurdu (Çok güzel önerilerle geliyor ama maalesef yetişemiyoruz)
En Düşünceli Üye:Oruc
Ne kadar zormuş bir isim belirlemek yaaa,uyhh terledim valla..Aslında her biriniz benim için ayrı ayrı kategorilerde çok değerli arkadaşlarımsınız.İnanın ilk aklıma gelen isimleri yazdım,isimlerini yazmadığım arkadaşlarım bana kısmasınlar:utandim:Sonuçta buruda tek bir isim yazma hakkımız vardı keşke şu bir isim olayını 3 yapsaydım yaa,valla şimdi çok pişman oldum
Sizleri Seviyorum,sevgiyle kalın
tahmin etmiştim zaten en agresif üyeye bu nedenden dolayı beni yazcanı