2- 8 Mart Gün Gün Haftalık Burç Yorumları- 3 Mart Başak Burcunda Ay Tutulması

Tepki
1.972
2 Mart 2026 Haftalık Burç Yorumları ve 3 Mart Başak Ay Tutulması Etkileri
2026 yılının en kritik dönemlerinden birine giriş yapıyoruz! 2-8 Mart haftalık burç yorumları merakla beklenirken, gökyüzü adeta yer yerinden oynayacak bir enerjiyle karşımızda. Bu haftanın en önemli olayı hiç kuşkusuz 3 Mart 2026 Başak burcunda Ay tutulması olacak. Astrolojide hasat ve arınma anlamına gelen bu tutulma, yükselen burçlar üzerinde kadersel etkiler yaratmaya hazırlanıyor. Eğer "Bu hafta beni neler bekliyor?" diyorsanız, kemerlerinizi bağlayın; çünkü gerçekler bir bir dökülüyor!
3 Mart Ay Tutulması ve Merkür Retrosu Kıskacında Burçlar
Bu hafta sadece tutulma değil, aynı zamanda devam eden Merkür retrosu da sahnede. Merkür retrosu etkileri ile geçmişten gelen konular, eski aşklar ve yarım kalmış hesaplaşmalar gündemi meşgul ederken; Başak burcundaki Ay tutulması saklanan ne varsa gün yüzüne çıkarıyor. Astroloji dünyasında "maskelerin düşüşü" olarak adlandırılan bu dönemde; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını çok özel değişimler bekliyor.
Haftalık Aşk Analizi ve İlişki Durumu
Aşk hayatı bu hafta Venüs ve Jüpiter'in desteğiyle bir yandan parlarken, diğer yandan tutulmanın netliğiyle sınavdan geçiyor. Bekar burçlar için aşk fırsatları sosyal çevreden gelirken, ilişkisi olanlar için sadakat ve gelecek planları test edilecek. Haftalık aşk yorumları gösteriyor ki; toksik bağlardan özgürleşmek ve gerçek ruh eşini bulmak için 3 Mart kilit bir tarih.
Kariyer, Para ve Sağlık: Kimler Kazanacak?
Finansal astroloji meraklıları için bu hafta para trafiği oldukça yoğun. Özellikle Oğlak, Boğa ve Başak gibi toprak grupları maddi planlamalarda öne çıkarken, Kova ve Aslan burçları kariyer basamaklarında görünürlük kazanacak. Sağlık, diyet ve kişisel gelişim konuları Başak tutulmasının ana teması olduğu için, yaşam kalitesini artırmak isteyenler için en doğru zaman dilimindeyiz.
Özetle bu hafta:
3 Mart Ay tutulması hangi burçları etkileyecek? sorusunun cevabı: Hepimizi, ama en çok değişken burçları!
Merkür retrosu ne zaman bitecek? diye düşünürken, geçmişin bilgeliğini kullanma vakti.
2026 Mart ayı burç yorumları içinde en çarpıcı yüzleşmeler bu hafta yaşanacak.
Gerçeklerin döküldüğü, maskelerin düştüğü ve ruhun şifalandığı bu kadersel haftada; burçların derin analizlerini ve günlük burç yorumlarını takip ederek gökyüzünün rehberliğinden faydalanabilirsiniz.
#astroloji #burçlar #haftalıkburçyorumları #gökyüzühaberleri #2026astroloji #burçyorumları #günlükburç #astrolog #yıldızharitası #aytutulması #3martaytutulması #başaktutulması #başakburcundaaytutulması #tutulmaetkileri #kaderseldönüşüm #aytutulması2026 #merkürretrosu

#AyTutulması #BaşakBurcu #Astroloji2026 #BurçYorumları #3MartAyTutulması #SpiritüelGelişim #Farkındalık

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.972
O merkür retrosunu var ya...:cinnet: Neyse kötü bir şey demeyeceğim çenemi tutuyorum dakka bir gol bir gitti elektroniklerim :sinirli: aman olumluya odaklanayım yine de burcumun yorumu iyiydi kötü bir şey söylenmedi. Teşekkürler ellerine sağlık :optum:
Rica ederim :) ne oldu önemli birşey yok dimi?

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.869
Aa gecmiş olsun canım ya üzüldüm
Sağ ol yedeklemelerinizi yapın derken doğru diyorlar he :D
Pühh bizim arşivdemi gitti yoksam,
Kasada sorun olduğunu sanmıyorum ama monitör olmayınca kasa da işe yaramıyor tabii. Bir HDMI kablosu varmış kasayı televizyona bağlayıp monitör gibi kullanılabiliyormuş bulursam bir onu denerim monitör düzelene kadar şimdilik bir laptop var elimde onunla idare ediyorum

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.049
Sağ ol yedeklemelerinizi yapın derken doğru diyorlar he :D

Kasada sorun olduğunu sanmıyorum ama monitör olmayınca kasa da işe yaramıyor tabii. Bir HDMI kablosu varmış kasayı televizyona bağlayıp monitör gibi kullanılabiliyormuş bulursam bir onu denerim monitör düzelene kadar şimdilik bir laptop var elimde onunla idare ediyorum
Evet öyle kablo vardır malum alışveriş sitelerinde bulabilirsin :D hadi inşallah monitör alırsın belki, laptop banada lazım arada seninkini versene haha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.869
Evet öyle kablo vardır malum alışveriş sitelerinde bulabilirsin :D hadi inşallah monitör alırsın belki, laptop banada lazım arada seninkini versene haha
İyice kalayım ortada haha retroda yeni almayın deniyor ya alamıyom hay ben o elimi kolumu bağlayan retronun ümüğünü sıkayım emi :retronkyisalonkadınıçizgisindençıkardıdiyençokbilmişemoji::haha:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.972
Diğerleri hadi önemli değilde içinde her şeyimin olduğu bilgisayarımın ekranı gitti kullanamıyorum ona canım sıkıldı. Yenisini almayın idareten tamir ettirin denir değil mi?
Yani canım duruma göre değişir. Eğer ekran değişimi pc fiyatı kadarsa yenisini al ama retrodan sonra o_O

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar