18 Ekim Günlük Burç Yorumu

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Mutlu ve huzurlu bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle 18 Ekim Cumartesi gününe ait günlük burç yorumlarınız yayınlandı.Burçlar ve Astroloji falınızda bugün hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak iş, aşk ve günlük yaşantınız nasıl etkilenecek bugün tüm soruların cevabı 18 Ekim Günlük burçlar ve yorumlarında bulabilirsiniz.

Bugün duygusallığınız diğer günlere göre daha fazla olacaktır.Hayatınıza renk katmanın tam sırası astroloji falınıza göre günlük yaşantınızı düzene sokmanın tam zamanı işinizi bugün düşünmeyin aşk hayatınıza biraz daha ilgi göstererek ileriye yönelik yatırımlarda bulunabilirsiniz.

Maddiyata dayalı huzuru bırakın manevi huzuru aramaya bakın.

507fbaebad981eec44000031.jpg


Koç Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Büyük bir olasılıkla eğer çalışıyorsanız işinizde çok önemli bir değişim yaşayabilir, terfi edebilir ya da maddi imkanlar yakalayabilirsiniz. Duygusal ilişkiler dışında dikkatli olmalı ve çevrenizdekilerle daha uyumlu ilişkileri denemelisiniz. Birçok şey ters gibi görünüyorsa da, aslında başarılı adımlar atıyorsunuz ve şanslısınız. Önem verdiğiniz bir insan sizi destekleyecektir.

Boğa Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Aslında bugünler duygusal ilişkilerinizi düzene sokabileceğiniz ya da rahatlayabileceğiniz bir dönem değildir. Biraz hayal kurun, aslında bir boğa için kolay değil ama olsun deneyin, fizik planda bir sonuç ortaya çıkmasa da çok büyük hayaller kurabilirsiniz. Boğanın hayalleri ötekilere benzemez. Sonuçları farklıdır. Biraz öz hesaplara göz atın.

İkizler Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Çeşitli kuruntulara kapılmak, sizi huzursuz bir yapıyor. Bu olumsuz etkileri diğer alanlarda da yaşayabilirsiniz. Sakin ve mantıklı tutumla oluşabilecek terslikleri engelleyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda dikkatli olmanız ve gereksiz çıkışlardan kaçınmanız sizin yararınıza olacaktır. İlişkilerinizle ilgili bazı şuuraltı gerginlikleri yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Çıkabilecek anlaşmazlıklarda karşılıklı bir anlayışsızlık ikiniz içinde son derece kırıcı bir hava yaratacaktır. Onun duygularını anlamaya, ancak size ters gelen yanları varsa orta bir nokta bulmaya çalışmalısınız. Özellikle aranızda sorun haline gelebilecek meseleleri herhangi bir şekilde gündeme getirmemelisiniz.

Aslan Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Bugün konuşmak ve dertleşmek isteyebilirsiniz. Yanlız bu konuda biraz ölçülü olmanızı öneririm. Çünkü heyecanınızı tutamayıp aceleyle konuşurken hatalar yapabilirsiniz. Bu nedenle iddialı sözlerden kaçınmalısınız. Bugün genel olarak objektif olmaya çalışmalısınız.

Başak Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Özellikle sabah saatlerinde yapacağınız yürüyüşlerle kendinizi zinde hissedebilirsiniz. Çalışma isteksizliğinden sıyrılmanız gerekiyor. Yabancı kişilerle de olumlu iletişimler kurabilirsiniz. Ancak bu dönem içinde yeni ortamlara katılırken dikkatli olun. Birtakım tatsızlıklarla karşılaşmanız ve olmadık konularda tartışmalara girmeniz, bu ortamlarda gelişebilir.

Terazi Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Gerektiğinde riske atılmanız gerektiğinde bu para çok Işinize yarayabilir. Bunu başkasının parasını kullanarak yaparsanız sonuç olumlu bile olsa yeni bir dertle karşılaşabilirseniz. Uzun zamandır ortaya atamadığınız bir düşünceniz üzerindeki ayrıntılar ortaya çıkacak, birçok kez denediğiniz çalışmalar sonuca yavaş yavaş gidecek veya belirginleşecektir.

Akrep Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Birisinin size karşı giriştiği sözlü saldırılar artabilir. Boşverin ve muhatap olmayın. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Yeni ve kalıcı bir ilişki düşünüyorsanız iyi değerlendirmeniz gerekecek. Siz kıskançlık göstermeseniz, birlikte olduğunuz kimse kuşkulanıyor olabilir. Kendinizi aşırı yıpratmanızın sonucu olarak bugün piliniz bitebilir.

Yay Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Aile içinde toplu olarak yapmanız gereken bazı işler veya girişimler olacaktır. Geziler ve seyahatler gündeme gelebilir hatta gitmek istediğiniz yer konusunda bir karar vermemenize hatta aslında niyetiniz olmasa da hayaller kuruyor ve tartışmalara girebiliyorsunuz. Sosyal yönünüz bu dönemde ağır basacak ve kalabalık ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz.

Oğlak Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Aşk hayatında ayın sonuna kadar bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz. İstemediğiniz çekişmeler olabilir. Ama kendinizi bırakmamanız ve mücadele etmeniz gerekiyor. O zaman geçecektir. Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız. Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kova Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Epeydir görmediğiniz bir tanıdık sizi arayacak ve ilginç şeyler söyleyecek. Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir. Sağlığınıza ilgilenin, kendinizi rezmen harcıyor, aşırı yoruyor ve bedeninizi iyi kullanmıyorsunuz. Kendinizi sorumlu hissetttiğiniz kişilerle tartışmalara veya anlaşmazlıklara girmekten kaçının. Biraz da iyimsersiniz.

Balık Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Aslında siz karmaşık olmayan arkadaşlıklarda daha başarılısınız ama her zaman böyle olmaz tabii ki, yaşam çok renklidir, değil mi? Bazı balıklar bu ara çok kıskanç olurken kontrolu elde tutmak isteyecekler, bu psikoloji ilişkilere öncelik eğilimi olarak tanımlanabilir. Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.
 

Aşk Sancısı

Daimi Üye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
3.931
Tepki
2.550
Puan
113
Konum
Kocaeli
Yay Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Aile içinde toplu olarak yapmanız gereken bazı işler veya girişimler olacaktır. Geziler ve seyahatler gündeme gelebilir hatta gitmek istediğiniz yer konusunda bir karar vermemenize hatta aslında niyetiniz olmasa da hayaller kuruyor ve tartışmalara girebiliyorsunuz. Sosyal yönünüz bu dönemde ağır basacak ve kalabalık ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz.


tam beni anlatmıs burcum tamda böleyim :interest:
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
Boğa Burcu yorumu 18 Ekim 2014
Aslında bugünler duygusal ilişkilerinizi düzene sokabileceğiniz ya da rahatlayabileceğiniz bir dönem değildir. Biraz hayal kurun, aslında bir boğa için kolay değil ama olsun deneyin, fizik planda bir sonuç ortaya çıkmasa da çok büyük hayaller kurabilirsiniz. Boğanın hayalleri ötekilere benzemez. Sonuçları farklıdır. Biraz öz hesaplara göz atın.:interest:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst